Vi fandt 25 opskrifter med søgeordet æggekage:
Kartoffel-frittata med chorizo og broccoliKartoffel-frittata med chorizo og broccoli
Fantastisk æggekage med fyld af kartofler, chorizo, broccoli og masser parmesan!(Fritidskok.dk)
Opskrift på nem tortilla - spansk æggekage med chorizoOpskrift på nem tortilla - spansk æggekage med chorizo
Dette er en opskrift på tortilla, der er en spansk æggekage. Den spanske tortilla fyldes med kartofler, chorizo og andet godt.(Madens Verden)
Klassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrødKlassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrød
Æggekage er nem og lækker frokost eller aftensmad. Top den med tomat, purløg og bacon og server med rugbrød. Bedste opskrift på æggekage(Louiogbearnaisen)
Æggekage med kartofler og spinatÆggekage med kartofler og spinat
Æggekage er hurtigt at lave og kan nemt varieres. Her har jeg lavet en æggekage med kartofler og spinat, for mere mæthed - find opskrift her(Louiogbearnaisen)
Opskrifter med æg - de bedste æggeretterOpskrifter med æg - de bedste æggeretter
Her er en oversigt over de bedste opskrifter med æg. Med alt fra gammeldags æggekage, til røræg, blødkogte æg og mange flere æggeretter.(Madens Verden)
Kromandens æggekage med stegt flæsk på 25 min.Kromandens æggekage med stegt flæsk på 25 min.
Kromandens æggekage med stegt flæsk er en meget luftig æggekage, som du kan lave på ca. 25 minutter. Æggekagen bages færdig i ovnen, så det er nemt.(Madens Verden)
Æggekage opskrift med bacon, tomater og purløgÆggekage opskrift med bacon, tomater og purløg
En nem opskrift på traditionel æggekage med bacon, der steges på pande. Æggekagen er en dansk klassiker, og her får du også kokkens bedste æggekagetips.(Madens Verden)
Mini æggekage bagt i ovn - perfekt til brunch eller morgenmadMini æggekage bagt i ovn - perfekt til brunch eller morgenmad
Mini æggekage, der bages i lille form og passer til en person. Denne lille æggekage er helt perfekt til både brunch og det veldækkede morgenbord.(Madens Verden)
Æggekage med kartofler og kylling i ternÆggekage med kartofler og kylling i tern
En nem og hurtig opskrift på æggekage med kartofler, hvor du med garanti får en luftig æggekage med fyld. Brug æggekagen som frokost eller aftensmad.(Madens Verden)
Fynsk æggekage med bacon, tomat og agurkFynsk æggekage med bacon, tomat og agurk
Denne æggekage med sprød bacon og friskt grønt er nem og velsmagende, og du er sikker på den rette konsistens hver gang. Få din æggekage opskrift her!(Madsvin)
Gammeldags æggekage med baconGammeldags æggekage med bacon
Hvad er din go-to ret på de der dage, hvor man virkeligt ikke lige orker at handle ind. Der er ikke sådan rigtigt noget i køleskabet (og så alligevel). Man orker ikke takeaway. Og man(Gastromand.dk)
Æggekage med spidskål og bacon som nem aftensmadÆggekage med spidskål og bacon som nem aftensmad
Min opskrift på æggekage med spidskål og bacon. Æggekagen bages i ovnen, og indeholder masser af den sunde spidskål. God og nem aftensmad.(Madens Verden)
Ovnæggekage med grøntsagerOvnæggekage med grøntsager
Æggekagen passer sig selv i ovnen - imens er der tid til at stege bacon og dække bord.(Karolines Køkken)
Ovnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinatOvnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinat
Skøn og luftig æggekage med hytteost - fyldet kan du variere i det uendelige - se hvad køleskabet gemmer. (Karolines Køkken)
Frittata opskrift - italiensk æggekage med kartoflerFrittata opskrift - italiensk æggekage med kartofler
Frittata opskrift: Prøv denne lækre frittata, der er en italiensk æggekage, som laves med kartofler, spinat, bacon, peberfrugt, løg og æg.(Madens Verden)
Små ovnæggekager med porrer og bacon Små ovnæggekager med porrer og bacon
Små søde portionsæggekager. Du kan også lave én stor æggekage.(Karolines Køkken)
ÆggekageÆggekage
Nem Opskrift på Æggekage i Pande med Bacon og Tomater. En Gammeldags Æggekage er bare det bedste! Værsgo - Få Arlas Æggekage-Opskrift her!(Karolines Køkken)
Æggekage i ovnÆggekage i ovn
Æggekage i ovn er en god gammel klassiker. Denne æggekage i ovn med kartofler og ost er et hit hos både voksne og børn. Æggekagen smager dejligt med en skive ristet rugbrød.(Karolines Køkken)
Æggekage i ovn (verdens bedste æggekage)Æggekage i ovn (verdens bedste æggekage)
Opskrift på æggekage i ovn, der er verdens bedste æggekage. Æggekagen bages godt af, og pyntes med bacon, tomater og purløg. Bagetiden er cirka 40 minutter.(Madens Verden)
Æggekage med grøntsager og halloumiÆggekage med grøntsager og halloumi
Æggekage med svampe, løg, salat og sprødstegt halloumi på toppen.(Karolines Køkken)
Æggekage med linser og korianderÆggekage med linser og koriander
En skøn krydret æggekage, der virkelig mætter. Den en nemlig fyldt med linser og mange grøntsager. Det hele rundes af med en frisk top af koriander og syrlig fraiche.(Karolines Køkken)
Æggekage med pølserÆggekage med pølser
Uhh er der noget som en pandefuld æggekage. Den kan jo varieres i det uendelige kun fantasien sætter grænser.(Karolines Køkken)
Æggekage med quinoa og hytteostÆggekage med quinoa og hytteost
Har du lyst til at prøve en æggekage med et moderne tvist - med fyld af quinoa og med topping af bl.a. rejer, koriander og spidskål? En lidt lettere version af den kendte klassiske æggekage, som måske minder lidt mere om en tortilla.(Karolines Køkken)
Brød-æggekageBrød-æggekage
Ja, det er jo faktisk slet ikke en rigtig brødæggekage, som den blev lavet da det var før.. Hvis du har alder som jeg og ikke lige har haft en mormor, hvis hofret var brødæggekage, ved du måske slet ikke hvad det er. Men en gammeldags brødæggekage er ligesom “armeriddere” – altså dagsgammeltbrød dyppet i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Opskrift på Big Mac roulade med salatfyldOpskrift på Big Mac roulade med salatfyld
Big Mac roulade er blevet et hit i mange danske hjem, og den består af en nærmest æggekage-agtig bund, der rulles sammen om en skøn salat. Nemt og godt.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes