Vi fandt 50 opskrifter med søgeordet 🐟 ørred:
Facts om ørred:
For alternative betydninger, se Stillehavslaks. For alternative betydninger, se LakseslÌgten.Ørred (Salmo trutta) (oldnord.: aurriði, "som rider pü ør (sten, grus)", fordi de farer frem og tilbage i parringstiden) er en fiskeart i lakseslÌgten (Salmo). Det er en populÌr fiskeart som spisefisk og blandt lystfiskere.
Flødebagt ørredfilet med smü kartoflerFlødebagt ørredfilet med smü kartofler
Flødebagt ørredfilet med små kartofler er en lækker opskrift på en cremet fiskeret. Glæd dig til at nyde den velsmagende flødebagte ørred sammen de krydrede kartofler.(Karolines Køkken)
Svamperisotto med tørrede Karl Johan svampeSvamperisotto med tørrede Karl Johan svampe
Her er opskriften pü en lÌkker svamperisotto, der laves med tørrede Karl Johan svampe. Friske svampe kan ogsü anvendes, og du kan ogsü bruge andre svampe.(Madens Verden)
Italiensk gryde med kylling og kartofler pĂĽ under 30 min.Italiensk gryde med kylling og kartofler pĂĽ under 30 min.
Her er min opskrift pü italiensk gryde med kylling og kartofler. Det er en nem gryderet, der laves som et helt hovedmültid med bla. soltørrede tomater.(Madens Verden)
Brød med soltørrede tomater, rosmarin og havsaltBrød med soltørrede tomater, rosmarin og havsalt
Nemt og lÌkkert madbrød med fyld af soltørrede tomater og krydderurter. Server det grove madbrød til grill eller brug det pü madpakken.(Louiogbearnaisen)
Gin og tonic - klassisk opskrift med lime og enebĂŚrGin og tonic - klassisk opskrift med lime og enebĂŚr
Südan laver du helt rigtige gin og tonic. Selvfølgelig med masser af is, men ogsü med økologisk lime og tørrede enebÌr. Klassisk Gin 'n' Tonic.(Madens Verden)
RĂĽmarineret fennikel pĂĽ 15 minutter (med tranebĂŚr)RĂĽmarineret fennikel pĂĽ 15 minutter (med tranebĂŚr)
Her für du min nemme opskrift pü rümarineret fennikel, der kan laves pü 15 minutter. Fennikel vendes bla. med tørrede tranebÌr og basilikum.(Madens Verden)
GrÌsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatzikiGrÌsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki
GrÌsk farsbrød med feta - server med ovnbagte krydrede kartofler og hjemmelavet tzatziki med hvidløg som tilbehør. GrÌsk farsbrød smager fantastisk, er nemt at lave og er altid en favorit i familien. Fü opskrift pü farsbrød, tzatziki og kartofler i ovn her(Louiogbearnaisen)
Ørred i ovn (nem opskrift pü fisk bagt i sølvpapir)Ørred i ovn (nem opskrift pü fisk bagt i sølvpapir)
En nem og hurtig opskrift pü ørred i ovn. Ørrederne pakkes ind i sølvpapir, og bages cirka 20 minutter ved 200 grader. En dejlig müde at lave fisk pü.(Madens Verden)
Morten Koks kalvemørbrad med gran, aske, kantareller og hybenMorten Koks kalvemørbrad med gran, aske, kantareller og hyben
Bare fordi vi er sindsygt sløve, skal du da ikke snydes for 2. del af Mortens Koks trilogi pü Gastromand. 1. ret var i øvrigt hans lÌkre hjemmerøgede økoørred! BogmÌrk den og find opskriften frem senere(Gastromand.dk)
Morten Koks hjemmerøgede økoørredMorten Koks hjemmerøgede økoørred
Timm Vladimir har givet stafetten videre. Morten Nielsen aka Morten Kok aka Marquisen - kĂŚrt barn har mange navne, men restauranten har kun et og det er Mortens Kro og den har gennem en ĂĽrrĂŚkke(Gastromand.dk)
Italiensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinatItaliensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinat
Her für du min opskrift pü italiensk pastasalat med kylling. En lÌkker og sund hovedret med masser af smag. Og selvfølgelig med pasta og soltørrede tomater.(Madens Verden)
De allerbedste pizzasnegle – skinke og ostDe allerbedste pizzasnegle – skinke og ost
Alle børns favorit - de klassiske pizzasnegle. Bag dem traditionelt med skinke og ost eller prøv soltørrede tomater, pesto eller rosmarin. Find opskrift pü dej og fyld her.(Louiogbearnaisen)
Æblekage med strejf af julÆblekage med strejf af jul
I weekenden skulle der holdes advent og da jeg havde füet en forespørgsel pü en julekage, lü den lige for. Kagen er ikke en traditionel julekage, som ofte indeholder tørrede frugter i lange baner. Da jeg har et lidt ambivalent forhold til dem, blev den her med Ìbler og kanel. Opskriften stammer fra Odense marcipansbagebog. Jeg...LÌs Mere(Louiogbearnaisen)
Grydestegt oksefilet - nem opskrift pĂĽ oksefilet i grydeGrydestegt oksefilet - nem opskrift pĂĽ oksefilet i gryde
Grydestegt oksefilet med soltørrede tomater og champignon er fremragende gÌstemad, som kan laves pü under en time. Med forslag pü tilbehør.(Madens Verden)
Kryddersmør og sommerglade morgenfruerKryddersmør og sommerglade morgenfruer
En lÌkker kryddersmør med tørrede blomster og citronsaft - smager vidunderligt til kød, majskolber, fiskeretter mv - opskrift für du her(Valdemarsro)
Hjemmelavede soltørrede tomaterHjemmelavede soltørrede tomater
LÌkre, bagte tomater i ovn. Lav selv soltørrede tomater i din ovn og brug dem i salat, brød eller mørbrad. Fü opskrift pü ovnbagte tomater her(Louiogbearnaisen)
Fougasse med hytteost, squash og salvieFougasse med hytteost, squash og salvie
Ugens madpakke er lige prÌcis det her pÌne brød. Godt nok ikke det helt rigtige franske fougasse, men i stedet den fancy nordiske udgave. Jeg er güet helt spadalsk i krydderier her i februar og har genopdaget alverdens tørrede varianter igen. Müske fordi de havde gemt sig ualmindeligt godt bagerst i mit køkkenskab, men sü...LÌs Mere(Louiogbearnaisen)
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og ÌrterKartoffelsalat med soltørrede tomater og Ìrter
En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.(Karolines Køkken)
Rød grønkülssalat med Ìbler og tørrede tranebÌrRød grønkülssalat med Ìbler og tørrede tranebÌr
Rød grønkål kan for nogle virke som noget nyt og spændende. Den smukke røde grønkål, smager hen af den grønkål vi kender, men er for nogen mere dekorativ. Her bliver den røde grønkål serveret med friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tørrede tranebær.(Karolines Køkken)
Ørred og ÌggestandØrred og Ìggestand
Ørred og æggestand er en klassiker, fx som en del af julefrokost- eller påskefrokostbordet. Det smager også godt med krydderurter i æggestanden.(Karolines Køkken)
Ørreder i folieØrreder i folie
Fisk på denne måde er skøn. Server pakkerne for dine gæster og lad dem åbne dem selv.(Karolines Køkken)
Ørredmousse pü salatbundØrredmousse pü salatbund
Prøv denne røgede, lækre cremede mousse med ørreder. Et alternativ til den velkendte tunmousse.(Karolines Køkken)
ØrredrillettesØrredrillettes
Kold ørredrillettes med kogte kartofler, cornichoner, rødløg og frisk dild er en lækkerbisken på ethvert frokostbord.(Karolines Køkken)
Radicchio salat med tranebĂŚr og ĂŚbleRadicchio salat med tranebĂŚr og ĂŚble
Her er en god opskrift pü en radicchio salat, der blandes med tørrede tranebÌr og friske Ìbler. Salaten vendes med en vinaigrette dressing.(Madens Verden)
Rødkülssalat med granatÌble, tørrede figner og ÌbledressingRødkülssalat med granatÌble, tørrede figner og Ìbledressing
Rødkülssalat med granatÌble, tørrede figner og Ìbledressing(Louiogbearnaisen)
Nem grønkülssalat med Ìbler og tranebÌrNem grønkülssalat med Ìbler og tranebÌr
Her für du den bedste opskrift pü en grønkülssalat, der laves med fintsnittet grønkül, Ìbler og tørrede tranebÌr. Dertil en sennepsdressing.(Madens Verden)
Braiseret gris - langtidsstegt svin som simreretBraiseret gris - langtidsstegt svin som simreret
Her er min opskrift pü braiseret gris, der laves af svinenakke. Kødet langtidssteges som en simreret med bla. svesker og soltørrede tomater. God gÌstemad.(Madens Verden)
Spinat med laks og soltørrede tomater (nem fiskeret)Spinat med laks og soltørrede tomater (nem fiskeret)
Her er en lÌkker opskrift pü spinat med laks, der nemt laves i et fad i ovnen. Skøn hverdagsmad med bla. soltørrede tomater og rødløg.(Madens Verden)
Sprød salat med tørrede abrikoserSprød salat med tørrede abrikoser
Dejlig og nem opskrift pü sprød salat med tørrede abrikoser. Abrikoserne giver en flot salat, og den lÌkre crisp salat tilfører sprødhed.(Madens Verden)
HvidkĂĽlssalat med tranebĂŚr og saltede mandlerHvidkĂĽlssalat med tranebĂŚr og saltede mandler
Her für du min opskrift pü en nem og sund hvidkülssalat. Salat med hvidkül er mÌttende, og her i selskab med bla, tørrede tranebÌr og saltede mandler.(Madens Verden)
Italiensk oksesteg - opskrift pĂĽ oksebov som simremadItaliensk oksesteg - opskrift pĂĽ oksebov som simremad
Her für du min opskrift pü en italiensk oksesteg, der blandt andet für smag fra soltørrede tomater. Det er oksebov i gryde, og retten er bla. god gÌstemad.(Madens Verden)
Æbler og spidskål (nem salat)Æbler og spidskål (nem salat)
Æbler og spidskål er gode makkere i salatskålen. Her indgår de i en salat sammen med tørrede tranebær og cashewnødder.(Madens Verden)
Tørrede Ìble- og pÌreringeTørrede Ìble- og pÌreringe
Tørrede æble- og pæreringe er en opskrift på et sundt alternativ til traditionelle snacks. De tørrede syrlige æbler og faste, modne pærer gør sig fantastisk som snack og mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Mangosalat med basilikum, soltørrede tomater og mozzarellaMangosalat med basilikum, soltørrede tomater og mozzarella
En hurtig og skøn salat her i sommervarmen. Som sagt bliver det ikke lavet meget varm mad herhjemme de her dage, i stedet spiser jeg masser af salater. Jeg er vild med frugt i salat, da giver et lÌkkert samspil og indeholder kulhydrat, sü jeg kan skippe pasta, kartofler og diverse stivelser. S alaten her, er som...LÌs Mere(Louiogbearnaisen)
Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling – i parmesansauceTortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling – i parmesansauce
LÌkker pastaret pü tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i en lÌkker parmesansauce. Opskrift pü nem hverdagsmad, som du hurtigt kan lave(Louiogbearnaisen)
Gulerodssalat - nem salat med gulerødder og rucolaGulerodssalat - nem salat med gulerødder og rucola
Her er min opskrift pü en nem gulerodssalat, der blandt andet laves med rucola og tørrede tranebÌr. En sund og mÌttende salat med masser af gulerødder.(Madens Verden)
Røget ørred med ingefÌrdressingRøget ørred med ingefÌrdressing
Røget ørred med ingefærdressing er en velsmagende opskrift på en dejlig fiskeret. Den røgede ørred serveres med mango, icebergsalat og lækker ingefærsdressing.(Karolines Køkken)
Havørred med limesauceHavørred med limesauce
Prøv denne friske opskrift på havørred med limesauce og dampede grøntsager. Den er simpel og lige til!(Karolines Køkken)
Juleboller - opskrift pĂĽ lĂŚkre krydrede hjemmebagte boller til julJuleboller - opskrift pĂĽ lĂŚkre krydrede hjemmebagte boller til jul
Hjemmebagte boller til jul med julens skønne krydderier, tørrede frugter og nødder - fü en skøn opskrift pü juleboller her(Valdemarsro)
Filodejspakker med ørred og ÌgFilodejspakker med ørred og Ìg
Ruller af filodej med røget fyld. Suppler med grøntsager og server dem lune som snack eller frokostret.(Karolines Køkken)
Salat med broccoli og gulerødderSalat med broccoli og gulerødder
Verdens bedste salat med broccoli og gulerødder, der er en virkelig lÌkker salat. Der er ogsü lidt rødløg og tørrede tranebÌr i salaten.(Madens Verden)
Julesalat med røget ørred, pink grape og mormorflødeJulesalat med røget ørred, pink grape og mormorfløde
Vi kommer hele smagspaletten rundt med denne salat: let bitterhed fra grapefrugt og julesalat, syrligt fra sherryeddiken, sødt fra mormordressingen og salt og umami fra den røgede ørred.(Karolines Køkken)
Muffins med nødder og tørrede frugterMuffins med nødder og tørrede frugter
Nødder, marcipan, tørret frugt og chokolade - disse muffins har det hele!(Karolines Køkken)
Chokolademuffins med is og frysetørrede hindbÌrChokolademuffins med is og frysetørrede hindbÌr
Prøv med is som topping på dine muffins. Det ser flot ud og smager fantastisk. (Karolines Køkken)
Mørbradgryde med soltørrede tomater og baconMørbradgryde med soltørrede tomater og bacon
Südan laver du en virkelig lÌkker mørbradgryde med soltørrede tomater og bacon. Lav den i en stegegryde eller i en stegeso i ovnen.(Madens Verden)
Opskrift pü kødsovs med soltørrede tomaterOpskrift pü kødsovs med soltørrede tomater
Kødsovs med soltørrede tomater er en super dejlig kødsovs til spaghetti og anden pasta, og den laves med bacon, løg og hvidløg.(Madens Verden)
Grissinis med ost, salt, timian og oreganoGrissinis med ost, salt, timian og oregano
En fredag uden planer var lig med masser af tid til at lege med mit nyerhvervede kamera. Efter en opskrift fra “altfordamerne” blev det til disse lækre sager. Fyldet er fri fantasi, da jeg er vild med oste grissinis og masser af krydderurter. Jeg brugte tørrede krydderurter, men vil klart anbefale en kvist friske. Hurtige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pizza med ørred og baconPizza med ørred og bacon
Hvis du elsker pizza og gerne vil spise mere fisk, sü prøv denne opskrift pü pizza med ørred og bacon. Det er nemt at lave, sundt at spise og smager skønt!(Madens Verden)
Kartoffelpakker med squash og soltørrede tomaterKartoffelpakker med squash og soltørrede tomater
Kartoffelpakker med squash er lÌkkert tilbehør nür du griller, og pakkerne er gode til alt fra grillede bøffer til kylling og meget andet. Nemme at lave.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes