Vi fandt 9 opskrifter med søgeordet lammekølle:
Lammekølle i fad med kartofler og lammeskyLammekølle i fad med kartofler og lammesky
Her er min opskrift på lammekølle i ovn. Lammekøllen steges i et fad sammen med kartofler, gulerødder, rødløg og en dejlig lammesky. Med tid og temperatur.(Madens Verden)
Pulled Lamb - smørmør lammekøllePulled Lamb - smørmør lammekølle
Det hele startede sådan set med en lille tur til Wales, hvor jeg havde fornøjelsen af at opleve det smukke land, drikke øl og ikke mindst spise verdensklasselam! Når man har sagt A må man(Gastromand.dk)
Langtidsstegt lammekølle med grønne aspargesLangtidsstegt lammekølle med grønne asparges
Her får en opskrift på langtidsstegt lammekølle der giver dig den skønneste, velsmagende og møre lammekølle, du kan forestille dig. Det bliver en langtidsstegt lammekølle som både du og dine gæster vil nyde.(Madsvin)
Spicy lammekølle og salat med grønne bønnerSpicy lammekølle og salat med grønne bønner
Spicy lammekølle og salat med grønne bønner, er dejlig ret med masser af smag. Glæd dig til at nyde det krydrede lammekød med chili, citron og koriander.(Karolines Køkken)
Lammekølle med flødekartofler som gæstemadLammekølle med flødekartofler som gæstemad
Lammekølle med flødekartofler er lækker gæstemad, Lammekøllen bliver perfekt når du steger det i ovnen ved 165 grader, og krydrer det med ramsløg.(Madens Verden)
Lammekølle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatzikiLammekølle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatziki
Lav nemt en hel lammekølle i ovn, som smager skønt. Lækker opskrift, hvor både lam, kartofler og tilbehør skal i en gryde og passe sig selv i ovnen. Opskrift på lam med med lækkert tilbehør(Louiogbearnaisen)
Lammekølle med flødekartofler Lammekølle med flødekartofler
Lammekølle er et lækkert stykke kød til både hverdag og fest. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat.(Karolines Køkken)
Lammekøller med grøn salatLammekøller med grøn salat
Lammekøller med grøn salat er en opskrift, som indeholder det hele. Lækre lammekøller med citronsaft, smagfuld estragon dressing og sprød grøn salat med salatost.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartoflerLangtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler er nemt og lækkert. Kødet bliver mørt og lækkert, når det bliver langtidsstegt(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes