Vi fandt 16 opskrifter med søgeordet rosenkål:
Flødestuvede rosenkålFlødestuvede rosenkål
Disse flødestuvede rosenkål er smukt tilbehør til både fisk og kød. Det er safran, der giver de flødestuvede rosenkål den flotte gule farve og den helt specielle smag, som man enten hader eller elsker.(Karolines Køkken)
Lun rosenkålssalat og krydrede hakkebøfferLun rosenkålssalat og krydrede hakkebøffer
En farverig salat som giver godt med vitaminer og humør i den kolde, mørke tid. Serveret sammen med saftige hakkebøffer med fyld af ost og krydderurter.(Karolines Køkken)
Sprød rosenkålsalat med bacon, parmesan og appelsindressingSprød rosenkålsalat med bacon, parmesan og appelsindressing
En nem og sund salat som er perfekt tilbehør til julemaden - især en lækker salat til and.(Louiogbearnaisen)
Svinekam braiseret i mørk øl med rodfrugter, grov sennep og smørstegte rosenkålSvinekam braiseret i mørk øl med rodfrugter, grov sennep og smørstegte rosenkål
Når temperaturen falder og vinden rusker, er det tid til god gedigen simremad med vintergrønt. Tænd et par stearinlys og blive siddende længe ved bordet.(Karolines Køkken)
RosenkålschipsRosenkålschips
Små nuttede rosenkålshoveder - Rosenkålschips vendt i olie og lavet til sprøde chips for sådan kan man også spise sin kål - få opskrift(Valdemarsro)
Rosenkålssalat med pære og fetaRosenkålssalat med pære og feta
Lækker rosenkålssalat som er tilberedt af ganske få råvarer og med super meget velsmag - nem at lave og så smager den fantastisk - Opskrift(Valdemarsro)
Sprød kalvelever med spicy rosenkålSprød kalvelever med spicy rosenkål
Kalverleveren er vendt i en skøn blanding af krydderier og sesamfrø. Måske kan det få flere til at elske og spise lever? Prøv det...(Karolines Køkken)
Rosenkålssalat med æble og peberrodRosenkålssalat med æble og peberrod
Opskrift på rosenkålsalat med æble og peberrod(Louiogbearnaisen)
Sensommermad: Hopballe Kylling, Svampe og Rosenkål…Sensommermad: Hopballe Kylling, Svampe og Rosenkål…
Det lader til, at vi fortsat indimellem kan nyde lidt godt af de absolut sidste solstråler inden vi skifter til vintertid. Derfor ser vi faktisk ikke andre muligheder end at lave lidt flere indlæg om(Gastromand.dk)
Rosenkål- og æblesalatRosenkål- og æblesalat
Dejlig cremet salat med rosenkål, og æbler - smager skønt med rugbrød eller som tilbehør til fx stegt kød.(Karolines Køkken)
Rosenkålssalat med ristede butterbeansRosenkålssalat med ristede butterbeans
De ristede butterbeans er meget lækre og sammen med avocadoen og granatæblekernerne giver de dejligt bid i salaten. Snit rosenkålen fint, så bliver den virkelig delikat.(Karolines Køkken)
Rosenkålsspyd med bacon bagt i ovnRosenkålsspyd med bacon bagt i ovn
Rosenkål med bacon bagt i ovn - hurtig og lækkert tilbehør til aftensmad eller som en snack. Tilberedning af rosenkål behøver ikke være svært - når du bager dem i ovn med bacon får de en lækker smag, som passer særligt godt som tilbehør til kylling.(Louiogbearnaisen)
Lun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressingLun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressing
Lækker og nem salat med vintergrøntsager og sunde kerner. Server salaten til aftensmad fx. med en karbonade og brug rester til en madpakkke salat.(Louiogbearnaisen)
Smørdampede rosenkål m.m.Smørdampede rosenkål m.m.
Lækkert grønt med bid i. Der skal ikke meget til for at få alle til at spise sine grøntsager.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes