Vi fandt 4 opskrifter med søgeordet påskeæg:
Facts om påskeæg:
Et påskeæg er normalt et hønseæg hvor blommen og hviden er blevet pustet ud ved hjælp af to små huller. I andre lande, f.eks. Tyskland er der stolte traditioner for at gemme æg i haven, hænge dem op i træer mv. Et påskeæg kan også være et sjovt skjult budskab i for eksempel musik, software og film.
Chokolade påskeægChokolade påskeæg
Opskrift på tre varianter af lækre hjemmelavede påskeæg både med og uden marcipan og fyldt med lækkerier og gode sager - få opskrift her(Valdemarsro)
Påskeæg med marcipan og chokoladePåskeæg med marcipan og chokolade
Der er påske og så skal der lidt marcipanæg til. Jeg laver dem helt enkelt; rå marcipan, groft mandelmel og 70% god chokolade. Selvom de er syndige, er de stadig et rigtig godt alternativ til alt påskeslikket, da det er rene råvarer af god kvalitet. Ved at blande det gode fedt fra mandlerne, med sukkeret i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Påskedrink med hyldeblomst og AquavitPåskedrink med hyldeblomst og Aquavit
Efter påskefrokosten og inden chokoladepåskeæggene skal spises er det ret lækkert med en pause udenfor i solen. Saml gæsterne, giv dem sådan en drink her i hånden og du er årets vært. Læs hele blogindlægget om Aquavit og få flere drinks og cocktails med Aquavit her. (Louiogbearnaisen)
Hjemmelavede påskeægHjemmelavede påskeæg
Store hjemmelavede påskeæg af marcipan, chokolade og nougat. De flotte påskeæg kan laves i alle mulige størrelser og former. Få opskriften her.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes