Vi fandt 433 opskrifter med søgeordet fløde:
Flødebagt ørredfilet med små kartoflerFlødebagt ørredfilet med små kartofler
Flødebagt ørredfilet med små kartofler er en lækker opskrift på en cremet fiskeret. Glæd dig til at nyde den velsmagende flødebagte ørred sammen de krydrede kartofler.(Karolines Køkken)
Kylling og pasta i tomatflødesovs (hurtig aftensmad)Kylling og pasta i tomatflødesovs (hurtig aftensmad)
Her er en nem og hurtig opskrift på kylling opg pasta, der laves i en lækker tomatflødesovs. Du kan lave retten på under 20 minutter, og alle elsker den.(Madens Verden)
Mormors bedste klejner - gammeldags klejneopskriftMormors bedste klejner - gammeldags klejneopskrift
Den bedste opskrift på klejner med fløde. Dejen til klejnerne laves med kardemomme og citronskal, inden de koges sprøde i palmin.(Madens Verden)
Flødebolle-browniesFlødebolle-brownies
Flødebolle-brownies er en fusion mellem flødeboller og brownies. Fusionen mellem to lækkerier kan nogle gange blive til noget som er dobbelt så godt! Og det er tilfældet med fusionen mellem brownien og flødebollen.(Karolines Køkken)
Grillet peberfrugtsalat med escabecheflødeGrillet peberfrugtsalat med escabechefløde
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines Køkken)
FlødedressingFlødedressing
Vi kender mormordressing, som er en sursød flødedressing. Denne flødedressing er syrlig og let salt og med dild. Også skønt cremet og fin på grønne salater, fintsnittet spidskål, dampet broccoli og lignende.(Karolines Køkken)
Rabarber, mynteflødeskum og sprødt drysRabarber, mynteflødeskum og sprødt drys
En frisk og skøn dessert hvor de syrlige rabarber møder det søde mynteflødeskum og hvor det bløde flødeskum får kontrast af det sprøde, bagte drys.(Karolines Køkken)
Flødesovs med pasta og broccoli opskriftFlødesovs med pasta og broccoli opskrift
Super god opskrift på flødesovs pasta og letkogt broccoli. Flødesovsen tilberedes desuden med sprødstegt bacon, løg og lidt hvidløg.(Madens Verden)
Flødeis med chili, lime og lakridsFlødeis med chili, lime og lakrids
Fræk flødeis med kompleks smag. Chilien giver isen karakter, men får naturligvis ikke lov at dominere.(Karolines Køkken)
Mørbrad med champignon a la creme - nem opskriftMørbrad med champignon a la creme - nem opskrift
Mørbrad med champignon a la creme kan være fed med ren piskefløde, og derfor er denne udgave med en blanding af hønsefond og fløde.(Madens Verden)
Luftig flødeis med vanilje, makroner og chokoladeLuftig flødeis med vanilje, makroner og chokolade
Hjemmelavet is er der intet som slår. Jeg har ingen ismaskine eller tålmodighed til at skulle røre i isen 100 gange, så når der skal laves is, er det her min version. Den er nem og hurtigt. Æggehviderne gør den luftig og mindre fed, end hvis der kun bruges fløde og blommer. Kom masser af fyld i,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Flødeis med marinerede jordbær og sprød marcipanFlødeis med marinerede jordbær og sprød marcipan
En nem og dejlig dessert, der smager allerbedst, når jordbærrene er sødest og rødest! Uden for jordbærsæsonen kan desserten laves med anden frugt.(Karolines Køkken)
Rabarbertærte i springform med kanelRabarbertærte i springform med kanel
Den bedste opskrift på rabarbertærte i springform. Med rabarber og kanel, og rabarbertærten serveres med flødeskum eller creme fraiche.(Madens Verden)
Creme brulee - nem opskrift, der aldrig mislykkesCreme brulee - nem opskrift, der aldrig mislykkes
Min bedste opskrift på creme brulee, som ikke mislykkes. Desserten laves med fløde og mælk, så den ikke bliver fed. Inkl. de gode tips.(Madens Verden)
Flødeispinde med karamel og peanutsFlødeispinde med karamel og peanuts
Ispinde med mager fløde overtrukket med mælkechokolade. I midten finder du en overraskelse af karamel og peanuts. (Karolines Køkken)
Gule beder i ovn: Flødestuvede beder med persilleGule beder i ovn: Flødestuvede beder med persille
Gule beder i ovn er super lækkert tilbehør til kødretter. I denne opskrift er de gule beder flødestuvet og vendes til sidst med persille.(Madens Verden)
FlødekaramellerFlødekarameller
Hjemmelavet flødekarameller smager fantastisk og er sjove at lave. Husk at foretage karamelprøven, så karamellerne får den rette konsistens.(Karolines Køkken)
FlødekartoflerFlødekartofler
Flødekartofler er et klassisk, dansk hit, der passer til alverdens kød! Prøv vores lækre, cremede flødekartofler i ovn her. (Karolines Køkken)
Jordskokker i sennepsfløde - perfekt tilbehør til bøfJordskokker i sennepsfløde - perfekt tilbehør til bøf
Jordskokker i sennepsfløde bliver både sprøde og spændstige, og sennepsfløden er den perfekte ledsager til en velsmagende bøf. Og så er det nemt at lave.(Madens Verden)
Fadkoteletter med kartofler og flødesovsFadkoteletter med kartofler og flødesovs
Fadkoteletter: Her kan du se den bedste opskrift på fadkoteletter, der laves i fad med små kartofler, løg, timian og en lækker flødesovs.(Madens Verden)
Andesovs opskrift - den bedste sovs til andestegAndesovs opskrift - den bedste sovs til andesteg
Andesovs til anden juleaften skal laves på en god fond, og tilsættes lidt fløde og ribsgele. Her er min opskrift på den perfekte andesovs.(Madens Verden)
FlødeostekageFlødeostekage
Flødeostekage i den helt klassiske version. Den legendariske flødeostekage med den nemme sprøde kiksebund og kirsebær i gelé kan den dag i dag gøre mange bløde i knæene.(Karolines Køkken)
Red Velvet muffins med Philadelphia frostingRed Velvet muffins med Philadelphia frosting
En god og nem opskrift på Red Velvet muffins (cupcakes), der laves med en Philadelphia flødeost frosting. Klassisk amerikansk kage med en flot, rød farve.(Madens Verden)
Flødeostekage med ananasFlødeostekage med ananas
Velegnet når du skal have gæster - kan laves dagen før og opbevares på køl, så du sparer tid i køkkenet, når gæsterne kommer.(Karolines Køkken)
Flødeostekage med rabarberFlødeostekage med rabarber
Dekorativ version af den klassiske ostekage. Chokoladen i bunden lækkert!(Karolines Køkken)
Sursøde løg i flødesennepSursøde løg i flødesennep
Lækkert indslag på frokostbordet til fx røget dyrekølle eller bresaola. Løgene klæder såmænd også en helt almindelig frikadelle.(Karolines Køkken)
Pasta med pølser og champignon i flødesovsPasta med pølser og champignon i flødesovs
Her en nem, hurtig og dejlig opskrift på pasta med pølser, der laves i en lækker flødesovs med champignon. En pastaret til børn og voksne.(Madens Verden)
Flødeostelagkage med limeFlødeostelagkage med lime
Frisk dessertagtig flødeostelagkage, som får et dejligt twist af lime.(Karolines Køkken)
Julekarameller – flødekarameller med julesmagJulekarameller – flødekarameller med julesmag
Opskrift på lækre de flødekarameller som smager skønt af jul - du kan dog også lave julekarameller hele året rundt - få opskriften her(Valdemarsro)
Citronroulade med flødeostCitronroulade med flødeost
Skøn sød-syrlig roulade. Et hit for alle citronelskere! Rouladen kan laves i god tid og evt. fryses.(Karolines Køkken)
FløderandFløderand
Fløderand er en dessertklassikere. En enkel og simpel dessert, som smager skønt af vanilje. Server fløderand sammen med sommerens bær, når de modne og fulde af smag.(Karolines Køkken)
Den klassiske RØDGRØD med flødeDen klassiske RØDGRØD med fløde
Den klassiske RØDGRØD med fløde(Louiogbearnaisen)
Fløderand med melonFløderand med melon
Fløderand er efterhånden en forbigået klassiker. Synd og skam for det smager fantastisk!(Karolines Køkken)
Hollandaisesauce med flødeHollandaisesauce med fløde
Med denne opskrift på hollandaisesauce med fløde er du sikret en hurtig og lækker sauce til din hovedret! Den syrlige citronsaft kobineret med den cremede fløde smager fantastisk!(Karolines Køkken)
Kalvekød i tomatflødeKalvekød i tomatfløde
Lækker gryderet serveret med pasta - eller en god rodfrugtsmos!(Karolines Køkken)
Flødestuvede rosenkålFlødestuvede rosenkål
Disse flødestuvede rosenkål er smukt tilbehør til både fisk og kød. Det er safran, der giver de flødestuvede rosenkål den flotte gule farve og den helt specielle smag, som man enten hader eller elsker.(Karolines Køkken)
Flødestuvet hvidkålFlødestuvet hvidkål
Flødestuvet hvidkål med medister og rødbeder. God gammeldags mormormad. Mums!(Karolines Køkken)
Lumumba med flødeskumLumumba med flødeskum
Lumumba er for mange en feriedrink. Nyd din lumumba varm på en kold og snefyldt Alpetop, eller server din lumumba iskold og med masser af isterninger under et af sydens palmetræer.(Karolines Køkken)
Kylling i flødetomatsovs med blomkålsrisKylling i flødetomatsovs med blomkålsris
Se den lækre opskrift på kylling i flødetomatsovs med blomkålsris, hvor rå blomkål rives fint, og derefter svitses hurtigt på en varm pande.(Madens Verden)
Råcreme - nem opskrift på vaniljecreme til abemadRåcreme - nem opskrift på vaniljecreme til abemad
Opskrift på råcreme, der er simpel vaniljecreme lavet af pasteuriserede æggeblommer, sukker, vaniljesukker og piskefløde. Perfekt til abemad.(Madens Verden)
Florlette marengs med flødefyldFlorlette marengs med flødefyld
Uhm, marengs! Sprøde himmerigsmundfulde af kyskager, der springer i munden og smelter på tungen. Inspireret af de klassiske marengskager - hofdessert og bikuber. Også god til kaffe.(Karolines Køkken)
Kalvemørbrad med frossen peberfløde og blåbærskyKalvemørbrad med frossen peberfløde og blåbærsky
En oplagt festmiddag for dig, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.(Karolines Køkken)
Vaniljeis med flødeskum og varm romchokoladeVaniljeis med flødeskum og varm romchokolade
En dejlig dessert med enkle god råvarer: vaniljeis, chokolade, flødeskum og rom. Gør den festlig med en flot anretning.(Karolines Køkken)
Spidskål i fløde opskrift (flødestuvet spidskål)Spidskål i fløde opskrift (flødestuvet spidskål)
Spidskål i fløde opskrift: Spidskål er da noget af det allerbedste, og her er opskriften på en lækker og velsmagende flødestuvet spidskål.(Madens Verden)
Hakkebøffer med baconflødesovs (i fad i ovn)Hakkebøffer med baconflødesovs (i fad i ovn)
Virkelig god opskrift på hakkebøffer med baconflødesovs og peberfrugter. Retten tilberedes i et fad, der stilles i ovnen. Nem aftensmad.(Madens Verden)
Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutterPasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter
Min opskrift på pasta med svampe. En nem og hurtig pastaret, der også laves med bacon i tern, rucola og en cremet flødesovs. Klar på 15 min.(Madens Verden)
Paprika flødesauce (til schnitzler og koteletter)Paprika flødesauce (til schnitzler og koteletter)
Verdens bedste paprika flødesauce, der laves af hønsefond, paprika og fløde. Super god sovs til schnitzler og koteletter. Og meget andet.(Madens Verden)
Hjemmelavede flødeboller med eller uden kokosHjemmelavede flødeboller med eller uden kokos
Se hvordan du laver de bedste og hjemmelavede flødeboller med chokoladeovertræk. Med denne opskrift falder flødebollerne aldrig sammen.(Madens Verden)
Opskrift på Valrhona varm kakao med smørOpskrift på Valrhona varm kakao med smør
Se hemmeligheden bag den lækre Valrhona varm kakao, der er den bedste kakaodrik. Selvfølgelig serveres den med flødeskum.(Madens Verden)
Varm kakao med flødeskumVarm kakao med flødeskum
Dejlig varm kakao med letpisket flødeskum. God at varme sig på en råkold dag.(Karolines Køkken)
Mørbrad i paprikasauce med champignon og peberfrugtMørbrad i paprikasauce med champignon og peberfrugt
Se min opskrift på en nem gryderet med mørbrad i paprikasauce. En hurtig mørbradgryde med champignon, peberfrugt og flødesauce med paprika.(Madens Verden)
Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugterPasta i oreganofløde med stegte peberfrugter
Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.(Karolines Køkken)
Varm kakaomælk med flødeskumVarm kakaomælk med flødeskum
Varm kakaomælk er en rigtig klassiker og god at varme sig på i de kolde og regnfulde måneder.(Karolines Køkken)
Roulade med rabarberkompot og marengsRoulade med rabarberkompot og marengs
Brug rabarber i en nem og lækker marengs roulade med hjemmelavet rabarberkompot og mascparone flødeskum. Skøn opskrift på en frisk rabarberkage(Louiogbearnaisen)
One pot pasta med kylling i cremet sauce på 20 min.One pot pasta med kylling i cremet sauce på 20 min.
En nem opskrift på one pot pasta med kylling. En simpel og velsmagende pastaret, hvor du koger pastaen med kylling, bouiilon og fløde. Klar på 15 minutter.(Madens Verden)
Mørbradpande med tomat- og flødesovs (svinemørbrad)Mørbradpande med tomat- og flødesovs (svinemørbrad)
Se hvordan du laver den bedste mørbradpande med svinemørbrad, pølser, champignon og peberfrugter i en tomat- og flødesovs.(Madens Verden)
Chokolade Lagkage med friske bær og chokoladecremeChokolade Lagkage med friske bær og chokoladecreme
Verdens bedste chokolade lagkage - med cremet mascarpone-chokolade creme, friske bær, flødeskum og hjemmebagte lagkagebunde - Opskrift(Valdemarsro)
Kanelstegte ananas med mandelflødeskumKanelstegte ananas med mandelflødeskum
Afslut vinterens festmiddag med varm, krydret ananas og kølig flødeskum.(Karolines Køkken)
Varm øl med flødeskumVarm øl med flødeskum
Her er det varm øl, der serveres, og varm øl er anderledes, men rigtig godt - især med flødeskum. (Karolines Køkken)
Nem opskrift på grøn hvidløgssauce uden flødeNem opskrift på grøn hvidløgssauce uden fløde
Se her hvordan du laver en men og flot hvidløgssauce uden fløde, der passer til kylling. Men prøv også at servere den grønne sovs til oksekød.(Madens Verden)
Lune cognacjordbær med mynteflødeLune cognacjordbær med myntefløde
Jordbær med fløde....det ved vi klæder hinanden godt. Her i en ny version med både cognac, mynte og pistacienødder.(Karolines Køkken)
Benløse fugle i gryde med flødesauceBenløse fugle i gryde med flødesauce
Benløse fugle er en dansk klassiker, der består af skiver af okseinderlår, der rulles sammen med persille, og koges møre i en flødesauce.(Madens Verden)
Vaniljebudding med råsyltede ribs opskriftVaniljebudding med råsyltede ribs opskrift
Skøn opskrift på vaniljebudding, der laves på en bund af fløde. Anret buddingen med råsyltede ribs, og du har en fantastisk dessert.(Madens Verden)
Bøf med sennepssovs og lun tomat- og bønnesalatBøf med sennepssovs og lun tomat- og bønnesalat
Bøf med sennepssovs tilberedes af ribeye, der pandesteges ved høj varme. Derefter koges panden af med whisky, fond, fløde og sennep.(Madens Verden)
Suppe med grønne asparges (aspargessuppe)Suppe med grønne asparges (aspargessuppe)
Opskrift på suppe med grønne asparges, der giver en skøn aspargessuppe med smag af forår. Suppen laves med hvidvin, fond og fløde.(Madens Verden)
Nøddetærte med flødeskum og havtornsirupNøddetærte med flødeskum og havtornsirup
Prøv denne dejlige nøddetærte med havtornsirup. Hvis du bor i de rigtige egne finder du både hasselnødder og havtorn i naturen.(Karolines Køkken)
Pasta med madlavningsfløde opskriftPasta med madlavningsfløde opskrift
Her får du en lækker opskrift på pasta med madlavningsfløde, og pastaretten indeholder også lidt bacon, kylling og grøntsager.(Madens Verden)
Cremede gulerødder - gulerod a la cremeCremede gulerødder - gulerod a la creme
Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter.(Madens Verden)
Squashkage med valnødder og flødeost-toppingSquashkage med valnødder og flødeost-topping
Lækker svampet squash kage med kanel, nødder, chokolade - toppet med fløde ostecreme med citron. Nem opskrift på squashkage med olie, bagt i bradepande(Louiogbearnaisen)
Nem pastaret med bacon og broccoli i flødesovsNem pastaret med bacon og broccoli i flødesovs
Her får du min opskrift på en lækker pastaret med bacon og broccoli. En lækker flødesovs med masser af smag, og retten tager ikke så lang tid at lave.(Madens Verden)
Karamelrand med flødeis og karamelflødeskumKaramelrand med flødeis og karamelflødeskum
Der er dømt tredobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre karamelflødeskum og en god vaniljeflødeis.(Karolines Køkken)
Bodil Ipsen kage med fransk butterdej og flødecremeBodil Ipsen kage med fransk butterdej og flødecreme
Her får du opskriften på den lækre Bodil Ipsen kage, der laves med fransk butterdej, flødecreme, glasur og blåbær. Meget let at bage.(Madens Verden)
Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildtVildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
Her får du en god opskrift på vildtragout med bla. bacon, svampe og fløde. Gryderetten kan eks. laves med kød fra rådyr eller krondyr.(Madens Verden)
Pasta med citronkylling og grøntsagsflødePasta med citronkylling og grøntsagsfløde
Citron, kylling og basilikum....en fantastisk kombination. Og så sammen med pasta, flødesauce og grøntsager, så er den hjemme til et nemt og dejligt aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Pasta med sukkerærter og bacon (i flødesovs)Pasta med sukkerærter og bacon (i flødesovs)
Se hvordan du nemt laver pasta med sukkerærter og bacon, som du tilbereder sammen med grønne asparges og en delikat flødesovs.(Madens Verden)
Opskrift på steak sovs med fløde og sennepOpskrift på steak sovs med fløde og sennep
Steak sovs er nem at lave, og her får du min bedste opskrift med sennep, fløde og kalvefond. En perfekt sovs til din bøf, og den tager to minutter at lave.(Madens Verden)
Pasta med flødeost a la carbonara Pasta med flødeost a la carbonara
Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.(Karolines Køkken)
Chokolademousse - nem og lækker mousse med chokoladeChokolademousse - nem og lækker mousse med chokolade
Chokolademousse vækker altid glæde som dessert, og her er min opskrift på en en og lækker mousse med chokolade, der laves med både fløde og mælk.(Madens Verden)
Perfekt efterårsmad – grydebrød og ristede svampe i flødePerfekt efterårsmad – grydebrød og ristede svampe i fløde
En skøn og nem efterårsret med ristede svampe som fx kantareller og champignon i flødesauce på lækkert grydebrød - få opskriften her(Valdemarsro)
Pasta med flødeostesaucePasta med flødeostesauce
Enkel og nem pastaret med en sauce af flødeost serveret med edamamebønner, valnødder og citron.(Karolines Køkken)
Flødestuvede porrer med frisk persilleFlødestuvede porrer med frisk persille
Opskrift på de bedste flødestuvede porrer, der passer perfekt til kød og stegt fisk. Prøv de flødestuvede porrer til en hel rødspætte i ovn.(Madens Verden)
Kylling i flødesauceKylling i flødesauce
Sambal oelek og ingefær gør retten "hot", men hvor hot, kan du selv styre.(Karolines Køkken)
Hel rødspætte i ovn med flødestuvede porrerHel rødspætte i ovn med flødestuvede porrer
Hel rødspætte i ovn tager cirka 20 minutter at lave, hvor du steger rødspætterne ved 225 grader. Giv fiskene lidt salt, peber og en tynd skive smør.(Madens Verden)
Kylling i flødesauce og lun grønkålssalatKylling i flødesauce og lun grønkålssalat
Kylling i flødesauce....det kunne lyde lidt tungt, men det er denne ret ikke. Vi har nemlig valgt at bruge kyllingebryst og madlavningsfløde 8%. Så I kan nyde den lækre smag og konsistens - uden alt for meget fedt.(Karolines Køkken)
Paprikaristet skinkekød med pasta i tomatflødesaucePaprikaristet skinkekød med pasta i tomatflødesauce
Skinke i tern, der tilberedes som paprikaristet skinkekød, som vendes med en omgang frisk pasta og en lækker tomatflødesauce. Mums.(Madens Verden)
Soufflé med æbler, nødder og mynteflødeskumSoufflé med æbler, nødder og mynteflødeskum
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider! I den tidligere middelalder havde eksotiske krydderier og krydderurter fra klosterhaven en fremtrædende plads i køkkenet og det var almindeligt, at man sødede sin hverdagsmad med honning.(Karolines Køkken)
Mandelkage med flødeskum og røde bærMandelkage med flødeskum og røde bær
Lækker mandelkage med flødeskum og friske bær er en nem dessert eller sommerkage. Nem mandelbund uden mel og med citron - top med bær eller frisk frugt(Louiogbearnaisen)
Jægergryde med kogte ris og cocktailpølserJægergryde med kogte ris og cocktailpølser
Opskrift på den bedste jægergryde, der er en vidunderlig gryderet med svinekød, bacon, fløde, champignon og små pølser. Serveres med ris.(Madens Verden)
Pasta med kantareller og flødePasta med kantareller og fløde
Opskrift og billeder på frisk pasta med kantareller og fløde - en god efterårsret som kræver masser af friskkværnet peber. Så lækkert!(Valdemarsro)
Brosme ovnbagt med flødestuvede grøntsagerBrosme ovnbagt med flødestuvede grøntsager
Brosme er en særdeles lækker spisefisk. Her er en opskrift med brosmen, der ovnbages med flødestuvede sukkerærter, gulerødder og broccoli.(Madens Verden)
Krogryde med mørbrad og peberfrugt på 30 minutterKrogryde med mørbrad og peberfrugt på 30 minutter
Krogryde er en lækker opskrift på en klassisk gryderet, der laves med bla. mørbrad, bacon, pølser, peberfrugter og en god peberflødesovs.(Madens Verden)
Kyllingegryde med fløde og paprikaKyllingegryde med fløde og paprika
Kyllingegryde er en dejlig ret, der laves med kyllingebryst, fløde og paprika, og samtidig er kogetiden kort. God hverdagsmad med kogte ris.(Madens Verden)
Cremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i brødskåleCremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i brødskåle
“Suppen er en lækker måde at få brugt rodfrugterne på. Den er sundheden selv og hvis den skal være helt ultimativ kan den laves uden fløden. Med topping af den røgede skinke og de skarpe porrer er det en smagfuld portion varme, mens der ventes på foråret. Brødskålene er en smule nørdede, men simpelthen så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nem sommerkage med jordbær og flødeskumNem sommerkage med jordbær og flødeskum
Dette er opskriften på en nem sommerkage, der laves med vandbakkelser. Kagen pyntes med jordbærmarmelade, flødeskum, friske jordbær og og lidt chokolade.(Madens Verden)
Kylling med estragon (grydekylling på 1 time)Kylling med estragon (grydekylling på 1 time)
Kylling med estragon er nem aftensmad. Med denne opskrift steges kylling i en gryde med estragon, fløde og sennep til en lækker sovs.(Madens Verden)
Brombærlagkage med chokoladeflødeskumBrombærlagkage med chokoladeflødeskum
Brombærstøv giver et eventyrligt pift, men er det for svært at finde, kan du bruge friske brombær – eller din fantasi.(Karolines Køkken)
Cremet nøddekage med appelsinflødeskumCremet nøddekage med appelsinflødeskum
En himmelsk kage - som skal være lidt blød i midten.(Karolines Køkken)
Sovs til kylling - nem opskrift på god kyllingesauceSovs til kylling - nem opskrift på god kyllingesauce
Her får du min bedste opskrift på en nem sovs til kylling, og det er altså en sovs med masser af smag. Opskriften er uden fløde.(Madens Verden)
Opskrift på vildtsauce med ribsgele og baconOpskrift på vildtsauce med ribsgele og bacon
Vildtsauce laves med ribsgele, bacon og piskefløde. Passer perfekt til langtidsstegt oksekød, og laves på den sky som du har grydestegt dit kød i. (Madens Verden)
Jordbær trifli - nem trifli med jordbær og makronerJordbær trifli - nem trifli med jordbær og makroner
Her får du min opskrift på jordbær trifli, der er den perfekte dessert. Jordbærtriflien laves med jordbær, makroner, flødeskum og lidt appelsin. Mums.(Madens Verden)
Vandbakkelser med flødeskum og chokoladesauceVandbakkelser med flødeskum og chokoladesauce
Bag selv nemt vandbakkelser, som ikke falder sammen. Fyld dine vandbakkelser med flødeskum, creme eller kompot. Sådan laver du nemme vandbakkelser(Louiogbearnaisen)
Baconmørbrad med flødegrøntsager i fadBaconmørbrad med flødegrøntsager i fad
Her er min opskrift på baconmørbrad med flødegrøntsager. En lækker svinemørbrad i baconsvøb på bund af grøntsager i flødesovs. Nem ret, der laves i fad.(Madens Verden)
Sandart i tomat-dildflødeSandart i tomat-dildfløde
Sandart er en smuk fisk, der har sæson hele året - bortset fra maj, hvor den er fredet.(Karolines Køkken)
Is med rabarber og crumbleIs med rabarber og crumble
Hjemmelavet is på kondenseret mælk er lækkert og kan laves uden ismaskine. Lav fx en nem opskrift på super cremet fløde is med rabarber og crumble.(Louiogbearnaisen)
Nem chokolademousse med mælkechokoladeNem chokolademousse med mælkechokolade
Her er en god opskrift på en nem chokolademousse, der laves med piskefløde og mælkechokolade, så moussen ikke bliver bitter.(Madens Verden)
Panna cotta med vaniljestang (den nemme opskrift)Panna cotta med vaniljestang (den nemme opskrift)
Se hvordan du laver den absolut bedste panna cotta, og med denne opskrift er du sikker på en skøn panna cotta hver gang. Opskriften er med fløde.(Madens Verden)
Sandkage med flødeskum og frugtSandkage med flødeskum og frugt
En klassisk sandkage serveret med letpisket flødeskum, mango og hindbær .(Karolines Køkken)
Saltkarameller – flødekarameller med delikat saltsmagSaltkarameller – flødekarameller med delikat saltsmag
Hjemmelavede flødekarameller med et let smag af små saltkorn er utroligt lækkert og er nem at lave - få opskriften på saltkarameller her(Valdemarsro)
Spidskål og blomkål med tomater i fløde fad (LCHF)Spidskål og blomkål med tomater i fløde fad (LCHF)
Se her hvordan du laver spidskål og blomkål med tomater i fløde fad. Opskriften er næsten som flødekartofler - men uden kartofler.(Madens Verden)
Gulerodskage med flødeost-citron toppingGulerodskage med flødeost-citron topping
Den bedste opskrift på svampet gulerodskage med flødeost glasur - med citron og vanilje. Lækker, frisk gulerodskage, som er nem at bage og smager fantastisk(Louiogbearnaisen)
Baconruller i fad (nem opskrift med flødegrøntsager)Baconruller i fad (nem opskrift med flødegrøntsager)
Baconruller i fad er en populær ret, hvor kødet lægges på en bund af grøntsager og lidt fløde, hvorefter hele retten får en time i ovnen.(Madens Verden)
Grøntsagsfrikassé med fisk og syrlig flødeGrøntsagsfrikassé med fisk og syrlig fløde
En frikassé eller en suppe....eller noget lige midt imellem. I hvert tilfælde en dejlig ret med fisk og grøntsager og en fin sauce, man kan "søbe" op med brødet.(Karolines Køkken)
Opskrift på pasta med artiskokker og kyllingOpskrift på pasta med artiskokker og kylling
Her får du en nem opskrift på pasta med artiskokker. En lækker pastaret, der laves med artiskokhjerter fra dåse, kylling, spinat og en cremet flødesovs.(Madens Verden)
Bagels med laks og flødeostBagels med laks og flødeost
Klassisk lækker bagel smurt med flødeost og lagt sammen med røget laks, salat og agurk. Dejlig frokost, der er super hurtig at lave!(Karolines Køkken)
Sandwich med flødeost og hamburgerrygSandwich med flødeost og hamburgerryg
lækker mad til madpakken eller picnicturen.(Karolines Køkken)
Opskrift på pavlova med flødeskum og bærOpskrift på pavlova med flødeskum og bær
Pavlova er en kage lavet af marengs, flødeskum og bær. Her er min opskrift, hvor pavlovaen er sej inderst inde, men perfekt sprød yderst.(Madens Verden)
Pebersauce til pasta (nem pastasauce)Pebersauce til pasta (nem pastasauce)
Hurtig opskrift på en super lækker pebersauce til pasta. Pebersaucen laves af skalotteløg og røde peberfrugter, der blendes med lidt fløde.(Madens Verden)
Fiskehandlerens hjemmelavede fiskefrikadellerFiskehandlerens hjemmelavede fiskefrikadeller
Hjemmelavede fiskefrikadeller som fiskehandleren laver dem. Med grovhakket fisk, krydderurter og fløde. De bedste fiskefrikadeller med den rigtige smag.(Madens Verden)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pasta med røget laks og spinat - nem og lækker pastaretPasta med røget laks og spinat - nem og lækker pastaret
Super opskrift på pasta med røget laks og frisk spinat. Laksen strimles, og vendes i den lette flødesovs sammen med makaroni og spinat.(Madens Verden)
Frosset flødeskumFrosset flødeskum
Frosset flødeskum er en lækker og anderledes opskrift på velsmagende tilbehør. Alt du behøver for at tilberede denne ret er piskefløde, frisk persille, ravigottesauce og lidt salt.(Karolines Køkken)
Mango med flødeMango med fløde
Nem og lækker dessert der kan gøre det ud for jordbær med fløde, når der ikke lige er jordbær at få. (Karolines Køkken)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frosset flødeskum i fire varianterFrosset flødeskum i fire varianter
Frosset flødeskum er en hurtig, lækker og dekorativ topping til både søde og salte varme retter.(Karolines Køkken)
Pavlova med bær og vaniljeflødeskumPavlova med bær og vaniljeflødeskum
Pavlova er en nem og herlig dessert med marengsbund flødeskum og frugt eller bær alt efter sæson - få den skønne opskrift her(Valdemarsro)
Spaghetti alla carbonara - den klassiske pastaret fra ItalienSpaghetti alla carbonara - den klassiske pastaret fra Italien
Spaghetti alla carbonara er en klassisk pastaret fra Italien, der laves med æg og fløde. Den er nem at lave på en travl hverdag.(Madens Verden)
Grydestegt fasan med bacon og vildtsovsGrydestegt fasan med bacon og vildtsovs
Her er den bedste opskrift på grydestegt fasan. Fasanerne simrer i en time, og du får en fantastisk vildtsovs med fløde og ribsgele.(Madens Verden)
Spaghetti med kylling og spinat - og en smule baconSpaghetti med kylling og spinat - og en smule bacon
Spaghetti med kylling og spinat er en lækker hverdagsret, som er hurtig at lave. Vi har krydret retten med lidt bacon, og sovsen er cremet ind med fløde.(Madens Verden)
Bøf af oksemørbrad med jordskokker i sennepsflødeBøf af oksemørbrad med jordskokker i sennepsfløde
Bøf af oksemørbrad er perfekt gæstemad, og her er den serveret med dejlige jordskokker i sennepsfløde og sauterede grøntsager.(Madens Verden)
Nem opskrift på fragilité med flødecreme og jordbærNem opskrift på fragilité med flødecreme og jordbær
Dette er en opskrift på fragilité, der er en kage med marengs, flødecreme og jordbær. Her får du også gode råd til bagning af fragilité.(Madens Verden)
Banoffee PieBanoffee Pie
Banoffee Pie er en virkelig lækker dessertkage med karamel og banan på en nem tærtebund af kiks og toppet med flødeskum - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Kylling med mos - opskrift i fad med tomater og flødeKylling med mos - opskrift i fad med tomater og fløde
Her er min opskrift på kylling med mos, der er nem aftensmad. En hel kylling steges i fad sammen med tomater, løg og fløde, og serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
Fattigmands tournedos i fad med flødesovsFattigmands tournedos i fad med flødesovs
Fattigmands tournedos er en populær ret til aftensmad. Navnet fortæller, at det er en billig ret, men alligevel mad med masser af smag!(Madens Verden)
White russian med mælk og flødeWhite russian med mælk og fløde
White russian bliver ekstra lækker med lidt fløde. Og her er bliver den serveret med et lille twist af fløde. (Karolines Køkken)
White Russian drink med Kahlua, vodka og flødeWhite Russian drink med Kahlua, vodka og fløde
Her er den rigtige opskrift på White Russian, der er en klassisk drink bestående af kaffelikøren Kahlua, vodka og fløde eller mælk. Kendt fra flere film.(Madens Verden)
Flan med spinat - nemt tilbehør med æg i ovnFlan med spinat - nemt tilbehør med æg i ovn
Her får du min opskrift på flan med spinat. Spinatflan laves nemt med æg, spinat og lidt fløde, som bages i et vandbad i ovnen. Anvendes som tilbehør.(Madens Verden)
Hvidløgsbrød med flødeost og cherrytomaterHvidløgsbrød med flødeost og cherrytomater
En klassisk sammensætning med et lille twist fra flødeosten. Sydens sol sniger sig elegant ind i det danske køkken.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet bananis med chokoladestykkerHjemmelavet bananis med chokoladestykker
Her får du min opskrift på hjemmelavet bananis med stykker af chokolade. Den lækre flødeis med banan kan køres på ismaskine eller laves uden.(Madens Verden)
Lakridskarameller – uimodståelige små søde stykkerLakridskarameller – uimodståelige små søde stykker
Små lækre lakridskarameller med masser af smag af lakrids og sød flødekaramel - nydes gerne i selskab med en god kaffe - få opskrift her(Valdemarsro)
Pasta med spinat, bacon og broccoliPasta med spinat, bacon og broccoli
Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.(Madens Verden)
Pasta med kalvemørbrad i cremet flødesauce på 15 min.Pasta med kalvemørbrad i cremet flødesauce på 15 min.
Pasta med kalvemørbrad er en lækker pastaret med tydelig inspiration fra Italien. Kødet laves i en cremet flødesauce, og den tager kun 15 min. at tilberede.(Madens Verden)
Jordbær flødeis - opskrift på gammeldags og cremet isJordbær flødeis - opskrift på gammeldags og cremet is
Her får du min opskrift på en gammeldags jordbær flødeis. Isen laves med friske eller frosne jordbær, og du får her den helt rigtige og cremede flødeis.(Madens Verden)
Pasta fløde tomatsauce med baconPasta fløde tomatsauce med bacon
Super lækker opskrift på pasta fløde tomatsauce med sprøde bacontern og bladselleri. God som både forret og hovedret.(Madens Verden)
Scones med chokoladeScones med chokolade
Engelske scones smager ekstra godt med chokoladestykker i. Server dem lune med flødeskum og god te. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Bagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn flødeBagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn fløde
Lun salat der smager dejligt som tilbehør til koteletter, hakkebøffer og ristet rugbrød. De rå æbler giver både bid og syrlighed til pastinaksalaten.(Karolines Køkken)
Bagt rødbedesalat med quinoa og mynteflødeBagt rødbedesalat med quinoa og myntefløde
Du kan servere den bagte rødbedesalat som tilbehør til fx stegt lam, oksekød eller flæskesteg. Eller som vegetarret sammen med avocado og ristet grovbrød.(Karolines Køkken)
Frugtsalat med ananas, mandler og flødeskumFrugtsalat med ananas, mandler og flødeskum
Eksotisk, smuk, supernem og lækker frugtsalat, der kan bruges til både hverdag og fest!(Karolines Køkken)
Kalkun i fad på flødekartofler - nem ovnretKalkun i fad på flødekartofler - nem ovnret
Se her hvordan du laver kalkun i fad på flødekartofler. En meget nem opskrift, hvor kalkunbryst med bacon steges i fad med flødekartofler.(Madens Verden)
Frugtsalat med honningflødeFrugtsalat med honningfløde
En lækker frugtsalat er altid en god dessert - og kan "tillades" selv på en hverdag!(Karolines Køkken)
Nordisk flødestuvede porrer og pastinakkerNordisk flødestuvede porrer og pastinakker
Nem og enkel opskrift på flødestuvet grøntsager. Skift flødekartoflerne ud med rodfrugter og pift flødesaucen op med krydderier - de perfekte flødebagte porrer og pastinakker(Louiogbearnaisen)
Grillet svinebryst med italienske flødekartoflerGrillet svinebryst med italienske flødekartofler
Her får du opskriften en meget lækker grillet svinebryst med italienske flødekartofler, der er med bacon, tomater og fløde.(Madens Verden)
Medaljer med hindbær og flødecreme - en rigtig konditorkageMedaljer med hindbær og flødecreme - en rigtig konditorkage
Medaljer med hindbær er en skøn kage til søndagskaffen. Denne opskrift er med hjemmelavet hindbærmarmelade, dejlig flødecreme og glasur.(Madens Verden)
Cremet is med kondenseret mælkCremet is med kondenseret mælk
Opskrift på cremet is med kondenseret mælk. Isen laves med ægte vanilje og flødeskum, og den krystalliserer ikke.(Madens Verden)
Frugtsalat med yoghurt og flødeFrugtsalat med yoghurt og fløde
Syrlig og frisk frugtsalat der går godt som tilbehør til de fleste retter. Prøv vores lækre og cremede opskrift her. (Karolines Køkken)
Nem rødvinssauce opskrift med kalvefond og tomatNem rødvinssauce opskrift med kalvefond og tomat
Se her hvordan du laver den perfekte rødvinssauce, der laves på en god rødvin, som du koger ind med kalvefond og fløde. God til oksekød.(Madens Verden)
Hybensuppe med flødeskumHybensuppe med flødeskum
Den gamle nordiske tradition med dessertsupper er ved at gå i glemmebogen og værd at genopfriske! Denne dejlig hybensuppe bliver serveret med letpisket flødeskum og smørristet havregryn.(Karolines Køkken)
Grove bagels – seje og saftigeGrove bagels – seje og saftige
Bag selv klassiske bagels og fyld dem med laks, kylling eller flødeost. Snup opskriften på nemme bagels, som holder sig saftige her(Louiogbearnaisen)
Walesstang med flødeskum, hindbær og chokoladeWalesstang med flødeskum, hindbær og chokolade
Walesstang er en af mine favoritter, og så er den heldigvis meget nem at lave. Walesstang laves af vandbakkelser, der bages i 20 minutter, hvorefter stangen pyntes med hindbærmarmelade, flødeskum, chokolade og vindruer. Det er mums.(Madens Verden)
Pasta penne med fløde og baconPasta penne med fløde og bacon
Se den lækre opskrift på pasta penne med fløde og bacon. En cremet flødesovs med æggeblommer, der smager super godt.(Madens Verden)
Citron marengs rouladeCitron marengs roulade
Hjemmelavet marengsroulade med citron, flødeskum og mandler. Lav hurtig en fragilite roulade og fyld den med creme og sommer bær. Frisk sommerkage.(Louiogbearnaisen)
Flødestuvet spinat med friske spinatbladeFlødestuvet spinat med friske spinatblade
Flødestuvet spinat er nemt tilbehør til fisk og kylling, og den laves med en god portion friske spinatblade. Når spinaten er faldet sammen, tilsættes fløde og det hele koges indtil stuvningen er cremet sammen.(Madens Verden)
Flødebollekage - no-bake kage med flødeboller og bærFlødebollekage - no-bake kage med flødeboller og bær
Min opskrift på flødebollekage med masser af friske bær. En nem og lækker no-bake kage - perfekt som dessert. Måske din nye favoritkage.(Madens Verden)
Wrap med flødeost, stegt kylling og rødbedeWrap med flødeost, stegt kylling og rødbede
Smør en tortilla med flødeost og fyld den med stegt kylling, salat og rødbede. Rul den til en wrap og nyd den - eller pak den ind og tag den med på picnic eller i madpakken.(Karolines Køkken)
Sprødt pocheret æg, asparges, rejer & dildsauceSprødt pocheret æg, asparges, rejer & dildsauce
Her er min version af det famøse sprøde hønseæg. Det er blevet til sprødt pocheret æg med hvide asparges, rejer og sauce på dild, sødmælk fløde og smør.(Madsvin)
Omelet med flødeost og grøntOmelet med flødeost og grønt
Enkel omelet med fyld af grøntsager og hvidløgs-flødeost. God til morgenmad, brunch eller en let frokost.(Karolines Køkken)
Bearnaisekartofler - nemme kartofler med bearnaise smagBearnaisekartofler - nemme kartofler med bearnaise smag
Nem opskrift på verdens bedste bearnaisekartofler med bearnaisesmør. Men se også hvordan du laver dem som flødekartofler eller med Knorr's populære breve.(Madens Verden)
Paprikagryde med cocktailpølser - opskrift på god gryderetPaprikagryde med cocktailpølser - opskrift på god gryderet
Den bedste opskrift på paprikagryde. Retten laves selvfølgelig med paprika og fløde, men også skinketern og cocktailpølser. En nem og lækker aftensmad.(Madens Verden)
Squashsauce med porrer og pastaSquashsauce med porrer og pasta
Her får du min opskrift på en virkelig lækker squashsauce, der vendes med porrer og pasta. Det er en skøn pastaret med fløde, der både er nem, hurtig og billig.(Madens Verden)
Pasta med parmaskinke og flødesaucePasta med parmaskinke og flødesauce
Noget af den bedste italienske mad er pasta med parmaskinke, der her er vendt i en lækker flødesauce, og krydret med friske basilikumsblade.(Madens Verden)
RabarbercurdRabarbercurd
Lemoncurd smager fantastisk på nybagte scones - prøv rabarbercurd og en skefuld letpiske flødeskum. Find opskriften på den hjemmelavede curd her.(Louiogbearnaisen)
Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstopRabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop
Hurra for rabarber! Jeg er gået lidt i selvsving over de fine stængler og da en kagemulighed bød sig i sidste uge, ja, så slog rabarberne til igen! Jeg kan uden tvivl sige, at det  til dato er den allerbedste rabarberkage jeg har bagt. Og så kan jeg desværre ikke engang tage æren for opskriften...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nem og hurtig pasta carbonara med squashNem og hurtig pasta carbonara med squash
Pasta carbonara er en italiensk klassiker, hvor pasta vendes med æg og fløde, og det er en ultra hurtig ret at servere. Her i en udgave med squash og parmaskinke.(Madens Verden)
Kylling med broccoli og pasta i flødesovsKylling med broccoli og pasta i flødesovs
Kylling med broccoli er nem og dejlig hverdagsmad, hvor kyllingefilet brunes og steges i fad i ovnen med broccoli, peberfrugt og en lækker flødesovs.(Madens Verden)
Wraps med laks og flødeostWraps med laks og flødeost
Super nemme og lækre wraps med røget laks, flødeost og friske grøntsager.(Karolines Køkken)
Danske jordbær med vaniljefløde opskriftDanske jordbær med vaniljefløde opskrift
Danske jordbær med vaniljefløde er en ægte sommerklassiker, hvor du anretter jordbærrene med en letpisket flødeskum tilsat vaniljesukker.(Madens Verden)
Koteletter i ovn - nem opskrift på 20 minutterKoteletter i ovn - nem opskrift på 20 minutter
Opskrift på koteletter i ovn med en lækker paprikaflødesovs. Koteletterne brunes på panden, og steges i fad med tilbehør i 20 minutter.(Madens Verden)
Fyldig hvid gløgg med romflødeskumFyldig hvid gløgg med romflødeskum
Den bedste smag af vinterens fyldige krydderier i en skøn gløgg med blød skum.(Karolines Køkken)
Sukkerbrødskage med flødeskum og friske bærSukkerbrødskage med flødeskum og friske bær
Sukkerbrødskage er den letteste kage at lave. Den er lækker i sig selv, men du kan også bruge den som lagkagebunde. Her er opskrift på en rigtig sommerkage.(Madens Verden)
Gastromand-brunch – Part I: Stenbiderrogn, røræg royale og røget flødeGastromand-brunch – Part I: Stenbiderrogn, røræg royale og røget fløde
Vi læner os op ad weekenden og det betyder, for manges vedkommende, en afslappende start på dagen krydret med en omgang brunch. Men brunch er sgu gået hen og blevet lidt kedeligt og forudsigeligt! Ofte er(Gastromand.dk)
Pasta i flødesovs med broccoli, tomater og stegt kyllingPasta i flødesovs med broccoli, tomater og stegt kylling
Pasta i flødesovs er en lækker pastaret, som du kan serverer både til hverdag og fest. Her lavet med kylling og broccoli i en dejlig flødesauce.(Madens Verden)
Mini æbletærter med nødde-karamel topMini æbletærter med nødde-karamel top
Flotte mini æbletærter med nødde-karamel top. Opskrift på små apple pies med kanel og rom. Server æbletærterne med cremefraiche eller flødeskum på en regnvåd søndag.(Louiogbearnaisen)
Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler
En hurtig, sund og nem fiskeret med strejf af østens aromaer.(Karolines Køkken)
Opskrift på makaroni med kylling på 25 min.Opskrift på makaroni med kylling på 25 min.
Her får du en lækker opskrift på makaroni med kylling, og det er en ret, som du kan lave på omkring 25 minutter. Med tomat, fløde, makaroni og kylling.(Madens Verden)
Pandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskumPandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskum
Pandekager med jordbærskum. Opskrift på skøn pandekagelagkage med bær, flødeskum og chokolade.(Louiogbearnaisen)
Bagt pasta - nem opskrift med broccoli og baconBagt pasta - nem opskrift med broccoli og bacon
Lækker og nem opskrift på bagt pasta. En god pastaret i ovn, der blandt andet laves med bacon og broccoli, og bages med en fløde- og æggemassse. Mums.(Madens Verden)
Skinke med flødekartofler (langtidsstegt i ovn)Skinke med flødekartofler (langtidsstegt i ovn)
En skøn opskrift på skinke med flødekartofler. Her langtidssteges kød og kartofler i Römertopf stegeso eller lignende i tre timer.(Madens Verden)
Gastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af NutellaGastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af Nutella
Så er vi nået til den afsluttende øvelse i vores tre-retters brunchmenu. Stod det udelukkende til undertegnede, ville desserten blive erstattet med endnu en forret!   Stenbiderrogn, røræg royale, røget fløde Steak, kålpølse, vesterhavsost, brunet smør French toast, råsyltede bær,(Gastromand.dk)
Cremet jordskokkesuppe med persillerodCremet jordskokkesuppe med persillerod
Opskrift på en lækker og cremet jordskokkesuppe med jordskokker og persillerod. Suppen koges med hønsefond, og cremes med lidt fløde. Pyntes med timian og olivenolie.(Madens Verden)
Jordbærlagkage - nem opskrift med flødeskum og cremeJordbærlagkage - nem opskrift med flødeskum og creme
Se hvordan du laver sommerens bedste jordbærlagkage. En nem opskrift med lagkagebunde, jordbær, creme, flødeskum og skøn kakaoglasur på toppen af lagkagen.(Madens Verden)
Mørbradgryde med fløde og baconMørbradgryde med fløde og bacon
Opskrift på en fantastisk mørbradgryde med fløde, hvor svinemørbrad og bacon koges møre i masser af fløde og paprika. Også kendt som den sorte gryde.(Madens Verden)
Bærkage med chokolade og lækker flødecremeBærkage med chokolade og lækker flødecreme
Her får du opskriften på en lækker bærkage, der er meget nem at lave. Bærkagen pyntes med flødecreme, bær, chokolade og frisk mynte.(Madens Verden)
VaflerVafler
Hjemmelavede vafler smager skønt. Denne opskrift giver perfekte sprøde og luftige vafler. Server dem med gammeldags brombærsyltetøj og flødeskum.(Louiogbearnaisen)
Sellerisalat med and og syrnet flødeSellerisalat med and og syrnet fløde
Lækker salat med kødet fra stegte andelår, 2 slags selleri og pærer. Alt sammen vendt i en cremet dressing med sherryeddike.(Karolines Køkken)
Rødgrød med flødeRødgrød med fløde
Rødgrød med fløde med søde danske sommerbær og her også med rabarber - det rimer næsten på sommer - den danske klassiker smager dejligt(Valdemarsro)
Pastinakker i syrlig flødesaucePastinakker i syrlig flødesauce
Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.(Karolines Køkken)
Kalvefrikassé - De bedste danske råvarerKalvefrikassé - De bedste danske råvarer
Kalvefrikassé er en af de bedste retter den tidlige sommer kan byde på. Her får du en opskrift med dild, grønne og hvide asparges og lidt fløde.(Madsvin)
Pasta med kylling i flødesovs (nem og hurtig pastaret)Pasta med kylling i flødesovs (nem og hurtig pastaret)
Her er en nem og hurtig opskrift på pasta med kylling, der tilberedes med en lækker flødesovs på bund af rødløg, hvidløg og peberfrugt.(Madens Verden)
Oksemørbrad i ovn med flødekartoflerOksemørbrad i ovn med flødekartofler
Den bedste opskrift på oksemørbrad i ovn, og samtidig kan du se hvordan du laver cremede flødekartofler, der passer perfekt til kødet.(Madens Verden)
Mørbrad i ovn - i fad med cocktailpølserMørbrad i ovn - i fad med cocktailpølser
Mørbrad i ovn er svinemørbrad, der steges i ovnen sammen med peberfrugter, cocktailpølser, bacon og en fremragende peberflødesovs.(Madens Verden)
Thaimarinerede mørbradbøffer med 2 salater og lun ingefærflødeThaimarinerede mørbradbøffer med 2 salater og lun ingefærfløde
En smuk og behageligt krydret ret. Alle må være med, men måske særlig egnet til en hyggelig tøsemiddag. Det hele kan gøres klar, så du bare lige skal lægge sidste hånd på, inden serveringen.(Karolines Køkken)
Nem blomkålssuppe med parmaskinkeNem blomkålssuppe med parmaskinke
Opskrift på en nem blomkålssuppe, der kan bruges både til forret og en mættende hovedret, hvor den serveres med grove flutes. Suppen laves med hønsefond og en smule fløde, og den anrettes med masser af parmaskinke, der passer perfekt til suppen.(Madens Verden)
Pasta med frisk spinat i nem flødesovs på 15 minutterPasta med frisk spinat i nem flødesovs på 15 minutter
Pasta med frisk spinat er en nem pastaret, som jeg her har lavet med madlavningsfløde. Du kan lave retten på 15 minutter, og nyde pastaretten som den er.(Madens Verden)
Kylling med pasta, spinat og flødesovs - simpel opskriftKylling med pasta, spinat og flødesovs - simpel opskrift
Her får du min opskrift på kylling med pasta, spinat og en cremet flødesovs. Den italienske ret er meget nem at lave som en en hurtig aftensmad.(Madens Verden)
Apple Cream PieApple Cream Pie
Efterårets skønneste kage. En rigtig amerikansk klassiker nemlig Apple cream pie. Cremet, blød og sprød på samme tid. Server med flødeskum eller cremefraiche.(Louiogbearnaisen)
Jordbær med fløde og myntesukkerJordbær med fløde og myntesukker
Jordbær med fløde og myntesukker som fremhæver jordsmagen på bedste vis - mynte sukker er skøn til mange desserter -opskrift her(Valdemarsro)
Roastbeef med flødekartofler og champignonpakkerRoastbeef med flødekartofler og champignonpakker
En festlig gæsteret af rosastegt roastbeef, flødekartofler og knasende sprøde butterdejspakker. Nem at have med at gøre, da det meste skal i ovnen.(Karolines Køkken)
Stegt laks med frisk pasta og cremet grøntsagssauceStegt laks med frisk pasta og cremet grøntsagssauce
Stegt laks lavet med en hel lakseside i ovn, og det er meget nem. Til denne opskrift hører desuden en cremet flødesovs med forårsløg, hvidløg og tomat.(Madens Verden)
Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel (og lakrids)Frisk figen og blomme crumble med saltet karamel (og lakrids)
En nem crumble med efterårets frugt. Tilsæt dit yndlings krydderi ; lakrids, karamel, kanel, vanilje og server med cremefraiche eller flødeskum. Så er der dømt hygge på en råkold efterårsdag.(Louiogbearnaisen)
Pavlova med frugtflødePavlova med frugtfløde
En dejlig klassisk dessert. Marengsene kan du bage dagen før.(Karolines Køkken)
Pasta med spejlæg - pastaskruer med baconPasta med spejlæg - pastaskruer med bacon
Pasta med spejlæg lyder måske som en lidt underlig ret, men den er virkelig lækker. Pastaskruer vendes i en flødesovs, og pyntes med spejlægget.(Madens Verden)
Svinemørbrad opskrift med flødeSvinemørbrad opskrift med fløde
Her kan du se min bedste svinemørbrad opskrift med fløde. Den cremede mørbrad laves i panden med champignon, løg og sennep.(Madens Verden)
Mørbrad i fad med peberfrugt og pølserMørbrad i fad med peberfrugt og pølser
Mørbrad i fad er nem hverdagsmad, der passer sig selv i ovnen. Denne opskrift er med svinemørbrad, peberfrugt, paprika champignon, pølser, løg og piskefløde(Madens Verden)
Pommes AnnaPommes Anna
Hvis der skal være fest - og du har lyst til at arbejde lidt mere med din kartofler, så er Pommes Anna bestemt sagen! Pommes Anna kan vel siges, at være flødekartoflens fornemme og forfinede storesøster,(Gastromand.dk)
Fisk i fad med porrer og gulerødderFisk i fad med porrer og gulerødder
Lækker opskrift på fisk i fad med porrer og gulerødder. Du kan bruge brosme, torsk eller kuller, og sovsen laves med lidt hvidvin og fløde.(Madens Verden)
Spaghetti med bacon og cremet flødesauceSpaghetti med bacon og cremet flødesauce
Sådan laver du spaghetti med bacon og cremet flødesauce, der er lavet af tørsaltet bacon, og nænsomt tilberedt med grønne asparges.(Madens Verden)
Down-sidedown kage med friske figner og hindbærDown-sidedown kage med friske figner og hindbær
En nem kage med skønne friske figner og hindbær. Server kagen med flødeskum eller cremefraiche og nyd friske figner mens tid er.(Louiogbearnaisen)
Lækre julebollerLækre juleboller
Juledagene er ovre, men de her boller kan stadig bages og nydes. Jeg er helt vild med krydderier i brød og især kanel og kardemomme. Så da jeg faldt over disse boller i Karolines Køkkens bog “godt brød”, måtte jeg straks igang med lidt bagværk til juledagene. Jeg havde ikke piskefløde på lageret, men i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rødbedecarpaccio med luftig flødeRødbedecarpaccio med luftig fløde
I carpaccioen indgår både skiver af kogte og af rå rødbeder, der dryppes med likørdressing. Rødbederne toppes op med et meget letpisket flødeskum. Server som tilbehør eller forret.(Karolines Køkken)
Rabarbergrød - opskrift på den bedste dessert med rabarber grødRabarbergrød - opskrift på den bedste dessert med rabarber grød
Rabarbergrød er en herlig og velsmagende nem sommerdessert, som kan spises med fx flødeskum mælk eller lækker vaniljeis - få opskrift her(Valdemarsro)
Flødekarameller med lakridsFlødekarameller med lakrids
opskrift på lækre flødekarameller med lakrids(Louiogbearnaisen)
Frugtsalat - nem opskrift med flødeskum eller råcremeFrugtsalat - nem opskrift med flødeskum eller råcreme
Frugtsalat opskrift: Ingen dessert er mere lækker end en frisk frugtsalat, og her er opskriften med enten flødeskum eller råcreme.(Madens Verden)
Mørbradbøffer med flødesovs og bløde løg i fadMørbradbøffer med flødesovs og bløde løg i fad
Se her hvordan du laver de bedste mørbradbøffer med flødesovs og bløde løg. Retten laves i et fad i ovnen, og nydes med ris eller mos.(Madens Verden)
Indbagte kartofler i butterdej som tilbehørIndbagte kartofler i butterdej som tilbehør
Her får du min opskrift på de bedste indbagte kartofler i butterdej. Fyldet laves også med lidt jordskokker og fløde, og kartoffelpakkerne smager himmelsk.(Madens Verden)
Nemme vandbakkelser med cremeNemme vandbakkelser med creme
Nemme vandbakkelser med creme er hurtige kager med masser af smag. Vandbakkelserne fyldes med hjemmelavet creme og flødeskum.(Madens Verden)
Pasta med hvidvin, kyllingebryst og Grana PadanoPasta med hvidvin, kyllingebryst og Grana Padano
Pasta med hvidvin, piskefløde og den lækre ost Grana Padano er fuld af smag. Og så tager den fantastiske ret kun en halv time at lave.(Madens Verden)
Waleskrans - vandbakkelse med fyldWaleskrans - vandbakkelse med fyld
Waleskrans: Se her hvordan du nemt og hurtigt laver en waleskrans fyldt med creme, flødeskum og hindbær. Pyntes med vindruer og chokolade.(Madens Verden)
Flødeboller med jordbær - så nemt laver du dem selvFlødeboller med jordbær - så nemt laver du dem selv
Her er opskriften på flødeboller med jordbær. Nemme og uimodståelige flødeboller, der har et helt jordbær i midten. Nem opskrift med udførlig vejledning.(Madens Verden)
Mazarintærte med jordbær og flødeMazarintærte med jordbær og fløde
Klassisk mazarintærte med søde jordbær og luftig flødeskum. En hurtig og lækker sommerkage, der smager af dansk sommer.(Karolines Køkken)
Nem porresuppe med flødeost på 20 minutterNem porresuppe med flødeost på 20 minutter
Her får du min opskrift på en lækker porresuppe med flødeost. Suppen laves med masser af porrer, lidt kartofler og flødeost på ca. 20 min.(Madens Verden)
Sommermad: Laks med flødestuvede danske kartofler og aspargesSommermad: Laks med flødestuvede danske kartofler og asparges
Jeg har fået en genial plan - genial siger jeg! Jeg har tit svært ved at finde en undskyldning for at åbne en fuldfed chardonnay, altså udover de sædvanlige undskyldninger med, at det er godt vejr,(Gastromand.dk)
Skaldyrssalat med flødedressingSkaldyrssalat med flødedressing
Blåmuslinger, krabbekløer, jomfruhummerhaler og rejer ... serveret med flødedressing. Mums mums mums!(Karolines Køkken)
Toast med flødeost og chia-hindbærkompotToast med flødeost og chia-hindbærkompot
Ristet surdejsbrød smurt med cremet flødeost og kompot af hindbær med chiafrø. Lækkert til morgenmad eller eftermiddagskaffen.(Karolines Køkken)
Pasta med peberflødesauce og grillet kyllingebrystPasta med peberflødesauce og grillet kyllingebryst
Peberflødesauce er peberfrugter, der koges møre og blendes med lidt hønsefond og fløde, inden den vendes i en omgang friskkogt pasta.(Madens Verden)
Vandbakkelse med flødecreme - nem og hurtig opskriftVandbakkelse med flødecreme - nem og hurtig opskrift
Se en rigtig god opskrift på vandbakkelse, som fyldes med flødecreme. Vandbakkelsen kan også bruges til walesstang eller kagemand.(Madens Verden)
Toast med flødeost og friske bærToast med flødeost og friske bær
Lidt anderledes toast serveret som fx morgenmad - eller som et indslag på brunchbordet.(Karolines Køkken)
Flødekartofler - opskrift på flødestuvede kartoflerFlødekartofler - opskrift på flødestuvede kartofler
Flødekartofler er populært tilbehør til alle slags kød. Her er min bedste opskrift på flødestuvede kartofler, som kan laves i ovn og grill.(Madens Verden)
Toast med flødeost, agurk og ristede græskarkernerToast med flødeost, agurk og ristede græskarkerner
Helt enkelt og godt! Ristet brød med smørreost og grønt.(Karolines Køkken)
Engelsk ingefærkage med flødeostcremeEngelsk ingefærkage med flødeostcreme
En variant af den klassiske gulerodskage, hvor gulerødderne er byttet ud med ingefær.(Karolines Køkken)
Toast med flødeost, bacon og svampeToast med flødeost, bacon og svampe
Ristet brød med flødeost og ristede svampe. Et virkeligt dejligt stykke mad!(Karolines Køkken)
Pasta med laks, asparges, forårsløg og flødePasta med laks, asparges, forårsløg og fløde
Se hvordan du laver pasta med laks, der tilberedes med spaghetti, ovnbagt laks, asparges, forårsløg og hvidløg i en cremet flødesovs.(Madens Verden)
Pæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskagePæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskage
Pæretærte med bagt marcipan creme - Lækker tærte som kan serveres med is, creme fraiche eller flødeskum. Tryk her for at se louiogbearnaisens opskrift på nem pæretærte.(Louiogbearnaisen)
Kyllingebryst i peberflødesovs - nem opskrift i fadKyllingebryst i peberflødesovs - nem opskrift i fad
Min opskrift på kyllingebryst i peberflødesovs, der nemt bliver din nye livret. Den er simpel at lave i fad i ovnen og er lækker aftensmad.(Madens Verden)
Laks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutterLaks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutter
Her får du en lækker opskrift på laks med pasta. En nem og hurtig ret til aftensmad med bla. spinat, champignon, ærter og lidt flødesovs.(Madens Verden)
Sprød kyllingesalat med thaifløde Sprød kyllingesalat med thaifløde
Hjemmelavet thaifløde – måske din nye yndlingsdressing? Her sammen med en knasende sprød salat.(Karolines Køkken)
Gulerodskage med flødeostcremeGulerodskage med flødeostcreme
En lækker og nem gulerodskage med ostecreme af flødeost. Væk begejstring og prøv den klassiske opskrift her. (Karolines Køkken)
Tyttebærsovs - nem opskrift på sauce med tyttebærTyttebærsovs - nem opskrift på sauce med tyttebær
Her er min bedste opskrift på en nem tyttebærsovs, der laves med tyttebær syltetøj, kalvefond og madlavningsfløde. Sovsen er god til vildt og oksekød.(Madens Verden)
Saltimbocca af skinkeschnitzler med tomatflødesovsSaltimbocca af skinkeschnitzler med tomatflødesovs
Her er min opskrift på saltimbocca af skinkeschnitzler. Italiensk inspireret ret med blandt andet rosmarin, parmaskinke og en lækker tomatflødesovs.(Madens Verden)
Flødekartofler med medister i svøbFlødekartofler med medister i svøb
Her får du en lækker opskrift på flødekartofler med medister i svøb. En virkelig skøn ret til aftensmad, som ikke er så svær at lave.(Madens Verden)
Lagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokantLagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokant
En skøn lagkage med flødeskum, karamel og æble. Lagkagen kan spises hele året, men passer især godt til efterår og vinter.(Karolines Køkken)
Råsyltede jordbær med vaniljeflødeskum opskriftRåsyltede jordbær med vaniljeflødeskum opskrift
Jordbær med vaniljeflødeskum er en variant af jordbær med fløde, hvor den letpiskede fløde er en perfekt ledsager til de råsyltede jordbær.(Madens Verden)
Nem opskrift på stuvet blomkål med fløde og ægNem opskrift på stuvet blomkål med fløde og æg
Her finder du den nemme opskrift på stuvet blomkål. Blomkålsstuvningen laves med fløde og pasteuriserede æggeblommer, og serveres som tilbehør.(Madens Verden)
Hakkebøffer i fad med peberflødesauceHakkebøffer i fad med peberflødesauce
Den bedste opskrift på hakkebøffer i fad med peberflødesauce, der steges i ovnen. Rigtig hyggemad, der smager fantastisk godt.(Madens Verden)
Napoleonskager - nem opskrift på kager med butterdejNapoleonskager - nem opskrift på kager med butterdej
Her er en nem opskrift på de populære napoleonskager. Det er kager med butterdej, flødecreme, marmelade og glasur på toppen.(Madens Verden)
Gammeldags koteletter i fad med flødesovsGammeldags koteletter i fad med flødesovs
Min bedste opskrift på koteletter i fad, der laves helt klassisk med bacon, hakkede tomater, champignon og flødesovs. En vinder opskrift!(Madens Verden)
Sprøde brød med skinke og løg i sennepsflødeSprøde brød med skinke og løg i sennepsfløde
Lune madder med lækre, cremede løg på toppen. Nem aftensmad til den lille sult.(Karolines Køkken)
Spinat- og flødekartofler - nem opskrift i fadSpinat- og flødekartofler - nem opskrift i fad
Her er min opskrift på cremede spinat- og flødekartofler, der er meget nemme at lave. Jeg laver dem med frisk spinat, og de kan bruges som tilbehør.(Madens Verden)
Flødekartofler uden fløde (fedtfattig)Flødekartofler uden fløde (fedtfattig)
Opskrift på flødekartofler uden fløde, der naturligvis indeholder færre kalorier. Flødekartoflerne laves med cremefine og mælk.(Madens Verden)
Lækker pastaret med bacon, salvie og ærter på 20 min.Lækker pastaret med bacon, salvie og ærter på 20 min.
Her får du min opskrift på en lækker pastaret, som samtidig også er hurtig at lave. Pastaretten er med bacon, salvie, ærter og en cremet flødesauce.(Madens Verden)
Lille jordbærkage med linsedej, creme og flødeskumLille jordbærkage med linsedej, creme og flødeskum
Se her hvordan du laver en lille jordbærkage. Jordbærkagen er med en sprøde bund af linsedej, hjemmelavet creme, flødeskum og jordbær. En nem opskrift.(Madens Verden)
Brun sovs - nem og den bedste opskrift på 15 min.Brun sovs - nem og den bedste opskrift på 15 min.
Her er den bedste opskrift på brun sovs, der kan laves med fond, fløde eller kartoffelvand. Sovsen anvendes blandt andet til frikadeller.(Madens Verden)
Medaljer - nem opskrift på gammeldags flødekagerMedaljer - nem opskrift på gammeldags flødekager
Min opskrift på gammeldags medaljer, der laves med sprøde mørdejskager. De populære kager fyldes med creme og flødeskum og toppes med en chokoladeglasur.(Madens Verden)
Tuc kage - opskrift på lækker kage med Tuc kiksTuc kage - opskrift på lækker kage med Tuc kiks
Opskrift på lækker Tuc kage med Tuc saltkiks. Bunden er en marengs med mandelmel, chokolade og kiks, og den toppes med flødeskum og frugt.(Madens Verden)
Irsk kaffe opskrift - sådan laves irish coffeeIrsk kaffe opskrift - sådan laves irish coffee
Irsk kaffe med whisky. Men hvordan er det nu lige man laver den, og hvornår tilsætter man sin whisky? Og skal der flødeskum i en irsk kaffe?(Madens Verden)
Rabarbertrifli - nem trifli med rabarber og makronRabarbertrifli - nem trifli med rabarber og makron
Rabarbertrifli er en populær dessert, der også laves med knuste makroner og letpisket flødeskum. Den lækre trifli med rabarber kan laves god tid i forvejen.(Madens Verden)
Fasan i fløde med rodfrugterFasan i fløde med rodfrugter
Lækker pastaret med vildtkød og rodfrugter.(Karolines Køkken)
Blomkålssuppe - cremet suppe med blomkål og kartoflerBlomkålssuppe - cremet suppe med blomkål og kartofler
Cremet blomkålssuppe er en virkelig nem og dejlig suppe, der koges på blomkål, kartoffel og en bouillon. Suppen blendes med lidt fløde.(Madens Verden)
Daimkage med hindbærflødeskum og friske bærDaimkage med hindbærflødeskum og friske bær
Den her Daimkage bliver du nødt til at prøve! Sprød mandelbund, hindbærflødeskum med Daim og masser af friske bær – den smager himmelsk!(Madens Verden)
Fasaner med vindrue-flødesauce og mosFasaner med vindrue-flødesauce og mos
Retten kan også laves med kyllingefileter eller andebryst i stedet for fasan.(Karolines Køkken)
Sprøde kager med jordbærflødeskumSprøde kager med jordbærflødeskum
Disse dekorative jordbærkager er gode til eftermiddags- eller aftenkaffen og er nemme at lave.(Karolines Køkken)
Mini pavlova med jordbær og flødeskumMini pavlova med jordbær og flødeskum
Her kan du se, hvordan du laver den lækre pavlova med jordbær. Opskriften giver seks mini pavlova, med en til hver person. Marengs kan bages i forvejen.(Madens Verden)
Fastelavnsboller med flødeskumFastelavnsboller med flødeskum
Vandbakkelser med hindbærsylt og flødeskum er en dejlig variant af en hjemmelavet fastelavnsbolle. Prøv dem også med fyld af fx marcipan, vaniljecreme eller sveskemos i stedet for hindbær.(Karolines Køkken)
Rødgrød med flødeRødgrød med fløde
Rødgrød er en skøn dansk sommerklassiker, som oftest falder i god jord hos såvel ung som gammel.(Karolines Køkken)
Opskrift på flødebudding: Klassisk budding med fløde og sukkerOpskrift på flødebudding: Klassisk budding med fløde og sukker
Sådan laver du en god flødebudding. Budding er en lækker mormordessert, som bestemt stadig holder. Og som er meget nem at lave.(Madens Verden)
Pasta i tomatfløde - nem one-pot ret på 15 min.Pasta i tomatfløde - nem one-pot ret på 15 min.
Lækker opskrift på pasta i tomatfløde, der er en både nem, hurtig og vegetarisk pastaret. Samtidig laves hele retten i sammen gryde.(Madens Verden)
Æg en cocotte med svampe og skinkeÆg en cocotte med svampe og skinke
Æg en cocotte er en dejlig ret og denne variant med skinke, fløde og svampe smager helt enormt godt - se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Eton mess - nem dessert med jordbær, fløde og marengsEton mess - nem dessert med jordbær, fløde og marengs
Eton mess er en nem og lækker dessert med jordbær, flødeskum og marengs. En opskrift fra Eton College i England, og sådan her laver du den.(Madens Verden)
Knasekage med kvarkflødeskum og friske bærKnasekage med kvarkflødeskum og friske bær
En skøn frisk kage med sprøde bunde, et let syrligt skum, chokolade og masser af bær....uhm!(Karolines Køkken)
Opskrift på pasta i flødesovs (med hønsefond og fløde)Opskrift på pasta i flødesovs (med hønsefond og fløde)
Se min klassiske opskrift på pasta i flødesovs, der dog er lavet med halvt hønsefond, og derfor er knap så fedtholdig. Og husk at gemme lidt af pastavandet.(Madens Verden)
Laksecarpaccio med æbleselleriflødeLaksecarpaccio med æblesellerifløde
En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.(Karolines Køkken)
Sprøde naanbrød med flødeost,  serrano skinke og edamamebønnerSprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke og edamamebønner
Indbydende sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke, bønner og hvidløgsspirer. (Karolines Køkken)
Opskrift på champignonsuppe med hønsefond og flødeOpskrift på champignonsuppe med hønsefond og fløde
Sådan laver du den bedste champignonsuppe, som du koger på hønsefond og lidt fløde. Champignonsuppen er god som både forret og hovedret.(Madens Verden)
Salt karamel isSalt karamel is
Hjemmelavet lækker saltkaramel is med fløde er ganske uimodståelig og super lækkert - opskriften er nem og den er at finde her(Valdemarsro)
Lammekølle med flødekartofler som gæstemadLammekølle med flødekartofler som gæstemad
Lammekølle med flødekartofler er lækker gæstemad, Lammekøllen bliver perfekt når du steger det i ovnen ved 165 grader, og krydrer det med ramsløg.(Madens Verden)
Italienske flødekysItalienske flødekys
Skønne bidder, der smelter på tungen og smager herligt kraftigt af chokolade.(Karolines Køkken)
Earl Grey muffins med brombær og flødeostfrostingEarl Grey muffins med brombær og flødeostfrosting
Earl Grey muffins med fyld af brombærcreme og toppet op med flødeostfrosting. Det er verdens lækreste cupcakes med en perfekt kombination af syre og sødme.(Madens Verden)
Rødgrød med fløde - Danmarks nationaldessertRødgrød med fløde - Danmarks nationaldessert
Her er den bedste opskrift på rødgrød med fløde, hvor rødgrøden koges med jordbær og rabarber, hvorefter den jævnes med kartoffelmel.(Madens Verden)
Hurtige fastelavnsboller af vandbakkelserHurtige fastelavnsboller af vandbakkelser
Fastelavnsboller af vandbakkelser er hurtige at lave, og her er de lækre og meget luftige kager fyldt med en lækker flødecreme eller alm. flødeskum.(Madens Verden)
Kylling i flødesovs lavet i fad med grøntsagerKylling i flødesovs lavet i fad med grøntsager
Her får du min opskrift på en lækker kylling i flødesovs, der nemt laves i et fad i ovnen. Retten indeholder også kartofler og gulerødder.(Madens Verden)
Flødekartofler med feta og tomaterFlødekartofler med feta og tomater
Opskrift på flødekartofler med feta og cherrytomater, og det er klassiske flødekartofler med et twist. Serveres som tilbehør til culotte eller andet kød.(Madens Verden)
Jordskokkesuppe - suppe med jordskokkerJordskokkesuppe - suppe med jordskokker
Jordskokkesuppe er en meget lækker suppe lavet af sprøde jordskokker, og du kan både bruge suppen som forret og hovedret. Suppen kan laves med eller uden fløde.(Madens Verden)
Rødtunger og tyk fløde med citronmelisseRødtunger og tyk fløde med citronmelisse
Prøv denne fyldige fiskeret med små nye kartofler.(Karolines Køkken)
Pastafad med bacon og gnavegrøntPastafad med bacon og gnavegrønt
Se den lækre opskrift på pastafad med bacon, hvor pastaskruer bages i ovnen sammen med bacon, løg og en æggefløde. Serveres med gnavegrønt.(Madens Verden)
Kirsebær med creme og vaniljefløde (lækker dessert)Kirsebær med creme og vaniljefløde (lækker dessert)
Her opskriften på den bedste dessert. Kirsebær med creme og en letpisket vaniljefløde, og den laves på en bund af smagfulde dessertkirsebær.(Madens Verden)
Tiramisu cheesecake a la Newyorker By HeartTiramisu cheesecake a la Newyorker By Heart
Her er opskriften på tiramisu cheesecake, der er en fantastisk dessertkage fra Newyorker By Heart. Med lagkagebunde, Kahlua og flødeostecreme.(Madens Verden)
Hjemmelavet is - opskrifter på lækker is du kan lave selvHjemmelavet is - opskrifter på lækker is du kan lave selv
De bedste opskrifter på hjemmelavet is, som du nemt kan lave med eller uden ismaskine. Alt fra cremet chokoladeis til flødeis, bananis og lækre sorbet is.(Madens Verden)
Familiemad: Kylling i fløde med stegte grøntsagerFamiliemad: Kylling i fløde med stegte grøntsager
Med jul og nytår vel overstået er det på tide, at vi kigger på lidt familiemad igen, og hvem andre end Familiefaren er perfekt til at sikre disse opskrifter rammer forsiden af Gastromand? For at være(Gastromand.dk)
Kokoskage med bær og limeflødeKokoskage med bær og limefløde
Blød og lækker skærekage med kokos og bær. Kan pyntes flot med flødeskum og friske bær, men egner sig også fint som en "ta´med kage", hvor den spises, som den er.(Karolines Køkken)
Lakseruller med flødeostLakseruller med flødeost
Hvis du serverer lakserullerne som en del af en frokostbuffet, kan du anrette dem på et stort fad og udelade rejerne.(Karolines Køkken)
Pasta med oksekød og citronfløde på 15 minutterPasta med oksekød og citronfløde på 15 minutter
En dejlig opskrift på pasta med oksekød og citronfløde. Pastaretten er perfekt som aftensmad, og laves med strimler af oksekød, pasta og den lækre sovs.(Madens Verden)
Jordbærdrink med flødeJordbærdrink med fløde
Sommerens muligvis bedste dessert er jordbær med fløde, og her er klassikeren lavet om til en drink. Men det er stadig jordbær med fløde. (Karolines Køkken)
Miniscones med flødeskum og jordbærmarmeladeMiniscones med flødeskum og jordbærmarmelade
Nyd de engelske miniscones lune med flødeskum og hjemmelavet jordbærmarmelade. Lav jordbærmarmeladen i god tid, så den kan nydes med de friskbagte miniscones.(Karolines Køkken)
Gulerodskage med flødeost (New Orleans carrot cake)Gulerodskage med flødeost (New Orleans carrot cake)
Nem opskrift på gulerodskage med flødeost - en rigtig carrot cake fra New Orleans. Lækker kage med gulerødder og frosting med flødeost.(Madens Verden)
Æblemos med vanilje og flødeskum (i små dessertglas)Æblemos med vanilje og flødeskum (i små dessertglas)
Se hvordan du nemt laver æblemos som en lækker dessert. Æblerne koges møre med vanilje, og anrettes med letpisket flødeskum.(Madens Verden)
Ispinde med hjemmelavet chokolade flødeisIspinde med hjemmelavet chokolade flødeis
En super god opskrift på ispinde med hjemmelavet chokolade flødeis, der laves med fløde og kondenseret mælk, som kan fryses uden ismaskine.(Madens Verden)
Kuller med spidskål i fløde og aspargesrisottoKuller med spidskål i fløde og aspargesrisotto
Se den lækre opskrift på kuller med spidskål i fløde og aspargesrisotto, hvor den pandestegte kuller serveres med lækkert tilbehør.(Madens Verden)
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarberHjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Fuglereder af marengs: Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber, der samles med flødeskum med vanilje, er en super lækker dessert.(Madens Verden)
Fettuccine med squash, citron og flødeFettuccine med squash, citron og fløde
Fettuccine med squash, citron og fløde er en lækker opskrift på en pastaret med en frisk, syrlig og let smag. Glæd dig til at nyde denne lækre ret med pasta, squash, hvidløg og citron.(Karolines Køkken)
Blåbærtrifli - opskrift på en lækker nem trifli med blåbærBlåbærtrifli - opskrift på en lækker nem trifli med blåbær
Lækker og nem blåbærtrifli med hjemmebagte makroner og vaniljeflødeskum er en skøn ret og kan tilberedes i forvejen - få opskrift her(Valdemarsro)
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeisHjemmelavede ispinde med jordbær flødeis
Sådan laver du hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, der laves med kondenseret mælk, fløde og en lækker jordbærsirup.(Madens Verden)
Mojitosuppe med mynteflødeskumMojitosuppe med mynteflødeskum
En spændende og skøn dessertsuppe med inspiration fra den lime- og myntekrydrede drink - mojito.(Karolines Køkken)
Røget makrel med grøntsager i flødesauceRøget makrel med grøntsager i flødesauce
Dejlig mad på en lun aften. Røget makrel er dejligt, men du kan også bruge røget kylling, varmrøget laks eller en helt almindelig frikadelle.(Karolines Køkken)
Karbonader i fad med rosmarin og peberflødesovsKarbonader i fad med rosmarin og peberflødesovs
Min opskrift på karbonader i fad, der laves med en peberflødesovs. En nem ret med karbonade i ovn, som spises med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Opskrift på mormordressing - den originale fra mormorOpskrift på mormordressing - den originale fra mormor
Sådan laver du den perfekte mormordressing, der jo indeholder piskefløde, citronsaft og lidt sukker. Helt som mormor lavede den i gamle dage.(Madens Verden)
Jordbærkage med flødeJordbærkage med fløde
Sødt og sprødt: Skøn jordbærkage med låg af smuldredej serveret med iskold fløde. Mums!(Karolines Køkken)
Grillede koteletter med ben og flødestuvet savoykålGrillede koteletter med ben og flødestuvet savoykål
Se her hvordan du laver møre og grillede koteletter med ben og flødestuvet savoykål. Skaftkoteletterne saltes i god tid inden de grilles.(Madens Verden)
Blåbærmarengs med flødeskum og bærBlåbærmarengs med flødeskum og bær
Dejlig kage med friske bær. Resten af året kan kagen serveres med frisk eller syltet frugt.(Karolines Køkken)
Ovnbagt laks med blomkål og peberrodsflødeOvnbagt laks med blomkål og peberrodsfløde
Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod.(Karolines Køkken)
Hjemmelavede medaljer med cremeHjemmelavede medaljer med creme
Her får du en lækker opskrift på hjemmelavede medaljer med creme, der pyntes med hvid chokolade på toppen. Og fyldes med creme og flødeskum.(Madens Verden)
Luksus koldskål med æg, tykmælk og flødeLuksus koldskål med æg, tykmælk og fløde
Lækker og nem opskrift på koldskål til varme sommerdage. Med æg, tykmælk og fløde bliver koldskålen cremet og tyk. Og vanilje og citron giver en frisk smag.(Louiogbearnaisen)
Flødestuvet savoykål (kål i fløde)Flødestuvet savoykål (kål i fløde)
Se den gode opskrift på flødestuvet savoykål, der tilberedes med salvie eller timian. Du kan også anvende spidskål eller hvidkål.(Madens Verden)
Pastaskruer med broccoli, kylling og flødesaucePastaskruer med broccoli, kylling og flødesauce
Her får du min opskrift på pastaskruer med broccoli, der tilberedes på panden sammen med kylling brystfilet og lidt fløde. Nem aftensmad, som alle elsker.(Madens Verden)
Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutterNem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter
Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.(Madens Verden)
Flødekartofler - Verdens bedsteFlødekartofler - Verdens bedste
Her får du opskriften på intet mindre end verdens bedste flødekartofler, hvor kartoflen er mør, fløden cremet og velsmagen helt i top.(Madsvin)
Pasta med grønt og kylling på 20 minutterPasta med grønt og kylling på 20 minutter
Her får du min opskrift på pasta med grønt og kylling, og det er aftensmad, som du nemt kan lave på 20 minutter. Med en lækker flødesovs til.(Madens Verden)
Pasta opskrift med tomatflødesovs og baconPasta opskrift med tomatflødesovs og bacon
Min favorit pasta opskrift, der er præcis så simpel som italienerne laver den. Bacon steges med tomat, fløde tilsættes, og til sidst vendes pasta i.(Madens Verden)
Budding - gammeldags opskrift med vanilje og flødeBudding - gammeldags opskrift med vanilje og fløde
Budding er en klassiker, som er meget nem at lave. Her er min bedste opskrift på en hjemmelavet budding, der laves med fløde og ægte vanilje.(Madens Verden)
Kartoffelmos - opskrift på lækker mos med kartoflerKartoffelmos - opskrift på lækker mos med kartofler
Opskrift på verdens bedste kartoffelmos, der kan laves i gryde eller som bagt mos i ovn. Se også opskrift med æg, fløde og andre varianter.(Madens Verden)
Lammekølle med flødekartofler Lammekølle med flødekartofler
Lammekølle er et lækkert stykke kød til både hverdag og fest. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat.(Karolines Køkken)
Mørbrad og flødesauce med squashMørbrad og flødesauce med squash
Mørbrad med en lækker cremet sauce serveret til(Karolines Køkken)
Store flødeboller med marcipanbundStore flødeboller med marcipanbund
Efter en udsendelse i morgentv, hvor der blev lavet flødeboller måtte jeg bare i gang. Jeg har længe sværget til Frellesen flødeboller med marcipanbund og tykt mørk chokoladeovertræk. Men jeg er omvendt! De er helt ånssvagt nemt at lave dem selv og man kan få dem lige som man vil. Så gør det, det eneste...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kold limesuppe med cognacflødeskumKold limesuppe med cognacflødeskum
En skøn frisk dessert, der kombinerer suppe, frugt og flødeskum!(Karolines Køkken)
Eclairs med vaniljecreme og chokoglasurEclairs med vaniljecreme og chokoglasur
Min opskrift på eclairs med lækker vaniljecreme og chokoglasur. Det franske bagværk laves nemt af vandbakkelser og fyldes med flødecreme.(Madens Verden)
Chokoladeis med mokkakiks, appelsinlikør og flødeskumChokoladeis med mokkakiks, appelsinlikør og flødeskum
Kaffe og likør klæder chokoladeisen. Bag kiksene og sylt appelsinskal i forvejen, så kan du lynhurtigt anrette denne lækre dessert. (Karolines Køkken)
Pasta i ovn - pastaskruer i fad med flødesovsPasta i ovn - pastaskruer i fad med flødesovs
Pasta i ovn er dejlig og nem aftensmad, som alle elsker. Pastaskruer i fad, der laves med bacon, kylling og lækre grønsager i flødesovs.(Madens Verden)
Kylling med bacon, porre og spinat i fadKylling med bacon, porre og spinat i fad
Kylling med bacon er en nem og god ret i fad, hvor man steger kyllingebryst i ovnen på en bund af spinat, porrer og en lækker flødesovs.(Madens Verden)
Lammeryg og salat med flødemarinadeLammeryg og salat med flødemarinade
Lækker, nordisk inspireret opskrift med velsmagende lammeryg. Kødets gode smag, suppleres af en dejlig salat med kartofler vendt i en cremet flødemarinade.(Karolines Køkken)
Små havregrynskager med flødeskumSmå havregrynskager med flødeskum
Havregrynskagerne smager lækkert og får et friskt syrligt pift med appelsinskiver. Imponér til festen med opskriften her. (Karolines Køkken)
Brownie cheesecake - nem chokoladekage med flødeostBrownie cheesecake - nem chokoladekage med flødeost
Opskrift på nem brownie cheesecake fra Newyorker By Heart. Amerikanske brownie med top af ostecreme med flødeost. Chokoladekagen er god som dessertkage.(Madens Verden)
Kantarelsauce - kåret som Danmarks bedste sovsKantarelsauce - kåret som Danmarks bedste sovs
Kantarelsauce er Danmarks bedste sovs. Mixet af friskekantareller, kalvefond, hvidvin og fløde er helt og aldeles perfekt. Og i øvrigt vinder af DM i Sauce.(Madens Verden)
Kartoffelkager med vandbakkelse - klassisk opskrift!Kartoffelkager med vandbakkelse - klassisk opskrift!
Min opskrift på de bedste kartoffelkager med vandbakkelse, flødecreme og låg af marcipan og kakao. Kartoffelkagen er en af mine favoritkager.(Madens Verden)
Stegt laks med spelt i sennepsflødeStegt laks med spelt i sennepsfløde
Retten kan minde lidt om risotto - en såkaldt speltotto.(Karolines Køkken)
Flæskestegssovs - sovs til flæskestegFlæskestegssovs - sovs til flæskesteg
Se hvordan du laver den bedste flæskestegssovs, så du altid har en perfekt sovs. Sovsen laves uden fløde, men på sky fra flæskestegen.(Madens Verden)
Gratineret hummer med wasabiflødeskumGratineret hummer med wasabiflødeskum
Festligt og fornøjeligt.....halve hummere med sprød gratineret topping. Hertil et lækkert, lidt hot flødeskum og en farverig salat. Nemt og alligevel lidt luksuriøst.(Karolines Køkken)
Skindstegt kulmule - nem opskrift med porrer i flødeSkindstegt kulmule - nem opskrift med porrer i fløde
Sådan tilbereder du skindstegt kulmule på panden. Fisken steges i lidt olie og smør, og den anrettes med porrer i fløde. Nem aftensmad med fisk.(Madens Verden)
Fyldt kyllingebryst med pikant flødeost, tomat og chorizoFyldt kyllingebryst med pikant flødeost, tomat og chorizo
Opskrift på nemt og lækkert fyldt kyllingebryst med pikant flødeost og chorizo - paneret i sprød rasp og bagt i ovnen - sundt og lækkert(Valdemarsro)
Mormor salat opskrift med fløde og citronMormor salat opskrift med fløde og citron
Her er opskriften på den klassiske mormor salat. En populær salat gennem generationer med en mindst lige så populær mormordressing. Ren sommer!(Madens Verden)
Lakrids FlødeisLakrids Flødeis
Skøn opskrift på en lækker og fyldig hjemmelavet lakrids flødeis med god smag og bare helt enkle råvarer - få opskriften her(Valdemarsro)
Kærnemælksfromage med hindbærpure (nem dessert)Kærnemælksfromage med hindbærpure (nem dessert)
Gammeldags kærnemælksfromage med hindbærpure er en både nem og meget lækker dessert. En god opskrift på fromage med kærnemælk, vanilje, fløde og hindbær.(Madens Verden)
Bøf stroganoffBøf stroganoff
Bøf Stroganoff - opskrift hvor champignon, bacon og oksekød serveres i en flødesovs. Nem og lækker opskrift på bøf stroganoff - med kartoffelmos eller ris(Louiogbearnaisen)
Æblepandekager med karamelflødeskumÆblepandekager med karamelflødeskum
Lækre pandekager med æbler og karamel - det fungerer bare.(Karolines Køkken)
Julechokoladekage med flødebolleskumJulechokoladekage med flødebolleskum
Dejlig tæt og svampet chokoladekage med appelsin og flødebolleskum. Form skummet som et snelandskab og pynt det med grantræeer, snebolde og snemænd.(Karolines Køkken)
Julegrød med flødeJulegrød med fløde
Tryl en rest risengrød om til en lækker dessert. Kold risengrød med iskold fløde og topping af stegte æbler, granatæblekerner og mandler. Mums!(Karolines Køkken)
Stegt skrubbe med ærter i persillefløde og peberrod Stegt skrubbe med ærter i persillefløde og peberrod
En hel fisk på panden - det kan da næsten ikke blive bedre - uhmm!(Karolines Køkken)
Sovs med portvin - sådan laver du den nemtSovs med portvin - sådan laver du den nemt
Sovs med portvin er lækker sovs til blandt andet en god bøf, og i denne opskrift har jeg brugt kalvefond og fløde. Jævn sovsen med en smule Maizena.(Madens Verden)
Vandbakkelser med jordbær og flødeskumVandbakkelser med jordbær og flødeskum
Se hvordan du laver vandbakkelser med jordbær, hvor du fylder vandbakkelserne med en letpisket flødeskum, der er smagt til med vanilje.(Madens Verden)
Kartoffelkage med bacon (luksus flødekartofler)Kartoffelkage med bacon (luksus flødekartofler)
Min opskrift på kartoffelkage med bacon, og det er i virkeligheden en luksus udgave af flødekartofler. Kartoffelkagen bruges som tilbehør.(Madens Verden)
Laks med spinat og pasta i flødesovs (flødestuvet laks)Laks med spinat og pasta i flødesovs (flødestuvet laks)
God opskrift på laks med spinat, der vendes pasta og fløde i en lækker flødesovs. En forrygende lakseopskrift, som alle kan lide.(Madens Verden)
Agurkeruller med laksAgurkeruller med laks
Lav en nem agurke roulade med røget laks og flødeost. Brug agurkeruller med laks som forret, små hapsere eller snacks til velkomst. Opskrift her(Louiogbearnaisen)
Nem italiensk chokoladekage med rigtig chokoladeNem italiensk chokoladekage med rigtig chokolade
Se her hvordan du laver en nem italiensk chokoladekage, hvor dejen er med smeltet chokolade. Chokoladekagen nydes med is eller flødeskum og friske bær.(Madens Verden)
Julesalat med røget ørred, pink grape og mormorflødeJulesalat med røget ørred, pink grape og mormorfløde
Vi kommer hele smagspaletten rundt med denne salat: let bitterhed fra grapefrugt og julesalat, syrligt fra sherryeddiken, sødt fra mormordressingen og salt og umami fra den røgede ørred.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet jordbæris med fløde og friske jordbærHjemmelavet jordbæris med fløde og friske jordbær
Opskrift på hjemmelavet jordbæris, der kan laves med eller uden ismaskine. Jordbærisen laves med friske jordbær og fløde, og isen er cremet.(Madens Verden)
Hindbærlagkage med hjemmelavet cremeHindbærlagkage med hjemmelavet creme
Opskrift på hindbærlagkage: Så nemt laver du en lagkage med hindbær, en hjemmelavet creme, hindbærmarmelade og flødeskum. Den bedste lagkage.(Madens Verden)
Fantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og baconFantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og bacon
Torsdag på GM-Headquarters - eller med andre ord I Webmasterens køkken jammer vi lidt omkring kommende opskrifter, da jeg pludselig nævner, at den står på flødestuvede kartofler til næstkommende familiefest. Det hedder flødekartofler tordner Webmasteren! Derefter(Gastromand.dk)
Bøf Stroganoff - opskrift på lækker gryderetBøf Stroganoff - opskrift på lækker gryderet
Bøf stroganoff er en lækker gryderet, der laves af strimler af mørt oksekød, paprika og fløde. Klassisk opskrift med kartoffelmos.(Madens Verden)
Pærekage med yoghurtflødeskumPærekage med yoghurtflødeskum
En lækker krydret kage med pærer og masser af smag af hasselnødder, kanel og kardemomme. Serveres med et friskt yoghurtflødeskum smagt til med citron og honning. (Karolines Køkken)
Flødestuvede ærter og gulerødderFlødestuvede ærter og gulerødder
God og nem opskrift på flødestuvede ærter og gulerødder, der er lidt anderledes end den klassiske stuvning af de to grøntsager.(Madens Verden)
Pikant kylling i fad - nem opskrift med flødeostPikant kylling i fad - nem opskrift med flødeost
Her er min opskrift på pikant kylling, der laves i fad i ovn med lækre grøntsager og pikant flødeost. Pikantkylling i fad er god hverdagsmad alle elsker.(Madens Verden)
Hvidkålssuppe - cremet suppe med hvidkålHvidkålssuppe - cremet suppe med hvidkål
Hvidkålssuppe er en cremet suppe, der laves med hvidkål, kartofler og porre. Hvidkålssuppen blendes med lidt fløde og serveres med sprøde bacontren og hakket persille.(Madens Verden)
Fisk i tomatflødesovs (ovnbagt)Fisk i tomatflødesovs (ovnbagt)
God opskrift på fisk i tomatflødesovs, der laves af fladfisk, som du omvikler med skinke. Tomatflødesovs laves at tomatpasta og fløde.(Madens Verden)
Sellerisuppe (suppe med knoldselleri)Sellerisuppe (suppe med knoldselleri)
Opskrift på sellerisuppe, der laves med knoldselleri og kartofler. Sellerisuppen koges med løg og hvidløg, og legeres med en smule fløde.(Madens Verden)
Chokolademousse - uden flødeChokolademousse - uden fløde
En chokolademousse uden fløde – den er i stedet lavet med cremefraiche, hvilket gør den let syrlig. Lækker chokolademousse med masser af mørk chokolade og serveret med friske bær.(Karolines Køkken)
Ovnstegt langefilet med flødestuvede gulerødder og selleriOvnstegt langefilet med flødestuvede gulerødder og selleri
Langen er en fremragende spisefisk, og her er opskriften på ovnstegt langefilet med flødestuvede gulerødder og knoldselleri.(Madens Verden)
Kæmpe pariserbøf med sennepsflødeKæmpe pariserbøf med sennepsfløde
En hurtig måde at lave pariserbøf på. En stor familiemodel, uden så meget fedt, da den er bagt i ovnen.(Karolines Køkken)
Frisk pasta med kalkunstrimler og paprikaflødeFrisk pasta med kalkunstrimler og paprikafløde
Se hvordan du både hurtigt og nemt laver en hurtig ret med frisk pasta med kalkunstrimler, der vendes i en lækker paprikafløde.(Madens Verden)
Nem sovs med sennep, kalvefond, fløde og timianNem sovs med sennep, kalvefond, fløde og timian
Nem sovs til en god bøf eller okse- og kalvekød. Sovsen er klar på få minutter og laves med lidt sennep, kalvefond og fløde. Smag til med timian.(Madens Verden)
Krabbekløer med aioli-flødeskumKrabbekløer med aioli-flødeskum
Smovse, smovse.....krabbekløerne smager fantastisk lækkert, især sammen med en god kraftig dip. Og så er det bare hyggeligt at samles om mad, hvor man hver især selv skal gøre lidt at arbejdet.(Karolines Køkken)
Nem dessert med kirsebær og flødeskumNem dessert med kirsebær og flødeskum
Opskrift på en nem dessert med kirsebær. Jævn en god kirsebærsauce, og pynt den med letpisket flødeskum og hakkede pistacienødder.(Madens Verden)
Hamburgerkoteletter i fad med tomatflødesovsHamburgerkoteletter i fad med tomatflødesovs
Her får du min opskrift på hamburgerkoteletter i fad med en lækker tomatflødesovs. Koteletterne skæres af hamburgerryg og steges i ovnen.(Madens Verden)
BLT med flødeostBLT med flødeost
Den klassiske amerikanskinspireret BLT - bacon, lettuce and tomato sandwich.(Karolines Køkken)
Nem ærtesuppe med ristet parmaskinke på 10 minutterNem ærtesuppe med ristet parmaskinke på 10 minutter
Her er opskriften på en nem ærtesuppe, der laves på få minutter. Ærtesuppen koges på hønsefond, fløde og ærter, og pyntes med parmaskinke.(Madens Verden)
Nem sovs til laks og anden fisk på 5 minutterNem sovs til laks og anden fisk på 5 minutter
Her er en nem opskrift på sovs til laks. Sovsen er nem at lave, og den indeholder blandt andet madlavninsgfløde og lidt karry. Også god til andre fisk.(Madens Verden)
Mørbradgryde med paprika, fløde og bacon (Vikingegryde)Mørbradgryde med paprika, fløde og bacon (Vikingegryde)
Mørbradgryde er nem og lækker aftensmad for familien og altid et hit. Få en skøn klassisk opskrift på mørbradgryde (paprikagryde) med bacon her(Louiogbearnaisen)
Svampeflødesauce med æble - sovs med svampe til oksekødSvampeflødesauce med æble - sovs med svampe til oksekød
Svampeflødesauce er en nem sovs med blandt andet kantareller og champignon. Den lækre sovs passer perfekt til oksekød som bøffer og oksestege.(Madens Verden)
Solero Exotic drink med Cuba Mango og SpriteSolero Exotic drink med Cuba Mango og Sprite
Solero Exotic er en drink, der smager som den populære is fra Frisko. Drinken laves med Cuba Mango, lime og Sprite - og toppes med flødeskum. 100% sommer.(Madens Verden)
Grillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauceGrillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauce
Se den lækre opskrift på grillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauce, der også indeholder asparges og peberfrugt.(Madens Verden)
Nem nøddebund med jordbærflødeskumNem nøddebund med jordbærflødeskum
En nem opskrift på nøddebund med jordbærflæødeskum. En lækker dessertkage fra Newyorker By Heart, og det er en god sommerkage, der er hurtig at lave,(Madens Verden)
JordbærisJordbæris
Lav selv lækker jordbæris med friske jordbær og fløde. En skøn is dessert, som smager af sommer og sol. Opskrift på hjemmelavet flødeis uden ismaskine(Louiogbearnaisen)
Muslinger i spicy flødeMuslinger i spicy fløde
Skønne muslinger i stærkt selskab. Den stærke krydring giver en perfekt kontrast til den fede fløde og de magre og mildt smagende muslinger.(Karolines Køkken)
Nem jordbærgrød med friske jordbær (med flødeskum)Nem jordbærgrød med friske jordbær (med flødeskum)
Sådan laver du en nem jordbærgrød med friske jordbær. Jordbærgrøden koges i få minutter med lidt rørsukker, og jævnes med kartoffelmel.(Madens Verden)
Hurtig pastaret med asparges, rucola og flødeHurtig pastaret med asparges, rucola og fløde
Her får du min opskrift på en hurtig pastaret, der samtidig smager super godt. Opskriften er uden kød, men med bla. asparges, rucola, fløde og tomater.(Madens Verden)
Fiskesuppe med flødeFiskesuppe med fløde
Opskriften på fiskesuppe med fløde giver en ret med masser af smag og kraft. Glæd dig til nyde smagen af rødspættefileterne.(Karolines Køkken)
Muslinger og fisk med korianderflødeMuslinger og fisk med korianderfløde
En skøn blanding af skaldyr og fisk - smager så tænderne løber i vand.(Karolines Køkken)
Nem pastaret med fettuccine, fløde og parmaskinkeNem pastaret med fettuccine, fløde og parmaskinke
Her får du min opskrift på en nem pastaret, der laves med fettuccine. Pastaretten indeholder desuden også parmaskine, asparges og fløde. Typisk italiensk.(Madens Verden)
Gammeldags æblekage med rasp og flødeskumGammeldags æblekage med rasp og flødeskum
Gammeldags æblekage som mormor lavede. Helt klassisk med æblemos, hjemmelavet kagerasp og flødeskum. En vaskeægte dansk kageklassiker.(Madens Verden)
Gammeldags æblekage med makron og flødeskumGammeldags æblekage med makron og flødeskum
Gammeldags æblekage fra mormors køkken. Bedre bliver det ikke. Æblekagen laves med æblekompot, knustemakroner og flødeskum. Perfekt dessert.(Madens Verden)
Kakaoroulade med flødeskum (nem opskrift)Kakaoroulade med flødeskum (nem opskrift)
Kakaoroulade er meget hurtig at bage, og det er samtidig en nem opskrift. Her er kakaorouladen fyldt med en flødeskum med vanilje.(Madens Verden)
Flødekartofler med ost og baconFlødekartofler med ost og bacon
Nogen kalder dem flødestuvede kartofler... vi kalder dem flødekartofler! Hvad er hemmeligheden bag en god gammeldags opskrift på stuvede flødekartofler? Og hvad er tricket til den ultimative version egentlig? Piskefløde - og hold ikke igen er(Gastromand.dk)
Perfekte røræg – lækre og cremedePerfekte røræg – lækre og cremede
Glem alt om mælk, fløde og andet lir, når du skal lave de perfekte røræg, aka scrambled eggs. Det eneste, det kræver, er friske æg af god kvalitet og kontrol over varmen på dit komfur. Nå ja, og så selvfølgelig masser af revet trøffel, hvis du har det.<span class="more-link"><a href="https://gastromand.dk/r%C3%B8r%C3%A6g" class="more-link">Læs mere</a></span>(Gastromand.dk)
Pandekagelagkage med chokolade og flødeskum Pandekagelagkage med chokolade og flødeskum
Bag en stak chokoladepandekager og læg den sammen med flødeskum, banan, hindbærmarmelade og mørk chokolade. Super nem og super lækker lagkage!(Karolines Køkken)
Ærtesuppe med mynte og karryflødeskumÆrtesuppe med mynte og karryflødeskum
Fantastisk smuk suppe. Husk at prøve karryflødeskummet - det er både sjovt og lækkert.(Karolines Køkken)
Store kræmmerhuse med fløde og solbærStore kræmmerhuse med fløde og solbær
Det er enkelt, det er retro det er hamrende lækkert - kræmmerhuse med flødeskum.(Karolines Køkken)
Kyllingelår stegt i gryde med hønsefond og flødeKyllingelår stegt i gryde med hønsefond og fløde
Kyllingelår skal steges i cirka 50 minutter, og her er en nem opskrift, hvor hele retten laves i en gryde. Du får en dejlig sovs til.(Madens Verden)
Pasta med knoldselleri og porre (vegetarisk pastaret)Pasta med knoldselleri og porre (vegetarisk pastaret)
Pasta med knoldselleri er en nem pastaret uden kød. Knoldselleri steges mør sammen med porre i en cremet flødesauce, og det er nem aftensmad på 20 minutter.(Madens Verden)
Lagkage med hindbær, makron og DaimLagkage med hindbær, makron og Daim
Her er en lækker opskrift på lagkage med hindbær, makron og Daim. En nem hindbærlagkage med flødeskum a la Newyorker By Heart. Med Daim på toppen.(Madens Verden)
Let flødeis med mokkatuillesLet flødeis med mokkatuilles
Lækker og nem dessert som du kan lave i god tid. Mokkatuilles kan holde sig sprøde i en kagedåse i ca. en uge. Så mangler du bare at lave kaffe og piske flødeskum.(Karolines Køkken)
Chokoladetærte med nøddeflødeskumChokoladetærte med nøddeflødeskum
En drøm af en chokoladetærte. Chokoladetærten er svampet og fyldig, og den smager allerbedst 1-3 dage efter, at den er bagt. Server chokoladetærten med mokka- og nøddeskum.(Karolines Køkken)
Nem pastaret med fløde og bacon på bare 10 minutterNem pastaret med fløde og bacon på bare 10 minutter
Min bedste opskrift på en nem pastaret med fløde og bacon. En god pastaret behøver ikke tage lang tid, og denne lækre omgang pasta kan laves på 10 min.(Madens Verden)
Hjemmelavede flødebollerHjemmelavede flødeboller
Hjemmelavede flødeboller smager bare bedre end de fabrikslavede! Tror du os ikke, så prøv opskriften her. Uhm! (Karolines Køkken)
Pasta med spinat og hvidløg (og bacon)Pasta med spinat og hvidløg (og bacon)
Pastaretter: Se her hvordan du laver en meget lækker pasta med spinat og hvidløg, der vendes i en hurtig og cremet flødesovs.(Madens Verden)
Saltkaramel - opskrift på den skønneste karamelsauceSaltkaramel - opskrift på den skønneste karamelsauce
Saltkaramel er så lækker, at smagsløgene går amok. Her er opskriften på en saltkaramelsauce med piskefløde, der kan bruges til alt fra is til pandekager.(Madens Verden)
Dampede rødspætter med flødestuvet spinatDampede rødspætter med flødestuvet spinat
Nem og god opskrift på dampede rødspætter med flødestuvet spinat, hvor rødspættefileter dampes 15 minutter i ovnen i en smule hvidvin.(Madens Verden)
Lette flødekartoflerLette flødekartofler
Flødekartofler smager fantastisk og er en rigtig klassiker - her i en lettere og mere fedtfattig udgave.(Karolines Køkken)
Svinemørbrad i fad opskrift med madlavningsflødeSvinemørbrad i fad opskrift med madlavningsfløde
Det her er nok den bedste svinemørbrad i fad opskrift med madlavningsfløde, hvor du får en fantastisk sovs og lækkert kød.(Madens Verden)
Lette flødekartofler med krydderurterLette flødekartofler med krydderurter
Lækre creme flødekartofler, bare i en meget lettere version.(Karolines Køkken)
Flamberede figner med granatæbler og vaniljeflødeskumFlamberede figner med granatæbler og vaniljeflødeskum
Nem og hurtig figendessert flamberet i whisky med appelsinsirup og granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet flødeisHjemmelavet flødeis
Hjemmelavet flødeis - findes der noget mere lækkert? Denne hjemmelavede flødeis smager som en god gammeldags vaniljeis og har en lækker cremet konsistens. Isen er lavet på en klassisk iscreme af fløde, æggeblommer, sukker og vanilje.(Karolines Køkken)
Lever i krydret flødesauceLever i krydret flødesauce
Lever i krydret flødesauce er en klassisk opskrift, hvor fløde, kartofler og lever skaber en blid smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
Stuvet hvidkål - med flødeStuvet hvidkål - med fløde
Stuvet hvidkål, som mor eller mormor lavede den. Serveres fx med dejlige hjemmelavede dunser. Prøv opskriften her!(Karolines Køkken)
Fad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovsFad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovs
Glæd dig til dette fad med kylling, ovnbagte kartofler og en cremet champignon flødesovs. En nem ret, som laves på under en time.(Madens Verden)
Hvid chokolademousse med granatæble (lavet med fløde)Hvid chokolademousse med granatæble (lavet med fløde)
Sådan laver du en god, hvid chokolademousse af hvid chokolade. Den er toppet med råsyltede kerner fra granatæble.(Madens Verden)
Bedste opskrift på den sorte gryde med mørbradBedste opskrift på den sorte gryde med mørbrad
Den sorte gryde er en populær gryderet, der laves med svinemørbrad. Indholdet kan varieres, men gryderetten skal desuden være med fløde og gode krydderier.(Madens Verden)
Smørrebrød med flødeost og avocadoSmørrebrød med flødeost og avocado
Et godt stykke rugbrød med flødeost, avocado og radiser. Helt enkelt og super godt!(Karolines Køkken)
Vafler med fuldkorn og groft syrligt flødeskumVafler med fuldkorn og groft syrligt flødeskum
Skønne fuldkornsvafler som luner og bringer smilene frem - nyd dem til en hyggestund med familien.(Karolines Køkken)
Pandesauce med piskeflødePandesauce med piskefløde
Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave - prøv den.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med flødeost og tomatSmørrebrød med flødeost og tomat
Den oplagte mad at smøre sig i tomatsæsonen - eller hvis du på andre tidspunkter er heldig at få fat i tomater med smag!(Karolines Køkken)
Pebernødder - opskrift med fløde og julekrydderierPebernødder - opskrift med fløde og julekrydderier
Pebernødder er en af de småkager, der nok hører julen allermest til. Her har jeg bagt dem i en luksus udgave med gode krydderier og fløde.(Madens Verden)
Smørrebrød med flødeost, grillet grønt og brunet smørSmørrebrød med flødeost, grillet grønt og brunet smør
Et moderne stykke smørrebrød med grillede grøntsager og duftende brunet smør med kapers. Kan evt. serveres med røget sild.(Karolines Køkken)
Kulmule med blomkål i fløde - nem fiskeopskriftKulmule med blomkål i fløde - nem fiskeopskrift
Opskrift på skindstegt kulmule med blomkål i fløde. Kulmule steges på skindsiden, vendes rundt til allersidst, og nydes med den lækre blomkål.(Madens Verden)
Fløde med jordbær Fløde med jordbær
Duften og smagen af dansk sommer er jordbær. Og jordbær skal selvfølgelig serveres med fløde.(Karolines Køkken)
Fløderand - nem opskrift på klassisk dansk dessertFløderand - nem opskrift på klassisk dansk dessert
Fløderand er en gammel klassisk dessert, som mormormad ofte lavede. I dag køber de fleste den, men fløderand er faktisk meget nem at lave selv.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes