Vi fandt 7 opskrifter med søgeordet hønsesalat:
Rugboller og hønsesalat med estragonRugboller og hønsesalat med estragon
Du har været gennem diverse salater, Også dem i hippe glas. Og de der wraps, som kun tog tv-kokken 3 minutter at bikse sammen, men kræver ualmindelig meget forberedelse og hjernekapacitet at få foldet sammen kl. 6.43. Her godt og vel 1 måned inde i arbejds- og studiehalvåret, er du tilbage. Ved 4 snoozinger. De...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurtSandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurt
Hjemmelavet hønsesalat smager skønt i en sandwich eller på ristet rugbrød. Prøv en pifte den traditionelle opskrift op med græsk yoghurt, bacon og pecannødder.(Louiogbearnaisen)
HønsesalatHønsesalat
Hønsesalat er en klassisker på frokostbordet. Nyd salaten med bacon allerede om 45 minutter med opskriften her! (Karolines Køkken)
Hønsesalat med spidskål og dildHønsesalat med spidskål og dild
Denne lækre opskrift på hønsesalat med spidskål og dild når hele smagspaletten rundt. Den sprøde og friske smag fra koriander og hytteosten er en fantastisk kombination.(Karolines Køkken)
Hønsesalat – lækker og velsmagendeHønsesalat – lækker og velsmagende
Hønsesalat hører sig til det gode frokostbord. Her får du en meget nem og velsmagende opskrift på den skønneste hønsesalat. (Madsvin)
Hønsesalat à la GastromandHønsesalat à la Gastromand
I forlængelse af vores opskrifter på Karrysalat og Italiensk salat kommer her undertegnedes bud på en hjemmelavet hønseesalat. "Salaten" vil være et hit på julefrokostbordet, men jeg bruger den faktisk til aftensmaden, når det nogen gange(Gastromand.dk)
Hønsesalat med grønne aspargesHønsesalat med grønne asparges
Du kender det godt. Nogle gange, har man lyst til at gøre noget, hvor man lige kigger sig over skulderen, for at se, om der er nogen, der holder øje. Sådan er det lidt med(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes