Vi fandt 5 opskrifter med søgeordet grønlangkål:
Facts om grønlangkål:
Grønlangkål er en typisk jysk egnsret. Retten kendes også på Lolland og Falster, samt Nordtyskland og som julemad fra Halland og det nordvestlige Skåne. I Danmark findes retten i flere lokale varianter. I Vendsyssel tilberedtes den ribbede, ikke hakkede kål ved kogning med de ukurante stykker flæsk og kogeben, i gamle dage i gruekedlen. Efter kogningen knugedes kålen i boller, som blev sat i spisekammeret. Før servering blev grønkålsbollerne hakket meget lidt, derefter stegt i smør, margarine eller palmin for til sidst at blive rørt op med fløde. Nogle steder i Vendsyssel blev kålen serveret med kanelsukker, ofte blev der drukket rygende varm hvidtøl til. I Sønderjylland derimod hakkes og koges grønkål, der tilsættes fløde.
Grønlangkål - nem opskrift med frisk eller frossen grønkålGrønlangkål - nem opskrift med frisk eller frossen grønkål
Min opskrift på grønlangkål. En god og klassisk opskrift, og du kan lave grønlangkålen med frisk eller frossen grønkål. God til bla. skinke.(Madens Verden)
Hamburgerryg med grønlangkål opskriftHamburgerryg med grønlangkål opskrift
Se hvordan du laver en kogt hamburgerryg med grønlangkål som retten skal laves. God til nytårsaften - eller når du har lyst til denne klassiker.(Madens Verden)
GrønlangkålGrønlangkål
Grønlangkål hører til på julebordet som fast inventar - men kan sagtens nydes hele året rundt. Prøv opskriften her. (Karolines Køkken)
Tilbehør til hamburgerryg - her er 5 forslagTilbehør til hamburgerryg - her er 5 forslag
Her får du fem forslag til tilbehør til hamburgerryg, og du kan blandt andet servere stuvede bønner, perlebygsalat eller grønlangkål til kødet.(Madens Verden)
GrønlangkålGrønlangkål
Grønlangkål er en tradition på julefrokostbordet og smager skønt til glaseret skinke og julemedister - få opskrift på den klassiske ret her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes