Vi fandt 129 opskrifter med søgeordet hindbær:
Facts om hindbær:
Hindbær (Rubus idaeus), undertiden kaldet almindelig hindbær, er en halvbusk med oprette 100-150 cm høje skud, der vokser i lyse skove og skovrydninger. Især unge skud er tæt beklædt med stive hår eller svage torne. Hindbærplanten har velsmagende frugter, hindbær. Smagen er sødlig, næsten parfumeret.
Nem hindbærdessertNem hindbærdessert
Nem hindbærdessert i glas. Denne hindbærdessert tager ingen tid at lave og er god at tage med på skovtur, til fest eller klassearrangement. Så prøv denne nemme hindbærdessert næste gang det skal gå lidt tjept i dessertkøkkenet! (Karolines Køkken)
Panna cotta med lakrids og hindbærgeléPanna cotta med lakrids og hindbærgelé
Her får du opskriften på panna cotta med lakrids. En dessert som alle vil elske, og lakrids panna cottaen er pyntet med hindbærgelé.(Madens Verden)
Parfait med kardemomme, hindbær og marengsParfait med kardemomme, hindbær og marengs
Afslut middagen med denne cremede parfait med smag hvid chokolade og kardemomme - et nemt og lækkert alternativ til en rørt flødeis.(Karolines Køkken)
Vaniljekage med friske hindbærVaniljekage med friske hindbær
Med opskriften på vaniljekage med friske hindbær blandes sødmen fra vaniljekagen med den syrlige friske smag fra hindbær. En kombination der smager himmelsk!(Karolines Køkken)
Tærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumbleTærte med brombær, hindbær og stikkelsbær + mandelcrumble
Nem tærte med bær og crumble. Opskrift på lækker tærte med hindbær, brombær og stikkelsbær toppet med crumble med mandler. Den bedste frugt tærte til sommer(Louiogbearnaisen)
Vaniljekage med softice, hindbær og lakridssirupVaniljekage med softice, hindbær og lakridssirup
Dejlig saftig kage serveret med lækkert tilbehør. Kan serveres både til eftermiddagskaffen og som dessert.(Karolines Køkken)
Rabarbersuppe med hindbærRabarbersuppe med hindbær
Smuk og aromatisk rabarbersuppe, der er indbegrebet af dansk forår og tidlig sommer, hvor de første rabarber titter op af jorden.(Karolines Køkken)
Lækre kærnemælkshorn med hindbær og marcipanLækre kærnemælkshorn med hindbær og marcipan
Kærnemælkshorn bliver lette og luftige med denne opskrift, hvor jeg har fyldt dem med en dejlig hindbærmarmelade og stykker af marcipan.(Madens Verden)
Linsedej og mørdej - grundopskrift til linser og tærterLinsedej og mørdej - grundopskrift til linser og tærter
Linsedej (mørdej) bruges i mange kager og her får du en god opskrift på den. Brug dejen til bla. hindbærsnitter, napoleonshatte og linser.(Madens Verden)
Kærnemælkshorn med hindbærremonceKærnemælkshorn med hindbærremonce
Her får du den bedste opskrift på kærnemælkshorn med hindbærremonce. Disse kærnemælkshorn er de traditionelle, som er både sprøde og lette. Og fyldet er en lækker remonce med hindbær. Hindbærhornene kan fryses ned.(Madens Verden)
Is med mint og chokolade + is med saltet karamel + is med hindbær og hvid chokoladeIs med mint og chokolade + is med saltet karamel + is med hindbær og hvid chokolade
Hjemmelavet is på kondenseret mælk er lækkert og kan laves uden ismaskine. Her får du 3 opskrifter på mint/chokolade is, karamel is og is med friske hindbær(Louiogbearnaisen)
Chokoladetærte med hindbærChokoladetærte med hindbær
Chokoladetærte smager skønt til dessert. Prøv den lækreste chokoladetærte med ganache og friske hindbær. Blød brownie og med dyb chokoladesmag. Find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Hurtig hindbærmousseHurtig hindbærmousse
Hindbærmousse er en nem dessert, der smager himmelsk. Pisk den hurtigt sammen og servér straks. Prøv opskriften.(Karolines Køkken)
Kakaosnitter med hindbær og kokosKakaosnitter med hindbær og kokos
Kakaosnitter med kokos og hindbærmarmelade er en favorit og er nemme at bage selv. Opskrift på verdens bedste kakaosnitter(Louiogbearnaisen)
Mælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkålMælkebraiseret kalvespidsbryst med ingefær og hindbærkål
Braiseringen gør det smagsfulde spidsbryst dejlig mørt og giver en skøn sauce. De friske bær giver en frugtig smag til kålen, der giver lidt bid i en dejlig ret.(Karolines Køkken)
Romkugle snitter - nemme kager med romkugledejRomkugle snitter - nemme kager med romkugledej
Her får du min opskrift på romkugle snitter, og de behøver næsten ikke yderligere præsentation. Med romkugledej, mørdej, hindbærmarmelade og glasur. Mums.(Madens Verden)
Mælkechokoladetærte med varm hindbærsauceMælkechokoladetærte med varm hindbærsauce
Kagen her er egentlig en islagkage. Med lækre marcipanbunde... mums!(Karolines Køkken)
Hjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bålHjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bål
Lækker og nem hindbærmarmelade opskrift som kan laves på cirka 5 minutter og som smager helt fantastisk - få opskriften her(Valdemarsro)
Oksedeller med hindbærsalatOksedeller med hindbærsalat
En frisk, sprød salat med både hindbær og hindbærdressing. Dejligt til de ostekrydrede oksedeller.(Karolines Køkken)
Makronkager med hindbærfyldMakronkager med hindbærfyld
Disse sprøde makronbunde med luftigt hindbærfyld er simple at tilberede og smager fantastisk(Karolines Køkken)
Hvid chokoladeis med hindbærHvid chokoladeis med hindbær
Skøn smagskombination for alle der elsker hvid chokolade.(Karolines Køkken)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cupcakes med hindbær og blåbærCupcakes med hindbær og blåbær
Disse cupcakes er lækre muffins fyldt med bær og sødt kvarkfyld.(Karolines Køkken)
Bagt cheesecake med hindbærtoppingBagt cheesecake med hindbærtopping
Blød og cremet cheesecake med traditionel kiksebund og syrlig hindbærtopping.(Karolines Køkken)
NapoleonshatteNapoleonshatte
Da kæresten forleden havde besøg, havde jeg et hængeparti jeg skulle have rådet bod på. Egentlig skulle den have stået på Citronmåne i konkurrence med Nettos den billigste. Men uden økologiske citroner i køleskabet, blev det til hindbærsnitter, napoleonshatte og brownies.. og så lige en håndfuld småkager af den sidste rest mørdej. Hindbærsnitterne var en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Tærte med hindbærpanna cottaTærte med hindbærpanna cotta
Forkæl gæsterne med en skøn hindbærdrøm - som kan laves i forvejen!(Karolines Køkken)
Risalamande med hindbærsauce og tranebærRisalamande med hindbærsauce og tranebær
Klassisk risalamande med en lidt mere utraditionel hindbær-tranebærsauce som tilbehør. (Karolines Køkken)
Mørdej - grunddej til tærter og napoleonshatteMørdej - grunddej til tærter og napoleonshatte
Mørdej bruger du blandt andet tærter og napoleonshatte, men også hindbærsnitter. Ingredienserne er mel, smør, æg og sukker.(Madens Verden)
Lækker sommertærte med brombær og hindbærLækker sommertærte med brombær og hindbær
Her er en nem opskrift på en lækker sommertærte. Det er en skøn kage med bund af mørdej, mens fyldet består af friske brombær og hindbær.(Madens Verden)
Marcipansmåkager med hindbærfyldMarcipansmåkager med hindbærfyld
Sprøde marcipansmåkager med dejlig og velsmagende hindbærfyld. Yndige julekager, der imponerer!(Karolines Køkken)
Fyldte chokolader – 3 lækre varianterFyldte chokolader – 3 lækre varianter
Lækre hjemmelavede fyldte chokolader med baileys, knasende sprød nougat og hvid chokolade med hindbær - få tre opskrifter her(Valdemarsro)
Marengskrans med hindbærMarengskrans med hindbær
Denne marengskrans er en smuk og lækker dessert. Marengskransen kan du lave i god tid - så skal den bare pyntes med sorbet, flødeskum og friske hindbær lige inden serveringen.(Karolines Køkken)
Medaljer med hindbær og flødecreme - en rigtig konditorkageMedaljer med hindbær og flødecreme - en rigtig konditorkage
Medaljer med hindbær er en skøn kage til søndagskaffen. Denne opskrift er med hjemmelavet hindbærmarmelade, dejlig flødecreme og glasur.(Madens Verden)
Hindbærremonce - lækker remonce med hindbærHindbærremonce - lækker remonce med hindbær
Her kan du se hvordan du nemt laver en lækker hindbærremonce, der er en remonce med hindbærmarmelade og blødt smør. For at holde på konsistensen tilsættes også lidt majsstivelse.(Madens Verden)
Marengstærte med hindbærMarengstærte med hindbær
Denne marengstærte med hindbær smager så fuglene synger! Og at du kun skal bruge 4 ingredienser og 10 min. til at lave marengstærten - ja, det gør vel ikke noget!(Karolines Køkken)
Walesstang med flødeskum, hindbær og chokoladeWalesstang med flødeskum, hindbær og chokolade
Walesstang er en af mine favoritter, og så er den heldigvis meget nem at lave. Walesstang laves af vandbakkelser, der bages i 20 minutter, hvorefter stangen pyntes med hindbærmarmelade, flødeskum, chokolade og vindruer. Det er mums.(Madens Verden)
Hjemmelavet StikkelsbærsaftHjemmelavet Stikkelsbærsaft
Jeg har sagt det før og siger det endnu engang; jeg elsker, elsker bær! Heldigvis har jeg også relativ nem adgang til guldet og endda til fair priser. Men hold nu op, hvor ville de være herligt at kunne gå ned i det lokale supermarked og fylde kurven med danske stikkelsbær, solbær, ribs, hindbær og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange – da der både skal plukkes jordbær først på sæsonen, handles friske ærter og grønne stikkelsbær, for dernæst at kaste mig over hindbær, solbær, ribs og røde stikkelsbær sidst på sæsonen. Nåhr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pastasalat med hindbær og sommerblomster Pastasalat med hindbær og sommerblomster
Denne skønne pastasalat kan fx serveres til grillet kød eller brød. Prøv den også med nyudsprungne bøgeblade eller mælkebøtteblade.(Karolines Køkken)
Butterdejshjerter med kvarkcreme og hindbærButterdejshjerter med kvarkcreme og hindbær
En fin lille kage, der er nem at lave. Server den for en du holder af - som dessert eller til en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
Pandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskumPandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskum
Pandekager med jordbærskum. Opskrift på skøn pandekagelagkage med bær, flødeskum og chokolade.(Louiogbearnaisen)
Bagte hindbærBagte hindbær
Ovnbagte bær kan spises både lune og kolde - til fx is, kage, marengs, flødeskum, yoghurt, grød osv. (Karolines Køkken)
Nem hindbærtærte - opskrift på tærte med hindbærfyldNem hindbærtærte - opskrift på tærte med hindbærfyld
Hindbærtærte en nem at lave selv, og her får du opskriften på både den dejlige bund og fyldet, der jo blandt andet er lavet med hindbærmarmelade. Hindbærtærten er en af de klassiske kager fra bageren, og den bages på 25 minutter.(Madens Verden)
Pandekagekage med hindbærPandekagekage med hindbær
Pandekagekage smager fantastisk, er smuk at se på og får enhver pandekageelskers hjerte til at banke en smule hurtigere - se opskriften her(Valdemarsro)
Dobbelt cheesecake med hindbærcoulisDobbelt cheesecake med hindbærcoulis
Dejlig cheesecake med klassisk kiksebund, bagt cheesecake og frisk flødeostfromage. Imellem lagene og på toppen af kagen en frisk hindbærcoulis.(Karolines Køkken)
Hindbærtærte - nem tærte med friske eller frosne bærHindbærtærte - nem tærte med friske eller frosne bær
Her får du en opskrift på en nem hindbærtærte. Tærten er hurtig at bage, og den kan enten laves med friske eller frosne hindbær. Mums.(Madens Verden)
Kyllingesalat med hindbærKyllingesalat med hindbær
Sommerlig salat med marineret squash, søde hindbær og lidt myntesauce.(Karolines Køkken)
Verdens bedste hindbærroulade opskriftVerdens bedste hindbærroulade opskrift
Opskrift på verdens bedste hindbærroulade, som du kan bage på under 10 minutter. Rouladen rulles sammen med en god hindbærmarmelade.(Madens Verden)
Hindbærsnitter - nemme mørdejssnitter med hindbærHindbærsnitter - nemme mørdejssnitter med hindbær
Min bedste opskrift på hindbærsnitter, der er nemme at lave. Med to lag mørdej, hindbærmarmelade i midten og glasur på toppen. Det er mums!(Madens Verden)
Hindbærsnegle - bløde snegle med hindbærHindbærsnegle - bløde snegle med hindbær
Hindbærsnegle er lækre og bløde snegle, der laves med hindbær fremfor de klassiske kanelsengle. Disse hindbærsnegle er friske i smagen.(Madens Verden)
Luksus romkuglerLuksus romkugler
Opskrift på luksus romkugler med hindbærmarmelade, kakao og rom(Louiogbearnaisen)
Down-sidedown kage med friske figner og hindbærDown-sidedown kage med friske figner og hindbær
En nem kage med skønne friske figner og hindbær. Server kagen med flødeskum eller cremefraiche og nyd friske figner mens tid er.(Louiogbearnaisen)
Tykmælksfromage med kakaomazarin og hindbærTykmælksfromage med kakaomazarin og hindbær
Tykmælksfromage er en skøn 80'er klassiker, der smager friskt og sommerligt med et lag hindbærgele. Opskriften er fra en Bagedyst-vinder.(Madens Verden)
Waleskrans - vandbakkelse med fyldWaleskrans - vandbakkelse med fyld
Waleskrans: Se her hvordan du nemt og hurtigt laver en waleskrans fyldt med creme, flødeskum og hindbær. Pyntes med vindruer og chokolade.(Madens Verden)
Gammeldags kærnemælkshorn med hindbærGammeldags kærnemælkshorn med hindbær
Opskrift på gammeldags kærnemælkshorn, der fyldes med hindbærmarmelade. Kærnemælkshorn er gode at fryse ned og nemme at bage.(Madens Verden)
Rødbedehummus med ost og hindbærvineddikeRødbedehummus med ost og hindbærvineddike
En smuk rødbedehummus - lækkert som dip til grillet kød eller som spread i fx en sandwich.(Karolines Køkken)
Toast med flødeost og chia-hindbærkompotToast med flødeost og chia-hindbærkompot
Ristet surdejsbrød smurt med cremet flødeost og kompot af hindbær med chiafrø. Lækkert til morgenmad eller eftermiddagskaffen.(Karolines Køkken)
Rødbedeis med kiks og hindbærsauceRødbedeis med kiks og hindbærsauce
Rødbedeis har en super flot farve og smager fantastisk - en nem og lækker dessert serveret med kiks, hindbærsauce og vaniljeyoghurt.(Karolines Køkken)
HindbærsorbetHindbærsorbet
Hjemmelavet hindbærsorbet er lækker til chokoladekage eller som den er - skøn frisk og læskende - få en dejlig opskrift på hindbær sorbet her(Valdemarsro)
HindbærfromageHindbærfromage
Opskrift på en virkelig lækker hindbærfromage med vanilje - den perfekte dessert til både børn og voksne - få opskriften her(Valdemarsro)
Lagkage med hindbær og nektarinerLagkage med hindbær og nektariner
Lagkage med hindbær og nektariner er en frisk og sommerlig lagkage. Hindbærlagkagen er nem at lave og leder tanker hen på peach melba smagen...(Karolines Køkken)
Lagkage med hindbærmousse og hvid chokoladeLagkage med hindbærmousse og hvid chokolade
Lagkage med lækre marcipanbunde, syrlig hindbærmousse og hvid chokolade - en smuk og delikat lagkage som vil pryde ethvert dessertbord.(Karolines Køkken)
Sprøde bunde med hindbærSprøde bunde med hindbær
Sprøde bunde i skøn forening med dejlige danske bær. De sprøde bunde kan forberedes i god tid, da de kan fryses.(Karolines Køkken)
Hindbærgalette - nem mørdejskage med hindbærHindbærgalette - nem mørdejskage med hindbær
Her får du min opskrift på en uimodståelig hindbærgalette, der er en fransk mørdejskage. Galetten er rustik, og kan laves med friske eller frosne hindbær.(Madens Verden)
Hindbærsnitter med mandler opskriftHindbærsnitter med mandler opskrift
Hindbærsnitter med mandler er en fantastisk god opskrift på de lækre snitter, som fyldes med rigeligt med hindbærmarmelade.(Madens Verden)
Hindbærkager - nem opskrift på kager med hindbærHindbærkager - nem opskrift på kager med hindbær
Her får du min meget nemme opskrift på hindbærkager. En simpel dej uden æg eller mælk, og fyldet er den skønneste hindbærmarmelade. God opskrift til børn.(Madens Verden)
Brownie-Raspberry Ice Cream Sandwiches // Is-sandwich med brownie og hindbærBrownie-Raspberry Ice Cream Sandwiches // Is-sandwich med brownie og hindbær
Den lækreste is-sandwich med brownie og hindbær-is. Perfekt afslutning på en middag eller bare som selvforkælelse. Imponerer alle og enhver.(Louiogbearnaisen)
Hindbærcrumble med blåbær - opskrift på 25 minutter!Hindbærcrumble med blåbær - opskrift på 25 minutter!
Min bedste opskrift på en nem hindbærcrumble med blåbær. En lækker smuldredejskage med hindbær, blåbær og havregryn, som du kan lave på 25 minutter.(Madens Verden)
Banansmoothie med hindbær og jordbærBanansmoothie med hindbær og jordbær
Se her hvordan du nemt laver en banansmoothie med frosne hindbær og jordbær. Læs dog også nederst om risikoen ved at anvende frosne bær i smoothies.(Madens Verden)
Daimkage med hindbærflødeskum og friske bærDaimkage med hindbærflødeskum og friske bær
Den her Daimkage bliver du nødt til at prøve! Sprød mandelbund, hindbærflødeskum med Daim og masser af friske bær – den smager himmelsk!(Madens Verden)
Fastelavnsboller med hindbærskumFastelavnsboller med hindbærskum
Fastelavnsboller af flækkede vandbakkelser fyldt med lækker og luftig hindbærskum(Karolines Køkken)
Chiagrød med kefir og hindbærChiagrød med kefir og hindbær
Chiagrød med kefir og hindbær - en lækker morgenmad som du kan forberede aftenen før. Spis den hjemme eller tag den med på farten!(Karolines Køkken)
Makronsnitter med hindbærmarmelade - nem opskriftMakronsnitter med hindbærmarmelade - nem opskrift
Se hvordan du laver lækre makronsnitter med hindbærmarmelade, der er en dejlig kage til kaffen. Opskriften giver nemme 15 makronsnitter.(Madens Verden)
Roulade med hindbær - opskrift med billederRoulade med hindbær - opskrift med billeder
Se her hvordan du laver den bedste roulade med hindbær. En opskrift med billeder, så det er nemt at bage den perfekte hindbærroulade.(Madens Verden)
Hindbærgrød: Sådan laver du grød af hindbærHindbærgrød: Sådan laver du grød af hindbær
Her er den bedste opskrift på hindbærgrød. De skønne hindbær gøres rene, og koges til grød sammen med rørsukker og lidt vaniljesukker.(Madens Verden)
Hindbær og Vodka Cocktail - ValdemarsroHindbær og Vodka Cocktail - Valdemarsro
Disse smukke og velsmagende hindbær og rosmarin cocktails er så fine med de festlige isterninger og dermed perfekt til nytårsaften, andre festlige lejligheder eller en sommeraften i haven. Isterningerne og limesirup kan gøres klar dagen i forvejen og så er det nemt og hurtigt at mikse de fine cocktails lige inden de skal serveres. I … Læs mere ››(Valdemarsro)
Hindbærcoulis - lækker hindbærsovs til dessertHindbærcoulis - lækker hindbærsovs til dessert
Her er min grundopskrift på hindbærcoulis, der er en nem og lækker hindbærsovs. Kan laves med frosne eller friske hindbær, og bruges til is, frugt m.v.(Madens Verden)
Cheesecake med hindbær - Let og lækkerCheesecake med hindbær - Let og lækker
Cheesecake er for mange en favoritdessert. Denne udgave er særligt fokuseret på at give en lækker og meget luftig cheesecake. Prøv det - du vil elske det!(Madsvin)
Grøn smoothie med hindbær – som morgenmadGrøn smoothie med hindbær – som morgenmad
Grøn smoothie som morgenmadsskål med sød hindbærsmoothie til - få opskriften på denne sunde start på dagen her - opskrift(Valdemarsro)
Hindbær souffle - den originale opskrift med friske eller frosne bærHindbær souffle - den originale opskrift med friske eller frosne bær
Se hvordan du laver en nem og dejlig hindbær souffle, og den kan laves af både friske og frosne hindbær. Bages en halv time i ovnen.(Madens Verden)
Fibermysli med hindbærFibermysli med hindbær
Frisk og sprød til morgenmaden.(Karolines Køkken)
Acai bowl med hindbær og kokosflagerAcai bowl med hindbær og kokosflager
Acai bowl med hindbær og kokosflager er en god start på dagen. Denne lækre acai bowl er toppet med friske hindbær, kokosflager og søde kakaonips - en skål fuld af god smag og energi.(Karolines Køkken)
Skyrgrød med havregryn, chiafrø og hindbærSkyrgrød med havregryn, chiafrø og hindbær
Tænk fremad - og gør morgenmaden klar om aftenen. Så har du lige 10 min. ekstra om morgenen.(Karolines Køkken)
Hindbær/solbær-kompot – med græsk yoghurt og nødde-granolaHindbær/solbær-kompot – med græsk yoghurt og nødde-granola
Lige en hurtig opskrift på min morgenmad de seneste mange morgener. Nemlig nødde-granolaen fra i går med græsk yoghurt og en bær-kompot. Og hvilket måltid!! Den fede yoghurt med den syrlige kompot og den søde, knasende granola – godt skyllet ned med bitter kaffe. Så får man da vist ikke en meget bedre start. Og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Jordbærsmoothie med hindbærJordbærsmoothie med hindbær
Jordbær og hindbær er et godt makkerpar med det søde fra jordbær og det syrlige fra hindbær. Smovs i friske bær om sommeren og brug frosne bær resten af året.(Karolines Køkken)
Hindbærmarmelade - nem opskrift på marmelade med hindbærHindbærmarmelade - nem opskrift på marmelade med hindbær
Her er min nemme opskrift på hjemmelavet hindbærmarmelade. Marmeladen laves med hindbær, sukker og melatin. Også opskrift med syltesukker.(Madens Verden)
Cremelinser med hindbær - den bedste kageCremelinser med hindbær - den bedste kage
Cremelinser med hindbær er en frisk fornyelse af den klassiske cremelinse. Jeg har bagt den med hindbærmarmelade og hjemmelavet kagecreme.(Madens Verden)
Smoothie med soyamælk og hindbær på 2 minutterSmoothie med soyamælk og hindbær på 2 minutter
Her er en nem opskrift på smoothie med soyamælk. Denne smoothie laves også med frosne hindbær og banan. En sund start på dagen. Laves med eller uden sukker.(Madens Verden)
Små hindbærtærter med marcipan og vaniljecremeSmå hindbærtærter med marcipan og vaniljecreme
Små hindbærtærter med et fyld af marcipan og nougat er lækkerbiskener, de fleste vil elske. Her er opskriften på en køn og lækker dessert.(Madens Verden)
Nemme fastelavnsboller med creme eller hindbærmarmeladeNemme fastelavnsboller med creme eller hindbærmarmelade
Nemme fastelavnsboller, hvor du nærmest blot skal afsætte lidt tid hævning. Du kan fylde fastelavnsbollerne med creme, hindbærmarmelade eller andet.(Madens Verden)
Kærnemælksfromage med hindbærpure (nem dessert)Kærnemælksfromage med hindbærpure (nem dessert)
Gammeldags kærnemælksfromage med hindbærpure er en både nem og meget lækker dessert. En god opskrift på fromage med kærnemælk, vanilje, fløde og hindbær.(Madens Verden)
Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knasTrifli med skyr, blåbær, hindbær og knas
Tilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag. (Karolines Køkken)
Hindbærlagkage med hjemmelavet cremeHindbærlagkage med hjemmelavet creme
Opskrift på hindbærlagkage: Så nemt laver du en lagkage med hindbær, en hjemmelavet creme, hindbærmarmelade og flødeskum. Den bedste lagkage.(Madens Verden)
Nem og cremet hindbærsorbet af hindbærsaftNem og cremet hindbærsorbet af hindbærsaft
Du kan meget nemt lave en lækker hindbærsorbet med hindbærsaft. Her kan du se hvordan du gør, og din hindbærsorbet bliver cremet og luftig.(Madens Verden)
Quinoa morgengrød med mynte og hindbærQuinoa morgengrød med mynte og hindbær
Sommerskøn nem og lækker quinoa morgengrød med hindbær og mynte - en god start på dagen - se billeder og få opskriften her(Valdemarsro)
Hindbær fool Hindbær fool
Lækker og nem dessert, som smager dejligt og ser flot ud på ethvert bord.(Karolines Køkken)
Hindbærcreme Hindbærcreme
Dejlig luftig hindbærcreme du kan servere til fx frisk frugt, vafler og pandekager.(Karolines Køkken)
Hindbærdessert til sommerHindbærdessert til sommer
Tusindfryd er den søde lille blomst, som de fleste har i deres græsplæne. Den kan faktisk spises og pynter her en hurtig hindbærdessert med hytteost.(Karolines Køkken)
Hindbærispinde med yoghurtHindbærispinde med yoghurt
Friske ispinde med græsk inspireret yoghurt, fløde og hindbær. Glukosesiruppen gør isen blød og cremet. (Karolines Køkken)
Kærnemælksfromage med hindbærKærnemælksfromage med hindbær
Kærnemælk er en skøn syrlig mælkevariant, der har fået nyt fokus i det nordiske køkken.(Karolines Køkken)
HindbærlagkageHindbærlagkage
Superenkel lagkage med masser af friske hindbær. Nyd kagen når hindbærrene er i sæson.(Karolines Køkken)
HindbærmarmeladeHindbærmarmelade
Meget hurtig og nem hindbærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager og æbleskiver eller på et godt stykke brød.(Karolines Køkken)
Chokolademuffins med is og frysetørrede hindbærChokolademuffins med is og frysetørrede hindbær
Prøv med is som topping på dine muffins. Det ser flot ud og smager fantastisk. (Karolines Køkken)
HindbærmousseHindbærmousse
En skøn hindbærmousse der bør afprøves, når hindbærsæsonen er på sit højeste og det er let at få fat i friske hindbær. Resten af året kan du bruge frosne bær.(Karolines Køkken)
Powergrød med hindbær, mango og hytteostPowergrød med hindbær, mango og hytteost
En god portion havregrød peppet op med kardemomme, hørfrø og hindbær - og toppet med frisk sød mangofrugt og hytteost. Server med et dryp honning og iskold mælk. Mums!(Karolines Køkken)
Hindbærmuffins med havregrynscrumbleHindbærmuffins med havregrynscrumble
Lækre hindbærmuffins med sprød havregrynscrumble, som er hurtige at bage og smager vidunderligt til kaffepausen. Hindbærrene kan skiftes ud med andre bær.(Karolines Køkken)
Hindbærsalat med ostespecierHindbærsalat med ostespecier
En skøn lille ret hvor friske hindbær og ostesmag forenes på bedste vis. Server som forret, ostedessert eller som en del af en buffet.(Karolines Køkken)
HindbærsmoothieHindbærsmoothie
Hindbær og fersken er et godt makkerpar. Nyd smoothien iskold!(Karolines Køkken)
Hindbærsmoothie in a bowlHindbærsmoothie in a bowl
Tyk og cremet hindbærsmoothie som serveres i en skål med mysli og blåbær på toppen. Energi boost fra morgenstunden!(Karolines Køkken)
Marcipanbund med chokomousse og hindbærpureMarcipanbund med chokomousse og hindbærpure
Marcipanbund med chokomousse og hindbærpure er en lækker kage til dessert, og her får du opskriften, der stammer fra Newyorker By Heart.(Madens Verden)
HindbærsnitterHindbærsnitter
Jo, jo, det kan sagtens lade sig gøre at bage dem selv, og det bliver de ikke ringere af! Så ved du, at de smager af smør.(Karolines Køkken)
HindbærsofticeHindbærsoftice
En hurtig og velsmagende dessert - med masser af knald på farverne!(Karolines Køkken)
HindbærsorbetHindbærsorbet
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
Chiagrød med græsk yoghurt og hindbærChiagrød med græsk yoghurt og hindbær
Sund og mættende chiagrød til morgenmaden eller et nemt mellemmåltid. Du behøver hverken mandelmælk eller kokosmælk i denne opskrift, som ikke skal varmes.(Louiogbearnaisen)
HindbærtærteHindbærtærte
En skøn hindbærtærte - lav den, når haven bugner af friske hindbær! Hindbærtærten har en dejlig frisk smag og en konsistens som minder lidt om clafoutis. (Karolines Køkken)
Hindbærtærte med hvid chokolade og lakridsHindbærtærte med hvid chokolade og lakrids
Hindbærtærte er en spændende afløser for den kendte jordbærtærte. Der er knust engelsk lakrids og finthakket hvid chokolade på tærtebunden og hindbærrene er dækket af et tyndt lag ribsgelé.(Karolines Køkken)
Smoothie med hindbærSmoothie med hindbær
En frisk og læskende smoothie - perfekt til varme sommerdage.(Karolines Køkken)
Hindbærtærte med marcipanHindbærtærte med marcipan
Smuk hindbærtærte med smagskombinationen hindbær og marcipan. Server den lun med letpisket fløde. (Karolines Køkken)
Hindbærtrifli med æble og limeskyrHindbærtrifli med æble og limeskyr
Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Lagkage med hindbær, makron og DaimLagkage med hindbær, makron og Daim
Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem hindbærlagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.(Madens Verden)
Chokoladetærte med hindbærChokoladetærte med hindbær
En nem desserttærte der er hurtig at lave og indeholder få ingredienser - og som ovenikøbet smager super godt!(Karolines Køkken)
Vaffelskål med chokoladeis, små marengs og friske hindbærVaffelskål med chokoladeis, små marengs og friske hindbær
Bag marengsene i forvejen og du har en nem og hurtig dessert.(Karolines Køkken)
Hindbær og cashew smoothieHindbær og cashew smoothie
Lækker hindbær og cashew smoothie, som smager lækkert og så er den nem og enkel - det er bare en stjerne god kombination - få opskrift her(Valdemarsro)
Nem bryllupskage med hindbærNem bryllupskage med hindbær
Har du lyst til at lave din egen, eller en andens, bryllupskage? Denne er nem og smager dejlig og frisk. Kan også bruges til andre anledninger, fx barnedåb.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes