Vi fandt 143 opskrifter med søgeordet tærte:
Krydret æbletærteKrydret æbletærte
Lækker æbletærte med kanel, karamelliserede æbler, sprød bund og iskold flødeskum - så englene synger!(Karolines Køkken)
Nem jordbærtærteNem jordbærtærte
Jordbærtærte er en dansk klassiker! Med denne opskrift får du en fantastisk lækker tærte med frisk jordbær og en smagfuld tærtebund.(Karolines Køkken)
Tærte med hjemmelavet mørdejTærte med hjemmelavet mørdej
Det jeg siger nu, kan måske komme som en lille overraskelse. Men her kommer der en tærte uden kød (ok, så med dobbelt op på ost), som  kan tilfredsstille de fleste ganer. Nu er den(Gastromand.dk)
LøgtærteLøgtærte
Løgtærte er nemt at tilberede og tilmed billigt!(Karolines Køkken)
JordbærtærteJordbærtærte
Jordbærtærte med lækker saftig mazarinbund smurt med mørk chokolade og toppet med vaniljecreme og søde jordbær - få opskrift på jordbærkage her(Valdemarsro)
CitrontærteCitrontærte
Opskrift på frisk og lækker citrontærte med en sprød mørdejsbund og syrlig citroncreme. Server citrontærten som dessert eller tilbehør til en kop kaffe eller te. (Karolines Køkken)
Tærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumbleTærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumble
Nem tærte med bær og crumble. Opskrift på lækker tærte med hindbær, brombær og stikkelsbær toppet med crumble med mandler. Den bedste frugt tærte til sommer(Louiogbearnaisen)
Citrontærte med marengsCitrontærte med marengs
Opskrift på frisk og lækker citrontærte med en sprød mørdejsbund og syrlig citroncreme. Server citrontærten som dessert eller tilbehør til en kop kaffe eller te. (Karolines Køkken)
RabarbertærteRabarbertærte
En virkelig nem tærte uden bund, men med sprød tærtedej i siden og på toppen af tærten. Server den med iskoldt flødeskum - mums! Tærten kan også tilberedes med andre typer frugt, fx æble, pære, blommer eller bær.(Karolines Køkken)
Black Beans CupcakesBlack Beans Cupcakes
Nu har vi været igennem salater, gryderetter, dips og brød med bønner. Så er det vist ved at være tid til en omgang kage, vil jeg mene. Der er ikke det, som mine elskede bønner ikke kan bruges til og pt. arbejder jeg faktisk med en tærtedej med bønner. Jep, det har i allerhøjeste grad...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Rabarbertærte med sprød bund og fyld af marcipan. Rabarbernes syre og marcipanens sødme gør denne tærte til et smagfuldt indslag på kagebordet! (Karolines Køkken)
Rabarbertærte med marengsRabarbertærte med marengs
Smag på foråret med denne lækre rabarbertærte. Rabarbernes syrlige smag, harmonerer godt med den søde marengs. (Karolines Køkken)
Krydret pæretærteKrydret pæretærte
Skøn pæretærte med "låg" og masser af dejlige sager til at stimulere sanserne, fx ingefær og kanel. Mhm!(Karolines Køkken)
Rabarbertærte med smuldredejRabarbertærte med smuldredej
Den lækre rabarbertærte med smuldredej er utrolig nem at lave & kan serveres med iskold creme fraiche. Se mere her. (Karolines Køkken)
KaneltærteKaneltærte
Krydrede desserter er populære i Sydafrika. Tærten er god med en kop rooibos the.(Karolines Køkken)
Grov tærtedejGrov tærtedej
Tærter kan ikke undværes. Det er nemt og så er det perfekt som restemad i fryseren. Ofte består tærtedej af halv smør, halv hvedemel eller en mørdej. Her er den udgave, som jeg altid bruger. Den er både prøvet, at blive lavet uden, at hvile i køleskabet – mangel på tålmodighed – og hvor den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grov tærtedejGrov tærtedej
              Tærter kan ikke undværes. Det er nemt og så er det perfekt som restemad i fryseren. Ofte består tærtedej af halv smør, halv hvedemel eller en mørdej. Her er den udgave, som jeg altid bruger. Den er både prøvet, at blive lavet uden, at hvile i køleskabet –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
NøddemarengstærteNøddemarengstærte
Herlig sprød tærte med enkelt og godt fyld. Brug de nødder som du lige har på lager.(Karolines Køkken)
Nøddetærte med flødeskum og havtornsirupNøddetærte med flødeskum og havtornsirup
Prøv denne dejlige nøddetærte med havtornsirup. Hvis du bor i de rigtige egne finder du både hasselnødder og havtorn i naturen.(Karolines Køkken)
Frugttærte med marcipan og friske bærFrugttærte med marcipan og friske bær
Frisk smuk og virkelig lækker frugttærte med marcipan i mørdejen og friske bær - få opskriften på den lækre tærte med bær og frugt her(Valdemarsro)
Chokoladetærte med hindbærChokoladetærte med hindbær
Chokoladetærte smager skønt til dessert. Prøv den lækreste chokoladetærte med ganache og friske hindbær. Blød brownie og med dyb chokoladesmag. Find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Bærtærte med chokolade og mascarponecremeBærtærte med chokolade og mascarponecreme
Forkæl dine gæster eller bare dig selv med sommerens lækreste tærte med bær og mascarponecreme Få opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Toscana RistærteToscana Ristærte
Toscana ristærte er en lille lækker italiensk kage som spises til enten morgenmad eller til en kaffe om eftermiddagen - få opskriften her(Valdemarsro)
BroccolitærteBroccolitærte
Broccolitærte er en skøn klassiker, som aldrig går af mode. Få hele opskriften med dej og fyld fra Karolines Køkken her. (Karolines Køkken)
Cremet chokoladetærte med friske bærCremet chokoladetærte med friske bær
Søde og syrlige bær på cremet chokolade, en sprød bund af marzerinkage, knasende nødder og endnu mere chokolade, gør denne lidt besværlige kage værd at arbejde for.(Karolines Køkken)
Vegetartærte med halloumiVegetartærte med halloumi
Lækker vegetartærte serveret med broccolisalat. Velegnet til både frokost og aftensmad. (Karolines Køkken)
Mælkechokoladetærte med varm hindbærsauceMælkechokoladetærte med varm hindbærsauce
Kagen her er egentlig en islagkage. Med lækre marcipanbunde... mums!(Karolines Køkken)
BrombærmazarintærteBrombærmazarintærte
En saftig tærte i sprød dej med syrlige brombær. Server brombærmazarintærten med flødeskum smagt til med stødt kardomme og citronskal, som passer godt til den søde brombærmazarintærte.(Karolines Køkken)
BrombærtærteBrombærtærte
En smuk og frisk brombærtærte med en super sprød bund med lækker grapesaftcreme og nyhøstede brombær. (Karolines Køkken)
Æbletærte-krydderi / Apple pie spicemixÆbletærte-krydderi / Apple pie spicemix
Det er fredag. Du har en pose æbler liggende. Du har mørdej i fryseren.. eller du ved i hvert fald i hvilken køledisk du skal finde den, på vej hjem fra arbejde. Måske hopper du bare på en crumble af den rest mysli, som gemmer sig i bunden af posen. Der var da vist også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Små tærter med tunmousseSmå tærter med tunmousse
Sunde og lækre tærtebunde lavet med knækbrød uden smør. Fyld tærtebunde med en hurtig og fedtfattig tunmousse og server til frokost eller som en nem forret(Louiogbearnaisen)
Smørkage med remonce og creme (dagmartærte)Smørkage med remonce og creme (dagmartærte)
Smørkagen her blev bagt til en fødselsdags brunch sidste weekend, da der skulle bruges en morgenkage. Opskriften er fra magasinet Boligliv. Da den er bagt med gær er den mere “tør” en opskrifter hvor det er weinerbrøddej. Jeg vil anbefale at dobble både remónce og creme i opskriften herunder, for en mere saftig kage. Ellers...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
FrokosttærteFrokosttærte
Skøn tærte med fyld af gulerødder og porrer.(Karolines Køkken)
Frossen espressotærteFrossen espressotærte
Kaffeelskere vil være vilde med denne dessert!(Karolines Køkken)
Løgtærte med bacon, timian og ostLøgtærte med bacon, timian og ost
 “Løgtærte er noget af det bedste inden for tærter. Den er sød, salt og krydret på samme tid og med den lidt fede smag af ost og sprøde bund, er det simpelthen bare altid et hit.”(Louiogbearnaisen)
Ris- og grøntsagstærte med salatostRis- og grøntsagstærte med salatost
En vegetarisk tærte fyldt med ris, fennikel, squash, peberfrugt, spinat og salatost. (Karolines Køkken)
TacotærteTacotærte
En hot og hurtig tacotærte, en dag du har lyst til at pirre lidt til smagsløgene. Du kan skrue yderligere op for styrken, alt efter hvor mange jalapenos du kommer i tærten - eller serverer til.(Karolines Køkken)
Tærte med forårsløgTærte med forårsløg
En lækker tærte med ost og forårsløg, som smager dejligt. Server tærten til frokost med sprød salat.(Karolines Køkken)
Tærte med hindbærpanna cottaTærte med hindbærpanna cotta
Forkæl gæsterne med en skøn hindbærdrøm - som kan laves i forvejen!(Karolines Køkken)
Rugtærte med savoykål og baconRugtærte med savoykål og bacon
En grov tærte er perfekt til at få brugt resterne af et kål. Den smager både godt til aftensmad med en grøn salat og på madpakken - og så kan den sagtens fryses til travle dage.(Louiogbearnaisen)
Banoffee PieBanoffee Pie
Banoffee Pie er en virkelig lækker dessertkage med karamel og banan på en nem tærtebund af kiks og toppet med flødeskum - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Tærte med løg og kantarellerTærte med løg og kantareller
Enkel klassisk tærte med fyld af ost og fløde. På toppen en blanding af kantareller og stegte løg. Toppingen kan varieres efter årstid og humør. (Karolines Køkken)
Tærte med ost og tomaterTærte med ost og tomater
Denne tærte smager skønt, også når den er kold og kan derfor med fordel bruges til ungernes madpakke, hvis der er rester til overs.(Karolines Køkken)
Tærte med rabarber og bærTærte med rabarber og bær
En skøn rabarbertærte i kombination med friske blåbær og kardemomme. Tærten har en sprød kant og blød bund, og smager dejlig med fx vaniljesauce, cremefraiche eller is.(Karolines Køkken)
Tærte med tang og svampeTærte med tang og svampe
Tang er en spændende og sund råvare, som kan bruges på mange måder. Prøv det bl.a. i en tærte som denne.(Karolines Køkken)
Tærte med tunTærte med tun
Tunen giver et dejligt twist til den traditionelle madtærte.(Karolines Køkken)
TærtedejTærtedej
Dejlig nem Opskrift på hjemmelavet Tærtedej fra Karolines Køkken. Tip: Erstat hvedemelet med fuldkornsmel. Se hvordan på Arla.dk.(Karolines Køkken)
Tærtedej - til søde tærterTærtedej - til søde tærter
Dejlig nem hjemmelavet tærtedej - til søde tærter. Du kan trykke dejen ud i formen med fingrene eller rulle den ud med en kagerulle, alt efter hvad du foretrækker.(Karolines Køkken)
GrøntsagstærteGrøntsagstærte
Grøntsagstærte med sprøde grøntsager - både smuk og velsmagende!(Karolines Køkken)
Grøntsagstærte med spinat og kartoflerGrøntsagstærte med spinat og kartofler
Grøntsagstærte med nye kartofler, gulerødder, blomkål og spinat. Denne grøntsagstærte kan varieres i det uendelige - og er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen på.(Karolines Køkken)
DanablutærteDanablutærte
Er du til blåskimmelost er dette en virkelig lækker tærte. Smager godt til en grøn salat.(Karolines Køkken)
Tærte med karamelliserede porrer, fennikel og rygeostTærte med karamelliserede porrer, fennikel og rygeost
En skøn tærte med karammeliserede porrer, fennikel og rygeost. Tærten er super nem at lave, og egner sig rigtigt godt som hverdagsmad. Se opskrift her.(Madsvin)
OliventærteOliventærte
Anderledes og helt fantastisk madtærte for alle der elsker oliven. Server med blandet salat og bagte tomater.(Karolines Køkken)
Pæretærter med butterdej, marcipancreme og mandlerPæretærter med butterdej, marcipancreme og mandler
En lækker dessertkage, der kan kombinere dessert og kaffe i et. Pæretærten blev serveret efter denne middag. Dessert og kaffe+kage kan ofte være lidt af en omgang på en aften. Derfor valgte jeg,  at kombinere dem med denne kage og det er bestemt ikke sidste gang den bliver lavet. Opskriften er den klassiske butterdejstærte med frugt,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frugttærte - uden ovn Frugttærte - uden ovn
En glutenfri tærtebund bestående af tørret frugt, nødder og kerner. Kan fryses.(Karolines Køkken)
Marengstærte med hindbærMarengstærte med hindbær
Denne marengstærte med hindbær smager så fuglene synger! Og at du kun skal bruge 4 ingredienser og 10 min. til at lave marengstærten - ja, det gør vel ikke noget!(Karolines Køkken)
Savojkålstærte med ost og ristede pinjekernerSavojkålstærte med ost og ristede pinjekerner
Det er ikke så ofte, vi får brugt den flotte savoykål. Her er den hovedingrediens i en tærte.(Karolines Køkken)
Mini æbletærter med nødde-karamel topMini æbletærter med nødde-karamel top
Flotte mini æbletærter med nødde-karamel top. Opskrift på små apple pies med kanel og rom. Server æbletærterne med cremefraiche eller flødeskum på en regnvåd søndag.(Louiogbearnaisen)
Æblekager med lakrids og marcipanÆblekager med lakrids og marcipan
Opskrift på små æblekager med lakrids i lange baner - både lakridspulver og lakridssirup. Server æbletærterne lune med cremefraiche på en efterårsdag med regn og rusk, eller tag dem med i skoven.(Louiogbearnaisen)
Quiche lorraineQuiche lorraine
Quiche Lorraine, den franske bacontærte har i denne opskrift fået et twist af en sprød og mere grov tærtebund end den traditionelle - det klæder opskriften(Valdemarsro)
Weekendmad: Tærte med blåskimmelostWeekendmad: Tærte med blåskimmelost
For nogle måneder siden havde jeg hele vores vinklub på besøg, hvor der stod dessertvin og søde retter på menuen. Det var en fremragende aften og hjernen skulle virkelig vrides for at komme på retter,(Gastromand.dk)
Marokkansk inspireret smørrebrødstærteMarokkansk inspireret smørrebrødstærte
En anderledes og virkelig smuk tærte med smag af kylling og humus.(Karolines Køkken)
SpinattærteSpinattærte
Dejlig spinattærte med hytteost serveret med gulerodssalat. Godt for både mave og øjne.(Karolines Køkken)
PeberfrugttærtePeberfrugttærte
Savner du en dejlig opskrift på en lækker tærte med grøntsager og masser af smag? Så prøv en peberfrugttærte, nem at lave og en nydelse at spise.(Karolines Køkken)
Kartoffeltærte med groft smuldrelågKartoffeltærte med groft smuldrelåg
En sundere og grovere kartoffeltærte med dejligt fyld af bl.a. kartofler og hytteost.(Karolines Køkken)
Spinattærte med fetaSpinattærte med feta
Den skønneste spinattærte med feta der er let at lave, smager skønt og som også kan nydes dagen efter i madpakken eller som restemad. Se opskrift her.(Madsvin)
Mazarintærte med jordbær og flødeMazarintærte med jordbær og fløde
Klassisk mazarintærte med søde jordbær og luftig flødeskum. En hurtig og lækker sommerkage, der smager af dansk sommer.(Karolines Køkken)
Kyllingetærte med baconKyllingetærte med bacon
En sprød og lækker tærte med masser af fyld, bl.a. kylling og grøntsager. Kyllingetærten er ret mager, så den egner sig også til at servere til hverdag, hvor I måske ellers tænker lidt mere over, hvor meget fedt I spiser.(Karolines Køkken)
Jordbærtærte med mascarponecremeJordbærtærte med mascarponecreme
Det vrimler med jordbær og det er bare med at svælge i dem, mens tid er. Når man alligevel skal have gæster skal det da udnyttes og selvfølgelig med den klassiske jordbærtærte. Det sidder altså lige i øjet. Altid. Man kunne lave gennemført en, med mazarinmasser, creme og hele pivtøjet.. meeen man kan også bare...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskagePæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskage
Pæretærte med bagt marcipan creme - Lækker tærte som kan serveres med is, creme fraiche eller flødeskum. Tryk her for at se louiogbearnaisens opskrift på nem pæretærte.(Louiogbearnaisen)
Skalotteløgtærte med stenbiderrogn (løgpostej)Skalotteløgtærte med stenbiderrogn (løgpostej)
En rigtig dekorativ frokostret eller forret - og så kan den laves i god tid.(Karolines Køkken)
Rustik tærte med marcipan og bærRustik tærte med marcipan og bær
Det her er sådan en kage, du lige laver i en vending, når der kommer uventede gæster. Når jeg endelig tager mig sammen til at lave mørdej, for ja, det sker uhyre sjældent. Det findes ikke noget mere besværligt end at prøve, at få sådan en dej til at hænge sammen. Det er rent smulder...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gateau Marcel tærteGateau Marcel tærte
Tærten er stærkt inspireret af klassikeren Gateau Marcel....her bare i en tærteversion, som måske er lidt nemmere at håndtere.(Karolines Køkken)
ChampignontærteChampignontærte
Klassisk tærte med champignon. Servér den til frokost eller aften med en salat(Karolines Køkken)
RødbedetærterRødbedetærter
Mættende tærter med sprøde rødbeder og frisk timian. Server den for din udkårne på "de elskendes helligdag" - også kendt som Valentinsdag - eller blot på en helt almindelig mandag.(Karolines Køkken)
GulerodstærteGulerodstærte
Mangler du inspiration til hovedretten? Så prøv denne lækre og vegetariske opskrift på gulerodstærte. Retten er er nem og hurtig at tilberede.(Karolines Køkken)
MiddelhavstærteMiddelhavstærte
Nyd den kold eller varm - perfekt til buffet. Husk at minde gæsterne om at der er sten i de lækre oliven.(Karolines Køkken)
Chokoladetærte opskrift - virkelig lækker med saltkaramelChokoladetærte opskrift - virkelig lækker med saltkaramel
Opskrift på en virkelig lækker chokoladetærte med mørk chokolade der smelter på tungen og en midte af flydende saltkaramel - få opskriften her(Valdemarsro)
Hjemmelavede P-tærterHjemmelavede P-tærter
P-tærter med peanuts og sød sej fransk nougat og derefter overtrukket med et tykt lag chokolade - så lækkert og opskriften får du her(Valdemarsro)
GulerodspostejGulerodspostej
Opskrift på sund og nem vegetartærte/postej med gulerødder og timian(Louiogbearnaisen)
Glutenfri tærtedejGlutenfri tærtedej
Dejlig nem glutenfri tærtedej lavet med boghvedemel. (Karolines Køkken)
RodfrugttærteRodfrugttærte
Lækker tærte i lag med rodfrugter, det perfekte valg som tilbehør til vinterens retter.(Karolines Køkken)
Nem Chokoladetærte med hasselnødderNem Chokoladetærte med hasselnødder
Er du til chokolade i store mængder kan dette muligvis gå hen og blive din nye favorit kage. Det gør det nok heller ikke værre at den er supernem at lave og kræver relativ få(Gastromand.dk)
Tomattærte med serranoskinke og græsk yoghurtTomattærte med serranoskinke og græsk yoghurt
Jeg havde den skønneste søndag igår, hvor turen gik til Aalborg og kaffe’slabberas hos søde Kristine og lækre Chillium. Og lur mig om det ikke var kaffe i stor stil, som den stod på! Der blev nemlig diskede op med intet mindre end 3 forskellige kaffe-bagværk, godt spædet op med chokolade og skyllet ned med,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Figentærte med løgkompot og rosmarinFigentærte med løgkompot og rosmarin
Opskrift på madtærte med friske figner, løgkompot og rosmarin(Louiogbearnaisen)
Tomattærte med timianTomattærte med timian
Superskøn tomattærte som hele familien vil elske.(Karolines Køkken)
Citrontærte - Tarte au citron med marengsCitrontærte - Tarte au citron med marengs
Citrontærte med marengs er den perfekte dessert hvor både sødme og syre går op i en højere enhed. Her får du en citrontærte opskrift, som du vil elske.(Madsvin)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Storbededagsferien har været en våd omgang, så når du alligevel står og kigger ud af vinduet og ser din rabarberplante bare vokse og vokse - og samtidig finder en pakke god marcipan i køleskabet, som(Gastromand.dk)
Chokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtopChokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtop
2. udgave af weekendens kage – mazarinkage bagt i små tærteforme og pyntet til den helt store guldmedajle. Jordbærtærter er begyndt, at snige sig ind i bagerens vinduer og jeg har da også sat de første 10 næse-aftryk i længsel. Sådan en tærte er nemlig ret højt oppe på min kage-yndlings-liste. Men jordbærtærter kan også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Tærte med laks, spinat og fennikelTærte med laks, spinat og fennikel
Hjemmelavet tærte smager skønt og er nem aftensmad. Bag en tærte med laks og spinat, som er frisk og lækker - både varm og kold på madpakken. Opskrift >>(Louiogbearnaisen)
Fuldkorns tærtebund med quinoa flakesFuldkorns tærtebund med quinoa flakes
I bedste forlængelse af indlægget om madplaner, kommer her min ultimative, yndlings løsning herhjemme; tærter. For 117 gang på bloggen! Jeg fik for længe, længe siden nogle produkter fra Urtekram og heriblandt forskellige myslier og flakes. Hvor al den lækre mysli hurtigt forsvandt, har jeg nu flyttet rundt på den her pakke med Quinoa flakes...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
OstetærteOstetærte
Æg, ost, hvidtøl og krydderier gør denne tærte lækker og cremet. Opskriften er nem og smager dejligt, specielt sammen med grøn salat som tilbehør.(Karolines Køkken)
Rabarbertærte – bagt på grillRabarbertærte – bagt på grill
Lækker klassisk rabarbertærte opskrift - en tærte med flettet låg og video til hvordan man tilbereder den - få opskrift og se billeder her(Valdemarsro)
LaksetærteLaksetærte
Dejlig fuldkornstærte med varmrøget laks og porre. Server den fx sammen med en grøn salat.(Karolines Køkken)
Grov tærte med løg, bacon og ostGrov tærte med løg, bacon og ost
Grov pakke med løg, bacon & ost(Louiogbearnaisen)
ChilitærteChilitærte
Tærten er ikke stærk - den kan gøres stærkere ved at tilsætte ekstra chili.(Karolines Køkken)
Laksetærte med fennikelLaksetærte med fennikel
Laksetærte med fuldkorn, grøntsager og limemarineret laks - fx til en hyggelig frokost!(Karolines Køkken)
Grove snitter fyldt med kyllingGrove snitter fyldt med kylling
De fineste små pakker med lækkert fyld. Jeg er vild med indpakket mad – i dej; Tærter, pizza, brød, wraps, ja hvad som helst. Jeg havde egentlig besluttet mig for en omgang pirogger her til påskeugens frokoster, men lige pludselig var det meget sjovere, at eksperimentere lidt. …Og det havde slet ikke noget, at gøre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
GræskartærteGræskartærte
Græskartærte er en traditionel dessertklassiker i USA, men kan også nydes herhjemme. Prøv den lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Små æbletærter med ingefær og saltkaramelSmå æbletærter med ingefær og saltkaramel
Små skønne tærter i sprød dej med fyld af ingefærkrydrede æbler og en let karamelflødeskum med et strejf af salt.(Karolines Køkken)
Æbletærte – kun med æblerÆbletærte – kun med æbler
For nogle uger siden var jeg til en konference, hvor der blev serveret æbletærter. Jeg elsker alt med æbler, både kager og mad. Men bare ikke det søde fyld, der altid er i tærterne. Så da weekenden kom, var det tid til at gå på æblemol og lave en tærte. Bunden her er fra bogen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grov tærte med blomkål, skinke og cheddarGrov tærte med blomkål, skinke og cheddar
Lækker grov tærtedej med fyld af blomkål, skinke og cheddarost Læs mere..(Louiogbearnaisen)
Små citrontærter Små citrontærter
En skøn klassiker - med det perfekte forhold mellem sprød mørdejsbund, syrlig citroncreme og sød marengs.(Karolines Køkken)
JordbærtærteJordbærtærte
Opskrift på klassisk jordbærtærte - som den du køber hos den gode bager. Jordbærtetærten smager af dansk sommer! Prøv denne klassiske jordbærtærte med mazarinbund og vaniljecreme, næste gang de danske jordbær er i sæson!(Karolines Køkken)
Æbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskriftÆbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskrift
En lækker æbletærte med farin og kanel, som er let at lave. Opskriften her kombinerer det bedste fra brunsvigeren, kanelsneglen og æbletærten.(Madsvin)
Pizzatærte med farverige bederPizzatærte med farverige beder
Søde beder og saltet ost i en tærte som ligner en pizza, kan kun blive en succes. En perfekt start på festen eller som vegetarisk indslag til buffeten. (Karolines Køkken)
Tærte med skinke, spinat og hytteostTærte med skinke, spinat og hytteost
“Hytteost er et produkt jeg faktisk aldrig har brugt, men jeg nu har fået øjnene op for. Tærten her er en rigtig foråsudgave, der er let men samtidig mættende med det varierede fyld. Hytteosten er genial i tærter og giver en lækker cremet konsistens og frisk smag, der har den der ostesmag, som går rigtig...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pizzatærte med tomat, oksekød og baconPizzatærte med tomat, oksekød og bacon
Det bedste fra to verdener....pizzaen og tærten. Den lækre smeltede ost, oksekødet og tomaterne fra pizzaen kombineret med det saftige æggefyld fra tærten. Uhm!(Karolines Køkken)
Toscatærte med æble Toscatærte med æble
Toscatærten er både en toscatærte og en æbletærte. Sprød tærtedej med skiver af æble i bunden og knas af nødder på toppen. Mums!(Karolines Køkken)
Grov tærte med pesto, bacon og broccoliGrov tærte med pesto, bacon og broccoli
“En af mine absolutte yndlingstærter, som man bare aldrig går fejl af.”          (Louiogbearnaisen)
ToscatærteToscatærte
Nem og lækker toscatærte med mørdejsbund, mazarin med marcipan og knasende karameltop med nødder. Toscakage er en skøn dessertkage eller kage til kaffen(Louiogbearnaisen)
Små ostetærterSmå ostetærter
Små ostetærter er perfekte som både frokost og forret. Opskriften er nem og resultatet er rigtig lækkert.(Karolines Køkken)
Fransk blommetærte med mazarinfyldFransk blommetærte med mazarinfyld
Nem blommetærte med mazarin lavet på mandelmel og toppet med mandler. Bag en skøn efterårstærte med blommer - find nem og hurtig opskrift her(Louiogbearnaisen)
ÆbletærteÆbletærte
Æbletærte er altid fantastisk! Her finder du en nem og lækker opskrift. Æbletærten her er endda hurtig at lave!(Karolines Køkken)
Æbletærte med ingefærsukker og vaniljesauceÆbletærte med ingefærsukker og vaniljesauce
En lækker æbletærte med de smukkeste æbleroser, vaniljesauce og et strejf af ingefær. Næsten for smuk til at blive spist? (Karolines Køkken)
KirsebærtærteKirsebærtærte
Kirsebærtærte er en lækker og nem kage, som smager skønt til eftermiddagskaffen eller med en kugle is. Find opskrift på kirsebærkage med crumble her(Louiogbearnaisen)
Æbletærte med kanelÆbletærte med kanel
Klassisk æbletærte krydret med kanel. Hvis du har overskydende æbler, er æbletærte en god og lækker måde at få dem brugt på. Denne æbletærte med kanel er nem at lave og smager helt fantastisk.(Karolines Køkken)
Æbletærte med mandellågÆbletærte med mandellåg
Skynd dig at bage denne lækre æblekage med mandler. Også nemt hvis du lige skulle få uventede gæster.(Karolines Køkken)
Æbletærte med marcipanÆbletærte med marcipan
En nem og lækker æbletærte med marcipan der smager skønt til en kop te eller kaffe.(Karolines Køkken)
PorretærtePorretærte
Porretærte er og bliver en klassiker! Prøv den lækre hovedret her, og nyd den i aften med skinke og grøn salat. Uhm!(Karolines Køkken)
Porretærte med bacon og hytteostPorretærte med bacon og hytteost
En dejlig porretærte med bacon og hytteost - og også med gule beder (som kan skiftes ud med kartofler), så I bliver mætte. En tærte med en sprød bund, men uden alt for meget fedt.(Karolines Køkken)
BlommetærteBlommetærte
Blommetærte med ekstra mandel til at fremhæve marcipanen. Gode blommer og sprød butterdej - det er godt. Tærten kan laves med æbler i stedet for blommer.(Karolines Køkken)
Små tærter med brombær og blåbærSmå tærter med brombær og blåbær
Glædelig søndag. Spækket med efterårssolskin og pæne farver på bladene. Jeg tænker pie. Gammeldags slags med brombærfyld. Sprød udenpå. Blød og sød indeni. Med et strejf af syrlighed fra de selvplukkede brombær. Yea, kan du mærke det, det er ren efterårsidyl. Og overskud. Egentlig skulle det have været en æbletærte-kage, som skulle have ramt bloggen idag, men da...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
PæretærtePæretærte
Med denne opskrift på pæretærte er du sikret en lækker og velsmagende dessert. Pæretærten har en dejlig smag af pære med et strejf af ingefær og vanilje.(Karolines Køkken)
Pæretærte med blåskimmelostPæretærte med blåskimmelost
Klassisk smagskombination. Perfekt til buffeten.(Karolines Køkken)
Pæretærte med smuldredejPæretærte med smuldredej
Uventede gæster? Denne nemme pæretærte er hurtig at lave.(Karolines Køkken)
Pecan Pie med bourbonPecan Pie med bourbon
Pecan Pie er en amerikansk dessert tærte med pekan nødder, chokolade og mørdej, som serveres til Thanksgiving. Få opkrift på nem Pecan Pie her(Louiogbearnaisen)
HindbærtærteHindbærtærte
En skøn hindbærtærte - lav den, når haven bugner af friske hindbær! Hindbærtærten har en dejlig frisk smag og en konsistens som minder lidt om clafoutis. (Karolines Køkken)
Hindbærtærte med hvid chokolade og lakridsHindbærtærte med hvid chokolade og lakrids
Hindbærtærte er en spændende afløser for den kendte jordbærtærte. Der er knust engelsk lakrids og finthakket hvid chokolade på tærtebunden og hindbærrene er dækket af et tyndt lag ribsgelé.(Karolines Køkken)
Hindbærtærte med marcipanHindbærtærte med marcipan
Smuk hindbærtærte med smagskombinationen hindbær og marcipan. Server den lun med letpisket fløde. (Karolines Køkken)
Rustik tærte med butternut squashRustik tærte med butternut squash
Prøv rustik tærte med butternut squash, hvis du har lyst til at servere tærte til aftensmad, uden den er alt for fedt- og energitung. Den rustikke tærte har en grov bund og fyld af bl.(Karolines Køkken)
ChokoladetærteChokoladetærte
Chokoladetærten er en lækker og intens chokoladedessert der helt sikkert vil imponere gæsterne. Den sprøde tærtebund er fyldt med en dejlig blød chokoladeganache og et pift af flagesalt på toppen.(Karolines Køkken)
Chokoladetærte med hindbærChokoladetærte med hindbær
En nem desserttærte der er hurtig at lave og indeholder få ingredienser - og som ovenikøbet smager super godt!(Karolines Køkken)
Chokoladetærte med nøddeflødeskumChokoladetærte med nøddeflødeskum
En drøm af en chokoladetærte. Chokoladetærten er svampet og fyldig, og den smager allerbedst 1-3 dage efter, at den er bagt. Server chokoladetærten med mokka- og nøddeskum.(Karolines Køkken)
ChokoladetrøffeltærteChokoladetrøffeltærte
Hakkede biscotti og ristede mandler giver denne chokoladetrøffeltærte en ekstra dimension.(Karolines Køkken)
Apple Hand Pies | Små æbletærter med karamelApple Hand Pies | Små æbletærter med karamel
Små æbletærter med fyld af æble og karamel. Opskrift på nem og lækker æbletærte i miniform - perfekt til at have med på tur. Opskrift + billeder æbletærte(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes