Vi fandt 134 opskrifter med søgeordet oksekød:
Burgerbøffer - rørt af oksekød, chilisovs og tomatketchupBurgerbøffer - rørt af oksekød, chilisovs og tomatketchup
Burgerbøffer bliver perfekte når du rører oksekødet med lidt sød chilisovs og tomatketchup. Bøfferne skal bare grilles et par minutter på hver side.(Madens Verden)
Lasagne med spidskål og hakket oksekødLasagne med spidskål og hakket oksekød
Opskrift på lasagne med spidskål. En sundere lasagne med masser af kål, gulerødder og hakket oksekød, men stadig en saftig lasagne.(Madens Verden)
Enebærgryde med oksekød og baconEnebærgryde med oksekød og bacon
Enebærgryde er en klassisk gryderet, hvor oksekød og bacon koges mørt i kalvefond med enebær, og gryderetten nydes med en luftig kartoffelmos.(Madens Verden)
Hurtig bøf stroganoff med kartoffelmosHurtig bøf stroganoff med kartoffelmos
Du kan sagtens lave en hurtig bøf stroganoff, hvor oksekød i strimler svitses af ved høj varme, og vendes med bacon, løg og champignon. Opskriften er her.(Madens Verden)
Svampegryde med oksekød og æbleSvampegryde med oksekød og æble
Skøn alt-i-en gryde med efterårets lækre svampe og æbler. Resten af året kan gryderetten fint laves med champignoner og udenlandske æbler.(Karolines Køkken)
Pulled beef skal steges 7 timer i ovnen ved 125 graderPulled beef skal steges 7 timer i ovnen ved 125 grader
Pulled beef er en anden variant af pulled pork, og som navnet siger er den lavet af oksekød. I dette tilfælde har jeg langtidsstegt en oksetykkam.(Madens Verden)
Nudel-burger med asiatisk bøf og spicy tomatchutneyNudel-burger med asiatisk bøf og spicy tomatchutney
Er du vild med stegte nudler? Så prøv den her nudel burger med oksekød og asiatisk smag. Find den nemme opskrift med nudler her.(Louiogbearnaisen)
Grillet ribeye med aspargeskartofler og sauterede grøntsagerGrillet ribeye med aspargeskartofler og sauterede grøntsager
Grillet ribeye er noget af det bedste oksekød man kan få. Med en perfekt marmorering bliver en ribeye altid mør uden at blive tør. Her grillet på gasgrill. (Madens Verden)
Salat med oksekød og baconSalat med oksekød og bacon
En frisk og sprød salat, som kan anrettes i glas til buffetbordet eller som en forret.(Karolines Køkken)
Kål i fad med ris og porrerKål i fad med ris og porrer
Opskrift på kål i fad. Lækker mad, der laves med spidskål, porrer, hakket oksekød, gulerødder og gode krydderier.(Madens Verden)
Pasta med parmesan, spidskål og oksekødPasta med parmesan, spidskål og oksekød
Her får du en lækker pasta med parmesan, og det er hurtig hverdagsmad. Pastaretten laves på under en halv time, og den er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Krydret oksekød på spaghettiKrydret oksekød på spaghetti
Virkelig nem, hurtig og dejlig pastaret!(Karolines Køkken)
Nem og god sovs til kød - grundopskriftNem og god sovs til kød - grundopskrift
En nem og lækker opskrift på sovs til kød, altså sådan en god allround sovs. Den er perfekt til bøffer og hele stege af kalve- eller oksekød.(Madens Verden)
Pasta med oksestrimler (langtidstegt oksekød med chili)Pasta med oksestrimler (langtidstegt oksekød med chili)
En god og nem opskrift på pasta med oksestrimler. Oksekødet steges ved lav varme i ovnen, og vendes derefter med pasta, chili og andet godt.(Madens Verden)
Opskrift på saftig burger som du får på en cafeOpskrift på saftig burger som du får på en cafe
En burger kan laves på et utal af måder, men her får du min bedste opskrift. Det er en saftig burger med hakket oksekød, som den bla. laves på en cafe.(Madens Verden)
Nem opskrift på grøn hvidløgssauce uden flødeNem opskrift på grøn hvidløgssauce uden fløde
Se her hvordan du laver en men og flot hvidløgssauce uden fløde, der passer til kylling. Men prøv også at servere den grønne sovs til oksekød.(Madens Verden)
Salat med spicy oksekød og æbledressingSalat med spicy oksekød og æbledressing
Sødt, syrligt og stærkt - en palet af smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Salatpizza - pizza med kebab oksekød og salatSalatpizza - pizza med kebab oksekød og salat
Min opskrift på en lækker og sund salatpizza med dressing og kebab. En sprød pizza med salat og grønt. Et sikkert hit hos børn og voksne.(Madens Verden)
Lynstegt oksekød med rucola og pinjekernerLynstegt oksekød med rucola og pinjekerner
Savner du inspiration til en fedtfattig hovedret? Så prøv denne nordisk-inspirede opskrift på lynstegt oksekød med rucola og pinjekerner. Velsmagende og lækker.(Karolines Køkken)
Pebersovs lavet fra bunden med grønne peberkornPebersovs lavet fra bunden med grønne peberkorn
Min bedste opskrift på pebersovs, der laves fra bunden med bla. grønne peberkorn. Pebersaucen er nem at lave og passer perfekt til oksekød.(Madens Verden)
Gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozarellaGnocchi med oksekød, tomatsauce og mozarella
Nem og lækker aftensmad med gnocchi på 30 minutter. Bagt gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozzarella er en familie favorit - opskrift her(Louiogbearnaisen)
Opskrift på nem spinatlasagne med baconOpskrift på nem spinatlasagne med bacon
Her får du den bedste opskrift på spinatlasagne, der er lasagne med masser af spinat og bacon, men helt uden hakket oksekød og tomatsovs.(Madens Verden)
Slagtermesterens vintergryde med grøntsagerSlagtermesterens vintergryde med grøntsager
Vintergryde er en langtidssimret gryderet med oksekød og grøntsager. Retten er nem at lave og den kan serveres med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
OksekødssuppeOksekødssuppe
“Jeg elsker supper og god gammeldags oksekødssuppe med masser af rodfrugter er ingen undtagelse. Den tager lidt tid at lave, da udskæring af rodfrugter skræver lidt tålmodighed – men for mig er et spækbræt og en god kniv meditation. Men hvis der er god tid en weekend og man bare trænger til lidt comfortfood –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grønkålspasta med rødløg og oksekødGrønkålspasta med rødløg og oksekød
Grønkål er fyldt med C-vitaminer, så det er godt for både krop og sjæl i den mørke tid af året.(Karolines Køkken)
Rødbedegryde med oksekød og porrer på 1 timeRødbedegryde med oksekød og porrer på 1 time
Her er min opskrift på en lækker rødbedegryde. En skøn og rustik gryderet med rødbeder, oksekød og porrer. Det tager cirka en time at lave gryderetten.(Madens Verden)
Grønne bønner med hvidløgssmørGrønne bønner med hvidløgssmør
Her får du min lækre opskrift på grønne bønner med hvidløgssmør. Bønnerne skal ikke forkoges, men steges direkte i afbrunet smør med hvidløg, og hvidløgsbønnerne passer perfekt som tilbehør til bøffer og andet oksekød.(Madens Verden)
Nudler med oksekødNudler med oksekød
Nudler med oksekød er en supernem og hurtig ret. Den har lidt af det hele: lidt kød, lidt ost, masser af sprøde grøntsager, knasende cashewnødder - og så selvfølgelig nudler.(Karolines Køkken)
Nyretapper - Oksekødets grimme ællingNyretapper - Oksekødets grimme ælling
Nyretapper er en af koens bedste udskæringer. Nyretapper er fulde af smag og mør som smør. Bedst af det hele er det, at nyretapper er utroligt billigt(Madsvin)
Opskrift på vildtsauce med ribsgele og baconOpskrift på vildtsauce med ribsgele og bacon
Vildtsauce laves med ribsgele, bacon og piskefløde. Passer perfekt til langtidsstegt oksekød, og laves på den sky som du har grydestegt dit kød i. (Madens Verden)
Pariserbøf - kromandens nemme opskrift på pariser bøfPariserbøf - kromandens nemme opskrift på pariser bøf
Her er den bedste opskrift på pariserbøf. En populær ret med hakket oksekød, der steges og anrettes på ristet brød med rødbeder og peberrod.(Madens Verden)
Chili con carne opskriftChili con carne opskrift
Chili Con Carne er noget af det bedste simremad fra det mexicanske køkken. Denne version er nem at lave og smager så englene synger. → Se opskrift på hjemmelavet chili con carne med oksekød, bønner, tomat og gode krydderier lige her.(Madsvin)
Nemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kødNemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kød
Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovnen.(Madens Verden)
Oksemørbrad fra Nyord med Pommes AnnaOksemørbrad fra Nyord med Pommes Anna
Oksemørbrad fra Nyord er noget af det allerbedste oksekød, du kan få. Her er den lavet som mør oksemørbradsbøf med Pommes Anna.(Madens Verden)
Tacos med oksekødTacos med oksekød
I Mexico er tacos "streetfood". Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. Tortillaerne er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd!(Karolines Køkken)
Gourmetsaltet ribeye på gasgrill eller kuglegrillGourmetsaltet ribeye på gasgrill eller kuglegrill
Gourmetsaltet ribeye er noget af det lækreste oksekød, som du kan smide på grillen. Her kan du se hvordan du bedst griller en 300 gram stor ribeye.(Madens Verden)
Kebab af hakket oksekød til grill eller pandeKebab af hakket oksekød til grill eller pande
Her er en god og nem opskrift på kebab, der laves af hakket oksekød. Den krydrede fars sættes på spyd, og grilles eller steges på en pande.(Madens Verden)
Skipperlabskovs - nem opskrift med oksekødSkipperlabskovs - nem opskrift med oksekød
Her er en traditionel opskrift på skipperlabskovs, der er vaskeægte husmandskost. Lavet med oksekød og kartofler, og kogt i et par timer.(Madens Verden)
Oksekød i fadOksekød i fad
Oksekød i fad kombinerer kødsauce og kartoffelmos i én ret. Opskriften giver en ret, som smager fantastisk - glæd dig.(Karolines Køkken)
Pirogger med oksekød - super ret til madpakkenPirogger med oksekød - super ret til madpakken
Pirogger med krydret oksekød er skøn til aftensmad serveret med en stor skål salat. Men de er også gode og nemme at have med i madpakken.(Madens Verden)
Oksekød og svampe i rødvinssauceOksekød og svampe i rødvinssauce
Oksegryde som giver varmen på en kold dag - og smager himmelsk.(Karolines Køkken)
Oksehøjreb med Blomkål og SherrysauceOksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce
Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af - gå aldrig ned på kvaliteten! LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce Blomkålspakker og(Gastromand.dk)
Oksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pastaOksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta
Kødboller og pasta med masser af grøntsager - den går lige ind, også hos familiens yngste, er vi sikre på. (Karolines Køkken)
Opskrift på baconruller med hakket oksekødOpskrift på baconruller med hakket oksekød
Her får du min opskrift på baconruller i ovn, der laves med hakket oksekød. Rullerne omvikles med skiver af bacon, og steges sprøde i ovnen.(Madens Verden)
Hvidkål med oksekød og spidskommenHvidkål med oksekød og spidskommen
Velsmagende vinterret med smag fra syltet ingefær. Og hvor hvidkål erstatter spaghetti. Hurtig og nem at lave.(Karolines Køkken)
Oksekødspie med ost og olivenOksekødspie med ost og oliven
Lækker sprødt låg til kød og grøntsager.(Karolines Køkken)
OksekødssuppeOksekødssuppe
Skøn og fyldig oksekødssuppe med bønner. Tilsæt evt. også pasta - det vil nok især glæde børn og barnlige sjæle. (Karolines Køkken)
Oksekødssuppe med bidOksekødssuppe med bid
En fyldig og super nem suppe til en travl hverdag.(Karolines Køkken)
Oksekødssuppe med urteskumOksekødssuppe med urteskum
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider. Med inspiration fra de første jægersamfund, er her vores moderne fortolkning af en urtids-suppe.(Karolines Køkken)
Burgerbøf af oksekød - bedste opskrift fra grillenBurgerbøf af oksekød - bedste opskrift fra grillen
Burgerbøf af oksekød fra en rygende varm grill? Det er noget de fleste holder af, og her får du opskriften på den bedste fars til en hjemmelavet burger.(Madens Verden)
Nem wok med oksekød og grøntsagerNem wok med oksekød og grøntsager
Her er opskriften på en wok med oksekød. Wokretten er både sund og lækker, og den laves også med frisksnittede grøntsager, herunder gulerødder og hvidkål.(Madens Verden)
Millionbøf i fad - oksekød med kartoffelmosMillionbøf i fad - oksekød med kartoffelmos
Her får du min lækre opskrift på millionbøf i fad. Det er en skøn ret med hakket oksekød og kartoffelmos, der bages i ovnen. Den kan nemt blive din nye livret.(Madens Verden)
Nem rødvinssauce opskrift med kalvefond og tomatNem rødvinssauce opskrift med kalvefond og tomat
Se her hvordan du laver den perfekte rødvinssauce, der laves på en god rødvin, som du koger ind med kalvefond og fløde. God til oksekød.(Madens Verden)
Kartoffelmos med teriyakimarineret oksekødKartoffelmos med teriyakimarineret oksekød
Teriyaki er både navnet på en japansk ret og på den sauce man marinerer kødet i. Teriyakisaucen giver en dejlig fylde af både salt, sødme og umami.(Karolines Køkken)
Oksekød med kikærter - nem gryderet til aftensmadOksekød med kikærter - nem gryderet til aftensmad
Min opskrift på oksekød med kikærter, der er nem gryderet med oksebov. Gryderetten er god aftensmad med masser af smag, og den serveres med en salat til.(Madens Verden)
Casserole med oksekød og pasta (nem ret til ovn)Casserole med oksekød og pasta (nem ret til ovn)
Her er en nem opskrift på casserole med oksekød og pasta. Retten minder om en lasagne, og den er himmelsk god hverdagsmad, som alle kan lide.(Madens Verden)
Straccetti med pasta - autentisk pastaret fra RomStraccetti med pasta - autentisk pastaret fra Rom
Straccetti er en lokal opskrift fra Rom. Let og lækkert med oksekød, der simrer i hvidvin, og til sidst rucola samt cherrytomater.(Madens Verden)
Tacotærte - mexicansk tærte med oksekød og ostTacotærte - mexicansk tærte med oksekød og ost
Her er en nem opskrift på tacotærte, der er en mexicansk inspireret tærte med hakket oksekød, ost og tacokrydderi. Lækker til aftensmad.(Madens Verden)
Gastromands ultimative Chili con carneGastromands ultimative Chili con carne
Chili con carne er populær i store dele af verden, men i de amerikanske sydstater i særdeleshed, hvor retten er "nationalret" i Texas. Traditionelt bestod retten af skært eller hakket oksekød, løg, chili, hvidløg og spidskommen.(Gastromand.dk)
Grillede hakkebøffer med bacon og timianGrillede hakkebøffer med bacon og timian
Her finder du en super lækker opskrift på grillede hakkebøffer med bacon. Oksekødet blandes med finthakket og tørsaltet bacon.(Madens Verden)
Bagte rodfrugter med oksekød og chiliostBagte rodfrugter med oksekød og chiliost
Dejlig ret med flere forskellige rodfrugter, som får et ekstra pift med spicy chiliost. Retten tager lidt tid at forberede, men så passer den stort set sig selv i ovnen.(Karolines Køkken)
Oksekød - 5 opskrifter med anderledes udskæringerOksekød - 5 opskrifter med anderledes udskæringer
Se her hvordan du får det bedste stykke oksekød, og der er opskrifter på flap meat, ball tip, flat iron steak, flanksteak og cote de boeuf.(Madens Verden)
Gryderet med oksekød og grøntsagerGryderet med oksekød og grøntsager
Gryderet med oksekød og grøntsager er en delikat one pot med kartofler. Du kommer alt i den samme gryde, men lidt efter lidt, så de forskellige ingredienser får lige netop den tid, der klæder dem bedst.(Karolines Køkken)
Mexicanske pandekager med hakket oksekødMexicanske pandekager med hakket oksekød
Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.(Madens Verden)
Oksekød med kål, karry og gulerødder (nem opskrift)Oksekød med kål, karry og gulerødder (nem opskrift)
Min opskrift på oksekød med kål, og retten er meget nem. Hakket oksekød steges i en pande med hvidkål og andre grøntsager. Komplet hovedret.(Madens Verden)
Boeuf bourguignon - opskrift på den franske gryderetBoeuf bourguignon - opskrift på den franske gryderet
Boeuf bourguignon er en fransk klassiker af en gryderet, der gør sig som dansk vintermad. En rigtig simreret med masser af oksekød og rødvin.(Madens Verden)
Oksekødssuppe (klar suppe med boller)Oksekødssuppe (klar suppe med boller)
Opskrift på hjemmelavet oksekødssuppe, der er en klar suppe med boller. Kog suppeben med grøntsager i tre timer, og sigt suppen.(Madens Verden)
Kartofler med oksekødKartofler med oksekød
En gryderet med masser af smag - serveres med rugbrød og syltede rødbeder.(Karolines Køkken)
Cowboytoast - opskrift på nem toast med oksekød og løgCowboytoast - opskrift på nem toast med oksekød og løg
Her får du den bedste opskrift på en hjemmelavet cowboytoast, der laves med hakket oksekød og løg i ovn og toaster. Opskrift med billeder.(Madens Verden)
Kartoffellasagne med oksekød - god mad til hele familienKartoffellasagne med oksekød - god mad til hele familien
Her får du en lækker opskrift på kartoffellasagne med oksekød a la Newyorkerbyheart. Lækker og nem aftensmad til hele familien.(Madens Verden)
Tagliata med rucola og parmesanTagliata med rucola og parmesan
Opskrift på en virkelig lækker italiensk tagliata med mørt oksekød anrettet med rucola og masser parmesan - få den skønne opskrift her(Valdemarsro)
Italiensk gullasch - pasta med oksekød i ternItaliensk gullasch - pasta med oksekød i tern
Italiensk gullasch er selvfølgelig en italiensk variant af den klassiske gullasch fra Ungarn, men denne udgave er noget lettere i smagen. Nydes med pasta.(Madens Verden)
Bagte kartofler med hjemmelavet persillesmør opskriftBagte kartofler med hjemmelavet persillesmør opskrift
Bagte kartofler, eller bagekartofler, er populært tilbehør til oksekød, og her er opskriften på bagte kartofler med hjemmelavet persillesmør.(Madens Verden)
Tyttebærsovs - nem opskrift på sauce med tyttebærTyttebærsovs - nem opskrift på sauce med tyttebær
Her er min bedste opskrift på en nem tyttebærsovs, der laves med tyttebær syltetøj, kalvefond og madlavningsfløde. Sovsen er god til vildt og oksekød.(Madens Verden)
Vindruesalsa - nem salsa lavet med stenfri vindruerVindruesalsa - nem salsa lavet med stenfri vindruer
Vindruesalsa er en lækker salsa med stenfrie druer. Vindruesalsaen kan laves på få minutter, og den er lækkert tilbehør til blandt andet oksekød.(Madens Verden)
Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)
Super god opskrift på hakket oksekød med hvidkål og gulerødder, der laves i et fad i ovnen. Kan serveres med kogte ris.(Madens Verden)
Wraps med hakket oksekød og grøntWraps med hakket oksekød og grønt
Wraps med hakket oksekød laves af de velkendte tortilla pandekager, der fyldes med kød, spidskål, majs, gulerod og peberfrugt. Sundt og godt.(Madens Verden)
Butterdejsstang med oksekød og rucola-friskostButterdejsstang med oksekød og rucola-friskost
Alt i butterdej er godt. Uden diskussion! Så enkelt er det. Kom spinat i butterdej og selv de mest kræsne børn spise det. Kom laks i og du kan overbevise de fleste om mere fisk hver uge. Og den mest geniale; kom rester i og ryd op i køleskab og fryser på den sjoveste måde (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Taco pizza - den nemme pizza med oksekød på tortillaTaco pizza - den nemme pizza med oksekød på tortilla
Taco pizza er super hurtig og nem aftensmad, som alle kan lide. Den mexicanske pizza laves med tortilla pandekage som bund og toppes med lækkert fyld.(Madens Verden)
Fyldte squash med oksekød og masser af krydderierFyldte squash med oksekød og masser af krydderier
Fyldte squash er perfekte til at få tømt køleskabet. Prøv også en vegetar udgave med fyld af ris, bulgur eller champagning. Find opskrift på squash med fyld(Louiogbearnaisen)
Græsk tærte med oksekød, feta og olivenGræsk tærte med oksekød, feta og oliven
En skøn opskrift på græsk tærte med klassisk fyld. Den græske tærte bages nemlig med blandt andet oksekød, feta og oliven, og en nem aftensmad.(Madens Verden)
Mexicanske frikadeller med majssalsa og tortilla chipsMexicanske frikadeller med majssalsa og tortilla chips
Mexicanske frikadeller laves af hakket oksekød og hvidløg, og de serveres sammen med en hjemmelavet majssalsa, tortilla chips, agurk og ovnbagt peberfrugt.(Madens Verden)
Tacos med hakket oksekød, salat og tacosauceTacos med hakket oksekød, salat og tacosauce
Tacos kan fyldes med lige det man lyster, og her er det med hakket oksekød, salat, tomater, agurk, majs og selvfølgelig en småstærk tacosauce.(Madens Verden)
Ild i røret - opskrift på hvidkålsgryde med oksekødIld i røret - opskrift på hvidkålsgryde med oksekød
Her er den bedste opskrift på ild i røret. En nem hvidkålsgryde med bla. hakket oksekød. hvidkål og andre grøntsager. God og nem aftensmad.(Madens Verden)
Gammeldags millionbøf med kartoffelmosGammeldags millionbøf med kartoffelmos
En nem og god opskrift på gammeldags millionbøf med kartoffelmos, som mormor lavede den med hakket oksekød, løg og bouillon. Helt simpelt.(Madens Verden)
Panang Curry - verdens bedste thaimad med oksekødPanang Curry - verdens bedste thaimad med oksekød
Panang Curry har alle de dejlige smage, vi kender fra thaikøkkenet. Her er opskriften på en ret, som simpelthen smager af Thailand.(Madens Verden)
Den bedste rub til oksekød - lav denne portion og gemDen bedste rub til oksekød - lav denne portion og gem
En god rub giver bedre smag til dit kød, og her er opskriften på den bedste rub til oksekød. Lav en god portion og opbevar den i et lille glas med låg.(Madens Verden)
Hakket oksekød med blomkål i fadHakket oksekød med blomkål i fad
Her kan du se hvordan, du laver en lækker ret med hakket oksekød med blomkål i ovn. Retten tilberedes i et fad, og det er lækker og nem hverdagsmad, som alle kan lide.(Madens Verden)
Kyllingekødsovs - nem opskrift med hakket kyllingKyllingekødsovs - nem opskrift med hakket kylling
Du kan nemt lave en smagfuld kyllingekødsovs med hakket kylling i stedet for den almindelige omgang hakket oksekød. Min opskrift er med masser sf smag!(Madens Verden)
Hakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsaHakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsa
Har du lyst til en aften omkring grillen? Så prøv denne dejlige sommerret med grillede kødspyd og skøn tomatsalsa.(Karolines Køkken)
Pasta med oksekød og citronfløde på 15 minutterPasta med oksekød og citronfløde på 15 minutter
En dejlig opskrift på pasta med oksekød og citronfløde. Pastaretten er perfekt som aftensmad, og laves med strimler af oksekød, pasta og den lækre sovs.(Madens Verden)
Bagte krydrede kødboller i tomatsauceBagte krydrede kødboller i tomatsauce
Kødboller i italiensk tomatsauce er en favorit opskrift. Bag dine krydrede oksekødsfrikadeller i tomatsovs i ovnen og server meatballs med brød(Louiogbearnaisen)
Oksekødspie med pastasalat - butterdej med kødOksekødspie med pastasalat - butterdej med kød
En nem opskrift på oksekødspie med pastasalat. En klassisk pie med hakket oksekød og butterdej, og den er god som aftensmad. Med tips til brug af butterdej.(Madens Verden)
Vegetar kødsovs uden kød (bolognese med linser)Vegetar kødsovs uden kød (bolognese med linser)
Opskriften på den bedste vegetar kødsovs, der er en italiensk kødsovs uden kød. Hakket oksekød er udskiftet med linser, og det kan du ikke smage.(Madens Verden)
Simremad: Oksegryde opskrift med rødvin og grøntsagerSimremad: Oksegryde opskrift med rødvin og grøntsager
Her er min opskrift på gammeldags oksegryde med rødvin og grøntsager. Dejlig og nem simremad, hvor oksekød koges mørt som smør i tre timer.(Madens Verden)
Nem one pot pasta med hakket oksekødNem one pot pasta med hakket oksekød
Denne opskrift er på en one pot pasta, hvor hele pastaretten laves i samme gryde. Den er med hakket oksekød, og one pasta er en hurtig ret.(Madens Verden)
Italiensk lasagne - klassisk opskriftItaliensk lasagne - klassisk opskrift
Sådan laver du en klassisk italiensk lasagne, og det er en både nem og simpel opskrift på lasagne. Lasagnen er blandt andet med gulerødder og hakket oksekød, og den bages på 30 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Æblesalat med savoykål og cashewnødderÆblesalat med savoykål og cashewnødder
Se hvordan du nemt laver en lækker æblesalat med savoykål og cashewnødder. Salaten passer godt til retter med oksekød.(Madens Verden)
Pizzatærte med tomat, oksekød og baconPizzatærte med tomat, oksekød og bacon
Det bedste fra to verdener....pizzaen og tærten. Den lækre smeltede ost, oksekødet og tomaterne fra pizzaen kombineret med det saftige æggefyld fra tærten. Uhm!(Karolines Køkken)
Bagte jordskokker i ovn med citron og timianBagte jordskokker i ovn med citron og timian
Bagte jordskokker: Jordskokkerne er en af de ofte oversete rodfrugter, men med sin nøddeagtige smag gør de sig super godt til blandt andet oksekød.(Madens Verden)
Estragonsauce - nem hverdagssovs med estragonEstragonsauce - nem hverdagssovs med estragon
Estragonsauce er en nem sovs, men samtidig smager den af finere madlavning. Laves med frisk estragon og oksebouillon, og den er god til bla. oksekød.(Madens Verden)
Bøf stroganoffBøf stroganoff
Bøf Stroganoff - opskrift hvor champignon, bacon og oksekød serveres i en flødesovs. Nem og lækker opskrift på bøf stroganoff - med kartoffelmos eller ris(Louiogbearnaisen)
Gullasch med kartoffelmos - bedste opskrift med billederGullasch med kartoffelmos - bedste opskrift med billeder
Her er min opskrift på en klassisk og gammeldags gullasch (gullash) med kartoffelmos. Oksekødet simrer i gryden og bliver mørt som smør.(Madens Verden)
Chili con carne opskrift med tacos af blå majsChili con carne opskrift med tacos af blå majs
Chili con carne opskrift på ægte Tex-Mex maner med møre oksekøds-stykker, mørk chokolade, peberfrugt og en utrolig krydderiblanding.(Madens Verden)
Små oksekødspakker med hot rabarberkompotSmå oksekødspakker med hot rabarberkompot
Lækre små hapsere der dyppes i hot kompot og mild hytteost.(Karolines Køkken)
"A little back of chili" - mexicansk chiligryde"A little back of chili" - mexicansk chiligryde
Denne ret er simpel, heftig og hamrende stærk. Som så mange andre står jeg ofte med en omgang hakket oksekød, og ender desværre lidt i de samme baner. Men denne er en frisk opringning om,(Gastromand.dk)
Brunchburrito à la GastromandBrunchburrito à la Gastromand
Mexicansk mad behøver ikke være Santa Maria blandet med lidt hakket oksekød og en klat købesalsa. Det kan faktisk være spændende og alternativt.   Det hele startede egentlig med, at Webmasteren et utal af gange havde opfordret(Gastromand.dk)
Den bedste steaksovs til bøffer og andet oksekødDen bedste steaksovs til bøffer og andet oksekød
Her er opskriften på en fantastisk steaksovs. Det er en god og lækker sovs til bøffer og andet oksekød, og steaksaucen er ret nem at lave.(Madens Verden)
Chorizo Meatballs – bagt i ovnenChorizo Meatballs – bagt i ovnen
Lækre krydrede meatballs med oksekød, chorizo og ost. Smager skønt til spaghetti, i pitabrød, i suppe eller som en snack. Få opskriften på kødboller her >>(Louiogbearnaisen)
Ungarsk gullasch - populær gryderet fra UngarnUngarsk gullasch - populær gryderet fra Ungarn
Sådan laver du ungarsk gullasch. Klassisk opskrft på den populære gryderet fra Ungarn med bla. oksekød og paprika. Kogetid: 2 timer.(Madens Verden)
Bøf Stroganoff - opskrift på lækker gryderetBøf Stroganoff - opskrift på lækker gryderet
Bøf stroganoff er en lækker gryderet, der laves af strimler af mørt oksekød, paprika og fløde. Klassisk opskrift med kartoffelmos.(Madens Verden)
Cotes de boeuf sous vide - Kongernes bøf med tid og temperaturCotes de boeuf sous vide - Kongernes bøf med tid og temperatur
Cotes de boeuf sous vide er opskriften på den perfekte bøf. Her kan du se hvor længe oksekødet skal være i vandbadet og hvor varmt vandet skal være.(Madens Verden)
Oksekød i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)Oksekød i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)
Min opskrift på oksekødi tomatsauce, der serveres med frisk pasta. En klassisk ret fra Italien, hvor oksekød steges med hakkede tomater og peberfrugt.(Madens Verden)
Marinade med HP Sauce til kød og kyllingMarinade med HP Sauce til kød og kylling
Her får du en virkelig god opskrift på marinade med HP Sauce, og den kan bruges til at marinere alt fra kylling til oksekød og meget andet godt kød.(Madens Verden)
Mini farsbrød med glaze (glaserede farsruller i ovn)Mini farsbrød med glaze (glaserede farsruller i ovn)
Her er opskriften på lækre mini farsbrød med glaze. Små farsbrød af krydret og hakket oksekød, der glaseres og steges i ovnen. Populær som aftensmad.(Madens Verden)
Flanksteak på grill - med marinade, stegetid og tilbehørFlanksteak på grill - med marinade, stegetid og tilbehør
Flanksteak er et ofte overset stykke oksekød, men det er en skam. Flanksteak er faktisk både smagsfuld, men også nemt og relativt billigt.(Madens Verden)
Forårsruller - nem og hurtig opskrift på kinarullerForårsruller - nem og hurtig opskrift på kinaruller
Her er en nem opskrift på hurtige forårsruller, der laves med hakket oksekød og masser af friske grøntsager. Rulles i filodej og grydesteges i fritureolie.(Madens Verden)
Svampeflødesauce med æble - sovs med svampe til oksekødSvampeflødesauce med æble - sovs med svampe til oksekød
Svampeflødesauce er en nem sovs med blandt andet kantareller og champignon. Den lækre sovs passer perfekt til oksekød som bøffer og oksestege.(Madens Verden)
Oksekød med græskar og grønkålOksekød med græskar og grønkål
Her er en lækker og nem opskrift på oksekød med græskar og grønkål. Det er bøf i strimler, der anrettes på en bund af snittet grønkål og græskartern.(Madens Verden)
Bradepandetærte med fars og feta ostBradepandetærte med fars og feta ost
Her får du en nem opskrift på bradepandetærte med fars. Tærten laves i et fad sammen med bla. feta ost og hakket oksekød. Nem hverdagsret.(Madens Verden)
Grillbøffer - kokkens bedste tips til at grille oksekødGrillbøffer - kokkens bedste tips til at grille oksekød
Grillbøffer er en del af sommerens menu. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan du griller en entrecote eller hakkebøf. Her er en guide til perfekte bøffer.(Madens Verden)
Orientalsk risret a la Knorr med hakket oksekødOrientalsk risret a la Knorr med hakket oksekød
Orientalsk risret er blevet en populær opskrift og ret til aftensmad, ikke mindst takket være Knorr. Men du kan nemt lave risretten selv, her med oksekød.(Madens Verden)
Gisou - lækker hvidkålsgryde med oksekød og risGisou - lækker hvidkålsgryde med oksekød og ris
Her får en god opskrift på gisou, der er en lækker hvidkålsgryde. Det er nem hverdagsmad med hvidkål, hakket oksekød og ris i samme gryde.(Madens Verden)
Pastaskruer med kødsovs: Pasta med gulerødder og bladselleriPastaskruer med kødsovs: Pasta med gulerødder og bladselleri
Her er opskriften på pastaskruer med kødsovs, der er en nem pastaret med hakket oksekød, gulerødder, bladselleri og andre lækre ting.(Madens Verden)
Græsk gyros med oksekød og tzatzikiGræsk gyros med oksekød og tzatziki
Her er en meget nem opskrift på græsk gyros, der er oksekød i tern, som steges på en meget varm pande med grøntsager, der er marineret i et par timer.(Madens Verden)
Ungkarlens fryd - krydret oksekød med laurbær og citronUngkarlens fryd - krydret oksekød med laurbær og citron
En meget rustik, nem og billig ret som er fint krydret med citron og laurbærblade.(Karolines Køkken)
Moussaka med aubergine og kartoflerMoussaka med aubergine og kartofler
Nem græsk moussaka lavet med krydret oksekød, aubergine, kartofler og lækker cremet bechamelsauce med æg er lækker aftensmad - både til hverdag og til gæster. Moussaka kan sagtens laves dagen i forvejen eller fryses ned efter den er bagt. Få verdens bedste opskrift på en klassisk moussaka her >>(Louiogbearnaisen)
Hakket oksekød og spidskål i ovnHakket oksekød og spidskål i ovn
Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne.(Madens Verden)
Farserede peberfrugter med ris (fyldte peberfrugter i ovn)Farserede peberfrugter med ris (fyldte peberfrugter i ovn)
Farserede peberfrugter er kræs for både børn og voksne, og de er ret nemme at lave. Peberfrugterne fyldes med hakket oksekød og grønsager.(Madens Verden)
Krydrede oksekødsstrimler med grøntsagerKrydrede oksekødsstrimler med grøntsager
Krydrede oksekødsstrimler med grøntsager er en lækker opskrift på en fedtfattig ret inspireret af det mellemeuropæiske køkken. Glæd dig til at smage det velsmagende oskeinderlår.(Karolines Køkken)
Quinoasalat med oksekødboller Quinoasalat med oksekødboller
Lun quinoasalat med oksekødboller, radiser, pinjekerner og ost. Server denne skønne quinoasalat med dampede asparges. (Karolines Køkken)
Risotto med spidskål - nemt tilbehør til stegt og grillet kødRisotto med spidskål - nemt tilbehør til stegt og grillet kød
Risotto med spidskål er nemt og sundt tilbehør til en grillet bøf og andet oksekød. Risottoen koges al dente, og til sidst vendes spidskål i.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes