Vi fandt 8 opskrifter med søgeordet 🥣 løgsuppe:
Løgsuppe med gratineret torskLøgsuppe med gratineret torsk
En nem hovedret, som smager rigtig dejlig hele året rundt. Nyd den i godt selskab og evt. med en kold øl eller vin til.(Karolines Køkken)
Løgsuppe med ostebrødLøgsuppe med ostebrød
Fransk inspireret klassiker med ostebrød, som gratineres i ovn ovenpå den portionsanrettede suppe.(Karolines Køkken)
Blomkål/løgsuppe med ostebrødBlomkål/løgsuppe med ostebrød
Jeg starter lørdagen langsomt, mens der endnu er morgendis og solen ikke helt har besluttet om den gider stop eller ej i dag. Der er varm kaffe i koppen og lune, nybagte brød til at ledsagde den. Med smør og fed ost. Der er endnu stille i huset, Måffen sniger snuden ud under tæppet. Overvejer...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fransk løgsuppe – En klassikerFransk løgsuppe – En klassiker
Fransk løgsuppe er en klassiker, som rigtigt mange kender. Denne opskrift er med portvin og hønsefond, hvilket giver en vidunderlig løgsuppe!(Madsvin)
Løgsuppe - nem opskrift på suppe med løgLøgsuppe - nem opskrift på suppe med løg
Min bedste opskrift på nem løgsuppe, der er en god suppe med masser af løg. Se også hvordan du laver ostebrød til eller en fransk løgsuppe.(Madens Verden)
Ostebrød med krydderurter og hvidløgssmør | madbrødOstebrød med krydderurter og hvidløgssmør | madbrød
Bag selv lækre mad brød til suppe. De her nemme ostebrød passer perfekt til løgsuppe, kartoffel/porre suppe eller som tilbehør til grillmad. Opskrift >>(Louiogbearnaisen)
Bondemad: Fransk Løgsuppe med gratineret brødBondemad: Fransk Løgsuppe med gratineret brød
Imens vi venter på sommeren og så småt kan begynde at nyde at der kommer lidt mere sol er det tid til en lille "overgangsret" - videre så er denne ret faktisk en ret god undskyldning(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes