Vi fandt 14 opskrifter med søgeordet 🥔 søde kartofler:
Bønnefad med søde kartoflerBønnefad med søde kartofler
En lynhurtig og nem aftensmad - som også fungerer fint i madkassen dagen derpå, fx sammen med et stykke godt brød. (Karolines Køkken)
Grove fladbrød med frisk kålsalat, kryderede søde kartofler og avocado-dipGrove fladbrød med frisk kålsalat, kryderede søde kartofler og avocado-dip
Lækre og hurtige fladbrød / naanbrød bagt på panden og fyldt med sundt og mættende fyld. Spis dem som nem aftensmad eller sund frokost. Snup opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Sød kartoffelsuppe med baconvridereSød kartoffelsuppe med baconvridere
“Efter jeg lavede søde kartofler til julekalkunen er jeg blevet ret vild med dem. Suppen her er en opskrift fra magasinet “Boligliv”, oprindeligt med chorizopølse. Men da der skulle vridere til, blev toppingen udskiftet med bacon. En super hurtig og mættende suppe, der nu er gemt i fryseren til februars kolde dage.”      ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Dampet torsk med søde kartoflerDampet torsk med søde kartofler
Dampet torsk, søde kartofler og svampe, som får en lækker cremet sauce af lidt hvidvin og et skvat fløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines Køkken)
Mashed Sweet Potatoes – mos af søde kartoflerMashed Sweet Potatoes – mos af søde kartofler
Med Super Bowl lige rundt om hjørnet er det tid til at tune in på alle de lækre amerikanske klassikere. Mashed Sweet Potatoes er umulig at komme udenom og kan spises som tilbehør til praktisk talt(Gastromand.dk)
Bagte søde kartofler med sprøde kikærter og broccolipestoBagte søde kartofler med sprøde kikærter og broccolipesto
Skulle man vove springet og servere en dejlig vegetarret.....også til gæster. Her er i hvert tilfælde knald på både smag, farver og konsistenser.(Karolines Køkken)
Bagte søde kartofler med to slags dipBagte søde kartofler med to slags dip
Kartoflens naturlige søde smag kommer frem efter noget tid i ovnen og harmonerer perfekt sammen med de to slags dip.(Karolines Køkken)
Gumbo i den store sorte grydeGumbo i den store sorte gryde
Gumbo her er fra Jamie Olivers kogebog “Jamies Amerika”. Jeg har lavet en del om på den, da jeg ikke lå inde med helt samme ingredienser, fond og søde kartofler. Retten, der laves i en autentisk sort stegegryde, minder om en rigtig vinterret, men den er overraskende let og lækker som sommermad. Den er bestemt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Chili con carne med søde kartofler og avocadoChili con carne med søde kartofler og avocado
Chili con carne med ekstra fyld af søde kartofler smager dejligt og ser smukt ud. Chili con carne er en super ret, både til dig selv og når du skal lave mad til mange.(Karolines Køkken)
Bagte søde kartofler med bacon og æblefyldBagte søde kartofler med bacon og æblefyld
Så er efterårs favoritten fundet! Jeg skal faktisk kun spise de her kartofler resten af sæsonen, for de smager ualmindelig godt på en regnvåd, blæsende dag. Og dem er der da kommet en del af, her på det sidste – så mange, at mit krydderurtebed suger til sig af vandet og nægter at gå i vinterdvale....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grillede søde kartofler med kikærterGrillede søde kartofler med kikærter
Søde lækre bagte kartofler med et krydret fyld af kikærter - skøn ret på sommergrillen. (Karolines Køkken)
Hjemmelavede chips af sød kartoffel + Ranch dipHjemmelavede chips af sød kartoffel + Ranch dip
Det er nemt at lave chips selv. Prøv en sundere chips på søde kartofler bagt i ovnen. Få opskrift på chips + hjemmelavet dip her > (Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes