Vi fandt 38 opskrifter med søgeordet kikærter:
Quinoasalat med kikærter og granatæbleQuinoasalat med kikærter og granatæble
Quinoa mætter godt og er super lækkert at bruge i en salat til aftensmaden eller madpakken. Nem og lækker vegansk quinoa salat med kikærter og spinat(Louiogbearnaisen)
Marokkansk gryderet med græskar og kikærterMarokkansk gryderet med græskar og kikærter
Marokkansk mad er krydret og smager fantastisk. Prøv en marokansk vegetar ret med græskar, kikærter og masser af krydderier. Find opskrift her(Louiogbearnaisen)
Salat med kikærter, kål, frugt og linserSalat med kikærter, kål, frugt og linser
Den fyldige salat er en fin middagsret med brød til, men du kan også servere den som tilbehør til det meste kød.(Karolines Køkken)
Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærterVegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter
Nem og lækker opskrift på vegetarisk curry med grøntsager, kikærter og varme krydderier. Lav en sund curry på kun 20 min. Nem vegetarmad til aftensmaden.(Louiogbearnaisen)
Salat med røget kylling og kikærterSalat med røget kylling og kikærter
Røget kylling, stegt, grillet eller dampet, det smager alt sammen super i salaten - du vælger selv. Her er der valgt røget kylling. (Karolines Køkken)
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressingBagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressing
Nem og lækker salat med bagte kikærter, blomkål og quinoa. Spis den vegetarisk eller med grillet kylling/fisk. Sund og mættende aftensmad eller frokost.(Louiogbearnaisen)
Bagte radiser og kikærter med fetaBagte radiser og kikærter med feta
Lækker og nem opskrift med radiser. Synes du radiser er for stærke, så bag dem i ovnen og brug dem i en salat. Lækkert tilbehør til aftensmaden.(Louiogbearnaisen)
Varme kikærterVarme kikærter
Varme pandestegte kikærter med spidskommen er lynhurtige at lave. Suppler kikærterne med en salat eller spis dem som tilbehør til aftensmaden. (Karolines Køkken)
Sprøde, krydrede kikærter som snack – på pande eller i ovnSprøde, krydrede kikærter som snack – på pande eller i ovn
Krydrede kikærter er en nem snack at lave i ovnen eller på panden. Vælg dit yndlingskrydderi og 20 min. efter er der nemme, sunde snacks. Både til hverdag og fest.(Louiogbearnaisen)
Gulerodssuppe med ingefær og krydrede kikærterGulerodssuppe med ingefær og krydrede kikærter
Gulerodssuppe er en nem og sund suppe, som smager fantastisk. Få varmen med verdens bedste gulerodssuppe, som du får opskrift på her(Louiogbearnaisen)
Bagte kartofler, porrer og kikærterBagte kartofler, porrer og kikærter
Bagte kartofler, porrer og kikærter i ovn med krydderier er lækkert og nemt tilbehør til aftensmad eller skøn vegetarret. Find opskrift her >(Louiogbearnaisen)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
“Nogle dage skal det bare gå hurtig, men alligvel skal det være ordenlig mættende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en håndfuld bønner og kikærter i, men også suppehorn, chorizopølse eller hvad skabet lige byder, kan tilsættes for mere fyld.”(Louiogbearnaisen)
Auberginegryde med fennikel og ristede kikærterAuberginegryde med fennikel og ristede kikærter
Auberginen er kogt ind med en masse smag af timian, hvidløg, fennikel og æble. Ristede kikærter giver et sprødt element med smag og højt proteinindhold.(Karolines Køkken)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Curry med kikærter og paneerCurry med kikærter og paneer
Super simpel tomatcurry med frisk spinat og hjemmelavet paneer. En dejlig vegetargryderet.(Karolines Køkken)
Kikærtesalat med ristede gulerødderKikærtesalat med ristede gulerødder
Nem og super lækker opskrift på en skøn kikærtesalat med ristede gulerødder og skønne krydderier - få opskrift på salat med kikærter her(Valdemarsro)
Ristede kikærterRistede kikærter
Lækre sprøde krydrede kikærter. Spis dem som snack eller drys dem på din salat eller varme mad.(Karolines Køkken)
Spidskålspasta med ristede kikærterSpidskålspasta med ristede kikærter
De ristede kikærter giver et dejligt, sprødt drys på denne grønne pastaret.(Karolines Køkken)
Bagte søde kartofler med sprøde kikærter og broccolipestoBagte søde kartofler med sprøde kikærter og broccolipesto
Skulle man vove springet og servere en dejlig vegetarret.....også til gæster. Her er i hvert tilfælde knald på både smag, farver og konsistenser.(Karolines Køkken)
Ristede kikærter - opskrift på sprøde kikærter der er perfekt til salatRistede kikærter - opskrift på sprøde kikærter der er perfekt til salat
Ristede kikærter er lækre som en proteinrig og super velsmagende snack og så er de helt fantastiske som topping på salat og suppe - få opskrift her(Valdemarsro)
Rødbedehummus med kikærterRødbedehummus med kikærter
En skøn dip, brug den som snack til velkomstdrinken med chips og grøntsager til. Eller som "saucen" til en bøf med en lækker salat ved siden af. (Karolines Køkken)
Falafler - af kikærter fra dåseFalafler - af kikærter fra dåse
Falafler er skønne - sprøde og fristende. Men de kræver planlægning, hvis du skal lave dem af tørrede kikærter. Her har vi en opskrift, hvor vi bruger kikærter fra dåse og sparer en masse tid, uden at gå på kompromis med det sprøde ydre og indre.(Karolines Køkken)
Falafelvaffel med lækker topping - opskrift på lækre falafel vaflerFalafelvaffel med lækker topping - opskrift på lækre falafel vafler
Falafel vaffel er en lidt anderledes måde at spise de lækre falafler på - her får du en skøn opskrift på lækre falafel vafler med kikærter(Valdemarsro)
Gulerodssuppe med sprøde kikærterGulerodssuppe med sprøde kikærter
Gulerodssuppe med skøn smag af ingefær og knasende sprøde kikærter på toppen. (Karolines Køkken)
Aubergine med kikærter og tahinAubergine med kikærter og tahin
Ikke alle retter er lige fotogene, og denne her med aubergine er et pragteksemplar på det. Jeg lavede den faktisk for nogle uger siden, men da vi ikke rigtig kunne samarbejde om fotograferingen, røg den lidt i skammekrogen. Retten er faktisk ret lækker og en genial måde, at få brugt aubergine på. Jeg bruger kun...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gryderet med kylling, kikærter og ølGryderet med kylling, kikærter og øl
Gryderet med kylling, kikærter og øl(Louiogbearnaisen)
Grøntsagsgryde med kikærterGrøntsagsgryde med kikærter
Denne grøntsagsgryde med kikærter er virkelig lækker og giver en skøn varme - den er sund og mættende - få opskriften her(Valdemarsro)
Mørbrad med grillet grønt og kikærterMørbrad med grillet grønt og kikærter
Grillet mørbrad på grillen eller på grillpanden. Det må vejret bestemme. Hertil grillede grøntsager anrettet som salat. (Karolines Køkken)
Ovnbagte kartofler, grøntsager og majskolbeOvnbagte kartofler, grøntsager og majskolbe
Ovnbagte kartofler og grøntsager er nemt og sundt tilbehør til aftensmad med fx. kylling eller som vegetarisk hovedret med kikærter. Lækker opskrift her(Louiogbearnaisen)
Krydret thaisuppe med kokosmælk og kikærterKrydret thaisuppe med kokosmælk og kikærter
En spicy thaisuppe er lækker og nem aftensmad. Vegetarisk opskrift med kokosmælk, rød karry og kikærter - kylling kan tilsættes og styrken kan justeres(Louiogbearnaisen)
Grillede gulerødder med kerner, kikærter og bearnaisesauceGrillede gulerødder med kerner, kikærter og bearnaisesauce
Grillede hele gulerødder kan laves både i ovn og på grill og de smager fantastisk som tilbehør eller vegetarisk hovedret. Server grillede gulerødder med bearnaise sauce, som med estragon smagen er et perfekt match til gulerødderne Se her, hvordan du griller hele gulerødder med top her.(Louiogbearnaisen)
Grillede søde kartofler med kikærterGrillede søde kartofler med kikærter
Søde lækre bagte kartofler med et krydret fyld af kikærter - skøn ret på sommergrillen. (Karolines Køkken)
Marokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærterMarokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærter
Marokansk salat er en nem og fyldig salat, som passer perfekt til frokost eller som en lækker salat til kylling eller kød. Få opskrift på marokkansk salat med kikærter, quinoa, gulerødder og krydret dressing her.(Louiogbearnaisen)
Quesadillas med kikærter og smeltet ostQuesadillas med kikærter og smeltet ost
Dejlige quesadillas (fyldte tortillapandekager med smeltet ost) med vegetarisk fyld. På toppen iskold kvarkdressing....og koriander der giver smag af Mellem- og Sydamerika.(Karolines Køkken)
Tunesisk gryde med kylling og couscousTunesisk gryde med kylling og couscous
Tunesisk mad er mættende og med masser af krydderier. Lav en lækker og nem gryderet fra Tunesien med kylling, kikærter, traditionel cous cous og krydderier.(Louiogbearnaisen)
Marokkansk gulerodssalat med kikærter, pistacienødder og krydret dressingMarokkansk gulerodssalat med kikærter, pistacienødder og krydret dressing
Nem og lækker marokkansk gulerodssalat med krydret dressing med gurkemeje, spidskommen og lime. Klik her og få opskrift på salat med gulerod >>(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes