Vi fandt 23 opskrifter med søgeordet 🍒 kirsebær:
Facts om kirsebær:
Kirsebær (Prunus) er en slægt af træer eller buske med ca. 150 arter. Et tydeligt, fælles kendetegn er de tværgående bånd af barkporer på stammen (se billedet til højre). Slægten deles af nogle botanikere i to: de kirsebæragtige (Cerasus) og de blommeagtige (Prunus). Slægten Kirsebær bliver af nogle også kaldt for Stenfrugt-slægten. En stenfrugt er en frugt hvor frøgemmet består af to lag: Yderst et lag blødt frugtkød, og inderst en hård skal ("stenen") som normalt rummer ét eller ganske få frø.
Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler
Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.(Karolines Køkken)
Vildt: Buk, Bøgehatte, KirsebærglaceVildt: Buk, Bøgehatte, Kirsebærglace
Hvordan reagerer Webmasteren når man ringer og siger man har en flaske Palmer fra 1989 som trænger til at blive drukket? Han sørger naturligvis for at diske op med noget mad, som passer både til(Gastromand.dk)
Salat med røget makrel og kirsebærSalat med røget makrel og kirsebær
Undskyld Hr.....må jeg byde dem et kirsebær.....et der sødt, et der er sprødt, et der er rosenrødt. Nyd det skønne bær i den korte sæson. Kirsebær kan nydes som de er, i desserter eller som her i en dejlig sommersalat.(Karolines Køkken)
Sommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kødSommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kød
Brug sommerens kødrester fra grillen til at lave en skøn og velsmagende salat.(Karolines Køkken)
Nytårsdessert med kirsebærNytårsdessert med kirsebær
Festlig nytårsdessert med kirsebær. Denne dessert med syltede kirsebær, vaniljemousse og et helt tyndt lag kirsebærglaze er et festligt indslag på nytårsbordet! Det meste af nytårsdesserten kan laves helt klar i god tid, så du kun skal tænke på at samle desserten på selve aftenen.(Karolines Køkken)
Risalamande med kirsebærsauceRisalamande med kirsebærsauce
Her får du opskriften på en lækker Risalamande fra Karolines Køkken. Tip: Lav Risalamanden dagen før. Uhm!(Karolines Køkken)
Marcipankonfekt med kirsebærMarcipankonfekt med kirsebær
Marcipan og kirsebær er en god konfekt klassiker. I denne opskrift er der brugt amarenakirsebær, som er italienske dessertkirsebær i en sirup, der smager lidt likøragtig, uden at der er alkohol i.(Karolines Køkken)
Appelsinsauce og honning karameliserede mandlerAppelsinsauce og honning karameliserede mandler
En lækker sød appelsinsauce med honning karameliserede mandler er perfekt som alternativt til kirsebærsauce på risalamande eller til ymer og frugtsalat(Valdemarsro)
KirsebærsaftKirsebærsaft
En dejlig frisk kirsebærsaft med lime. Forfriskende og så understreger denne drik lige, hvor godt et makkerpar kirsebær og lime er - se opskrift(Valdemarsro)
Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..
Brug rest af risengrød på klatkager - disse her lækre og luftige. Server dem med kanelsukker, kirsebærsauce eller bare kolde som en snack. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
KirsebærkageKirsebærkage
Nem og dejlig opskrift på en lækker kage med velsmagende søde kirsebær. Glæd dig til at nyde denne gode kirsebærkage.(Karolines Køkken)
Kirsebærkompot med mandlerKirsebærkompot med mandler
Dejlig søde kirsebær med bid fra hele mandler. Kompotten kan også laves med andre typer bær, fx blåbær eller brombær.(Karolines Køkken)
Kirsebærmousse Kirsebærmousse
Kirsebærmousse med kvark og kirsebær er en nem, lækker og fedtfattig dessert.(Karolines Køkken)
Kirsebærmuffins med lakridsKirsebærmuffins med lakrids
Så er kagen til kaffen sikret.(Karolines Køkken)
KirsebærsauceKirsebærsauce
Kirsebærsauce (kirsebærsovs). Det mest essentielle tilbehør til risalamanden - selvfølgelig efter mandlen. Prøv selv her!(Karolines Køkken)
KirsebærtrifliKirsebærtrifli
Skøn dessert med markoner, syltede kirsebær og sød flødefromage. Ser flot ud og giver lyst til mere.(Karolines Køkken)
Islagkage med kirsebær og chokoladeIslagkage med kirsebær og chokolade
En skøn isdessert med et strejf af syrlighed fra cremefraichen, som smager dejligt sammen med de søde kirsebær. Husk at lade islagkagen optø lidt før den serveres - det gør den både bedre og lettere at skære!(Karolines Køkken)
Panna Cotta med kirsebærPanna Cotta med kirsebær
Panna Cotta med kirsebær er en skøn og velsmagende juledessert - perfekt til de der ikke er så begejstret for risalamande - få opskrift her(Valdemarsro)
KirsebærtærteKirsebærtærte
Kirsebærtærte er en lækker og nem kage, som smager skønt til eftermiddagskaffen eller med en kugle is. Find opskrift på kirsebærkage med crumble her(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes