Vi fandt 46 opskrifter med søgeordet pølse:
Rugstykker – det saftige rugbrødRugstykker – det saftige rugbrød
  De lækre saftige rugstykker, som jeg bagte til min lakserilette. Som jeg før har skrevet, er jeg ikke verdens største fan af almindeligt rugbrød, da det bare alt for hurtigt bliver tørt og kedeligt. Jo, når jeg kan få et helt friskbagt fra bageren med god spegepølse eller lun leverpostej, er rugbrød min livret...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grillet vandmelon med chorizopølseGrillet vandmelon med chorizopølse
Festlig, eksotisk forret med mandler og parmesanost. Eller som let frokost til gæsterne.(Karolines Køkken)
Kalvebov med bønner og kålpølserKalvebov med bønner og kålpølser
Dejlig krydret gryderet, der fint kan laves dagen før. Server med landbrød og sennep.(Karolines Køkken)
Krydret hytteostsalat og sprød medisterpølseKrydret hytteostsalat og sprød medisterpølse
Hytteost blandet med fintsnittet hvidkål giver en på én gang blød og knasende salat. Velegnet som frokostret eller som tilbehør til et stykke stegt kød.(Karolines Køkken)
Nem pølsepandeNem pølsepande
Somnavnet antyder er dette her er en virkelig nem og hurtig pølsepande. Det er en variation over klassikeren svensk pølseret - dog tilberedt med røget medister i stedet for wienerpølser og med ristet løg som tilbehør.(Karolines Køkken)
Hawaii PizzaenHawaii Pizzaen
Den deler vandene, pizzaen med ananas. Men børnene elsker en god hjemmelavet Hawaii-pizza - gerne bobbet op med lidt pølser. Og hvem bestemmer? Det gør ungerne, så hermed en opskrift på meget børnevenlig pizza. Igen, inden(Gastromand.dk)
Nemme pølsehorn uden gærNemme pølsehorn uden gær
Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbecuedip.(Karolines Køkken)
CalzonebollerCalzoneboller
Opskrift på lækre calzone boller med indbagt fyld af ost, skinke eller pølse og basilikum. Et hit til madpakken eller bare som hyggesnack(Valdemarsro)
Svensk pølseretSvensk pølseret
Svensk pølseret er en dansk klassiker, som både børn og voksne kan lide. Prøv den nemme og lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Svensk pølseret - med mere grøntSvensk pølseret - med mere grønt
Svensk pølseret - med mere grønt. Den ligner meget den traditionelle Svensk pølseret, men vi har skruet ned for pølserne og op for kartofler og løg og tilføjet gulerødder.(Karolines Køkken)
Brioche pølsebrødBrioche pølsebrød
Hjemmelavede pølsebrød, de er bare super lækre. Brioche pølsebrød er noget ud over det sædvanlige, og værd at bruge tid på, hvis du er en af dem, der kan lide at bage.(Karolines Køkken)
Sød kartoffelsuppe med baconvridereSød kartoffelsuppe med baconvridere
“Efter jeg lavede søde kartofler til julekalkunen er jeg blevet ret vild med dem. Suppen her er en opskrift fra magasinet “Boligliv”, oprindeligt med chorizopølse. Men da der skulle vridere til, blev toppingen udskiftet med bacon. En super hurtig og mættende suppe, der nu er gemt i fryseren til februars kolde dage.”      ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
“Nogle dage skal det bare gå hurtig, men alligvel skal det være ordenlig mættende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en håndfuld bønner og kikærter i, men også suppehorn, chorizopølse eller hvad skabet lige byder, kan tilsættes for mere fyld.”(Louiogbearnaisen)
Chicken gumbo med krydret pølseChicken gumbo med krydret pølse
Denne ret har egentlig to vigtige elementer – kreoler-krydderi og ”roux”, som vi vender tilbage til senere. Jeg har aldrig været rigtig inspireret af det sydamerikanske køkken før jeg stiftede bekendtskab med Jamie Oliver i(Gastromand.dk)
Bangers and Mash – Doggystyle!!Bangers and Mash – Doggystyle!!
Jeg indrømmer det! Jeg er en sucker for bangers and mash – den angloficerede version af pølser og mos. En supergod pølse (banger), en ditto mos og så en omgang onion gravy til ligesom at slutte(Gastromand.dk)
Kartoffelmad krydret med spegepølseKartoffelmad krydret med spegepølse
Rugbrød med kartoffel og spegepølse - dejligt!(Karolines Køkken)
Agurke Cooler med ingefær (eller en fræk G&T)Agurke Cooler med ingefær (eller en fræk G&T)
Den næste tid har jeg skiftet fast føde ud med kolde sommerdrikke på bloggen. Lidt en teaser på postkortene, som i skrivende stund bliver trykket og spyttet ud for, forhåbentlig, snart at lande i min postkasse. Ja, jeg overvejede da et kort sekund (…halv dag) at investere i en printermaskine, da leveringstid er dødens pølse. Der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grov snitte med blåskimmel og krydret pølseGrov snitte med blåskimmel og krydret pølse
Nem og enkel natmad - varier gerne med forskellige oste.(Karolines Køkken)
Nytårsmenu 2013 – Forret #2: Torsk, kålpølse og grønkålNytårsmenu 2013 – Forret #2: Torsk, kålpølse og grønkål
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Hovedret: Due, hjemmelavede pølser og selleriNytårsmenu 2013 – Hovedret: Due, hjemmelavede pølser og selleri
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
FuldkornspølsehornFuldkornspølsehorn
Giv pølsehornene lidt mere smag og bid med denne variant. Passer godt til børnenes madpakke eller til en udflugt.(Karolines Køkken)
Svensk pølseret - børnenes favoritretSvensk pølseret - børnenes favoritret
De har givet os klassiske glæder som Volvoen og Ingrid Bergman, men det er naturligvis deres gastronomi, vi sætter mest pris på og ingen over, ingen ved siden af: Svensk Pølseret (ironi og dårlig humor(Gastromand.dk)
ĆevapiĆevapi
Har du som jeg rejst rundt på Balkan, har du nok indtil flere gange stiftet bekendtskab med Ćevapi eller Ćevapčići. Ćevapi er regionens svar på köfte kebab: små, velkryderede og hårdt grillede pølser af hakket(Gastromand.dk)
Gastromand-brunch – Part II: Steak, kålpølse, vesterhavsost og brunet smørGastromand-brunch – Part II: Steak, kålpølse, vesterhavsost og brunet smør
Sidste fredag fik du første del i vores 3-delte opgør med den dødsyge "automat-brunch", som man ofte bliver præsenteret for.   I dag er vi nået til hovedretten i menuen, som ser således ud: Stenbiderrogn, røræg royale, røget(Gastromand.dk)
Gastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af NutellaGastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af Nutella
Så er vi nået til den afsluttende øvelse i vores tre-retters brunchmenu. Stod det udelukkende til undertegnede, ville desserten blive erstattet med endnu en forret!   Stenbiderrogn, røræg royale, røget fløde Steak, kålpølse, vesterhavsost, brunet smør French toast, råsyltede bær,(Gastromand.dk)
Grove pølsehornGrove pølsehorn
De klassiske pølsehorn er her bagt med rugmel i dejen. Giver både god smag og fibre til maven.(Karolines Køkken)
PizzabundPizzabund
Pizza behøver ikke bestå af revet Jakabov og dårlige cocktailpølser og fortæres af en papæske foran fjerneren. PRØV OGSÅ: Hjemmelavet stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten Hjemmelavet stenovnspizza med(Gastromand.dk)
Marokkansk pølseretMarokkansk pølseret
Smagen af Marrokko. Hot saucen sætter fut i salaten.(Karolines Køkken)
Timian-rodfrugter med kålpølserTimian-rodfrugter med kålpølser
En herlig rustik bonderet. Kålpølser hedder kålpølser fordi de passer godt til kål....ikke fordi de er lavet af kål.(Karolines Køkken)
"Efterårs-carbonara" med pesto og tørret spansk pølse"Efterårs-carbonara" med pesto og tørret spansk pølse
I sidste uge skulle det gå stærkt med aftensmaden - og ja, nogle gange så spiser jeg faktisk ikke oversized burgers og bacon tre gange om dagen - selv om det er det jeg drømmer(Gastromand.dk)
Saftige SurdejspølsehornSaftige Surdejspølsehorn
Bag saftige og lækre pølsehorn med din egen surdej. Med den rette omhu og kærlighed kan du glæde dig selv og familien med de bedste pølsehorn, du har smagt.(Gastromand.dk)
Pølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakkenPølsehorn – Nemme og luftige pølsehorn til madpakken
De lækreste og luftige pølsehorn der holder sig spisevenlige i flere dage. Oplagt til madpakken for både børn og voksne. → Se opskrift her(Madsvin)
Pizzasnitter med chorizopølsePizzasnitter med chorizopølse
Super enkel pizza med tomat, ost og pepperoni. Server med snittet salat på toppen.(Karolines Køkken)
Pølsehorn Pølsehorn
Vores flotte pølsehorn skal nok vække begejstring, hvor de end serveres. Prøv opskriften her og imponér dine gæster!(Karolines Køkken)
Pølsehorn med kyllingepølserPølsehorn med kyllingepølser
Grove pølsehorn med gnavegrønt er perfekt til en snack, frokost, madpakke eller picnic.(Karolines Køkken)
Syltede ribs – til ost, pølse, is og kager.Syltede ribs – til ost, pølse, is og kager.
Lækker opskrift med ribs. Prøv syltede ribs på både ost og pølse eller is og kage. Opskrifter med ribs.(Louiogbearnaisen)
Surdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdejSurdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdej
Nybagte surdejsvafler med æg, bacon, pølser og sirup? Hvis du godt kunne straffe sådan en omgang, så kig nærmere. En lækker måde at bruge ekstra surdej på.(Gastromand.dk)
Pivfrække PølsehornPivfrække Pølsehorn
Okay okay, overskriften er måske lidt for kæk, men til gengæld lover jeg at denne opskrift nok skal give succes i børnehaven, madpakken, til fødselsdagen eller bare som en god snack. Opskriften rækker til omkring 30(Gastromand.dk)
Æggekage med pølserÆggekage med pølser
Uhh er der noget som en pandefuld æggekage. Den kan jo varieres i det uendelige kun fantasien sætter grænser.(Karolines Køkken)
Groft landbrød med hvedekernerGroft landbrød med hvedekerner
Et klassisk fransk landbrød smager skønt med lækker pølse, ost og andre franske specialiteter. Bag nemt dit eget lækre landbrød med den her opskrift.(Louiogbearnaisen)
Maltstykker med æble, valnødder og rugMaltstykker med æble, valnødder og rug
Opskrift på nemt maltbrød uden surdej. Bag det bedste efterårs brød med maltmel, æble, valnødder og rug. Smager skønt til suppe eller med ost, spegepølse.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes