Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet pølsehorn:
Pølsehorn af bløddej - den nemme opskriftPølsehorn af bløddej - den nemme opskrift
Dette er en nem opskrift på pølsehorn af bløddej. Derfor er pølsehornene lette og luftige, og dejen er meget nem at arbejde med.(Madens Verden)
Nemme pølsehorn uden gærNemme pølsehorn uden gær
Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbecuedip.(Karolines Køkken)
Pølsehorn med kærnemælk - lette og luftigePølsehorn med kærnemælk - lette og luftige
Den bedste opskrift på lette og luftige pølsehorn. De er bagt med en smule kærnemælk, og pølsehornene er gode at fryse ned.(Madens Verden)
Bløde pølsehorn uden æg - nem opskriftBløde pølsehorn uden æg - nem opskrift
Her er en super nem opskrift på bløde pølsehorn, og opskriften er uden æg. Dejen æltes sammen på røremaskine, og hævetiden er ikke så lang. Kan fryses ned.(Madens Verden)
Gode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i én opskriftGode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i én opskrift
Nem opskrift på gode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i én og samme opskrift. Dermed kan du bage dem alle, og derefter fryse ned til brug i madpakken.(Madens Verden)
Bløddej - universaldej til boller, kanelsnegle og andet bagværkBløddej - universaldej til boller, kanelsnegle og andet bagværk
Bløddej er en fremragende universaldej, som du kan bruge til boller, pølsehorn, burgerboller og meget andet. Og dejen er nem at arbejde med.(Madens Verden)
Koldhævede pølsehorn med speltmel og havregrynKoldhævede pølsehorn med speltmel og havregryn
En opskrift på lækre og koldhævede pølsehorn, der bages med speltmel og havregryn. Super nemme pølsehorn, hvor dejen ikke skal æltes.(Madens Verden)
FuldkornspølsehornFuldkornspølsehorn
Giv pølsehornene lidt mere smag og bid med denne variant. Passer godt til børnenes madpakke eller til en udflugt.(Karolines Køkken)
Grove pølsehornGrove pølsehorn
De klassiske pølsehorn er her bagt med rugmel i dejen. Giver både god smag og fibre til maven.(Karolines Køkken)
Sunde pølsehorn med fuldkornsmelSunde pølsehorn med fuldkornsmel
Sunde pølsehorn er bagt med fuldkorns speltmel, og de indeholder derfor flere kostfibre end de almindelige pølsehorn. Pølsehornene kan fryses ned.(Madens Verden)
Pølsehorn - nem opskrift til madpakken og som snackPølsehorn - nem opskrift til madpakken og som snack
Her får du min bedste opskrift på pølsehorn, og den er både nem og hurtig. Pølsehornene får den helt rigtige smag, og så kan de fryses ned.(Madens Verden)
Pølsehornsdej - opskrift på bløde og luftige pølsehornPølsehornsdej - opskrift på bløde og luftige pølsehorn
Min opskrift på pølsehornsdej til de bedste pølsehorn. Dejen er nem at arbejde med, og pølsehornene bliver bløde og luftige. Kan fryses.(Madens Verden)
Saftige SurdejspølsehornSaftige Surdejspølsehorn
Bag saftige og lækre pølsehorn med din egen surdej. Med den rette omhu og kærlighed kan du glæde dig selv og familien med de bedste pølsehorn, du har smagt.(Gastromand.dk)
Pølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakkenPølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakken
De lækreste og luftige pølsehorn der holder sig spisevenlige i flere dage. Oplagt til madpakken for både børn og voksne. → Se opskrift her(Madsvin)
Pølsehorn Pølsehorn
Vores flotte pølsehorn skal nok vække begejstring, hvor de end serveres. Prøv opskriften her og imponér dine gæster!(Karolines Køkken)
Pølsehorn med kyllingepølserPølsehorn med kyllingepølser
Grove pølsehorn med gnavegrønt er perfekt til en snack, frokost, madpakke eller picnic.(Karolines Køkken)
Pivfrække PølsehornPivfrække Pølsehorn
Okay okay, overskriften er måske lidt for kæk, men til gengæld lover jeg at denne opskrift nok skal give succes i børnehaven, madpakken, til fødselsdagen eller bare som en god snack. Opskriften rækker til omkring 30(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes