Vi fandt 23 opskrifter med søgeordet 🍄 trøffel:
Ravioli & sommertrøffelRavioli & sommertrøffel
Jeg fik først rigtig smag for trøfler, da jeg fik et kæmpe lokumsbræt af en wienerschnitzel totalt belagt med revet trøffel nede i Italien. Efter den oplevelse elsker jeg simpelthen den lille magiske svamp. Jeg(Gastromand.dk)
Braiserede svinekæber med svampe og trøffelolie i kålpakkerBraiserede svinekæber med svampe og trøffelolie i kålpakker
I anledningen af Gastromands debut i dagspressen kiggede Eksilsønderjyden med påhæng over fra hovedstaden til en weekend i maden og drikkens tegn. I denne omgang må du nøjes med opskriften på svinekæberne (jeg lover at de(Gastromand.dk)
Pasta med trøffel, parmesan og salviesmørPasta med trøffel, parmesan og salviesmør
Pasta med trøffel, parmesan og salviesmør er en skøn og velsmagende ret, som du kan lave på få minutter. Imponér kæresten, gæsten eller dig selv.(Madsvin)
Ribeye, smørstegt champignon, trøffel og knust kartoffelRibeye, smørstegt champignon, trøffel og knust kartoffel
Ribeye er en fantastisk udskæring, som er dejligt mør og fuld af smag. Jeg valgte denne gang at toppe ribeyen med champignon og friskrevet trøffel.(Madsvin)
Svamperisotto med parmesan og trøffelSvamperisotto med parmesan og trøffel
Svamperisotto er en skøn ret, som kan laves på meget kort tid. Hvis du har lidt trøfler og parmesan liggende, er du godt kørende til denne skønne ret.(Madsvin)
Portobellosmør - Din nye favoritPortobellosmør - Din nye favorit
Portobellosmør er en fantastisk ledsager til et godt stykke brød, en lækker bøf eller som ingrediens i en lækker svamperisotto med parmesan og trøffel.(Madsvin)
Provencalsk lammegryde med rodfrugter og trøffel - SponsoreretProvencalsk lammegryde med rodfrugter og trøffel - Sponsoreret
Lammegryde er sydfransk kogekunst fra øverste hylde. Velsmagen er i top, og så er det også en ret, der et let at lave. Se opskriften her.(Madsvin)
Hvide asparges, hollandaise og trøflerHvide asparges, hollandaise og trøfler
Hvide asparges og hollandaise er efterhånden en klassisker. Her er der tilsat trøffelpasta og rigeligt med friskrevet trøffel - og du vil elske det!(Madsvin)
Jordskokkesuppe med espresso, trøffelolie og sprødtJordskokkesuppe med espresso, trøffelolie og sprødt
Jordskokkesuppe er en vidunderlig suppe, der hører sensommeren og det tidlige efterår til. Her er en lidt alternativ variant, hvor velsmagen er i højsædet.(Madsvin)
Hvid trøffel med limeHvid trøffel med lime
Lime giver et frisk modspil til den hvide chokolade. Smelter på tungen...(Karolines Køkken)
TrøffelhollandaiseTrøffelhollandaise
Der er bare nogle sæsongrøntsager, man altid går og glæder sig til, og en af dem er for mig asparges. De er i sæson i relativt kort tid, så det er bare med at nyde(Gastromand.dk)
Kalvehaler og vintertrøffel - Velsmag så det batterKalvehaler og vintertrøffel - Velsmag så det batter
Kalvehaler er noget af lækreste kød du kan braisere. Her får du en lækker og udførlig opskrift, hvor velsmagen er i højsædet.(Madsvin)
Boller i selleri - trøffelstyleBoller i selleri - trøffelstyle
Inspireret af et besøg (for en del år siden) på Restaurant No. 61 har jeg prøvet at genskabe en af de retter, vi fik den aften. Retten findes også i den Verdens Bedste Kogebog 2014:(Gastromand.dk)
Chokolade trøflerChokolade trøfler
chokoladetrøfler er det allerbedste chokoladeslik – den fløjlsbløde cremede chokolade trøffel smelter i munden – Få opskriften her(Valdemarsro)
Sprødt hønseæg, trøffel og svampebouillonSprødt hønseæg, trøffel og svampebouillon
En opskrift på en temmelig ekstravagant ret, som du og dine gæster sent vil glemme. Du får bl.a. en god grundopskrift på svampebouillon og trøffelmayo.(Madsvin)
TræstammerTræstammer
Hjemmelavede lækre træstammer med trøffelmasse rullet i marcipan og dyppet i chokolade er et hit og nemt at lave selv - få opskrift(Valdemarsro)
Chokoladetrøffel med hasselnøddeknas - opskrift på lækker konfektChokoladetrøffel med hasselnøddeknas - opskrift på lækker konfekt
Chokoladetrøffel med lækker hasselnøddeknas er en skøn konfekt til julebordet og hele året rundt - få en skøn opskrift her(Valdemarsro)
Stegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmørStegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmør
Hvis du virkelig vil imponere, serverer du havtaske og trøfler. Et delikat stykke fisk placeret på en sød ærtepure. Det bliver ikke bedre.(Karolines Køkken)
TrøffelkuglerTrøffelkugler
Bløde chokoladetrøfler der smelter i munden. Pynt dem gerne forskelligt, det ser festligt og flot ud.(Karolines Køkken)
Perfekte røræg – lækre og cremedePerfekte røræg – lækre og cremede
Glem alt om mælk, fløde og andet lir, når du skal lave de perfekte røræg, aka scrambled eggs. Det eneste, det kræver, er friske æg af god kvalitet og kontrol over varmen på dit komfur. Nå ja, og så selvfølgelig masser af revet trøffel, hvis du har det.<span class="more-link"><a href="https://gastromand.dk/r%C3%B8r%C3%A6g" class="more-link">Læs mere</a></span>(Gastromand.dk)
Chokoladetrøffel med knasChokoladetrøffel med knas
Ekslusiv hjemmelavet juleknas, der er alle anstrengelserne værd.(Karolines Køkken)
Chokoladetrøffel med ristede frøChokoladetrøffel med ristede frø
Der er masser af lækkert konfekt i butikkerne, men når du laver konfekten selv, er det ren kreativ hygge for hele familien.(Karolines Køkken)
ChokoladetrøffeltærteChokoladetrøffeltærte
Hakkede biscotti og ristede mandler giver denne chokoladetrøffeltærte en ekstra dimension.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes