Vi fandt 94 opskrifter med søgeordet ingefær:
Facts om ingefær:
Ingefær (Zingiber officinale) er en gammel kulturplante, som stammer fra Sydøstasien. Den bliver brugt som krydderi i mange – måske de fleste – madlavningstraditioner i verden.[kilde mangler]
Ananas- og ingefærmuffinsAnanas- og ingefærmuffins
Svampede og lækre muffins med et skønt pift af ingefær.(Karolines Køkken)
Et skønt mix – smoothie med ingefær og lakridsEt skønt mix – smoothie med ingefær og lakrids
En lækker og mættende smoothie med ingefær og lakrids den smager fantastisk og er dejlig mættende hvis man tilføjer lidt proteinpulver(Valdemarsro)
Krydret græskarsuppe med karry og ingefærKrydret græskarsuppe med karry og ingefær
En skøn krydret suppe. Supernem og hurtig. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk lavet til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
IngefærmuffinsIngefærmuffins
Lækre og nemme ingefærmuffins med en skøn frisk smag - hurtige at lave og kan være klar til servering på under 30 minutter - få opskrift her(Valdemarsro)
Nødde- og kernekage med te og ingefærNødde- og kernekage med te og ingefær
Nødder, mandler og græskarkerner giver crunch til denne bradepandekage. Ingefær og citronsaft giver pift til glasuren.(Karolines Køkken)
Citrussalat med ingefærdressingCitrussalat med ingefærdressing
Citrussalat er noget af det skønneste om vinteren - prøv denne mættende variant med quinoa, pastinak og en frisk ingefærdressing til. (Karolines Køkken)
Hjemmelavet iste med rabarber, ingefær og økocitronHjemmelavet iste med rabarber, ingefær og økocitron
Hjemmelavet iste er en skøn og læskende drik i sommervarmen. Her får du en let og lækker opskrift på hjemmelavet iste med rabarber, ingefær og citron.(Madsvin)
Ananas mojito med ingefær og mynteAnanas mojito med ingefær og mynte
Ananas mojito med mynte og ingefær er en fantastisk frisk og lidt anderledes mojito som smager helt fantastisk - få opskrift her(Valdemarsro)
Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)
Lav selv en hjemmelavet snaps med frugt til efterår og jul. Hurtig og nem opskrift på æblesnaps med rosmarin og ingefær, som er klar på en 2 uger.(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet isteHjemmelavet iste
Sådan laver du nemt iste: 3 lækre opskrifter på hjemmelavet iste: Du får te med fersken, med hibiscus og den med citron og ingefær. Med og uden sukker(Louiogbearnaisen)
Spicy edamame med chili og ingefærSpicy edamame med chili og ingefær
Lækre spicy edamamebønner med skøn smag af chili, ingefær og hvidløg som giver en krydret smag og så er de nemme at lave - prøv opskrift(Valdemarsro)
Gulerodssuppe med ingefær og krydrede kikærterGulerodssuppe med ingefær og krydrede kikærter
Gulerodssuppe er en nem og sund suppe, som smager fantastisk. Få varmen med verdens bedste gulerodssuppe, som du får opskrift på her(Louiogbearnaisen)
Grøn spinatdrik med ingefærGrøn spinatdrik med ingefær
Knald på farven og masser af energi.(Karolines Køkken)
Svinekød i ingefærsauceSvinekød i ingefærsauce
Svinekød i ingefærsauce er en asiatisk inspireret opskrift med masser af smag og kraft. Glæd dig til at sætte tænderne i den velsmagende nakkefilet med asiatiske smagstoner.(Karolines Køkken)
Klatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefærKlatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefær
Nemme klatkager som er lækkert tilbehør til en julebrunch. Server klatkagerne med min søde, krydrede appelsinsalat.(Louiogbearnaisen)
Rødbedejuice med ingefær og æbleRødbedejuice med ingefær og æble
En af mine juice favoritter er denne med rødbede - rødbedejuice har af power og knald på farverne, super sund og lækker - få opskrift(Valdemarsro)
GulerodsjuiceGulerodsjuice
Hjemmelavet gulerodsjuice smager fantastisk. Måske er det min gavmilde brug af ingefær der gør forskellen, uhm det smager godt! Power og velsmag, så det basker!(Valdemarsro)
Mælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkålMælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkål
Braiseringen gør det smagsfulde spidsbryst dejlig mørt og giver en skøn sauce. De friske bær giver en frugtig smag til kålen, der giver lidt bid i en dejlig ret.(Karolines Køkken)
Frisk smoothie med jordbær, lime og ingefærFrisk smoothie med jordbær, lime og ingefær
Frisk og lækker jordbærsmoothie med banan og frisk ingefær. Perfekt til morgenmaden eller brunch... Eller når den lille sult melder sig.(Karolines Køkken)
Asiatisk gryde med kalkun og grøntsagerAsiatisk gryde med kalkun og grøntsager
Kalkun gryde: Lækker og velkrydret asiatisk gryde med kalkun, ingefær, karry og friske grøntsager. Du kan jo selv justere hvor stærkt du ønsker retten.(Madens Verden)
Grøntsager i saltsød ingefærmarinadeGrøntsager i saltsød ingefærmarinade
Marinerede grøntsager er lækkert tilbehør til god ost. Serveres med knækbrød.(Karolines Køkken)
Brownies med ingefær og limeBrownies med ingefær og lime
Chokoladen blødgører ingerfærens skarpe kanter og præsenterer en lækker brownie. Prøv den!(Karolines Køkken)
Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kyllingKarry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.(Karolines Køkken)
Ingefærshot – ikke for sarte sjæle!Ingefærshot – ikke for sarte sjæle!
Føler du influenzaen kommer krybende eller vil gerne holde den for døren i efteråret, så lav ingefær juice, som genopbygger immunforsvaret. Få opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Kyllingefad og ingefærkrydret linsemosKyllingefad og ingefærkrydret linsemos
Kyllingefadet passer sig selv i ovnen. Imens kan du lave den krydrede linsemos. Server den med topping af hytteost - et spændende tilbehør som de fleste børn og voksne kan lide.(Karolines Køkken)
Kahlua Ginger Ale - ingefærdrink med kaffelikørKahlua Ginger Ale - ingefærdrink med kaffelikør
Nem opskrift på Kahlua Ginger Ale, der er en overraskende lækker drink med kaffelikør og ingefærsmag. Serveres med is og appelsin.(Madens Verden)
Dampet laks med kold ingefærsauceDampet laks med kold ingefærsauce
Frisk ingefær går rigtig godt sammen med den fede laks.(Karolines Køkken)
Skaldyrssuppe med citrongræs og ingefærSkaldyrssuppe med citrongræs og ingefær
Skaldyrssuppe er noget af det skønneste at nyde i sommermånederne. Her får du min version med ingefær og citrongræs. Nem og lækker opskrift.(Madsvin)
Speltotto med græskar, chili og ingefærSpeltotto med græskar, chili og ingefær
Speltotto......risottoens fætter, men lavet på spelt. En dejlig cremet ret af korn og grøntsager i fløde og her med en spændende eksotisk smag af ingefær, chili, koriander m.(Karolines Køkken)
Agurke Cooler med ingefær (eller en fræk G&T)Agurke Cooler med ingefær (eller en fræk G&T)
Den næste tid har jeg skiftet fast føde ud med kolde sommerdrikke på bloggen. Lidt en teaser på postkortene, som i skrivende stund bliver trykket og spyttet ud for, forhåbentlig, snart at lande i min postkasse. Ja, jeg overvejede da et kort sekund (…halv dag) at investere i en printermaskine, da leveringstid er dødens pølse. Der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Spicy Ginger Syrup – En perfekt ledsager til latte og chaiSpicy Ginger Syrup – En perfekt ledsager til latte og chai
Ingefærsirup er lækker i kaffe og chailatte prøv også et par teskefulde på morgengrøden - sirup med ingefær er hot sød spicy og lækker(Valdemarsro)
Gryderet med spinat, ingefær og svinekødGryderet med spinat, ingefær og svinekød
Her er opskriften på en nem og lækker gryderet med spinat og svinekød. Kogetiden er cirka 30 minutter, og gryderetten laves også med ingefær og gulerødder. Serveres med ris.(Madens Verden)
Marineret kylling med kernesalat og ingefærdressingMarineret kylling med kernesalat og ingefærdressing
En dejlig ret som bindes fint sammen af den krydrede ingefærmarinade. Noget bruges til at marinere kyllingekødet i og noget bruges til dressing.(Karolines Køkken)
Drink med rom og Ginger Ale - nem ingefærdrinkDrink med rom og Ginger Ale - nem ingefærdrink
Denne drink med rom og Ginger Ale er super nem at lave, men den smager fantastisk. Blandingen af rom og ingefær er et "match made in heaven".(Madens Verden)
Bagte rabarber med ingefærBagte rabarber med ingefær
Spice up din morgenmad med lidt frisk rabarber med et hint af ingefær. Så er dagen i gang. (Karolines Køkken)
Thaimarinerede mørbradbøffer med 2 salater og lun ingefærflødeThaimarinerede mørbradbøffer med 2 salater og lun ingefærfløde
En smuk og behageligt krydret ret. Alle må være med, men måske særlig egnet til en hyggelig tøsemiddag. Det hele kan gøres klar, så du bare lige skal lægge sidste hånd på, inden serveringen.(Karolines Køkken)
Orange-curd med ingefær og pistacieOrange-curd med ingefær og pistacie
Curd er en syrlig creme, der nydes på brød eller i kager. Saften af appelsin og citron er med til at give den smørbare konsistens (curdling=koagulere). Curd’en smager herligt på nybagt eller ristet brød.(Karolines Køkken)
Rabarber cheesecake med ingefærkiksRabarber cheesecake med ingefærkiks
Ligesom med de grønne starutter, asparges, så kommer vi ikke uden om rabarber lige nu. De stritter op af jorden og råber på at blive brugt. Det skal de ikke råbe ret mange gange til mig, før jeg har hevet til første bundt rabarber med i køkkenet og kælet for det. Imorgen skriver vi fredag....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Thaisuppe med ingefærkrydret cremeThaisuppe med ingefærkrydret creme
Suppe der både mætter og giver dejlige smagsoplevelser. Med fyld af nudler, æbler og selleri - og ingefærkrydret creme på toppen.(Karolines Køkken)
Vodka Ginger - drink med vodka og Ginger BeerVodka Ginger - drink med vodka og Ginger Beer
Vodka Ginger er den perfekte drink til dig, der elsker smagen af ingefær. Her er nemlig både voka og Ginger Beer i denne drink - og den smager fantastisk.(Madens Verden)
Thaisuppe med ingefærmarineret kyllingekødThaisuppe med ingefærmarineret kyllingekød
En smuk og appetitlig suppe med krydret, marineret kylling, grøntsager og nudler.(Karolines Køkken)
Thaisuppe og ingefærcremeThaisuppe og ingefærcreme
En fin spicy klar suppe. Ingefærcremen på toppen runder fint af og giver fylde.(Karolines Køkken)
Tigerrejer i asiatisk tomatsauce med ingefærrisTigerrejer i asiatisk tomatsauce med ingefærris
Ingefær, citrongræs, lime og chilisauce giver retten sit asiatiske præg. Retten er nem at tilberede og smager supergodt!(Karolines Køkken)
Durumboller med banan og ingefærDurumboller med banan og ingefær
Dejlig bolle med sej krumme. Den friske ingefær kan varieres med krydderier, fx stødt ingefær eller kanel.(Karolines Køkken)
Engelsk ingefærkage med flødeostcremeEngelsk ingefærkage med flødeostcreme
En variant af den klassiske gulerodskage, hvor gulerødderne er byttet ud med ingefær.(Karolines Køkken)
Ingefær- og chokoladecookiesIngefær- og chokoladecookies
Velkrydrede cookies med en snert af styrke fra ingefæren.(Karolines Køkken)
Ingefærfromage i chokoladeskåleIngefærfromage i chokoladeskåle
Ingefærfromage i chokoladeskåle er en lækker og frisk dessert til både fest og hverdag. Den krydrede smag af ingefær, den syrlige citronsaft og den forførende chokolade giver en dessert der sent glemmes.(Karolines Køkken)
Gulerods-ispinde med skyr og ingefærGulerods-ispinde med skyr og ingefær
Skønne ispinde med gulerod og skyr. Det er is på en helt ny måde - både forfriskende og læskende. (Karolines Køkken)
Ingefærkrydret ananasIngefærkrydret ananas
Start morgenen med den lækre sødmefyldte ananas - smagt til med ingefær. (Karolines Køkken)
Champignongryde med ingefærChampignongryde med ingefær
Umamismag fra champignon, kød og mælkesauce op imod den skarpe ingefær og den søde honning - det er godt.(Karolines Køkken)
Ingefærkrydret smørsauce til hummerIngefærkrydret smørsauce til hummer
Varm hummer med gylden smørsauce. Luksus forret med stil.(Karolines Køkken)
Ingefærmarinerede vindruer og mandlerIngefærmarinerede vindruer og mandler
Frisk osteanretning - brug den som del af ostebordet, eller som snack.(Karolines Køkken)
IngefærshotIngefærshot
Ingefærshots er populære som aldrig før. Få en god start på dagen med et hjemmelavet ingefærshot. (Karolines Køkken)
Gulerodsmuffins med ingefær og dadlerGulerodsmuffins med ingefær og dadler
Gulerodsmuffins er altid et hit - her er de smagt til med dadler og ingefær - som godt kan gøre dem lidt hotte. (Karolines Køkken)
Gulerodssuppe med ingefær og bønnerGulerodssuppe med ingefær og bønner
Smuk cremet suppe med masser af ingefærsmag. Kidneybønnerne giver fylde og dressingen et dejlig syrligt modspil til den krydrede suppe.(Karolines Køkken)
Skinkemignon med majssalat og salt ingefærdressingSkinkemignon med majssalat og salt ingefærdressing
De saftige kerner fra friske majskolber er kernen i den lækre salat, der bliver serveret til skinkemignon og dressingen lavet af salatost smagt til med chili, lime og ingefær.(Karolines Køkken)
Asiatiske kødboller i lækker karrysauceAsiatiske kødboller i lækker karrysauce
Her får du en opskrift på asiatiske kødboller i karrysauce. En lidt anden udgave af boller i karry, bla. med frisk ingefær og grøntsager.(Madens Verden)
Sprøde ingefærsmåkagerSprøde ingefærsmåkager
Nem småkagedej der røres sammen og sættes på bageplade med en ske - oplagt når der er børn med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Sprøde ingefærsmåkager med citroncremeSprøde ingefærsmåkager med citroncreme
Små og sprøde småkager krydret med ingefær og lagt sammen om en frisk citroncreme af kvark. Minder om de populære whoppies. Yndige og perfekte til kaffen.(Karolines Køkken)
Pistaciekager med ingefærfrostingPistaciekager med ingefærfrosting
En kage der ikke skal bages, men fryses! Super nem og lækker kage, du skærer i mindre stykker før servering. Perfekt til en god kop kaffe. (Karolines Køkken)
Nudelret med kylling, ingefær og spidskålNudelret med kylling, ingefær og spidskål
Nudelret med kylling er sund mad, og her opskriften med ingefær, spidskål, peberfrugt og spinat. Du kan lave retten på 15 minutter, så det er hurtig mad.(Madens Verden)
Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejerTomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer
Tomatsuppe med topping af ingefærmarinerede rejer, mango og forårsløg. En lækker tomatsuppe til en hverdagsaften, hvor det gerne må gå lidt hurtigt. (Karolines Køkken)
Hidsige ingefærsmåkagerHidsige ingefærsmåkager
Hvis du har fået nok af sukkersøde og fesne julesmåkager, så får du her en opskrift, der nok skal rive bundkarret ud på dig.(Gastromand.dk)
Skyr med ingefærmarineret frugtSkyr med ingefærmarineret frugt
En super start på dagen. Skyr med bl.a. blåbær, ingefær og chiafrø....ene gode sager.(Karolines Køkken)
Pærechutney med abrikos og ingefærPærechutney med abrikos og ingefær
Nu er vi ved at være ved vejs ende med frokosten. Frokosten blev der sagt. Om du vil danse i gardinerne eller måske bare videre ud (i udestuen eller sådan noget) er helt op til(Gastromand.dk)
Røget ørred med ingefærdressingRøget ørred med ingefærdressing
Røget ørred med ingefærdressing er en velsmagende opskrift på en dejlig fiskeret. Den røgede ørred serveres med mango, icebergsalat og lækker ingefærsdressing.(Karolines Køkken)
Æbleboller med ingefærÆbleboller med ingefær
Æbler, tørrede abrikoser og frisk ingefær giver bollerne masser af smag. Nydt til en kop te eller kaffekan de tilfredsstille trangen til noget sødt.(Karolines Køkken)
Små æbletærter med ingefær og saltkaramelSmå æbletærter med ingefær og saltkaramel
Små skønne tærter i sprød dej med fyld af ingefærkrydrede æbler og en let karamelflødeskum med et strejf af salt.(Karolines Køkken)
Gulerodsjuice med æble, citron og ingefærGulerodsjuice med æble, citron og ingefær
Prøv denne opskrift på en frisk gulerodsjuice, der er smagt til med æbler, citron og ingefær. Den er både sund og lækker!(Madens Verden)
Rosinbrød med ingefær og limeRosinbrød med ingefær og lime
Nem opskrift på et lækkert og fedtfattigt brød med rosiner, limeskal og mandelflager. Smager dejligt lunt med koldtsmør.(Karolines Køkken)
Rødbedejuice med æble, appelsin og ingefærRødbedejuice med æble, appelsin og ingefær
Prøv denne opskrift på en lækker og fyldig rødbedejuice med æble, appelsin og ingefær. Den er let at lave - helt uden svineri fra rødbedesaft.(Madens Verden)
IngefærsmåkagerIngefærsmåkager
Lækre krydrede ingefærsmåkager som er nemme at bage og smager lige som de dejligste engelske ingefær småkager - få opskrift her(Valdemarsro)
Æblekage med ingefær og kardemommeÆblekage med ingefær og kardemomme
Æblekage - en rigtig klassiker på kagebordet! Her med undertoner af ingefær og kardemomme serveret med iskoldt flødeskum eller cremefraiche.(Karolines Køkken)
Greenie med skyr, spinat og ingefærGreenie med skyr, spinat og ingefær
Greenie med skyr, spinat og ingefær er den bedste start på dagen! Og en greenie er en lækker måde at få spist en masse grøntsager på. Top din greenie med granola, kokos og søde frugter og bær.(Karolines Køkken)
Æbletærte med ingefærsukker og vaniljesauceÆbletærte med ingefærsukker og vaniljesauce
En lækker æbletærte med de smukkeste æbleroser, vaniljesauce og et strejf af ingefær. Næsten for smuk til at blive spist? (Karolines Køkken)
Æbletrifli med ingefær, vaniljecreme og sprød toppingÆbletrifli med ingefær, vaniljecreme og sprød topping
En gammeldags trifli er en skøn dessert. Her er den i en mere mager udgave med ingefær pift.(Karolines Køkken)
Blue dip med ingefær og ristet rugbrødBlue dip med ingefær og ristet rugbrød
Sprøde rugbrødssticks med lufttørret skinke til en cremet ostedip.(Karolines Køkken)
Pærevælling og ingefærcremePærevælling og ingefærcreme
En blød, sød og cremet grød, som smager skønt og kan spises når end du lyster.(Karolines Køkken)
Krydderkage - opskrift på kage med varme krydderierKrydderkage - opskrift på kage med varme krydderier
Her får du min opskrift på en lækker krydderkage. En nem kage med varme krydderier som nelliker, kanel, allehånde og ingefær.(Madens Verden)
IngefærshotsIngefærshots
Ingefærshots giver god energi og er en lifesaver sidst på eftermiddagen - lindrer øm hals og begyndede snue - få opskrift på ingefær shot her(Valdemarsro)
Lassi med ingefærLassi med ingefær
En lassi med ingefær, skyr og honning, varmer både krop og sjæl. Opskriften er både hurtig, simpel og lige til - prøv den!(Karolines Køkken)
Tynde omeletter med ingefærkrydret fyldTynde omeletter med ingefærkrydret fyld
Opskriften på tynde omeletter med ingefærkrydret fyld kombinerer lækre omeletter med krydret ingefær stegte kyllingestykker. En kombination med masser smag og kraft.(Karolines Køkken)
Stikkelsbærsyltetøj med ingefærStikkelsbærsyltetøj med ingefær
Dejlig marmelade der smager super godt sammen med salatost og godt brød.(Karolines Køkken)
Smoothie med skyr, ingefær og gurkemejeSmoothie med skyr, ingefær og gurkemeje
Super enkel og let boblende smoothie med karakteristisk smag af frisk ingefær.(Karolines Køkken)
Grillet laks med chili, ingefær og korianderGrillet laks med chili, ingefær og koriander
Saftig, grillet laks med yoghurtmarinade.(Karolines Køkken)
Kalkungryde med ingefærKalkungryde med ingefær
Superhurtig og smagfuld aftensmad.(Karolines Køkken)
Lime- og ingefærsbruléLime- og ingefærsbrulé
Prøv en ny og frisk udgave af den klassiske flødedessert creme brulé.(Karolines Køkken)
Krydrede ris med ingefær, kardemomme og kanelKrydrede ris med ingefær, kardemomme og kanel
De krydrede ris giver associationer til det nordafrikanske køkken, hvor varme krydderier og frugt også er meget brugt i det salte køkken. En dejlig eksotisk smag!(Karolines Køkken)
Paneer med spinat, tomat og ingefærPaneer med spinat, tomat og ingefær
En indisk inspireret ret, også kaldet Palak paneer. Dejlig grøn ret med paneer ost. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes