Vi fandt 24 opskrifter med søgeordet smørrebrød:
Smørrebrød med ost og radisesalsaSmørrebrød med ost og radisesalsa
Den syrlig salsa kommer virkelig til sin ret her. En dekorativ måde at servere ost på.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med paneret fiskSmørrebrød med paneret fisk
Selvom man kan nyde smørrebrød hele året, så er dettte stykke ekstra lækkert i den danske sommer, hvor råvarerne er i sæson og det hele bare er mere sprødt, friskt og lækkert.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med skinke og let italiensk salat Smørrebrød med skinke og let italiensk salat
Erstat mayonnaisen med kvark og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag. (Karolines Køkken)
Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolataSmørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata
Lækkert vegetarisk smørrebrød, der bryder med de traditionelle af slagsen. Lad dig gerne friste, for dette smørrebrød er friskt, sprødt og lækkert på sin helt egen måde.(Karolines Køkken)
Cocktail of the month; Påske-BandittenCocktail of the month; Påske-Banditten
Påskefrokosten - indbegrebet af godt dansk smørrebrød, læskende dansk øl samt iskold nordisk snaps. Tillad mig at byde på endnu en fast del af konceptet - en pivfræk Påskecocktail. Kan bruges før, under og efter enhver(Gastromand.dk)
Østerssmørrebrød ala MadMikkelØsterssmørrebrød ala MadMikkel
Da mit østers-smørrebrød fik sin verdenspremiere på Danmarks østersfestival i oktober måned på Rømø, var det faktisk også allerførste gang, at jeg selv smagte den endelige version. Der var i en lang testperiode op til(Gastromand.dk)
Påskefrokost: Sild med ramsløgscremePåskefrokost: Sild med ramsløgscreme
Som du måske har luret tidligere, er gastromændende store fans af Restaurant Kronborg og deres smørrebrøds-kreationer. Vi er derfor pænt tilfredse med , at vi har fået overtalt drengene fra Kronborg til, at levere en(Gastromand.dk)
Påskefrokost: Urtegravad laks med limecremePåskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
Efter en omgang med sild, er vi nu klar til anden omgang af Restaurant Kronborgs treenighed af påskesmørrebrød. Vi bliver i vandet, og spiller ind med endnu en let-twistet klassiker, i form af gravad laks. At grave(Gastromand.dk)
Påskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløgPåskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Her har I tredje og sidste del af Restaurant Kronborgs påske-smørrebrøds-menu. Og hvilken afslutning!! Dette stykke både ser og lyder helt vanvittigt lækkert.   Roastbeef? Godt! Lam? Godt! Roastbeef på lam? Ooooh yes, please! Her får lammekødet selskab(Gastromand.dk)
Marokkansk inspireret smørrebrødstærteMarokkansk inspireret smørrebrødstærte
En anderledes og virkelig smuk tærte med smag af kylling og humus.(Karolines Køkken)
Suveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejerSuveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejer
Så er vi nået til 2. akt i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu- en fræk opgraderet version af en all-time classic: Fiskefiletten! I Restaurant Kronborgs hyggelige kælderlokale vil man, under hele Copenhagen Cooking, servere en klassisk smørrebrødsmenu med temaet ”Taste(Gastromand.dk)
Suveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscremeSuveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscreme
Hvis det skulle være gået din næse forbi , så er det i morgen, at Copenhagen Cooking sparkes igang. I går fik du vores anbefalinger til festivallen, hvor vi blandt andet anbefalede smørrebrødets dag, som drengene(Gastromand.dk)
Suveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschipsSuveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
Endelig blev det tid til ”hovedretten” Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Og vi er her ude i et af de absolut mest populære stykker smørrebrød i Gastromandens verden: Tataren! Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen Cooking,(Gastromand.dk)
Suveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompotSuveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompot
Vi er nået til fjerde og sidst kapitel i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Naturligvis slutter vi af med en osteservering, som altid sætter et solidt punktum på en menu. Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen(Gastromand.dk)
Røget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettesRøget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettes
Først gav han Gastromands læsere sin opskrift på den berømte tatarmad, derefter den lækre kartoffelmad og nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at have smørrebrødet på plads til julefrokosten - Adam Aamanns(Gastromand.dk)
Adam Aamanns opskrift på smørrebrød med tatarAdam Aamanns opskrift på smørrebrød med tatar
Smørrebrødet er i gang med en kæmpe renæssance i Danmark og udlandet er efterhånden også ved at få øjnene op for den danske specialitet. Råt kød er er en af vores absolutte yndlingsspiser og nu har(Gastromand.dk)
Smørrebrød med æg og rejerSmørrebrød med æg og rejer
En ægte dansk klassiker. Smørrebrød med æg og rejer - næsten ligesom vi plejer. Smørrebrød er dejligt nemt, kan varieres i det uendelige, og du kan bruge rester fra køleskabet på en ny måde.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med flæskestegSmørrebrød med flæskesteg
Det klassiske smørrebrød med flæskesteg - næsten som vi kender det. Smørrebrød er en dansk specialitet, og det er ikke uden grund, vi er så glade for det. Smørrebrød kan varieres efter individuelle smagsløg - uden det er det store besvær.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med flødeost og avocadoSmørrebrød med flødeost og avocado
Et godt stykke rugbrød med flødeost, avocado og radiser. Helt enkelt og super godt!(Karolines Køkken)
Smørrebrød med flødeost og tomatSmørrebrød med flødeost og tomat
Den oplagte mad at smøre sig i tomatsæsonen - eller hvis du på andre tidspunkter er heldig at få fat i tomater med smag!(Karolines Køkken)
Bondens fine skinkesmørrebrødBondens fine skinkesmørrebrød
Lav en nem og lækker frokost med groft brød, krydret hytteost og skinke. (Karolines Køkken)
Smørrebrød med flødeost, grillet grønt og brunet smørSmørrebrød med flødeost, grillet grønt og brunet smør
Et moderne stykke smørrebrød med grillede grøntsager og duftende brunet smør med kapers. Kan evt. serveres med røget sild.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalatSmørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat
Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes