Vi fandt 25 opskrifter med søgeordet butterdej:
Svampesuppe med butterdejslågSvampesuppe med butterdejslåg
Med denne lækre opskrift på, svampesuppe med butterdejslåg, kan du servere en forret som imponerer. Lækre champignon, østershatte og blåskimmelost - en sikker vinder.(Karolines Køkken)
Croissanter - månehornCroissanter - månehorn
Croissanter er fransk inspireret og smager himmelsk. Opskriften på croissanter med butterdej er nem og lige til. Prøv evt. at servere hjemmelavede croissanter til morgenmaden.(Karolines Køkken)
Old School Chicken PieOld School Chicken Pie
 Vinteren har sneget sig tilbage! Udover jeg er godt og grundig skuffet, så er der dog en lille lyspunkt! Jeg kunne nemlig kaste mig over en rigtig vinterklassiker igår; en tung, fed pie med butterdej. Så er der altså dømt comfort-food i bedste stil. Opskriften har jeg bragt en gang før på bloggen, men det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Butterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarinButterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarin
I morgen, søndag, spilles finalen i EM’16 på Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af tillægsord man desværre alt for sjælden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Pæretærter med butterdej, marcipancreme og mandlerPæretærter med butterdej, marcipancreme og mandler
En lækker dessertkage, der kan kombinere dessert og kaffe i et. Pæretærten blev serveret efter denne middag. Dessert og kaffe+kage kan ofte være lidt af en omgang på en aften. Derfor valgte jeg,  at kombinere dem med denne kage og det er bestemt ikke sidste gang den bliver lavet. Opskriften er den klassiske butterdejstærte med frugt,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Butterdej med ostButterdej med ost
Lækre butterdejssnacks med fyld af hvidskimmelost(Karolines Køkken)
Butterdejshjerter med kvarkcreme og hindbærButterdejshjerter med kvarkcreme og hindbær
En fin lille kage, der er nem at lave. Server den for en du holder af - som dessert eller til en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
ButterdejssnacksButterdejssnacks
Krydr butterdej og bag det - så har du lækre snacks til dine gæster.(Karolines Køkken)
ButterdejssnegleButterdejssnegle
Lækre butterdejssnegle med krydderurteblanding og revet gratineringsost. Prøv dem!(Karolines Køkken)
Butterdejsstænger med spinatButterdejsstænger med spinat
Butterdej, spinat, hvid ost og røget fisk er en skøn smagskombination.(Karolines Køkken)
Butterdejsstænger med tomatfyldButterdejsstænger med tomatfyld
Virkelig nem tærte lavet på færdigkøbt butterdej. Server den med en grøn salat.(Karolines Køkken)
Roastbeef med flødekartofler og champignonpakkerRoastbeef med flødekartofler og champignonpakker
En festlig gæsteret af rosastegt roastbeef, flødekartofler og knasende sprøde butterdejspakker. Nem at have med at gøre, da det meste skal i ovnen.(Karolines Køkken)
SpinatpieSpinatpie
Nem og lækker spinattærte lavet med færdigkøbt butterdej, spinat og salatost. Spis spinattærten varm eller kold - og gerne med en god salat.(Karolines Køkken)
Butterdejsstang med oksekød og rucola-friskostButterdejsstang med oksekød og rucola-friskost
Alt i butterdej er godt. Uden diskussion! Så enkelt er det. Kom spinat i butterdej og selv de mest kræsne børn spise det. Kom laks i og du kan overbevise de fleste om mere fisk hver uge. Og den mest geniale; kom rester i og ryd op i køleskab og fryser på den sjoveste måde (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sprøde brød med perlesukkerSprøde brød med perlesukker
Herlige sprøde og luftige brødstænger af en butterdej med tykmælk. Server stængerne som en godbid til en kop dampende varm kaffe eller te.(Karolines Køkken)
Fedtfattig indbagt mørbradFedtfattig indbagt mørbrad
Indbagt mørbrad er nem og lækker - lav den i en fedtfattig udgave uden butterdej. Få opskrift på indbagt mørbrad med champignoner og fars + tilbehør(Louiogbearnaisen)
Asparges og skinke i butterdejsAsparges og skinke i butterdejs
Jeg er bidt af en gal asparges og prøver at få de sidste med, inden de grønne banditter skal hvile indtil næste sæson. Asparges er i min verden kendt som salat-ven og svøbe-ven. Well, forstået sådan at alt kan rulles omkring dem. Bacon, laks, skinke, ost, æg, dej…you name it. Og hvorfor så ikke lave...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BlommetærteBlommetærte
Blommetærte med ekstra mandel til at fremhæve marcipanen. Gode blommer og sprød butterdej - det er godt. Tærten kan laves med æbler i stedet for blommer.(Karolines Køkken)
Butterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ostButterdejssnacks med grøn pesto, serranoskinke og ost
Hurtig snack med butterdej. 5 minutters arbejde og så er der butterdejs snacks med skinke, pesto og ost. Appetizer til gæster, snacks til drinks med venner(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes