Vi fandt 96 opskrifter med søgeordet børn:
Babyvenlige boller uden kernerBabyvenlige boller uden kerner
Lækre sunde og fiberrige babyvenlige boller uden kerner - De er elsket af de voksne, børn og selv de helt små børn kan spise dem(Valdemarsro)
Sådan laver du hjemmelavede snøflerSådan laver du hjemmelavede snøfler
Hjemmelavede snøfler smager skønt og kan nemt laves med dine tørre kagerester. Prøv denne opskrift der skaber glæde hos både børn og voksne.(Madens Verden)
HavregrynskuglerHavregrynskugler
Havregrynskugler er et must som julekonfekt. Tag børnene med i køkkenet og lav en stor portion klassiske havregrynskugler. Den bedste originale opskrift(Louiogbearnaisen)
Gastromand Remakes: Homemade Nuggets – McDonalds go home!Gastromand Remakes: Homemade Nuggets – McDonalds go home!
Som den glade Familiefar jeg jo er, så hænder det at mine børn gerne vil en tur på McDonalds. Fred være med det - det skal det naturligvis være plads til, om man er til(Gastromand.dk)
Store gifler med Nutella (lækre Nutella boller)Store gifler med Nutella (lækre Nutella boller)
Her er opskriften på meget lækre gifler med Nutella, der er luftige og skønne Nutella boller. De laves af en nem bløddej, der lægges sammen med Nutella. Altid et hit hos børn og voksne.(Madens Verden)
Pasta med pølser og champignon i flødesovsPasta med pølser og champignon i flødesovs
Her en nem, hurtig og dejlig opskrift på pasta med pølser, der laves i en lækker flødesovs med champignon. En pastaret til børn og voksne.(Madens Verden)
Hawaii PizzaenHawaii Pizzaen
Den deler vandene, pizzaen med ananas. Men børnene elsker en god hjemmelavet Hawaii-pizza - gerne bobbet op med lidt pølser. Og hvem bestemmer? Det gør ungerne, så hermed en opskrift på meget børnevenlig pizza. Igen, inden(Gastromand.dk)
BørnegløggBørnegløgg
Dejlig krydret varm solbærsaft med appelsin gør det ud for en alkoholfri gløgg til både børn og voksne.(Karolines Køkken)
Kødboller i tomatsauce opskrift (med spaghetti)Kødboller i tomatsauce opskrift (med spaghetti)
En god opskrift på kødboller i tomatsauce, der nydes sammen med spaghetti og broccoli. En italiensk klassiker for børn og voksne.(Madens Verden)
Grillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinadeGrillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinade
Her får du en god opskrift på grillede kyllingespyd med grøntsager. Kyllingekødet marineres i en nem BBQ-marinade, og opskriften er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Ristaffel - hyggemad med kylling, karry, ris og tilbehørRistaffel - hyggemad med kylling, karry, ris og tilbehør
Ristaffel er kylling i en karrysovs, der serveres med forskelligt tilbehør til. Her kan du anvende ris, peanuts, banan, ærter og meget andet. God til børn.(Madens Verden)
Pasta med parmesan, spidskål og oksekødPasta med parmesan, spidskål og oksekød
Her får du en lækker pasta med parmesan, og det er hurtig hverdagsmad. Pastaretten laves på under en halv time, og den er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Abesalat - lækker salat med banan til børnAbesalat - lækker salat med banan til børn
Her er opskriften på abesalat, der er en populær salat til især børn. Her lavet med revne gulerødder, tranebær, peanuts og banan. Klar på få minutter.(Madens Verden)
Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggetsCornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets
Cornflakes kylling er lækre stykker kylling paneret i knust cornflakes. Sprøde nuggets i ovn, som er populære hos både børn og voksne.(Madens Verden)
Nemt farsbrød med spinat, feta og gulerødderNemt farsbrød med spinat, feta og gulerødder
En super lækker opskrift på farsbrød med spinat, feta og gulerødder. Det er en nem hverdagsret, som samtidig er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Kylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med risKylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med ris
Her kan du se hvordan du laver den bedste kylling i karry med ris. Det er en nem ret, som smager fantastisk for både børn og voksne.(Madens Verden)
Hjemmelavede ispinde med saftHjemmelavede ispinde med saft
Hjemmelavede ispinde med frugtsaft er super som nemme at lave og lækre at have i fryseren for både børn og voksne. ➡ Opskrift sodavandsis..(Louiogbearnaisen)
Salatpizza - pizza med kebab oksekød og salatSalatpizza - pizza med kebab oksekød og salat
Min opskrift på en lækker og sund salatpizza med dressing og kebab. En sprød pizza med salat og grønt. Et sikkert hit hos børn og voksne.(Madens Verden)
Vingummibamse - opskrift på drink med Cuba CaramelVingummibamse - opskrift på drink med Cuba Caramel
Her er opskriften på den klassiske vingummibamse drink. Den laves bla. med Cuba Caramel og vodka. Smager af vingummibamser, men er altså ikke for børn.(Madens Verden)
Frikadeller på spyd med grøn salat (nem middagsret)Frikadeller på spyd med grøn salat (nem middagsret)
Frikadeller på spyd er en nem aftensmad, og her er de lækre frikadeller serveret sammen med en grøn salat. En god middagsret til både børn og voksne.(Madens Verden)
Fiskelasagne opskrift med torsk og grøntsagerFiskelasagne opskrift med torsk og grøntsager
Fiskelasagne er en variant af den gode, gamle lasagne. Her bruges torskekød i stedet for fars. En god måde at få børnene til at spise fisk.(Madens Verden)
Grove boller med kakao og pecannødderGrove boller med kakao og pecannødder
Inspiration til sund og mættende eftermiddagsmad, som er nem at have med på farten. Både for voksne og børn(Louiogbearnaisen)
Kagemand af vandbakkelse til fødselsdagKagemand af vandbakkelse til fødselsdag
Opskrift på kagemand af vandbakkelse, der er perfekt til børnefødselsdagen. Kagemanden er til 6-8 personer, og meget nem at bage selv.(Madens Verden)
Oreo CupcakesOreo Cupcakes
Disse Oreo Cupcakes er så fine til børnefødselsdag og fest og de smager forrygende - en nem og lækker opskrift på fine oreos muffins(Valdemarsro)
Bananmuffins med chokolade og kokosBananmuffins med chokolade og kokos
Her får du en himmelsk opskrift på bananmuffins med chokolade og kokos. Utrolig nemme at lave, og de smager fremragende. Børnevenlig opskrift.(Madens Verden)
Børnefamiliens livret - nem hverdagsmad til hele familienBørnefamiliens livret - nem hverdagsmad til hele familien
Børnefamiliens livret er en lækker og velsmagende ret til hverdag, hvor hele familien kan være med. Med bla. kød, bacon og lækker sovs.(Madens Verden)
Vegetarlasagne med aubergine og artiskokVegetarlasagne med aubergine og artiskok
En vegetarlasagne med lækre grøntsager og en utrolig velsmag. Elsket af både børn og voksne. Den bedste opskrift på vegetarlasagne.(Madsvin)
Torsk i fad med pasta - børnevenlig opskrift på fiskeretTorsk i fad med pasta - børnevenlig opskrift på fiskeret
Her får du min opskrift på torsk i fad med pasta. Det er en nem og hurtig fiskeret, som samtidig er børnevenlig. God til dem, der ikke er så vilde med fisk.(Madens Verden)
Fladbrød med røget laksFladbrød med røget laks
Både børn og voksne vil elske denne lækre ret bestående af fladbrød med røget laks. Og så er det næsten lige så nemt som at smøre en leverpostejsmad.(Madens Verden)
Fiskenuggets - nuggets med torskFiskenuggets - nuggets med torsk
Her kan du se hvordan du laver lækre fiskenuggets i ovnen. Det er nuggets med stykker af torsk, der nemt paneres og derefter steges i ovnen. Uden brug af friture. Opskriften er en god måde at få børn til at spise fisk på.(Madens Verden)
De allerbedste pizzasnegle – skinke og ostDe allerbedste pizzasnegle – skinke og ost
Alle børns favorit - de klassiske pizzasnegle. Bag dem traditionelt med skinke og ost eller prøv soltørrede tomater, pesto eller rosmarin. Find opskrift på dej og fyld her.(Louiogbearnaisen)
Kyllingetortillas med skøn peanutbutter-dressingKyllingetortillas med skøn peanutbutter-dressing
Kyllingetortillas med marinerede kyllingestrimler og sprøde grøntsager er et hit både blandt børn og voksne. Og så er de lette at lave.(Madens Verden)
Pecanmuffins med æble og kanelPecanmuffins med æble og kanel
En sund eftermiddagssnack både til børn og voksne. Æblerne gør muffinsene saftige og de smager dejligt af kanel(Louiogbearnaisen)
Kold, nem kartoffelsalat - Med årstidens grøntsagerKold, nem kartoffelsalat - Med årstidens grøntsager
Hjemmelavet kold kartoffelsalat er utroligt lækkert som tilbehør til en sommer- eller grillaften. Her får du en opskrift på kold kartoffelsalat der laves let og som smager fantastisk. ✔ Nem at lave - ✔ Fuld af velsmag - ✔ God til både børn og voksne(Madsvin)
Karrykål - børnevenlig spidskål med karry og koksmælkKarrykål - børnevenlig spidskål med karry og koksmælk
Her får du min opskrift på karrykål lavet af spidskål, karry og kokosmælk. Perfekt som tilbehør, og kålen er både børnevenlig og god som opskrift til børn.(Madens Verden)
Svensk pølseret - børnenes favoritretSvensk pølseret - børnenes favoritret
De har givet os klassiske glæder som Volvoen og Ingrid Bergman, men det er naturligvis deres gastronomi, vi sætter mest pris på og ingen over, ingen ved siden af: Svensk Pølseret (ironi og dårlig humor(Gastromand.dk)
Græskarpandekager med sirup - perfekt til HalloweenGræskarpandekager med sirup - perfekt til Halloween
Græskarpandekager med sirup er uhyggeligt gode. Den perfekte morgenmad til Halloween-glade børn eller en dessert ovenpå en lang dag.(Madens Verden)
Opskrift på nem og lækker pølseret med pasta i ovnOpskrift på nem og lækker pølseret med pasta i ovn
Her får du min opskrift på en lækker pølseret, der laves i et fad i ovnen. Pølseretten er meget børnevenlig, og indeholder et komplet måltid.(Madens Verden)
Hjemmelavede ispinde - tre tips til sommerens succesHjemmelavede ispinde - tre tips til sommerens succes
Hjemmelavede ispinde er en skøn sommerdelikatesse, som både børn og voksne kan eksperimentere med. Her er dessertkokkens tre tips til ispinde.(Madens Verden)
Sund, lækker og nem tunsalat med æblerSund, lækker og nem tunsalat med æbler
Denne tunsalat med æbler er fantastisk lækker og kan få både børn og voksne til at spise fisk. Og så er den super sund og nem at lave.(Madens Verden)
Pandekager på bål - børnevenlig pandekageopskriftPandekager på bål - børnevenlig pandekageopskrift
Pandekager på bål er altid et sikkert hit, og her er en god og børnevenlig pandekageopskrift til bålet. Inkl. en lækker orangesuace, og server gerne med is.(Madens Verden)
Bananmuffins - nem opskrift på muffins med bananBananmuffins - nem opskrift på muffins med banan
Min bedste opskrift på bananmuffins, der laves med eller uden chokolade. Muffins med banen er nemme og hurtige, så børn kan også være med.(Madens Verden)
Smoothie med mynte og jordbærSmoothie med mynte og jordbær
Lækre og forfriskende sommer smoothies med mynte og banan er et hit når man kommer hjem fra børnehaven - Få opskriften her(Valdemarsro)
Svensk pølseret opskrift på ca. 30 minutterSvensk pølseret opskrift på ca. 30 minutter
Svensk pølseret er en rigtig familieret, som både børn og voksne er vilde med. Opskrift med kartofler, løg og pølser til en nem aftensmad.(Madens Verden)
Kylling og kikærter - nem indisk karryret på 15 minutterKylling og kikærter - nem indisk karryret på 15 minutter
Kylling og kikærter er en super nem og lækker opskrift, som både børn og voksne elsker. En meget hurtig indisk karryret, der serveres med kogte ris.(Madens Verden)
Indbagt tun – nem opskrift med dåsetunIndbagt tun – nem opskrift med dåsetun
Indbagt tun er utroligt nemt og lækkert og kræver ikke de store færdigheder i køkkenet. Tag børnene med i køkkenet, de vil elske denne ret!(Madens Verden)
Pasta med kødsovs - nem og børnevenlig opskriftPasta med kødsovs - nem og børnevenlig opskrift
Pasta med kødsovs er en af de mest populære retter i Danmark. Her får du en god opskrift, som kan laves og spises af både børn og voksne.(Madens Verden)
Grove fiskedunser -  god børneopskrift på fiskefrikadellerGrove fiskedunser - god børneopskrift på fiskefrikadeller
Her er en børnevenlig opskrift på grove fiskedunser. Nemme og lækre fiskefrikadeller, som børn kan lave selv. Med gode råvarer og en simpel opskrift.(Madens Verden)
Pølsegryde - børnevenlig gryde med pølser og pastaPølsegryde - børnevenlig gryde med pølser og pasta
Her er en virkelig lækker pølsegryde, der er hurtig at lave, og den er meget børnevenlig. Alligevel er pølsegryden også god til voksne.(Madens Verden)
Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kyllingKyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling
Min opskrift på et sundt kyllingefarsbrød, der blandt andet laves med havregryn og revne gulerødder. Nem ret til aftensmad, som både børn og voksne elsker.(Madens Verden)
Kartoffelsuppe i børnehøjdeKartoffelsuppe i børnehøjde
Kartoffelsuppe med børnenes favoritfyld! Lad børnene komme med i køkkenet og forberede tilbehøret til denne nemme kartoffelsuppe - kun fantasien sætter grænser!(Karolines Køkken)
Hakket kylling med broccolimos (god børneret)Hakket kylling med broccolimos (god børneret)
Hakket kylling med broccolimos er en flot ret til aftensmad, hvor den krydrede kyllingekødsovs serveres på grøn mos af broccoli og kartofler.(Madens Verden)
Børnenes kødsovs - nem opskrift med pasta til børnBørnenes kødsovs - nem opskrift med pasta til børn
Børnenes kødsovs er en opskrift, der er udviklet til børn. Både i forhold til smag, men også fordi den er nem at lave for ungerne i køkkenet.(Madens Verden)
Forloren pindsvin - farsbrød med pølserForloren pindsvin - farsbrød med pølser
Forloren pindsvin, farspindsvin eller farsbrød med pølser. Her er opskriften på denne populære ret fra 1970erne, og det er en meget børnevenlig ret.(Madens Verden)
Pølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucolaPølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucola
Her får du min opskrift på pølsepande, der er en nem ret til aftensmad med pølser, pasta og rucola. En populær ret til både børn og voksne.(Madens Verden)
HindbærfromageHindbærfromage
Opskrift på en virkelig lækker hindbærfromage med vanilje - den perfekte dessert til både børn og voksne - få opskriften her(Valdemarsro)
Grøntsagsfad med blendede grøntsager - skøn opskriftGrøntsagsfad med blendede grøntsager - skøn opskrift
Et grøntsagsfad som dette er nemt at lave og så smager det dejligt - også for børn, som kan få en god historie ud af den grønne farve(Valdemarsro)
Butterdejsstang med oksekød og rucola-friskostButterdejsstang med oksekød og rucola-friskost
Alt i butterdej er godt. Uden diskussion! Så enkelt er det. Kom spinat i butterdej og selv de mest kræsne børn spise det. Kom laks i og du kan overbevise de fleste om mere fisk hver uge. Og den mest geniale; kom rester i og ryd op i køleskab og fryser på den sjoveste måde (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Majsmuffins med cheddar og bacon – perfekt til brunchMajsmuffins med cheddar og bacon – perfekt til brunch
De her majsmuffins er perfekt til weekendens brunchbord. Lav rigeligt, for med fyld af bacon og cheddar bliver de hurtigt favoritter hos børn som voksne. FIND OPSKRIFTEN HER(Louiogbearnaisen)
Hindbærkager - nem opskrift på kager med hindbærHindbærkager - nem opskrift på kager med hindbær
Her får du min meget nemme opskrift på hindbærkager. En simpel dej uden æg eller mælk, og fyldet er den skønneste hindbærmarmelade. God opskrift til børn.(Madens Verden)
Opskrift på nem millionbøf med pasta (børnevenlig)Opskrift på nem millionbøf med pasta (børnevenlig)
Millionbøf med pasta er en klassiker, og denne opskrift er super skøn. Millionbøffen er smagt til med frisk timian og serveres med pasta.(Madens Verden)
Donuts opskrift - lav dem sammen med børneneDonuts opskrift - lav dem sammen med børnene
Donuts kan pyntes på alle mulige og umulige måder. Denne opskrift giver kager, der er bløde og luftige indeni og sprøde udenpå.(Madens Verden)
Nem jordbær smoothie med bananNem jordbær smoothie med banan
Jordbær smoothie: Se her hvordan du laver en nem jordbær smoothie med banan, som bliver et sikkert hit hos både børn og voksne.(Madens Verden)
Sushi i madpakken – lækre maki med laks til børnSushi i madpakken – lækre maki med laks til børn
Sushi i madpakken er et hit hos mine børn og disse små sushiruller er så nemme og hurtige at lave - få opskrift og inspiration her(Valdemarsro)
Pyntede donuts - her får du opskrifter og tipPyntede donuts - her får du opskrifter og tip
Pyntede donuts kan være farverige og børnevenlige. Eller stilfulde og smukke. Her får du fem opskrifter på glaseringer samt tips til pynt.(Madens Verden)
Amerikanske Fodbold KagerAmerikanske Fodbold Kager
Endnu en lille Super Bowl Snack - denne snack er ret sjov at lave hvis du har børn eller bare synes godt om at bage og elsker Super Bowl. Den passer ret godt som afslutning(Gastromand.dk)
Chili con carne - børnevenligChili con carne - børnevenlig
Nem Chili Con Carne med Ris og farverigt tilbehør af avocado, tortillachips, cheddarost og majskolber. Få opskriften på mild Chili Con Carne fra Karolines Køkken her!(Karolines Køkken)
Nem kylling i karrysovs (børnevenlig opskrift)Nem kylling i karrysovs (børnevenlig opskrift)
Se hvordan du nemt laver en børnevenlig kylling i karrysovs. Retten indeholder en masse grøntsager, og derfor skal du blot koge lidt ris til.(Madens Verden)
Børnekræs - lækre kyllingespyd med bacon til børnBørnekræs - lækre kyllingespyd med bacon til børn
Børnekræs er super lækre kyllingespyd med bacon, og dem er børn vilde med. Derfor navnet. Og kyllingspydene med baconkylling er meget nemme at lave.(Madens Verden)
Grillet FiskelasagneGrillet Fiskelasagne
Mums - sådan en fiskelasagne fyldt med torsk laks spinat og gode sager - en lasagne som mine børn er vilde med - få opskrift her(Valdemarsro)
ChokolademuffinsChokolademuffins
Nemme chokolademuffins, som er svampede og saftige. Opskrift på lækre, store chokolade muffins med chokoladestykker. En favorit hos både børn og voksne.(Louiogbearnaisen)
Wednesdays Whisky: Old Fashioned – HP12Wednesdays Whisky: Old Fashioned – HP12
Det er midt på ugen - chefen har skældt ud - dine børn brokker over, at aftensmaden ikke står på spaghetti med ketchup - kæresten er umulig, men ro på - det er nemlig Whisky Wednesday... En(Gastromand.dk)
Æbleskiver opskriftÆbleskiver opskrift
Sådan laver du de lækreste runde og luftige æbleskiver med kærnemælk, som både børn og voksne vil elske. Se opskriften lige her.(Madsvin)
Kagemand af frugt (opskrift til en sund fødselsdag)Kagemand af frugt (opskrift til en sund fødselsdag)
Opskriften på en sund kagemand af frugt, som alle mindre børn elsker. Kig på billedet og lav den perfekte kagemand, hvor kagen er skiftet ud med sund frugt.(Madens Verden)
Hvid gløgg – både med og uden alkoholHvid gløgg – både med og uden alkohol
Hvid gløgg opskrift med eller uden alkohol - en nem og lækker julet gløgg som kan serveres for både børn og voksne der ikke drikker alkohol(Valdemarsro)
Edderkop-cupcakesEdderkop-cupcakes
Halloween er en fin anledning til at bage sjove og lidt uhyggelige kager. Prøv de her frække edderkop-cupcakes, de vækker smil hos både børn og voksne.(Louiogbearnaisen)
Nem ketchup: Sådan laver du din egen tomatkechupNem ketchup: Sådan laver du din egen tomatkechup
Opskrift på en nem ketchup, der er en fremragende tomatketchup, som elskes af både børn og voksne på grund af sin milde smag.(Madens Verden)
Muffins med Cocio chokolademælkMuffins med Cocio chokolademælk
Muffins med Cocio som du kan bruge både til børnefødselsdagen eller søndagskaffen. Opskriften er nem at gå til - og god at lave sammen med børn. Og så kagerne med den populære Cocio chokolademælk.(Madens Verden)
PandekagerPandekager
Lav de skønneste pandekager med denne opskrift, som både børn og voksne vil elske. Nyd dem med is, marmelade eller sukker. Se opskrift her.(Madsvin)
Daim cookies - nem opskrift på lækre kager med DaimDaim cookies - nem opskrift på lækre kager med Daim
Her får du min opskrift på Daim cookies, der er helt uimodståelige kager med Daim. De lækre cookies er nemme at bage, også for børn.(Madens Verden)
American Style: Corndogs!American Style: Corndogs!
En eftermiddag skriver jeg rundt til gutterne fra Gastromand om der er et bud til en hurtig, nem og børnevenlig ret - og ja, vi er sgu blevet ældre og har fået børn - så(Gastromand.dk)
Pølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakkenPølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakken
De lækreste og luftige pølsehorn der holder sig spisevenlige i flere dage. Oplagt til madpakken for både børn og voksne. → Se opskrift her(Madsvin)
Cookies med sorte bønner og chokoladeCookies med sorte bønner og chokolade
Disse cookies med sorte bønner er usædvanligt gode - saftige, søde og mættende - mine børn er vilde med dem og opskriften får I her(Valdemarsro)
Opskrift banankageOpskrift banankage
Den lækreste banankage med chokolade. Du får her en opskrift på saftig og svampet banankage med lækre chokoladestykker, som både børn og voksne vil elske.(Madsvin)
Kagemand af brunsvigerKagemand af brunsviger
Kagemand bagt som brunsviger og med masser af lækkert guf på - et hit hos både børn og voksne - få den lækre brunsviger kagemand opskrift her(Valdemarsro)
Chokolademousse for børnChokolademousse for børn
Blød, lækker og smagfuld favorit - velegnet til enhver hyggestund med familien.(Karolines Køkken)
Velkomstdrink: Kir, Kir Royal og børnedrinkVelkomstdrink: Kir, Kir Royal og børnedrink
Opskrift på en god velkomstdrink? Dem finder du her, hvor du blandt andet kan lave en Kir, Kir Royal eller den bedste børnedrink.(Madens Verden)
Råkost som børn både elsker at lave og spiseRåkost som børn både elsker at lave og spise
Her er en børnevenlig opskrift på råkost, som børn både vil elske at lave og spise. Simpel opskrift på råkostsalat med blandt andet gulerødder og spidskål.(Madens Verden)
Pivfrække PølsehornPivfrække Pølsehorn
Okay okay, overskriften er måske lidt for kæk, men til gengæld lover jeg at denne opskrift nok skal give succes i børnehaven, madpakken, til fødselsdagen eller bare som en god snack. Opskriften rækker til omkring 30(Gastromand.dk)
Nem buffet til børnefødselsdag - komplet børnebuffetNem buffet til børnefødselsdag - komplet børnebuffet
Her kan du se hvordan du nemt laver en komplet buffet til børnefødselsdag, hvor ungerne virkelig får god mad. Denne børnebuffet er med retter de fleste børn kan lide, og derfor er du sikker på, at alle får noget godt at spise til børnefødselsdagen.(Madens Verden)
Svensk pølseret med pasta (nem og børnevenlig opskrift)Svensk pølseret med pasta (nem og børnevenlig opskrift)
Sådan laver du en god svensk pølseret med pasta. Gammel dansk ret, der såvidt vides ikke har noget at gøre med Sverige. Se den nemme opskrift her.(Madens Verden)
Grillmarinade med Gammel DanskGrillmarinade med Gammel Dansk
Det er svært at toppe en hyggelig aften sammen med gutterne hvor koner, kærester og børn kan blive hjemme og vi andre bare kan være os selv. Et arrangement i det fri, hvor bål, bajere(Gastromand.dk)
Cremet spaghetti i fad - børne- og familievenlig opskriftCremet spaghetti i fad - børne- og familievenlig opskrift
Cremet spaghetti i fad er en populær familieret, der er et sikkert hit i enhver børnefamilie. Pastaretten laves nemt i fad i ovnen, og er god hverdagsmad.(Madens Verden)
Hakket oksekød og spidskål i ovnHakket oksekød og spidskål i ovn
Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne.(Madens Verden)
Farserede peberfrugter med ris (fyldte peberfrugter i ovn)Farserede peberfrugter med ris (fyldte peberfrugter i ovn)
Farserede peberfrugter er kræs for både børn og voksne, og de er ret nemme at lave. Peberfrugterne fyldes med hakket oksekød og grønsager.(Madens Verden)
Kartoffelmos med kødsovs - nem familieret på 30 min.Kartoffelmos med kødsovs - nem familieret på 30 min.
Kartoffelmos med kødsovs er en både nem og hurtig ret til aftensmad. Det er god familiemad, som både børn og voksne elsker. Klar på 30 min.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes