Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet 🐔 hakket kylling:
Pasta med kyllingekødboller i tomatsaucePasta med kyllingekødboller i tomatsauce
Her er min opskrift pü pasta med kyllingekødboller. LÌkre kødboller, der laves med hakket kylling, der serveres i en nem, italiensk tomatsauce. Det er mums.(Madens Verden)
Kylling i hvidvinKylling i hvidvin
Med denne lækre opskrift på kylling i hvidvin, er du sikret en velsmagende hovedret til festen. Servér med sprød bacon, frisk pasta og hakket persille.(Karolines Køkken)
Nemme og lĂŚkre kyllingefrikadeller med spinatNemme og lĂŚkre kyllingefrikadeller med spinat
De lĂŚkreste kyllingefrikadeller med spinat, hvor frikadellerne laves af hakket kylling, og derefter steges pĂĽ panden. Spinaten giver en fantastisk smag til frikadellerne.(Madens Verden)
Kyllingelasagne - lasagne med hakket kyllingekødKyllingelasagne - lasagne med hakket kyllingekød
Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.(Madens Verden)
Kyllingebøffer - nem opskrift pü bøffer af hakket kylling!Kyllingebøffer - nem opskrift pü bøffer af hakket kylling!
Her für du min opskrift pü nemme kyllingebøffer, der laves af hakket kylling. LÌkker opskrift pü bøffer af kylling, som blandt andet laves med forürsløg.(Madens Verden)
Kyllingekødboller i citronsauceKyllingekødboller i citronsauce
Boller i karry er populær hos rigtig mange. Hvad med at prøve en ny og forfriskende variant, hvor bollerne er lavet af hakket kyllingekød og hvor saucen er en citronsauce.(Karolines Køkken)
Nemme enchiladas med kylling og spidskĂĽlNemme enchiladas med kylling og spidskĂĽl
Enchiladas er mexicanske tortillas, der rulles sammen om fyld og grøntsager. Her i min opskrift er det hakket kylling i kødsovs, spidskül og tomatsovs.(Madens Verden)
Kyllingefrikadeller i ovn - med hakket kyllingekødKyllingefrikadeller i ovn - med hakket kyllingekød
Kyllingefrikadeller i ovn laves af mager, hakket kyllingekød, som formes til frikadeller. De bages i ovnen i cirka 25 minutter, sü det er en nem opskrift.(Madens Verden)
Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kyllingKyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling
Min opskrift pü et sundt kyllingefarsbrød, der blandt andet laves med havregryn og revne gulerødder. Nem ret til aftensmad, som büde børn og voksne elsker.(Madens Verden)
Hakket kylling med broccolimos (god børneret)Hakket kylling med broccolimos (god børneret)
Hakket kylling med broccolimos er en flot ret til aftensmad, hvor den krydrede kyllingekødsovs serveres pü grøn mos af broccoli og kartofler.(Madens Verden)
Kyllingefrikadeller - opskrift til pande eller ovnKyllingefrikadeller - opskrift til pande eller ovn
Her er en nem opskrift pĂĽ lĂŚkre kyllingefrikadeller, der er frikadeller lavet med hakket kylling. Dellerne kan steges pĂĽ pande eller i ovn.(Madens Verden)
Kyllingekødsovs - nem opskrift med hakket kyllingKyllingekødsovs - nem opskrift med hakket kylling
Du kan nemt lave en smagfuld kyllingekødsovs med hakket kylling i stedet for den almindelige omgang hakket oksekød. Min opskrift er med masser sf smag!(Madens Verden)
BlomkĂĽlscouscousBlomkĂĽlscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes