Vi fandt 8 opskrifter med søgeordet uden gær:
Nemme pølsehorn uden gærNemme pølsehorn uden gær
Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbecuedip.(Karolines Køkken)
Galopkringle: Hurtig kringle med bagepulverGalopkringle: Hurtig kringle med bagepulver
Galopkringle er en hurtig kringle at bage, da den laves uden gær. I stedet bages kringlen med bagepulver, og den skal derfor ikke hæve.(Madens Verden)
Sodabrød med cheddar og rosmarin (Irish Soda bread)Sodabrød med cheddar og rosmarin (Irish Soda bread)
Lækkert sodabrød på natron og bagepulver. Opskrift på nemt brød uden gær, som ikke skal hæve. Bag et tradionelt irish soda bread på 30 minutter.(Louiogbearnaisen)
Brunsvigerkage uden gær (med bagepulver)Brunsvigerkage uden gær (med bagepulver)
Den bedste opskrift på brunsvigerkage uden gær. I stedet er brunsvigeren bagt med bagepulver, og den er super god.(Madens Verden)
Varme hveder med bagepulver og uden gærVarme hveder med bagepulver og uden gær
Varme hveder med bagepulver er hurtige hvedeknopper til St. Bededag, da du sparer tiden til hævning af hvederne og de smager fremragende.(Madens Verden)
Kanelsnegle med bagepulver og uden gær - skal ikke hæveKanelsnegle med bagepulver og uden gær - skal ikke hæve
Du kan sagtens bage hurtige kanelsnegle med bagepulver og uden gær, og de bliver faktisk rigtig gode. Her får du min opskrift på nemme kanelsnegle.(Madens Verden)
Nemt rugbrød uden surdej med solsikkekernerNemt rugbrød uden surdej med solsikkekerner
Se her hvordan du bager et nemt rugbrød uden surdej. I stedet er rugbrødet bagt med gær og kærnemælk, og tilsat en pæn portion solsikkekerner.(Madens Verden)
Nemt kernerugbrød uden surdejNemt kernerugbrød uden surdej
Nemt og saftigt hjemmebagt rugbrød med kerner. Bag selv nemt dit eget rugbrød kun på gær og helt uden surdej. Få opskrift på verdens bedste rugbrød her.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes