Vi fandt 44 opskrifter med søgeordet oksekød:
Svampegryde med oksekød og æbleSvampegryde med oksekød og æble
Skøn alt-i-en gryde med efterårets lækre svampe og æbler. Resten af året kan gryderetten fint laves med champignoner og udenlandske æbler.(Karolines Køkken)
Nudel-burger med asiatisk bøf og spicy tomatchutneyNudel-burger med asiatisk bøf og spicy tomatchutney
Er du vild med stegte nudler? Så prøv den her nudel burger med oksekød og asiatisk smag. Find den nemme opskrift med nudler her.(Louiogbearnaisen)
Salat med oksekød og baconSalat med oksekød og bacon
En frisk og sprød salat, som kan anrettes i glas til buffetbordet eller som en forret.(Karolines Køkken)
Krydret oksekød på spaghettiKrydret oksekød på spaghetti
Virkelig nem, hurtig og dejlig pastaret!(Karolines Køkken)
Salat med spicy oksekød og æbledressingSalat med spicy oksekød og æbledressing
Sødt, syrligt og stærkt - en palet af smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Lynstegt oksekød med rucola og pinjekernerLynstegt oksekød med rucola og pinjekerner
Savner du inspiration til en fedtfattig hovedret? Så prøv denne nordisk-inspirede opskrift på lynstegt oksekød med rucola og pinjekerner. Velsmagende og lækker.(Karolines Køkken)
Gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozarellaGnocchi med oksekød, tomatsauce og mozarella
Nem og lækker aftensmad med gnocchi på 30 minutter. Bagt gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozzarella er en familie favorit - opskrift her(Louiogbearnaisen)
OksekødssuppeOksekødssuppe
“Jeg elsker supper og god gammeldags oksekødssuppe med masser af rodfrugter er ingen undtagelse. Den tager lidt tid at lave, da udskæring af rodfrugter skræver lidt tålmodighed – men for mig er et spækbræt og en god kniv meditation. Men hvis der er god tid en weekend og man bare trænger til lidt comfortfood –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grønkålspasta med rødløg og oksekødGrønkålspasta med rødløg og oksekød
Grønkål er fyldt med C-vitaminer, så det er godt for både krop og sjæl i den mørke tid af året.(Karolines Køkken)
Nudler med oksekødNudler med oksekød
Nudler med oksekød er en supernem og hurtig ret. Den har lidt af det hele: lidt kød, lidt ost, masser af sprøde grøntsager, knasende cashewnødder - og så selvfølgelig nudler.(Karolines Køkken)
Nyretapper - Oksekødets grimme ællingNyretapper - Oksekødets grimme ælling
Nyretapper er en af koens bedste udskæringer. Nyretapper er fulde af smag og mør som smør. Bedst af det hele er det, at nyretapper er utroligt billigt(Madsvin)
Chili con carne opskriftChili con carne opskrift
Chili Con Carne er noget af det bedste simremad fra det mexicanske køkken. Denne version er nem at lave og smager så englene synger. → Se opskrift på hjemmelavet chili con carne med oksekød, bønner, tomat og gode krydderier lige her.(Madsvin)
Tacos med oksekødTacos med oksekød
I Mexico er tacos "streetfood". Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. Tortillaerne er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd!(Karolines Køkken)
Oksekød i fadOksekød i fad
Oksekød i fad kombinerer kødsauce og kartoffelmos i én ret. Opskriften giver en ret, som smager fantastisk - glæd dig.(Karolines Køkken)
Oksekød og svampe i rødvinssauceOksekød og svampe i rødvinssauce
Oksegryde som giver varmen på en kold dag - og smager himmelsk.(Karolines Køkken)
Oksehøjreb med Blomkål og SherrysauceOksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce
Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af - gå aldrig ned på kvaliteten! LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce Blomkålspakker og(Gastromand.dk)
Oksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pastaOksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta
Kødboller og pasta med masser af grøntsager - den går lige ind, også hos familiens yngste, er vi sikre på. (Karolines Køkken)
Hvidkål med oksekød og spidskommenHvidkål med oksekød og spidskommen
Velsmagende vinterret med smag fra syltet ingefær. Og hvor hvidkål erstatter spaghetti. Hurtig og nem at lave.(Karolines Køkken)
Oksekødspie med ost og olivenOksekødspie med ost og oliven
Lækker sprødt låg til kød og grøntsager.(Karolines Køkken)
OksekødssuppeOksekødssuppe
Skøn og fyldig oksekødssuppe med bønner. Tilsæt evt. også pasta - det vil nok især glæde børn og barnlige sjæle. (Karolines Køkken)
Oksekødssuppe med bidOksekødssuppe med bid
En fyldig og super nem suppe til en travl hverdag.(Karolines Køkken)
Oksekødssuppe med urteskumOksekødssuppe med urteskum
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider. Med inspiration fra de første jægersamfund, er her vores moderne fortolkning af en urtids-suppe.(Karolines Køkken)
Kartoffelmos med teriyakimarineret oksekødKartoffelmos med teriyakimarineret oksekød
Teriyaki er både navnet på en japansk ret og på den sauce man marinerer kødet i. Teriyakisaucen giver en dejlig fylde af både salt, sødme og umami.(Karolines Køkken)
Gastromands ultimative Chili con carneGastromands ultimative Chili con carne
Chili con carne er populær i store dele af verden, men i de amerikanske sydstater i særdeleshed, hvor retten er "nationalret" i Texas. Traditionelt bestod retten af skært eller hakket oksekød, løg, chili, hvidløg og spidskommen.(Gastromand.dk)
Bagte rodfrugter med oksekød og chiliostBagte rodfrugter med oksekød og chiliost
Dejlig ret med flere forskellige rodfrugter, som får et ekstra pift med spicy chiliost. Retten tager lidt tid at forberede, men så passer den stort set sig selv i ovnen.(Karolines Køkken)
Gryderet med oksekød og grøntsagerGryderet med oksekød og grøntsager
Gryderet med oksekød og grøntsager er en delikat one pot med kartofler. Du kommer alt i den samme gryde, men lidt efter lidt, så de forskellige ingredienser får lige netop den tid, der klæder dem bedst.(Karolines Køkken)
Kartofler med oksekødKartofler med oksekød
En gryderet med masser af smag - serveres med rugbrød og syltede rødbeder.(Karolines Køkken)
Tagliata med rucola og parmesanTagliata med rucola og parmesan
Opskrift på en virkelig lækker italiensk tagliata med mørt oksekød anrettet med rucola og masser parmesan - få den skønne opskrift her(Valdemarsro)
Butterdejsstang med oksekød og rucola-friskostButterdejsstang med oksekød og rucola-friskost
Alt i butterdej er godt. Uden diskussion! Så enkelt er det. Kom spinat i butterdej og selv de mest kræsne børn spise det. Kom laks i og du kan overbevise de fleste om mere fisk hver uge. Og den mest geniale; kom rester i og ryd op i køleskab og fryser på den sjoveste måde (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fyldte squash med oksekød og masser af krydderierFyldte squash med oksekød og masser af krydderier
Fyldte squash er perfekte til at få tømt køleskabet. Prøv også en vegetar udgave med fyld af ris, bulgur eller champagning. Find opskrift på squash med fyld(Louiogbearnaisen)
Hakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsaHakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsa
Har du lyst til en aften omkring grillen? Så prøv denne dejlige sommerret med grillede kødspyd og skøn tomatsalsa.(Karolines Køkken)
Bagte krydrede kødboller i tomatsauceBagte krydrede kødboller i tomatsauce
Kødboller i italiensk tomatsauce er en favorit opskrift. Bag dine krydrede oksekødsfrikadeller i tomatsovs i ovnen og server meatballs med brød(Louiogbearnaisen)
Pizzatærte med tomat, oksekød og baconPizzatærte med tomat, oksekød og bacon
Det bedste fra to verdener....pizzaen og tærten. Den lækre smeltede ost, oksekødet og tomaterne fra pizzaen kombineret med det saftige æggefyld fra tærten. Uhm!(Karolines Køkken)
Bøf stroganoffBøf stroganoff
Bøf Stroganoff - opskrift hvor champignon, bacon og oksekød serveres i en flødesovs. Nem og lækker opskrift på bøf stroganoff - med kartoffelmos eller ris(Louiogbearnaisen)
Små oksekødspakker med hot rabarberkompotSmå oksekødspakker med hot rabarberkompot
Lækre små hapsere der dyppes i hot kompot og mild hytteost.(Karolines Køkken)
"A little back of chili" - mexicansk chiligryde"A little back of chili" - mexicansk chiligryde
Denne ret er simpel, heftig og hamrende stærk. Som så mange andre står jeg ofte med en omgang hakket oksekød, og ender desværre lidt i de samme baner. Men denne er en frisk opringning om,(Gastromand.dk)
Brunchburrito à la GastromandBrunchburrito à la Gastromand
Mexicansk mad behøver ikke være Santa Maria blandet med lidt hakket oksekød og en klat købesalsa. Det kan faktisk være spændende og alternativt.   Det hele startede egentlig med, at Webmasteren et utal af gange havde opfordret(Gastromand.dk)
Chorizo Meatballs – bagt i ovnenChorizo Meatballs – bagt i ovnen
Lækre krydrede meatballs med oksekød, chorizo og ost. Smager skønt til spaghetti, i pitabrød, i suppe eller som en snack. Få opskriften på kødboller her >>(Louiogbearnaisen)
Ungkarlens fryd - krydret oksekød med laurbær og citronUngkarlens fryd - krydret oksekød med laurbær og citron
En meget rustik, nem og billig ret som er fint krydret med citron og laurbærblade.(Karolines Køkken)
Moussaka med aubergine og kartoflerMoussaka med aubergine og kartofler
Nem græsk moussaka lavet med krydret oksekød, aubergine, kartofler og lækker cremet bechamelsauce med æg er lækker aftensmad - både til hverdag og til gæster. Moussaka kan sagtens laves dagen i forvejen eller fryses ned efter den er bagt. Få verdens bedste opskrift på en klassisk moussaka her >>(Louiogbearnaisen)
Krydrede oksekødsstrimler med grøntsagerKrydrede oksekødsstrimler med grøntsager
Krydrede oksekødsstrimler med grøntsager er en lækker opskrift på en fedtfattig ret inspireret af det mellemeuropæiske køkken. Glæd dig til at smage det velsmagende oskeinderlår.(Karolines Køkken)
Quinoasalat med oksekødboller Quinoasalat med oksekødboller
Lun quinoasalat med oksekødboller, radiser, pinjekerner og ost. Server denne skønne quinoasalat med dampede asparges. (Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes