Vi fandt 389 opskrifter med søgeordet brød:
Hjemmebagte grissiniHjemmebagte grissini
Lækre sprøde italienske brødstænger, der går fantastisk til alt hvad der kan dyppes i.(Fritidskok.dk)
Hjemmebagt naan brødHjemmebagt naan brød
Lær at bage den uundværlige følgesvend til mange indiske retter.(Fritidskok.dk)
Naanbrød og Agurke-Mynte SauceNaanbrød og Agurke-Mynte Sauce
Intet indisk køkken uden et lækkert hjemmebagt naanbrød og de krydrede retter smager himmelsk med en kold agurkesauce - få opskrift(Valdemarsro)
Kalkunsalat med ristede rugbrødspyramiderKalkunsalat med ristede rugbrødspyramider
En fyldig og lækker salat med fugl - pip!(Karolines Køkken)
Smørrebrød med ost og radisesalsaSmørrebrød med ost og radisesalsa
Den syrlig salsa kommer virkelig til sin ret her. En dekorativ måde at servere ost på.(Karolines Køkken)
Linsesalat med kål, rodfrugter og brødcroutonerLinsesalat med kål, rodfrugter og brødcroutoner
Mættende salat der både smager fantastisk og er en fryd for øjet. Anret den i fx patentglas, så er den nem at tage med som madpakke eller på picnic.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med paneret fiskSmørrebrød med paneret fisk
Selvom man kan nyde smørrebrød hele året, så er dettte stykke ekstra lækkert i den danske sommer, hvor råvarerne er i sæson og det hele bare er mere sprødt, friskt og lækkert.(Karolines Køkken)
Bønnedeller i pitabrødBønnedeller i pitabrød
Super nemme og lækre vegetarfrikadeller, med lidt bid og masser af smag. (Karolines Køkken)
Linsesalat med salatost og hvidløgsbrødLinsesalat med salatost og hvidløgsbrød
Linser smager godt, mætter godt og er fyldt med protein fra planteriget. I denne friske og fyldige salat får de smag fra bl.a. olivenolie, citron og salatost.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med skinke og let italiensk salat Smørrebrød med skinke og let italiensk salat
Erstat mayonnaisen med kvark og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag. (Karolines Køkken)
Panini brødPanini brød
Bag jeres egne brød til panini.....og kom evt. ekstra i fryseren. Så er det nemt for ungerne at lave paninier når de kommer hjem fra skole.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolataSmørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata
Lækkert vegetarisk smørrebrød, der bryder med de traditionelle af slagsen. Lad dig gerne friste, for dette smørrebrød er friskt, sprødt og lækkert på sin helt egen måde.(Karolines Køkken)
Panini med rugbrød og avocadoPanini med rugbrød og avocado
Panini er en grillet sandwich - og således er panini i familie med toast. Her får du en panini i en grov variant, hvor det traditionelle lyse brød er byttet ud med rugbrød.(Karolines Køkken)
SuppebrødSuppebrød
Små lækre brød til suppen - dejen kan formes på et utal af måder, så find en, der passer godt til dig.(Karolines Køkken)
Grove fladbrød med frisk kålsalat, kryderede søde kartofler og avocado-dipGrove fladbrød med frisk kålsalat, kryderede søde kartofler og avocado-dip
Lækre og hurtige fladbrød / naanbrød bagt på panden og fyldt med sundt og mættende fyld. Spis dem som nem aftensmad eller sund frokost. Snup opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Smørstegt brød med grønkålschips og rognSmørstegt brød med grønkålschips og rogn
Indbydende små snacks med sprøde grøntkålschips og rogn på smørstegte brødcroutoner.(Karolines Køkken)
Rugstykker – det saftige rugbrødRugstykker – det saftige rugbrød
  De lækre saftige rugstykker, som jeg bagte til min lakserilette. Som jeg før har skrevet, er jeg ikke verdens største fan af almindeligt rugbrød, da det bare alt for hurtigt bliver tørt og kedeligt. Jo, når jeg kan få et helt friskbagt fra bageren med god spegepølse eller lun leverpostej, er rugbrød min livret...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Løgsuppe med ostebrødLøgsuppe med ostebrød
Fransk inspireret klassiker med ostebrød, som gratineres i ovn ovenpå den portionsanrettede suppe.(Karolines Køkken)
LuciabrødLuciabrød
Traditionen med Luciabrød stammer fra Sverige, hvor de hedder "Lussebrød". Prøv de små brød med opskriften her. (Karolines Køkken)
Luciabrød med safranLuciabrød med safran
I Sverige nydes lusse-brødene, som er det svenske navn, på Luciadag den 13. december. Men vi kan stå inde for, at de også smager dejligt på mange andre dage.(Karolines Køkken)
Bananbrød | Amerikansk Banana BreadBananbrød | Amerikansk Banana Bread
Bananbrød er lækkert, svampet og smager helt fantastisk som alternativ til banankage. Bedste opskrift på amerikansk Banana Bread med valnødder og chokolade(Louiogbearnaisen)
Gastromand goes Tapas III: Albondigas (kødboller i sovs)Gastromand goes Tapas III: Albondigas (kødboller i sovs)
Det er en almen misforståelse af tapas er lig med brød med mere eller mindre interessant fyld, men definitionen er altså noget bredere end som så. Albondigas betyder egentlig fars eller farsbrød, men når man bestiller(Gastromand.dk)
Sneglebrød med kardemommeSneglebrød med kardemomme
Alle elsker snegle - og især nybagte!(Karolines Køkken)
Nemme ostebrødNemme ostebrød
Lækre og meget nemme ostebrød som du kan servere til fx suppe eller salat. Du kan fint bruge osterester og daggammelt brød, hvilket gør ostebrødene til en super tøm-køleskabet opskrift.(Karolines Køkken)
SnobrødSnobrød
Det er et sikkert hit blandt børn i alle aldre at bage snobrød over gløderne på et bål. Du kan undlade skinke og ost i din snobrødsdej, hvis du foretrækker den enkle udgave.(Karolines Køkken)
Pull Apart brød med krydderurter, hvidløgssmør og ostPull Apart brød med krydderurter, hvidløgssmør og ost
Opskrift på nemt brød med krydderurter, hvidløgssmør og revet ost. Lækkert madbrød til grill mad, middagsgæster og picnic. Brød opskrifter >>(Louiogbearnaisen)
Grove naanbrød på pandenGrove naanbrød på panden
Naanbrød på panden er hurtige, nemme og smager skønt til indisk mad. De her er grove, men samtidig bløde og bages på pande. Bedste opskrift på naanbrød.(Louiogbearnaisen)
Snobrød med salt og peberSnobrød med salt og peber
Med denne opskrift på snobrød med salt og peber kan du lave lækkert, velsmagende og sjovt brød. Et sikkert hit hos børnene.(Karolines Køkken)
Nemt hjemmebagt rugbrødNemt hjemmebagt rugbrød
Der er masser af frø og kerner i dette rugbrød, der hæver på gær og er mindre syrligt end almindeligt rugbrød.(Karolines Køkken)
SnobrødsdejSnobrødsdej
Lav en portion snobrødsdej og sæt den til hævning. Tænd imens et bål og hyg dig med at bage snobrød, når flammerne er blevet til gløder. Er du ikke i nærheden af et bålsted, kan du bruge et bålfad.(Karolines Køkken)
Brød med soltørrede tomater, rosmarin og havsaltBrød med soltørrede tomater, rosmarin og havsalt
Nemt og lækkert madbrød med fyld af soltørrede tomater og krydderurter. Server det grove madbrød til grill eller brug det på madpakken.(Louiogbearnaisen)
StenalderbrødStenalderbrød
Stenalderbrød er fyldt med nødder, kerner og frø, som mætter godt. Opskrift på super nemt og sundt keto brød, som kan bages gultenfrit.(Louiogbearnaisen)
Groft hirsebrødGroft hirsebrød
Er der noget som nybagt brød - her er et af den grovere slags!(Karolines Køkken)
Pitabrød med krydrede kødbollerPitabrød med krydrede kødboller
En udfordring fra Friland indløb i postkassen. Friland er en del af Danish Crown og er leverandør af både økologisk og frilandskød fra grise og køer. I sin enkelhed bestod udfordringen i at skabe en(Gastromand.dk)
Groft pandebrødGroft pandebrød
Et skønt groft brød, der bages i en pande uden fedtstof. Der er kvark i dejen, og det giver brødet både fugtighed og elasticitet.(Karolines Køkken)
Sandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurtSandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurt
Hjemmelavet hønsesalat smager skønt i en sandwich eller på ristet rugbrød. Prøv en pifte den traditionelle opskrift op med græsk yoghurt, bacon og pecannødder.(Louiogbearnaisen)
Rugbrødsvridere med serranoskinkeRugbrødsvridere med serranoskinke
De her rugbrødsvridere passer perfekt til madpakken - både til en hurtig snack og som tilbehør til frokosten. Nemme og hurtige - find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Groft speltbrød med æbleternGroft speltbrød med æbletern
Friskbagt brød til fx brunch...uhm! Brødene laves helt færdige i formene, koldhæver i køleskabet natten over og bages næste morgen.(Karolines Køkken)
Focaccia brødFocaccia brød
Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert.(Karolines Køkken)
Black Beans CupcakesBlack Beans Cupcakes
Nu har vi været igennem salater, gryderetter, dips og brød med bønner. Så er det vist ved at være tid til en omgang kage, vil jeg mene. Der er ikke det, som mine elskede bønner ikke kan bruges til og pt. arbejder jeg faktisk med en tærtedej med bønner. Jep, det har i allerhøjeste grad...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grove naanbrød fyldt med spicy laks, tzatziki og rucolaGrove naanbrød fyldt med spicy laks, tzatziki og rucola
Siden jeg lavede disse naanbrød, har jeg masser af ideer med dem. Udgaven her er endnu et måltidfra sidste uge med besøg. Og igen en billedkvalitet, som virkelig kunne være noget bedre!! Men jeg er vist en smule trættende for mine medmennesker, når jeg skal springe rundt og lege fotograf 20 minutter – inden nogen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nødde- og kernebrødNødde- og kernebrød
Dette "rugbrød" er bagt af mandler, valnøddekerner, solsikkekerner og græskarkerner, der males til en rasp-lignende mel.(Karolines Køkken)
Grove madpakke-brød med rucola-friskostGrove madpakke-brød med rucola-friskost
Jeg er ret vild med knækbrød og især WASA’s nye udgave med surdej er et hit lige pt. Man kan sagtens selv bage knækbrød, men de er altså gode, sådan nogle købe nogen. Og så kan der proppes masser af fyld ovenpå uden de går i stykker. Uhmm, sådan en skive med smør, ost og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Boston Baked BeansBoston Baked Beans
En ægte amerikansk madklassiker er Boston Baked Boston lavet med molasses. Opskriften tager lidt tid, men er det hel værd. Server med rustik surdejsbrød.(Louiogbearnaisen)
Crostini med asparges og fetaCrostini med asparges og feta
Crostini er det samme som bruchetta - sprøde brød med lækkert fyld. Prøv en forårs opskrift med asparges. Perfekt til brunch, forret eller som snack til champagne.(Louiogbearnaisen)
Klassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrødKlassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrød
Æggekage er nem og lækker frokost eller aftensmad. Top den med tomat, purløg og bacon og server med rugbrød. Bedste opskrift på æggekage(Louiogbearnaisen)
NøddebrødNøddebrød
Med denne opskrift på nøddebrød kan du servere et velsmagende brød til morgenbordet. Brødet har en lækker smag af hasselnøddekerner og en let sødme fra honning.(Karolines Køkken)
Sødt rugbrød med mandler og tranebærSødt rugbrød med mandler og tranebær
Mandler, tørrede tranebær, usødet ymerdrys og hvidtøl giver smag til dette "rugbrød" der er oplagt som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Grove brød med brus, feta og friske krydderurterGrove brød med brus, feta og friske krydderurter
Jeg er blevet åndssvag glad for mine nye brødform, som giver de fineste små brød. Jeg har jo stadig nogle dage med forelæsninger og timer inden eksamen, så lidt til madpakken skal der til. Og hvad bedre end brød med fyld? De er bare lige til, at hive med i tasken og så er der serveret (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pocherede æg med spinatPocherede æg med spinat
Pocherede æg smager skøn med ristet rugbrød og spinat - Et pocheret æg er nemt at lave og smager godt og opskriften finder du her(Valdemarsro)
Sunde spinatjuice-brød med skyr og valnødderSunde spinatjuice-brød med skyr og valnødder
For lidt tid siden lavede jeg jo gulerodsjuice-brød med stor succes og det krævede selvfølgelig endnu et eksperiment – nemlig med spinat. Ja, jeg tænker altid ikke heeelt så langt, så da spinatjuicen skulle presses i juicemaskinen, ja, så åd den altså 1 kilo spinat (!!) inden jeg nåede 4 dl juice..  Det tog sin...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Svensk knækbrødSvensk knækbrød
Svensk knækbrød eller svenske møllehjul er en dejlig spise. Spis knækbrød, som de traditionelt gør i Sverige, med marinerede silefileter, eller hold dig til den mere klassiske danske version med smør og ost.(Karolines Køkken)
Foccacia brød med tomat og rosmarinFoccacia brød med tomat og rosmarin
Bag verdens bedste foccacia brød - fyld med tomat, rosmarin eller havsalt. Opskrift på italiensk madbrød, som kan bages i bradepande eller runde brød >>(Louiogbearnaisen)
Salat med små, lune frokostbrødSalat med små, lune frokostbrød
Perfekt kombination mellem de lune, fyldte brød og den sprøde salat.(Karolines Køkken)
SolsikkebrødSolsikkebrød
Let bagt brød i en anderledes form. Server det koldt med smør og ost til.(Karolines Køkken)
Svensk sundhedsbrødSvensk sundhedsbrød
Lækkert, svensk grovbrød med tørret frugt og tyttebærsyltetøj(Karolines Køkken)
Sodabrød med cheddar og rosmarin (Irish Soda bread)Sodabrød med cheddar og rosmarin (Irish Soda bread)
Lækkert sodabrød på natron og bagepulver. Opskrift på nemt brød uden gær, som ikke skal hæve. Bag et tradionelt irish soda bread på 30 minutter.(Louiogbearnaisen)
Brioche brødBrioche brød
Dette super luftige brioche brød er godt enten med smør og marmelade - eller den klassiske, (ristet) til foie gras. Det er næsten som kage, så det er ren forkælelse.(Karolines Køkken)
Hot rød suppe med rugbrødscroutonerHot rød suppe med rugbrødscroutoner
Dejlig mættende suppe lavet på linser, peberfrugt og chili. Den er serveret med sprøde rugbrødscroutoner - en perfekt måde at bruge sine tørre rugbrødsrester på. (Karolines Køkken)
Svenske chokoladebrødSvenske chokoladebrød
Mangler du en lækker opskrift på en lækker småkage? Prøv de svenske chokoladebrød. Vi garanterer, de bliver et hit!(Karolines Køkken)
Portobellosmør - Din nye favoritPortobellosmør - Din nye favorit
Portobellosmør er en fantastisk ledsager til et godt stykke brød, en lækker bøf eller som ingrediens i en lækker svamperisotto med parmesan og trøffel.(Madsvin)
Tandoori kyllingTandoori kylling
Lav lækker og nem indisk mad med opskrift på Tandoori kylling. En indisk marinade med kylling, som smager fantastisk med ris eller naanbrød som tilbehør.(Louiogbearnaisen)
Brioche pølsebrødBrioche pølsebrød
Hjemmelavede pølsebrød, de er bare super lækre. Brioche pølsebrød er noget ud over det sædvanlige, og værd at bruge tid på, hvis du er en af dem, der kan lide at bage.(Karolines Køkken)
Lune pandebrødLune pandebrød
Et nemt og hurtigt og hurtigt brød, som varmes på panden. Det lune pandebrød, skal ikke hæve - bare direkte på panden og nyd den til salaten eller hovedretten.(Karolines Køkken)
KuvertbrødKuvertbrød
Klassiske kuvertbrød bagt af en gærdej der indeholder smør. Smørret tilfører både smag og herlig fugtighed.(Karolines Køkken)
Salat med store brødcroutonerSalat med store brødcroutoner
En supernem og hurtig salat der både mætter og smager godt. Det ristede brød med smag sætter prikken over i'et.(Karolines Køkken)
Græsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatzikiGræsk farsbrød med feta og soltørrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki
Græsk farsbrød med feta - server med ovnbagte krydrede kartofler og hjemmelavet tzatziki med hvidløg som tilbehør. Græsk farsbrød smager fantastisk, er nemt at lave og er altid en favorit i familien. Få opskrift på farsbrød, tzatziki og kartofler i ovn her(Louiogbearnaisen)
KvarkbrødKvarkbrød
Kvarkbrød er et lækkert og fedtfattigt alternativ til franskbrød. Opskriften kræver ikke den store bager, og giver et fantastisk resultat.(Karolines Køkken)
KvarkfranskbrødKvarkfranskbrød
Lyst og sprødt franskbrød - kan formes efter ønske eller bages i form.(Karolines Køkken)
FranskbrødFranskbrød
Franskbrød er en luftig klassiker, der kan spises til morgen, middag og aften. Prøv vores hjemmebagte opskrift her. (Karolines Køkken)
Ærtesuppe i bagte brødskåleÆrtesuppe i bagte brødskåle
Ærtesuppe er en nem og lækker suppe til både aftensmad eller forret til gæster - server med topping og godt brød - Få opskrift her(Louiogbearnaisen)
Franskbrød med mere!Franskbrød med mere!
Opskriften kan bruges til både brød, boller og pizzabunde. Pizzabundene kan desuden fryses ubagte.(Karolines Køkken)
Brød med rosmarinBrød med rosmarin
Rosmarinbrød med krydderurter smager skønt og er lækkert som tilbehør til mange retter. Her er en god opskrift på brød med rosmarin(Valdemarsro)
Steak Sandwich med grydebrød og løgmarmeladeSteak Sandwich med grydebrød og løgmarmelade
Lækker og enkel Steak Sandwich med groft brød, hjemmelavet løgmarmelade og rester af oksesteg. Den helt klassiske opskrift på ægte steak sandwich for mænd(Louiogbearnaisen)
Perfekt efterårsmad – grydebrød og ristede svampe i flødePerfekt efterårsmad – grydebrød og ristede svampe i fløde
En skøn og nem efterårsret med ristede svampe som fx kantareller og champignon i flødesauce på lækkert grydebrød - få opskriften her(Valdemarsro)
Cocktail of the month; Påske-BandittenCocktail of the month; Påske-Banditten
Påskefrokosten - indbegrebet af godt dansk smørrebrød, læskende dansk øl samt iskold nordisk snaps. Tillad mig at byde på endnu en fast del af konceptet - en pivfræk Påskecocktail. Kan bruges før, under og efter enhver(Gastromand.dk)
Chili con carne med lune fladbrødChili con carne med lune fladbrød
På en kold vinterdag er det bedste en grydefuld nem chili con carne. Server med hjemmelavede fladbrød og cremefraich - Så har du verdens bedste chili con carne.(Louiogbearnaisen)
Sunde mini solsikkebrød med gulerødder til madpakkenSunde mini solsikkebrød med gulerødder til madpakken
Sunde og lækre solsikkebrød med gulerødder i mini størrelse som er rigtig gode til madpakker og eftermiddagshygge mv - få opskriften her(Valdemarsro)
MadbrødMadbrød
Prøv en dejlig skive friskbagt brød, bagt med kærnemælk, som tilbehør til frokost eller aftensmad.(Karolines Køkken)
Sønderjysk rugbrødskageSønderjysk rugbrødskage
Lækker kage med cremet honningkagefyld og pynt af flødeskum og citronmelisseblade.(Karolines Køkken)
Madbrød bagt over bålMadbrød bagt over bål
Et flot fladbrød , der er nemt at bage på en bålpande. Det passer godt som tilbehør til fx supper eller gryderetter. (Karolines Køkken)
Madbrød med krydderurterMadbrød med krydderurter
Lækkert med pålæg eller som tilbehør til salat eller kødret.(Karolines Køkken)
Madbrød med rugmelMadbrød med rugmel
Madbrød med rugmel er både fedtfattigt og yderst velsmagende! Ud over rugmel indeholder brødet også lækre hirseflager og sesamfrø - prøv det!(Karolines Køkken)
Safranbrød med gulerodsjuiceSafranbrød med gulerodsjuice
Lækre safranbrød med gulerodsjuice som passer perfekt til en brunch eller weekendmorgenmad. Spis dem med smør eller hjemmelavet appelsinmarmelade(Louiogbearnaisen)
Karolines solsikkebrødKarolines solsikkebrød
Med Karolines solsikkebrød er du sikret et velsmagende brød med en lækker krumme. Brødet bages med sigtemel, hvedemel og overdrysses med dejlige solsikkekerner!(Karolines Køkken)
Madbrød med skinke, spinat og hvidskimmelostMadbrød med skinke, spinat og hvidskimmelost
Virkelig lækkert madbrød med masser af smag. Perfekt som snack til et glas vin, som natmad eller til picnickurven. (Karolines Køkken)
Rejesalat i pitabrødRejesalat i pitabrød
Nem og dejlig rejesalat lavet med flødeost, bladselleri, dild og rejer naturligvis. Rejesalaten er også velegnet som sandwichfyld eller som en pålægssalat på rugbrød.(Karolines Køkken)
Brød med dadler og nødderBrød med dadler og nødder
Flot krydret brød, der holder sig saftigt i flere dage. Smager rigtig godt til ost.(Karolines Køkken)
Madbrød med speltMadbrød med spelt
Nem opskrift på dejlige madbrød med spelt. Brødende er fedtfattige og egner sig godt til både morgenbordet og mellemmåltidet.(Karolines Køkken)
Østerssmørrebrød ala MadMikkelØsterssmørrebrød ala MadMikkel
Da mit østers-smørrebrød fik sin verdenspremiere på Danmarks østersfestival i oktober måned på Rømø, var det faktisk også allerførste gang, at jeg selv smagte den endelige version. Der var i en lang testperiode op til(Gastromand.dk)
Brød med hele speltkornBrød med hele speltkorn
Hele speltkerner og knuste korianderfrø giver karakter til dette brød. Og kvarken i dejen får det til at holde sig frisk i længere tid.(Karolines Køkken)
Hurtig kartoffelsuppe med squashbrødHurtig kartoffelsuppe med squashbrød
Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.(Karolines Køkken)
Nordisk Pastafad m. laks, spinat & dildNordisk Pastafad m. laks, spinat & dild
Det er ved at være længe siden, at jeg har haft en decideret aftensmad-ret på bloggen. Ganske enkelt af den grund, at det pt. er “det store kolde bord” eller almen kendt som; rugbrødsmadder, som den står på herhjemme. Kæresten er ellevild, for “det store kolde bord” er hans all-time favorit mad (!!) Mig? Ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Brød med hytteostBrød med hytteost
Blødt og lyst brød med sesam, som får ekstra saftighed og holdbarhed fra hytteosten.(Karolines Køkken)
Cremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i brødskåleCremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i brødskåle
“Suppen er en lækker måde at få brugt rodfrugterne på. Den er sundheden selv og hvis den skal være helt ultimativ kan den laves uden fløden. Med topping af den røgede skinke og de skarpe porrer er det en smagfuld portion varme, mens der ventes på foråret. Brødskålene er en smule nørdede, men simpelthen så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sprøde brød med birkes og mandlerSprøde brød med birkes og mandler
Sprødt og lækkert brød med birkes, mandler og havregryn som smager dejligt til kaffe, te eller som en nem hurtig snack. Få opskrift på sprødt brød her(Louiogbearnaisen)
Rødbede marmelade/kompot med peberrodRødbede marmelade/kompot med peberrod
Vi går lige til sagen idag, for jeg kan næsten ikke for armene ned over den her rødbede-marmelade. Mine armene hænger bare og flagrer, mens jeg prøver at klappe mig selv på skuldreren over mit seneste påfund, som smager ualmindeligt pragtfuldt. Så godt, at jeg faktisk bare har spist det rent på rugbrød hele ugen....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hurtige madbrød med morgenfrue og majsmelHurtige madbrød med morgenfrue og majsmel
Nemme portionsbrød bagt med bagepulver. De minder om scones og smager dejligt til morgenmaden eller på ostebordet.(Karolines Køkken)
Hurtigt madbrødHurtigt madbrød
Nem og hurtig opskrift der giver et lækkert og fedtfattigt madbrød. Et dejligt brød, som er perfekt som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Kvarkbrød med æble, krydderier og kernerKvarkbrød med æble, krydderier og kerner
I søndags stod den på arbejde bag skrivebordet, masser af kaffe og hjemmebag. Denne gang ikke kage, men et lækkert, saftigt brød med duften af jul. Næsten kageagtig. Med tandsmør, selvfølgelig! Brødet blev bagt med køleskabets sølle rester; kvark, triste æbler og kogte hvedekerner. Den perfekte reste-beholdning, hvis du spørger mig (: Og hvis du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hurtigt madbrød med hytteost og krydderurterHurtigt madbrød med hytteost og krydderurter
Super nemt og hurtigt madbrød, der hverken skal æltes eller hæve særlig længe.(Karolines Køkken)
Blomkål/løgsuppe med ostebrødBlomkål/løgsuppe med ostebrød
Jeg starter lørdagen langsomt, mens der endnu er morgendis og solen ikke helt har besluttet om den gider stop eller ej i dag. Der er varm kaffe i koppen og lune, nybagte brød til at ledsagde den. Med smør og fed ost. Der er endnu stille i huset, Måffen sniger snuden ud under tæppet. Overvejer...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hurtigt madbrød med persilleHurtigt madbrød med persille
Hurtig brød der ikke skal hæve. Spis det nybagt som tilbehør til fx en salat.(Karolines Køkken)
Sambousik - dybstegte, fyldte brødpakkerSambousik - dybstegte, fyldte brødpakker
Små lune pakker med fyld af hvid ost og persille.(Karolines Køkken)
Avocadomousse med smørstegte rugbrødschipsAvocadomousse med smørstegte rugbrødschips
En blød og delikat avocadomousse med rugbrødschips - server den som forret eller som snack ved en festlig anledning.(Karolines Køkken)
GrøntsagsbrødGrøntsagsbrød
Lækre glutenfri grøntsagsbrød med krydderier. Få ingredienser og ingen hævetid. De er dejlige både som tilbehør og som snack i sig selv. (Karolines Køkken)
Majssuppe med chili og ostebrødMajssuppe med chili og ostebrød
En hyggesuppe til sensommeren når majsen er på sit højeste og vejret måske begynder at køle lidt ned!(Karolines Køkken)
Syrlige æbler med rugbrødsraspSyrlige æbler med rugbrødsrasp
En ny udgave af den klassiske mormor æblekage. Med krydrede æbler og sødt, sprødt rugbrødsrasp.(Karolines Køkken)
Syrlige rugbrød med kernerSyrlige rugbrød med kerner
Når du først har fået lavet surdejen og er inde i rytmen med at bage brødet, er det nemt altid at have lækkert hjemmebagt rugbrød i huset.(Karolines Køkken)
Frø- og kerneknækbrødFrø- og kerneknækbrød
Knasende sprødt og lækkert til osten. Prøv dem i stedet for kiks.(Karolines Køkken)
Luftige boller med græsk yogurtLuftige boller med græsk yogurt
Græsk yoghurt er nemt at bage med og giver saftige, bløde boller, som mætter godt. Få opskriften på lækre, luftige brød med græsk yoghurt her(Louiogbearnaisen)
Små tærter med tunmousseSmå tærter med tunmousse
Sunde og lækre tærtebunde lavet med knækbrød uden smør. Fyld tærtebunde med en hurtig og fedtfattig tunmousse og server til frokost eller som en nem forret(Louiogbearnaisen)
FrokostbrødFrokostbrød
Mangler du inspiration til brødkurven? Prøv denne opskrift på frokostbrød, som passer til en hver lejlighed!(Karolines Køkken)
Maltbrød med kefir og rugMaltbrød med kefir og rug
Maltbrød - eller kefirbrød - fuld af smag og med mørke undertoner af malt. Super nemt at lave - men det smager som om du har brugt en hel weekend på det!(Karolines Køkken)
Kebab med kyllingKebab med kylling
Lækker og nem kebab lavet med krydret kylling. Server kebab med fladbrød, salat og hvidløgsdressing. Få opskrift på hjemmelavet kyllingkebab her >>(Louiogbearnaisen)
Smørkage med remonce og creme (dagmartærte)Smørkage med remonce og creme (dagmartærte)
Smørkagen her blev bagt til en fødselsdags brunch sidste weekend, da der skulle bruges en morgenkage. Opskriften er fra magasinet Boligliv. Da den er bagt med gær er den mere “tør” en opskrifter hvor det er weinerbrøddej. Jeg vil anbefale at dobble både remónce og creme i opskriften herunder, for en mere saftig kage. Ellers...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Endelig en opskrift: Maltboller – med ØL!Endelig en opskrift: Maltboller – med ØL!
Jeg har længe battlet med at finde en opskrift på noget maltbrød, som virkelig var god. Jeg har nok afprøvet 4-5 forskellige bagemetoder og endnu flere forskellige ingredienser, før jeg landede på denne opskrift. Faktisk var(Gastromand.dk)
MandelbrødMandelbrød
Et skønt brød, der får ekstra smag og saftighed fra mandlerne. Brødet passer godt til meste....med smør, marmelade og ikke mindst sammen med ost.(Karolines Køkken)
Rillette af stenbider på ristet brødRillette af stenbider på ristet brød
Med denne opskrift på rillette af stenbider på ristet brød kan du servere en lækker og smagfuld forret - eller frokost. Glæd dig!(Karolines Køkken)
Smørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayoSmørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayo
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Grøntsagsgratin og ristet rugbrødGrøntsagsgratin og ristet rugbrød
Gratin - det hører da vist til Mormormaden...og hvor smager det godt.(Karolines Køkken)
Kartoffelbrød med stegte løgKartoffelbrød med stegte løg
Kartoffelbrødene gratineres med blå- og hvidskimmelost og serveres straks.(Karolines Køkken)
Rustikt Rugmelsbrød – perfekt til ristede ostesandwichsRustikt Rugmelsbrød – perfekt til ristede ostesandwichs
Groft brød med rugmel bagt i hævekurv. Giver et lækkert brød, som er godt til sandwich og madpakken. Find brødopskriften her.(Louiogbearnaisen)
Chokoladekrans med marcipanChokoladekrans med marcipan
Lækker brød krans fyldt med chokolade og marcipan. Skøn, snasket kage til brunch og kage til eftermiddag. Nem opskrift på stjerne med chokolade(Louiogbearnaisen)
Fetadip med rød peberfrugtFetadip med rød peberfrugt
En hurtig opskrift på fetadippen, som jeg brugte til rugbrødsstængerne forleden. Jeg laver ofte dips og der utallige muligheder, Især er jeg glad for at bruge bønner og oste(hytteost, rygeost, feta osv) i dips,  da de giver masser af protein til et mellemmåltid. Fetadippen skal laves på fed, cremet fetaost – en i blok! Salattern...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
HvidløgsbrødHvidløgsbrød
De er nemme at lave og smager vidunderligt som tilbehør til de fleste retter.(Karolines Køkken)
Kyllingebrød med gulerodstzatzikiKyllingebrød med gulerodstzatziki
De fleste kender tzatzikien med agurk. Her har vi lavet den med gulerod. Prøv den!(Karolines Køkken)
Cheesy Beer Bread / Brød med øl, ost og timianCheesy Beer Bread / Brød med øl, ost og timian
Lækre madbrød som er rigtig tilbehør godt til pulledpork, kolde øl og god sennep. Resterne kan fryses og bruges til madpakken. Find opskriften på ølbrød her.(Louiogbearnaisen)
FrugtbrødFrugtbrød
Smager rigtig godt til ost.(Karolines Køkken)
Hvidløgsbrød med flødeost og cherrytomaterHvidløgsbrød med flødeost og cherrytomater
En klassisk sammensætning med et lille twist fra flødeosten. Sydens sol sniger sig elegant ind i det danske køkken.(Karolines Køkken)
WienerbrødWienerbrød
Wienerbrød er en klassiker på det danske kagebord! I denne opskrift har vi fyldt det sprøde wienerbrød med en lækker vaniljecreme. (Karolines Køkken)
Peanutbuttercookies med chokolade og crunchPeanutbuttercookies med chokolade og crunch
Efter at have stirret på et glas peanutbutter i skabet i uendelig tider, skulle det bruges til noget. For på brød bliver det aldrig et hit hos mig. Nu det var peanutbutter, lå det lige for at hoppe over på de amerikanske blogs og snuse lidt rundt. Småkage-inspirationen her er fra Bakerella. Jeg brugte en crunch-peanutbutter, for...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
SandwichbrødSandwichbrød
En lækker og enkel opskrift på sandwichbrød, som alle vil elske. Prøv den engang - og forkæl venner og familie.....plus dig selv.(Karolines Køkken)
Æblesnurrer med kanelÆblesnurrer med kanel
Æblesnurrer med kanel smager virkelig godt og er en skøn kombination af kage og brød - smager sødt og lækkert - få opskrift her(Valdemarsro)
Tangsuppe med ostebrødTangsuppe med ostebrød
En dejlig simpel krydret suppe med både dyr og planter fra havet - og så er den hurtig at lave!(Karolines Køkken)
Burger med grillede grøntsager - og rugbrødschipsBurger med grillede grøntsager - og rugbrødschips
Burger med grillede grøntsager er en lækker vegetarburger. Du kan servere burgeren med ovnstegte kartoffelbåde, men du kan også prøve vores alternative tilbehør, som er sprøde hjemmelavede rugbrødschips.(Karolines Køkken)
Speltbrød med dild og ost (koldhævet)Speltbrød med dild og ost (koldhævet)
Dejligt madbrød med speltmel og smuldret salt ost. Godt til suppe, pølsebord eller på et buffetbord.(Karolines Køkken)
Speltbrød med ølSpeltbrød med øl
Et aromatisk brød af spelt- og hvedemel og dark ale til at give smag. Nyd det fx til en salat eller suppe - eller på traditionel vis med smør eller pålæg.(Karolines Køkken)
Hokkaido græskar dipHokkaido græskar dip
Nem og lækker opskrift på græskar dip. Brug hokkaido dip til grøntsager og knækbrød eller smør den på en sandwich som en græskar spread.(Louiogbearnaisen)
Rocky Road Rugbrød BarRocky Road Rugbrød Bar
Så hæver vi niveauet gevaldigt for madpakkerne. Med uanstændige, syndfulde eftermiddagssnacks til både store og små. Tiden er kommet. Den altid frygtede tid af året, hvor man må indse at det er på tide, at vinke farvel til det trofaste køleskab og gøre mulen klar lumre madpakker. For ikke at tale om planlægning, produktion og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
RugbrødRugbrød
Hjemmebagt rugbrød er så lækkert og her får du en skøn og nem opskrift på rugbrød med eller uden surdej - få opskriften her(Valdemarsro)
Kyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrødKyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrød
Super lækker lun sandwich med masser af knas fra æbler og rødkål.(Karolines Køkken)
Speltknækbrød med sesamSpeltknækbrød med sesam
Sprødt og knasende knækbrød - passer til alverdens pålæg, men smager også skønt, som de er.(Karolines Køkken)
Finskbrød – i 4 varianterFinskbrød – i 4 varianter
Sprøde og lækre klassiske finskbrød er en dejlig julesmåkage - udover det tradtionelle drys af perlesukker får I tip til fire varianter til topping her(Valdemarsro)
ØllebrødØllebrød
Øllebrød - elsket eller hadet. Denne øllebrød er smagt til med appelsin og kanel - Uhmm. Giv øllebrødet her en chance! (Karolines Køkken)
Øllebrød - til babyØllebrød - til baby
Server denne klassiske øllebrød til baby med revet æble og smørklat til morgenmad. En mild, nærende og ikke mindst mættende øllebrød uden øl. Øllebrøden er velegnet til babyer i alderen 6-9 måneder.(Karolines Køkken)
Hjemmelavede soltørrede tomaterHjemmelavede soltørrede tomater
Lækre, bagte tomater i ovn. Lav selv soltørrede tomater i din ovn og brug dem i salat, brød eller mørbrad. Få opskrift på ovnbagte tomater her(Louiogbearnaisen)
TebrødTebrød
Saftige, små mandelkager med smag af lime og mynte.(Karolines Køkken)
GrovbrødGrovbrød
Grovbrød med fuldkornsmel giver lidt ekstra til morgenbordet eller som tilbehør til suppen.(Karolines Køkken)
Grovbrød med hvedekernerGrovbrød med hvedekerner
Brødene bliver flotte ved servering, hvis de hæver i hævekurv.(Karolines Køkken)
Ristet brød med krydrede kantarellerRistet brød med krydrede kantareller
En lækker og velsmagende forret med sommerens guld - danske kantareller. (Karolines Køkken)
Ristet hvidløgsbrød med ost og vinaigretteRistet hvidløgsbrød med ost og vinaigrette
En herlig mad...fuld af smag fra den skønne faste, salte ost, den krydrede vinaigrette og det ristede brød med hvidløg.(Karolines Køkken)
Grove pitabrødGrove pitabrød
Uhm! Hjemmebagte pitabrød af den grove slags: Det er både nemt og sjovt at bage dem selv.(Karolines Køkken)
Ristet rugbrød med laks og limecremeRistet rugbrød med laks og limecreme
Ristet rugbrød med røget laks og frisk limecreme er en lækker lille hapser der kan serveres som appetizer eller som en del af tapas bordet. (Karolines Køkken)
Boller med bønner – lækre og saftigeBoller med bønner – lækre og saftige
Kom bønner i dit brød og få lækre saftige boller, som holder sig friske længe og har et stort indhold af protein, som mætter. Spis dem til frokost eller morgenmad.(Louiogbearnaisen)
Fyldte brød med spinat og ostFyldte brød med spinat og ost
Hurtig bagte og mættende, passer lige godt på buffet som til udflugt.(Karolines Køkken)
Ristet rugbrød med ost, tomatsalsa og pocheret æg  Ristet rugbrød med ost, tomatsalsa og pocheret æg
Når ostemadden skal kunne noget mere end bare være en almindelig ostemad, må der mere i spil. Den friske tomatsalsa komplementerer ostens umami smag godt, mens det pocherede æg bidrager med salt og gør hele retten blød og cremet.(Karolines Køkken)
Fougasse med hytteost, squash og salvieFougasse med hytteost, squash og salvie
Ugens madpakke er lige præcis det her pæne brød. Godt nok ikke det helt rigtige franske fougasse, men i stedet den fancy nordiske udgave. Jeg er gået helt spadalsk i krydderier her i februar og har genopdaget alverdens tørrede varianter igen. Måske fordi de havde gemt sig ualmindeligt godt bagerst i mit køkkenskab, men så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Thaisuppe med chilibrødThaisuppe med chilibrød
Dejlig spicy suppe der smager og luner.(Karolines Køkken)
Kikærtesalat med tomater og persilleKikærtesalat med tomater og persille
En god fyldig kikærtesalat med masser af grøntsager. Kan spises som tilbehør til kød eller alene med godt brød. Find den nemme kikærte opskrift på louiogbearnaisen(Louiogbearnaisen)
Grove rugbrød med surdejGrove rugbrød med surdej
Udsøgt til det store frokostbord.(Karolines Køkken)
Pull Apart Pizza Bread + GuidePull Apart Pizza Bread + Guide
Der bliver absolut ingen mad lavet herhjemme de her dage – anden rugbrødsmadder i stride strømme. Dog nåede jeg lige at smide det her smækre, lækre brød sammen før travlheden for alvor tog fat!  Og nu er det sørme også nået helt til bloggen! Det er fuldstændig samme princip, som Lemon Pull Apart bread – bare...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sesambrød og -flutesSesambrød og -flutes
Sesambrød og -flutes er fedtfattigt, lækkert og velsmagende og egner sig godt til både hverdag og fest.(Karolines Køkken)
Romantisk morgenmad og hjertetoast med ægRomantisk morgenmad og hjertetoast med æg
Disse søde brød med æg i hjerteform er slet ikke til at stå for og de er et hit både til valentines dag og til enhver romantisk morgenmad - se opskrift(Valdemarsro)
Påskefrokost: Sild med ramsløgscremePåskefrokost: Sild med ramsløgscreme
Som du måske har luret tidligere, er gastromændende store fans af Restaurant Kronborg og deres smørrebrøds-kreationer. Vi er derfor pænt tilfredse med , at vi har fået overtalt drengene fra Kronborg til, at levere en(Gastromand.dk)
OreganobrødOreganobrød
Et flot fladbrød krydret med oregano. Det passer godt som tilbehør til fx supper eller salater. Prøv den også med salatost.(Karolines Køkken)
Påskefrokost: Urtegravad laks med limecremePåskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
Efter en omgang med sild, er vi nu klar til anden omgang af Restaurant Kronborgs treenighed af påskesmørrebrød. Vi bliver i vandet, og spiller ind med endnu en let-twistet klassiker, i form af gravad laks. At grave(Gastromand.dk)
Fyldte madbrød med skinkeFyldte madbrød med skinke
Frys piroggerne og tø dem op efter behov. De er både gode som et mellemmåltid og til at have med i tasken.(Karolines Køkken)
Grydebrød med fuldkornGrydebrød med fuldkorn
Grydebrød er nok verdens nemmeste brød at bage! Prøv det med opskriften her og nyd det dejligste brød. Værsgo!(Karolines Køkken)
Oreganobrød med hvidløgOreganobrød med hvidløg
Oregano er en dejlig smagsgiver til dit brød og er med til at gøre oplevelsen mere interessant.(Karolines Køkken)
// Brød med linser// Brød med linser
Hurra! ….Jeg har endelig fået myrdet mine linse/kerne-blandinger. Jeg har måtte indse, at jeg aldrig bliver den helt store tilhænger af linser og da slet ikke de poser, hvor de er blandet med alt godt fra marken. Men det skulle blive løgn om jeg skulle smide dem ud, så i stedet har jeg haft de...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Påskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløgPåskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Her har I tredje og sidste del af Restaurant Kronborgs påske-smørrebrøds-menu. Og hvilken afslutning!! Dette stykke både ser og lyder helt vanvittigt lækkert.   Roastbeef? Godt! Lam? Godt! Roastbeef på lam? Ooooh yes, please! Her får lammekødet selskab(Gastromand.dk)
Grydebrød med grahamsmel og valnødderGrydebrød med grahamsmel og valnødder
Brød bagt i en støbejernsgryde giver en sprød og lækker skorpe. Her i en variation med smagfulde valnødder.(Karolines Køkken)
Kyllingesalat og hvidløgsbrød med ostKyllingesalat og hvidløgsbrød med ost
En skøn, sprød salat med lunt, grillet kyllingekød. Hertil varme hvidløgsbrød med smeltet ost. Uhmm....nemt og hurtigt.(Karolines Køkken)
Marokkansk inspireret smørrebrødstærteMarokkansk inspireret smørrebrødstærte
En anderledes og virkelig smuk tærte med smag af kylling og humus.(Karolines Køkken)
Stenbiderrogn med sprødt rugbrødStenbiderrogn med sprødt rugbrød
Jeg har besøgt Brian Madsen, der er ejer af Restaurant Under Lindetræet. Det blev til en god snak om Brians karriere, og hans skønne restaurant.(Madsvin)
Græskarbrød med salvie og chiliGræskarbrød med salvie og chili
Brug det klassiske græskar som i USA og bag flotte græskarbrød. Bollerne er perfekt til efterårets madpakker eller til Halloween festen. Jeg er vild med dem.(Louiogbearnaisen)
Det perfekte brød. Simplethen.Det perfekte brød. Simplethen.
Det perfekte brød. Simplethen.(Louiogbearnaisen)
Bøf Stroganoff à la GastromandBøf Stroganoff à la Gastromand
Kun Gud ved for hvilken gang Familiefaren har kastet sig over en test af Price-brødrenes opskrifter i bestræbelserne på at finde en opskrift der fejler - denne gang Boeuf sauté Stroganoff. Bøf Stroganoff er en(Gastromand.dk)
Lækre julebollerLækre juleboller
Juledagene er ovre, men de her boller kan stadig bages og nydes. Jeg er helt vild med krydderier i brød og især kanel og kardemomme. Så da jeg faldt over disse boller i Karolines Køkkens bog “godt brød”, måtte jeg straks igang med lidt bagværk til juledagene. Jeg havde ikke piskefløde på lageret, men i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fyldte pitabrød - af en rest boller i karryFyldte pitabrød - af en rest boller i karry
Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.(Karolines Køkken)
SigtebrødSigtebrød
Godt til frokostsandwichen eller som mellemmåltid med en god skive ost.(Karolines Køkken)
Sild, kartoffelsalat og knækbrødSild, kartoffelsalat og knækbrød
Svenskerne serverer sild til påske på denne måde. Du kan gøre det mere dansk ved at skifte knækbrødet ud med godt gammeldags rugbrød. (Karolines Køkken)
Grove brød med rødbedepesto og saltede mandlerGrove brød med rødbedepesto og saltede mandler
Tilbage på pinden. Eller sådan noglelunde, for jeg er stadig ret medtaget. Men hverdagen er stille og roligt ved at indfinde sig og den går sin sædvanelige gang. Dog lige med den undtagelse, at jeg også lige er flyttet, så der er rent kaos i det lille hjem for tiden. Well, over til maden og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Den bedste hummus. Sund og nem opskrift på humusDen bedste hummus. Sund og nem opskrift på humus
Hummus er hurtigt og nemt at lave selv. 2 minutter - så har du hjemmelavet nem humus. Brug din hummus som dip, i sandwich eller i pita brød. Få opskrift på hummus her(Louiogbearnaisen)
Ost med syltede blommer og ristet rugbrødOst med syltede blommer og ristet rugbrød
De syltede blommer kan holde sig ca. 2 uger i køleskabet. Smager også godt til fx is.(Karolines Køkken)
Emmerbrød på grillEmmerbrød på grill
Der er ikke noget som friskbagt brød. Og så oveni købet sprødt og lunt lige fra grillen.(Karolines Køkken)
Franskbrød med kærnemælkFranskbrød med kærnemælk
Opskrift på nemt franskbrød med hvid hvede og kærnemælk(Louiogbearnaisen)
Bamsebrød til madpakkenBamsebrød til madpakken
Søde figurbrød der vil vække begejstring hos de yngste...(Karolines Køkken)
De perfekte "Thai" FiskefrikadellerDe perfekte "Thai" Fiskefrikadeller
For noget tid siden den på fiskefrikadeller, hvor der også blev bagt rugbrød da jeg ville lave den perfekte frokostret – og det blev lækkert! Da jeg nu var i gang, valgte jeg at tage(Gastromand.dk)
Verdens nemmeste grydebrødVerdens nemmeste grydebrød
Grydebrød er lækkert og nemt at lave. Her får du en opskrift der er designet til at være hurtig, nem og yderst velsmagende. Se opskrift her.(Madsvin)
Gammeldags æblekage med rugbrødsraspGammeldags æblekage med rugbrødsrasp
Gammeldags æblekage bestående af æblemos, rasp og flødeskum, men med et moderne twist. Raspen er nemlig lavet af rugbrød og æblemosen er kogt på røde æbler med skræl, hvilket giver en smuk rød farve.(Karolines Køkken)
GulerodsbrødGulerodsbrød
Mangler du inspiration til brødkurven? Så prøv dette gulerodsbrød. Perfekt til morgenmaden, frokosten eller eftermiddagskaffen.(Karolines Køkken)
Indisk naanbrødIndisk naanbrød
Det klassiske indiske naanbrød gør godt med de fleste retter - og så er det nemt at lave selv derhjemme. Prøv det her!(Karolines Køkken)
Rensdyrhjerte tatarRensdyrhjerte tatar
Rørt tatar er en favorit, især når den laves med vildt hjerte. Masser af smag og utrolig nemt at lave. Server med dijonnaise og gyldne pomfritter eller sprøde rugbrødschips. Velbekomme. Anbefaling! Sørg for at hjertet har været frosset ned(Gastromand.dk)
Hjemmelavet Salsa RojaHjemmelavet Salsa Roja
”Gastromand mangler Huevos Rancheros!” udbrød Webmasteren i versaler, da jeg en sen lørdag morgen, ahem, middag, underholdt resten af redaktionen med Messenger-beskeder fra mit seneste tømmermændsprojekt … Og maden har jo ret! Vi mangler autentiske(Gastromand.dk)
BananbrødBananbrød
Svampet bananbrød helt uden sukker. Perfekt som et lille mellemmåltid eller som en dejlig overraskelse i madpakken.(Karolines Køkken)
Engelsk tebrødEngelsk tebrød
Tebrødet skæres i skiver og spises som det er eller det kan smøres med smør.(Karolines Køkken)
Pizza på pitabrødPizza på pitabrød
 Det ender ikke altid som man planlægger. Det har min weekend været et pragt eksemplar på. Men jeg regner bestemt med, at søndagen kan rette lidt op på de løse ender. Dog får jeg lige pænt besøg til en kop kaffe og så skal der også indlægges en lur. For med en nabo, overbo og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Chili Cheese SconesChili Cheese Scones
De lækre ostebrød som disse chili cheese scones er virkelig nemme at bage og så er de klar på ingen tid uden at hæve - opskrift her(Valdemarsro)
Skimmelost med syltede valnødder og smørristet rugbrød Skimmelost med syltede valnødder og smørristet rugbrød
Lav gerne de syltede valnødder i god tid. Smager perfekt sammen med en god skimmelost - men også til is, pandekager etc.(Karolines Køkken)
Rugbrødstoast - opskrift på rugbrøds toast med brie og pestoRugbrødstoast - opskrift på rugbrøds toast med brie og pesto
Her får du en nem opskrift på en super lækker rugbrødstoast med brie serrano og pesto - den smager fantastisk og er nem at lave(Valdemarsro)
Saftige frokostbrød med squash, ost og frisk timianSaftige frokostbrød med squash, ost og frisk timian
Saftige og sunde frokostbrød til madpakken - bagt med squash, ost og frisk timian.(Louiogbearnaisen)
Perlespeltsalat med grillede hvidløgsbrødPerlespeltsalat med grillede hvidløgsbrød
En let salat med bid i - masser af grøntsager med fyld af perlespelt og hytteost. Som tilbehør sprødt hvidløgsbrød.(Karolines Køkken)
Suveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejerSuveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejer
Så er vi nået til 2. akt i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu- en fræk opgraderet version af en all-time classic: Fiskefiletten! I Restaurant Kronborgs hyggelige kælderlokale vil man, under hele Copenhagen Cooking, servere en klassisk smørrebrødsmenu med temaet ”Taste(Gastromand.dk)
FarsbrødFarsbrød
Et dejligt Farsbrød med masser af smag fra ost og peberfrugt. Det er nemt at lave Farsbrød i ovnen. Få Opskriften på Farsbrød fra Karolines Køkken her!(Karolines Køkken)
Suveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscremeSuveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscreme
Hvis det skulle være gået din næse forbi , så er det i morgen, at Copenhagen Cooking sparkes igang. I går fik du vores anbefalinger til festivallen, hvor vi blandt andet anbefalede smørrebrødets dag, som drengene(Gastromand.dk)
BananrugbrødBananrugbrød
Til bananrugbrødet kan du bruge de meget modne bananer, du måske ellers ville smide ud.(Karolines Køkken)
Farsbrød med cremet danablusauceFarsbrød med cremet danablusauce
Saftigt og smagsfuldt farsbrød med bacon og herlig cremet sauce med danablu. De syrlige agurker og søde tyttebær giver retten et spændende smagsindtryk. (Karolines Køkken)
SkinkebrødSkinkebrød
Lækre brød med pikant skinkefyld - velegnede til madpakken.(Karolines Køkken)
Sprøde brød med perlesukkerSprøde brød med perlesukker
Herlige sprøde og luftige brødstænger af en butterdej med tykmælk. Server stængerne som en godbid til en kop dampende varm kaffe eller te.(Karolines Køkken)
Farsbrød med spinat og grøntsagerFarsbrød med spinat og grøntsager
Alt-i-et fad med fyldigt farsbrød og kartofler. Dejlig nemt!(Karolines Køkken)
Sprøde brød med skinke og løg i sennepsflødeSprøde brød med skinke og løg i sennepsfløde
Lune madder med lækre, cremede løg på toppen. Nem aftensmad til den lille sult.(Karolines Køkken)
Suveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschipsSuveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
Endelig blev det tid til ”hovedretten” Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Og vi er her ude i et af de absolut mest populære stykker smørrebrød i Gastromandens verden: Tataren! Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen Cooking,(Gastromand.dk)
Sigtebrød med surdejSigtebrød med surdej
Sigtebrød er lidt et bagerbrød – eller det er i hvert fald sådan jeg tænker om det. De fleste kan vel ikke sige sig fri for, at have købt et blødt, lunt sigtebrød ved bageren, bragt det hjem i den knitrende pose og spist det med masser af smør (og måske sukker?) Jaaa, jeg har...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Luciaboller – luciabrød eller lussekatteLuciaboller – luciabrød eller lussekatte
Opskrift på de søde, bløde og gyldne luciaboller eller lussekatte som de kaldes i sverige - spises lune på luciadag den 13 december(Valdemarsro)
BanditbrødBanditbrød
Sjove brød i alverdens former og afskygninger - det er dig, der bestemmer. Børnene vil elske dem!(Karolines Køkken)
Suveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompotSuveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompot
Vi er nået til fjerde og sidst kapitel i Restaurant Kronborgs Smørrebrødsmenu! Naturligvis slutter vi af med en osteservering, som altid sætter et solidt punktum på en menu. Hos Restaurant Kronborgs serverede man, under hele Copenhagen(Gastromand.dk)
LakridsrugbrødsdrysLakridsrugbrødsdrys
Et frækt tvist til morgenmaden!(Karolines Køkken)
RugbrødsstængerRugbrødsstænger
 Mellemmåltider eller snacks er en stor del af min hverdag og jeg kunne ikke undvære mine små måltider. Ofte får jeg spørgsmål om ideer til mellemmåltider, da man nemt falder i æblefælden eller..kage! Så here we go. Stængerne her er sunde, nemme og så smager de skønt. Ud fra denne opskrift har jeg lavet 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Luciakrans – flettet gyldent brød til luciaLuciakrans – flettet gyldent brød til lucia
Smuk gylden nybagt luciakrans til lucia som et alternativt eller supplement til de altid skønne luciabrød - få min opskrift her(Valdemarsro)
Sprøde baguettesSprøde baguettes
Det lækre brød, som jeg bagte i sidste uge. Jeg har før postet brød med Amo’s nye Vinjett mel og givet udtryk for min begrejstring for det. Da Amo sendte en pakke med melet, var det en oplagt mulighed til, at lege mere med det. Jeg næsten altid uden opskrift, men istedet for altid at være på...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Old school kernerugbrødOld school kernerugbrød
Sådan bager du et old school kernerugbrød med din egen surdej. Det kræver et minimum af arbejde og to dage på køkkenbordet, og så er du kørende!(Gastromand.dk)
Olivenbrød med surdejOlivenbrød med surdej
Olivenbrød opskrift med maser af punch. Store lufthuller, sprød skorpe og fyldt til randen med lækre oliven. Prøv dette fantastiske brød.(Madsvin)
Anderillette på sprødt surdejsbrødAnderillette på sprødt surdejsbrød
Sådan får du den møreste og blødeste anderillette ved hjælp af din sous vide(Gastromand.dk)
Rugbrød-bicotti med chokolade og nødderRugbrød-bicotti med chokolade og nødder
Nu har jeg flere gange proklameret et rugbrød, som jeg har været i gang med! Og som det sås på bloggens facebookside i morges, så gik det helt galt. Jeg havde jo en hel del rester af øl-resterne tilbage, siden de her knækbrødsbasser. Og meget oplagt landede de en rugbrødsdej. Jeg havde bare ikke lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Brød med semidried tomater, basilikum, mozzarella og saltBrød med semidried tomater, basilikum, mozzarella og salt
Lørdagen stod på hjemmelavet pizza med tynd grovbund og på bagesten – opskriften følger i næste uge. Jeg havde en rest pizzadej, da jeg var i underskud af fyld – så den kom i køleskabet natten over. Noget jeg kun kan anbefale, at gøre når du laver pizza Det giver en lækker smag til bunden....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Ostebrød med krydderurterOstebrød med krydderurter
  Brødene her er lækre til suppe og som frokostbrød dagen efter    (Louiogbearnaisen)
PitabrødPitabrød
Bag dine egne hjemmelavede Pitabrød. Det bliver ikke nemmere end med opskriften her - og så smager de fantastisk!(Karolines Køkken)
KnækbrødKnækbrød
Lækre sprøde hjemmebagte knækbrød. Gode til ost - eller bare som snack!(Karolines Køkken)
Pitabrød med coleslaw og stegt kyllingPitabrød med coleslaw og stegt kylling
Knasende og lækker coleslaw serveret i lunt pitabrød med stegt kylling. Denne coleslaw er uden sukker og derfor ikke sød, hvilket klæder den i denne kombination.(Karolines Køkken)
Græsk farsbrød og agurkesalatGræsk farsbrød og agurkesalat
Rigtig retromad fra dengang det var eksotisk at spise græsk. Græsk farsbrød smager stadig lige godt. Server græsk farsbrød med agurkesalat - eller nærmere betegnet tzatziki.(Karolines Køkken)
Pitabrød med falafelPitabrød med falafel
Falafler smager fantastisk! Her får du en opskrift på hjemmelavet Pitabrød med Falafel. Prøv den nemme opskrift her. (Karolines Køkken)
Pitabrød med fyldPitabrød med fyld
Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødende er perfekte til frokost eller let aftensmad.(Karolines Køkken)
Små mandelbrød med saltet toppingSmå mandelbrød med saltet topping
Jeg har rigtig længe lurret på en form til små rugbrød og lige pludselig lå den i Netto! Så den måtte med hjem til de 117 andre forme jeg har.. Der var ikke rigtig plads i mine skabe til formen (!), så i stedet for at spekulerer på det problem, kunne den proppes med brød...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mini majsbrød med blåskimmelostMini majsbrød med blåskimmelost
Lækkert majsbrød med fyld af majskerner og knas fra grækarkerner. Majsbrødet kan også bages som mini muffins.(Karolines Køkken)
Pitabrød med grillede auberginer og kyllingekødbollerPitabrød med grillede auberginer og kyllingekødboller
Farverige pitabrød fyldt med grøntsager og kyllingekødboller. Der er masser af grøntsager, mens kødbollerne mest er et dejligt lille krydderi.(Karolines Køkken)
Sprøde naanbrød med flødeost,  serrano skinke og edamamebønnerSprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke og edamamebønner
Indbydende sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke, bønner og hvidløgsspirer. (Karolines Køkken)
Marineret pastasalat med krydret dressing og baconMarineret pastasalat med krydret dressing og bacon
“Jeg må gå til bekendelse. Ligeså sundt rugbrød er, ligeså lidt er jeg vild med det. Jo, jeg er vild med nybagt lun rugbrød med masser af lækkert pålæg og topping. Men til madpakken er det bare no-go for mig, så istedet er jeg blevet specialiseret i alternativer. Da den stod på studiedage, er den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nem tunsalat til madpakkenNem tunsalat til madpakken
Nem, hurtig og lækker tunsalat opskrift som gør sig godt i madpakken og er god i pitabrød og på salat - få opskriften her(Valdemarsro)
Pita-pizzabrødPita-pizzabrød
Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Svampe og avocado på lækkert surdejsbrød - nem opskriftSvampe og avocado på lækkert surdejsbrød - nem opskrift
Svampe og avocado serveret på lækkert surdejsbrød med porcerede æg eller spejlæg til er en lækker og nem morgenmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Brød med abrikoser og solsikkekernerBrød med abrikoser og solsikkekerner
Groft brød med tørret frugt er lækkert som en sund eftermiddagssnack eller til ostebordet. Bag et nemt brød med kærnemælk, abrikoser og solsikkekerner(Louiogbearnaisen)
Fedtebrød med citronglasurFedtebrød med citronglasur
De traditionelle fedtebrød er med romglasur, men her er den med citronglasur, der giver småkagen en frisk smag. Uhm!(Karolines Køkken)
Jordskokkesuppe med kammuslinger og brødcroutonsJordskokkesuppe med kammuslinger og brødcroutons
Jordskokken blev i 1600-tallet hentet fra Nordamerika til Europa af franskmændene. Den lille sarte knold gør sig utrolig godt tilberedt på flere forskellige måder - bl.a. som suppe! Print Jordskokkesuppe med kammuslinger(Gastromand.dk)
Sprøde pizzabrødSprøde pizzabrød
Børnene kan let være med til at lave disse knasende lækre pizzabrød.(Karolines Køkken)
Koldhævet græskarkernebrødKoldhævet græskarkernebrød
Bag et lækkert groft brød med græskarkerner. Koldhævet og langstidshævet græskarkernebrød, som har masser af smag, er saftigt og har lækker struktur(Louiogbearnaisen)
 Tomatsalat med mynte på tomatpandebrød Tomatsalat med mynte på tomatpandebrød
Tomat med tomat på....Her får du tomat for alle pengene, både i salaten og i brødet.(Karolines Køkken)
GræskarbrødGræskarbrød
Små luftige brød som kan hæve natten over. De får en fin gylden farve fra græskarret. Superlækre til fx suppe.(Karolines Køkken)
Minikødboller på sprøde fladbrød Minikødboller på sprøde fladbrød
En bid af Tyrkiet: Okse- og lammekødsboller med hvid ost og yoghurtdressing.(Karolines Køkken)
Bagte brødskåle – perfekte til supper, gryderetter og dipsBagte brødskåle – perfekte til supper, gryderetter og dips
Jeg er skam i live endnu! Det var jo faktisk meningen, at jeg ville have smidt en håndfuld opskrifter op i weekenden, men istedet valgte jeg, at overgive mig til weekenden, familietid og en hel del madindtagelse. I dag starter jeg på min speciale-linje på studiet og går fra 40 til 14  mennesker i klassen....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
MinirugbrødMinirugbrød
Bag dine egne minirugbrød sammen med dine børn - de vil elske at have dem med på madpakke.(Karolines Køkken)
Ostesuppe og smørristede franskbrødsternOstesuppe og smørristede franskbrødstern
Ostesuppe og smørristede franskbrødstern er både cremet, fyldig og fyldt med smag. En rigtig lækkerbidsken. Mager er den ikke, men du kan jo komme lidt flere porre i.(Karolines Køkken)
Minirugbrød med hvidtølMinirugbrød med hvidtøl
Brug minirugbrødene til madpakken eller til lidt ekstra gnavemad om eftermiddagen.(Karolines Køkken)
RosinbrødRosinbrød
Rosinbrød behøver ikke være det klassiske franskbrød med perlesukker og kanel. Bag et lækkert, blødt brød med rosiner og kærnemælk, som holder sig saftigt(Louiogbearnaisen)
Valnøddebrød med porterValnøddebrød med porter
Valnøddebrød er perfekt til ostebord, suppe eller en god gryderet. Opskrift på saftigt brød med valnødder og mørk øl, som giver en lækker smag(Louiogbearnaisen)
Røget dyrekølle på smørristet brødRøget dyrekølle på smørristet brød
Hurtig og nemt - velegnet til picnic.(Karolines Køkken)
FestbrødFestbrød
Brød behøver ikke altid være ens, så hvorfor ikke flette det som her?!(Karolines Køkken)
SquashbrødSquashbrød
Bag et stort dejligt squashbrød med ylette, persille - og selvfølgelig masser af squash. Brødet kan også bages med revne gulerødder i stedet for squash.(Karolines Køkken)
Laksespyd med salat og sprøde rugbrødscroutoner Laksespyd med salat og sprøde rugbrødscroutoner
De fleste børn elsker laks og det er derfor oplagt at give dem disse saftige spyd med på madpakke.(Karolines Køkken)
Kyllinge Shawarma opskrift - med smørmørt kyllingekødKyllinge Shawarma opskrift - med smørmørt kyllingekød
Kyllinge Shawarma med smørmørt kyllingekød og en duftende krydderiblanding som smager fantastisk - perfekt til servering i fladbrød - få opskrift her(Valdemarsro)
Kanelbrød – Pull Apart BreadKanelbrød – Pull Apart Bread
Lækkert krydret kanelbrød i en skøn pull apart version med kanel og smør remonce som er helt uimodståelig - få opskriften her(Valdemarsro)
Surdejsskolen: Speltbrød med fuldkornSurdejsskolen: Speltbrød med fuldkorn
Sådan bager du det lækreste surdejsbrød ved hjælp af speltmel, fuldkornsmel, autolyse, æltning, foldning, koldhævning og bagning!(Gastromand.dk)
Skyr med ristet rugbrød, appelsin og blåbærSkyr med ristet rugbrød, appelsin og blåbær
En lille nem morgenmad med frisk appelsin, søde blåbær og sprødt rugbrød. (Karolines Køkken)
Bagte krydrede kødboller i tomatsauceBagte krydrede kødboller i tomatsauce
Kødboller i italiensk tomatsauce er en favorit opskrift. Bag dine krydrede oksekødsfrikadeller i tomatsovs i ovnen og server meatballs med brød(Louiogbearnaisen)
Grove snitter fyldt med kyllingGrove snitter fyldt med kylling
De fineste små pakker med lækkert fyld. Jeg er vild med indpakket mad – i dej; Tærter, pizza, brød, wraps, ja hvad som helst. Jeg havde egentlig besluttet mig for en omgang pirogger her til påskeugens frokoster, men lige pludselig var det meget sjovere, at eksperimentere lidt. …Og det havde slet ikke noget, at gøre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kylling og kartofler i spinat/parmesansauceKylling og kartofler i spinat/parmesansauce
Nem opskrift med kylling på 30 minutter: Kylling og kartofler i samme pande med parmesan/spinatsauce er en lækker og let hverdagsret til aftensmad, når det skal være nemt, men stadig sundt. Lav hele kyllingretten i en pande og server med en grøn salat og groft brød - få den populære opskrift her(Louiogbearnaisen)
Figner og ristet rugbrødFigner og ristet rugbrød
Prøv de lækre friske figner svøbt i honning og med sprødt rugbrød til. (Karolines Køkken)
Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynteSkyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynte
Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.(Karolines Køkken)
Chokoladebrød med kardemommeChokoladebrød med kardemomme
Lækkert chokoladebrød med smag af kardemomme. Spis chokoladebrødet lunt - det smager næsten som kage! (Karolines Køkken)
RollingerugbrødRollingerugbrød
Skøn og sund "gnaskemad" til ungerne. De lækre små rugbrød med rugkerner bages i en bradepande, og har et syrligt strejf fra appelsinjuice og kærnemælk.(Karolines Køkken)
Romanske brødRomanske brød
Flade crunchy brød med tørret rosmarin. Nyd dem fx som tilbehør til en salat eller som snack til et glas rødvin.(Karolines Køkken)
Surdejsskolen: Pandebrød til morgenmadenSurdejsskolen: Pandebrød til morgenmaden
Hvis du har fulgt vores Surdejsskole, har du nok oplevet at kassere en del surdej, når du fodrer den. Smæk det på panden med forårsløg til morgenmad.(Gastromand.dk)
HavrebrødHavrebrød
Mangler du et sundt og lækkert alternativ til brødkurven? Så denne lækre opskrift på havrebrød. Brødet kan også bages uden forme.(Karolines Køkken)
Surdejsskolen: Knækbrød på surdejsresterSurdejsskolen: Knækbrød på surdejsrester
Hvis du har fulgt vores Surdejsskole, har du nok oplevet rester af surdej ved fodringen. Smæk det i ovnen med kerner og salt på, og du har en sprød snack.(Gastromand.dk)
Gratinerede østers med knækbrødGratinerede østers med knækbrød
Gratinerede østers med knækbrød er en opskrift der giver en lækker fiskeret, som er perfekt til festen. Det syrlige rugknækbrød med æbleeddike er perfekt sammen med de friske østers.(Karolines Køkken)
Surdejsskolen: Sandwichbrød med porterSurdejsskolen: Sandwichbrød med porter
Bag dit eget sandwichbrød på surdej og porter, så du har det rigtige brød til vores legendariske cowboytoast.(Gastromand.dk)
FinskbrødFinskbrød
Finskbrød er en dejlig småkage som mormor ville have bagt den. Prøv opskriften her og servér når du får gæster. Uhm!(Karolines Køkken)
FirebrødFirebrød
Opskriften på firebrød giver nemt og lækkert brød. Brødet er bagt med ylette og smager himmelsk smurt med smør,(Karolines Køkken)
Koldskål med rabarber og rugbrødsdrysKoldskål med rabarber og rugbrødsdrys
Hjemmelavet koldskål på kærnemælk og med rabarber. Server den med ekstra rabarberkompot og rugbrødsdrys. Få opskrift på koldskål med rabarber her >>(Louiogbearnaisen)
Kold tomatsuppe med ostebrødKold tomatsuppe med ostebrød
Herlig pikant suppe inspireret af den spanske gazpacho. Put isklumper i, hvis du vil have suppen ekstra kold.(Karolines Køkken)
RosinbrødRosinbrød
Blødt franskbrød med fine grønne rosiner. Brødet smager også rigtig godt ristet.(Karolines Køkken)
OstebrødOstebrød
Her får du opskriften på et skønt ostebrød med smeltet ost mellem en masse lækre brødstykker - perfekt til suppe og som tilbehør - læs med her(Valdemarsro)
HavregrynsbrødHavregrynsbrød
Havregrynsbrød, er en opskrift der giver et dejligt brød, der både er fedtfattigt og som smager lækkert. Perfekt til morgenbordet.(Karolines Køkken)
Rosinbrød med ingefær og limeRosinbrød med ingefær og lime
Nem opskrift på et lækkert og fedtfattigt brød med rosiner, limeskal og mandelflager. Smager dejligt lunt med koldtsmør.(Karolines Køkken)
Brunchbrød med æg og bacon (+video)Brunchbrød med æg og bacon (+video)
10 minutters arbejde, lidt fingerfærdighed og du har en nem brunch, som vækker selv den sløveste om morgenbordet. Skøn ide til anderledes brunch eller morgenmad. Lav et lækkert brunch brød fyldt med røræg, bacon og ost. Opskrift på den nemme menu til brunch finder du her(Louiogbearnaisen)
Surdejsskolen: Hjemmelavede croutonerSurdejsskolen: Hjemmelavede croutoner
Er det så sjovt at bage, at du sjældent når at spise alt det gode brød? Og er der en kvart rumpe, der er for god til at smide ud? Med en minimal indsats kan du hurtigt og let lave croutoner ud af resterne. De kan bruges til en lækker salat eller en varm tomatsuppe.(Gastromand.dk)
Pizzasnegle med rugbrød - af en rest tomatsuppePizzasnegle med rugbrød - af en rest tomatsuppe
2 i 1 løsningen - her er der både pizzasnegle og brød - lige til madpakken...(Karolines Køkken)
Små grove speltbrødSmå grove speltbrød
Disse små grove brød egner sig til det meste og mætter godt. Prøv dem til morgenmaden, madpakken eller som tilbehør til salat og kød.(Karolines Køkken)
SpeltbollerSpeltboller
Speltboller er nemme at bage og smager dejligt med smør, ost eller marmelade. Lækker opskrift på speltbrød, som er luftigt og mætter godt(Louiogbearnaisen)
LandbrødLandbrød
Klassisk landbrød med lige dele hvedemel og sigtemel. Du kan erstatte op til halvdelen af hvedemelet med fuldkornshvedemel.(Karolines Køkken)
ToastbrødToastbrød
Hjemmebagt lækkert toastbrød er virkelig lækkert og nemt at bage selv - her får du en super god opskrift på velsmagende toast brød(Valdemarsro)
Landbrød med kantareller og rucolaLandbrød med kantareller og rucola
Simpel og lækker lille ret. Serveret med lufttørret skinke og hvidskimmelost.(Karolines Køkken)
Landbrød med kernerLandbrød med kerner
Saftigt og lækkert brød der kan bruges til morgenmad, mellemmåltid, madpakken eller hvornår du får lyst.(Karolines Køkken)
Koldskål med rugbrødscroutoner og solbærsalsaKoldskål med rugbrødscroutoner og solbærsalsa
Solbær, sommerens C-vitaminbombe, giver smag og kulør til denne salsa, der serveres til koldskålen.(Karolines Køkken)
Små rugbrød med frøSmå rugbrød med frø
Mangler du noget lækkert til madpakken, så prøv de her små rugbrød. Fyld dem med lækkert pålæg eller spis dem som de er. Find den saftige opskrift her.(Louiogbearnaisen)
RouladebrødRouladebrød
Rouladebrød er en mellemting mellem kage og franskbrød. Server de festlige og flotte skiver med koldt smør.(Karolines Køkken)
Langtidshævet bradepandebrødLangtidshævet bradepandebrød
Dejlig koldhævet brød, som kan varieres i smag med forskellige krydderurter.(Karolines Køkken)
Langtidsbagte tomaterLangtidsbagte tomater
Langtidsbagte tomater kan give din grillmad, din gryderet eller dit focacciabrød en fantastiske dybde i smagen med lidt kærlighed og tid.(Gastromand.dk)
Langtidshævet brødLangtidshævet brød
Durumhveden har et højt glutenindhld, og kan binde store mængder væde. Det giver et dejligt blødt og saftigt brød.(Karolines Køkken)
TrekornsbrødTrekornsbrød
Denne nemme og lækre opskrift på trekornsbrød gør sig fantastisk til mellemmåltidet. I opskriften benyttes der fedtfattigt kvark og brødet har en dejlig krumme.(Karolines Køkken)
Meatball SandwichMeatball Sandwich
Brød. Krydrede kødboller. Tomatsauce. Ost. Den her meatball sandwich taler for sig selv - den ultimative sandwich! Grib opskriften her >>(Louiogbearnaisen)
Langtidshævet brød med ostLangtidshævet brød med ost
Slå dejen sammen om aftenen, lad det hæve natten over og sæt det i ovnen, når du står op. Dejlig nybagt morgenbrød!(Karolines Køkken)
Polentabrød med fennikelfrøPolentabrød med fennikelfrø
Polenta er malede majskerner, og det tilføjer brødet lidt sødme og farve, mens hytteosten giver fugtighed.(Karolines Køkken)
RugbrødRugbrød
Bag dit egen rugbrød helt fra bunden. Du vil nyde resultatet af dine anstrengelser!(Karolines Køkken)
Rugbrød med friskostRugbrød med friskost
Rugbrød med friskost er et hurtigt og nemt stykke mad morgen, middag eller aften. Den cremede friskost passer perfekt til røget svinefilet.(Karolines Køkken)
Chorizo Meatballs – bagt i ovnenChorizo Meatballs – bagt i ovnen
Lækre krydrede meatballs med oksekød, chorizo og ost. Smager skønt til spaghetti, i pitabrød, i suppe eller som en snack. Få opskriften på kødboller her >>(Louiogbearnaisen)
Rugbrød med stuvede kantarellerRugbrød med stuvede kantareller
Sæsonen for kantereller er kort, så spis løs mens de er her!(Karolines Køkken)
Fladbrød med blomkålssalat og tzatzikiFladbrød med blomkålssalat og tzatziki
Lækker vegetarisk aftensmad med blomkålssalat, tazatziki og hjemmebagte fladbrød. Sund og mættende ide til en vegetar dag(Louiogbearnaisen)
Langtidshævet valnøddebrødLangtidshævet valnøddebrød
Valnøddebrødet smager dejligt sammen med det meste - især ost, og ikke mindst blåskimmelost.(Karolines Køkken)
Rugbrød-hurtigtRugbrød-hurtigt
Kunne du tænke dig hjemmelavet rugbrød, men har hverken tid eller surdej? Så prøv denne simple opskrift, og opdag hvor nemt det er!(Karolines Køkken)
Små pizzabrødSmå pizzabrød
Nem og hurtig opskrift på lækre små pizzabrød. Pizzabrødene er perfekte som frokost og har en dejlig smag.(Karolines Køkken)
RugbrødsbidderRugbrødsbidder
Lækre, bløde rugbrødsboller. Gode som mellemmåltid og til at tage med...(Karolines Køkken)
Rugbrødscrunch og druerRugbrødscrunch og druer
Den lille sult kan stilles med denne snack der har en god bund af rugbrød, lidt friske frugter og god mørk chokolade.(Karolines Køkken)
Rugbrødsdrys med mandlerRugbrødsdrys med mandler
Sprød crunch til drys på yoghurt - brug det morgenmad eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Øl-knækbrød (Brown ale)Øl-knækbrød (Brown ale)
Har du fulgt med på bloggens facebook-side, så du den her pose i sidste uge. På studiet er vi jo i gang med ølbrygning og hele onsdagen blev da også brugt i øllets tegn. Der blev brygget 3 slags øl; pale ale, hvedeøl og brown ale. Jeg hoppede på brown ale og hvilken duft, når...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rugbrødsmysli med kardemomme og chiafrøRugbrødsmysli med kardemomme og chiafrø
Rugbrødet er spicet lidt op i morgenmadsdrysset - eksotisk kardemomme og lækker muscovadosukker. (Karolines Køkken)
Rødvinsglace inspireret af Brødrene KochRødvinsglace inspireret af Brødrene Koch
Jeg faldt over denne opskrift på en rigtig klassiker på Carsten opskrifter og har efterfølgende afprøvet den på et par venner til henholdsvis Beef Wellington og et par solide højrebsbøffer - et perfect match, so(Gastromand.dk)
Rugbrødsmysli med mandler og gojibærRugbrødsmysli med mandler og gojibær
Mysli er altig god at have i baghånden. Ikke kun til morgenmaden - men også til at drysse på en eftermiddagssnack. (Karolines Køkken)
Rugbrødssandwich med grøn spreadRugbrødssandwich med grøn spread
En dejlig sandwich med blød og lækker spread af ærter og salatost. Hertil masser af sprøde og saftige grøntsager og røget mørbrad.(Karolines Køkken)
Rugbrødssandwich med lakserilletteRugbrødssandwich med lakserillette
En skøn mættende rugbrødssandwich med lakserillette. Lakserilletten er blandet af varmrøget laks, hytteost og krydderier. Den er saftig og knasende og smager fint sammen med grøntsagerne.(Karolines Køkken)
Chokorug – mini rugbrød med chokoladeChokorug – mini rugbrød med chokolade
Chokorug boller er virkelig skønne og mætter godt - her får du en skøn opskrift med dejlig sødme og masser skønne fiber - få opskrift her(Valdemarsro)
Rugbrødssandwich med spejlægRugbrødssandwich med spejlæg
Rugbrødssandwich med spejlæg, roastbeef, soltørrede tomater, kapers og salat. En klassisker på bordet, når maden skal severes i en fart og samtidig være sund og mættende.(Karolines Køkken)
Rugbrødstoast med bagt avocado og ægRugbrødstoast med bagt avocado og æg
Rugbrødstoast toppet med bagt avocado og æg. Bagt avocado med æg smager skønt - prøv det næste gang du vil peppe en toast lidt ekstra op! (Karolines Køkken)
Rugbrødstoast med laks, spinat og rørægRugbrødstoast med laks, spinat og røræg
Rugbrødstoast med laks, spinat og røræg er den perfekte start på dagen! Prøv denne lækre grove toast med laks og røræg næste gang du vil være lidt ekstra god ved dig selv fra morgenstunden.(Karolines Køkken)
Focaccia på surdejFocaccia på surdej
Syrligt, saftigt og sejt brød med en sprød skorpe, et fedtet indre og godt med salt og krydderier på toppen - you had me at hello!(Gastromand.dk)
Græskarbrød med græskar og krydderierGræskarbrød med græskar og krydderier
Bag flotte græskarbrød med græskarpure og krydderier. Smager skønt som madbrød til supper eller simreretter. Nem og lækker opskrift på brød med græskar(Louiogbearnaisen)
Blue dip med ingefær og ristet rugbrødBlue dip med ingefær og ristet rugbrød
Sprøde rugbrødssticks med lufttørret skinke til en cremet ostedip.(Karolines Køkken)
SURDEJSSKOLEN: Surdejsbrød på ØlandshvedeSURDEJSSKOLEN: Surdejsbrød på Ølandshvede
Sådan bager du det lækreste surdejsbrød ved hjælp af ølandshvede, autolyse, æltning, foldning, koldhævning og bagning!(Gastromand.dk)
Provencalsk ostebrødProvencalsk ostebrød
God og cremet ostefyld til dit yndlingsbrød. Perfekt som snack.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet sprøde falafel med fladbrødHjemmelavet sprøde falafel med fladbrød
Hvor mange gange i dit liv har du stået ved den lokale kebal-grill og bedt om en falafel? Hvor mange gange har du tænkt over, at du rent faktisk er skabs-vegetar for en aften? Sikkert(Gastromand.dk)
Fiskesalat i pitabrødFiskesalat i pitabrød
Brug en rest fisk til en lækker fiskesalat og lav et velsmagende aftensmåltid - hurtigt og nemt. Har du ikke en rest fisk, kan du bruge et par dåser tun.(Karolines Køkken)
Pull-apart hvidløgsbrødPull-apart hvidløgsbrød
Pull-apart hvidløgsbrød er et svampet og lækkert madbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart hvidløgsbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd det bløde, smagfulde hvidløgsbrød lunt direkte fra ovnen.(Karolines Køkken)
Brød-æggekageBrød-æggekage
Ja, det er jo faktisk slet ikke en rigtig brødæggekage, som den blev lavet da det var før.. Hvis du har alder som jeg og ikke lige har haft en mormor, hvis hofret var brødæggekage, ved du måske slet ikke hvad det er. Men en gammeldags brødæggekage er ligesom “armeriddere” – altså dagsgammeltbrød dyppet i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Quinoasalat med granatæble, abrikoser og citrusfrugter + fladbrødQuinoasalat med granatæble, abrikoser og citrusfrugter + fladbrød
Quinoasalat smager fantastisk - server din quinoa salat med fladbrød, yoghurtdip og krydret kylling og du har en nem og lækker venindemiddag(Louiogbearnaisen)
Pull-apart kanelbrødPull-apart kanelbrød
Pull-apart kanelbrød er et svampet og lækkert kanelbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart kanelbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd kanelbrødet lunt direkte fra ovnen.(Karolines Køkken)
Stenalderbrød med hytteostStenalderbrød med hytteost
Stenalderbrød a la Karoline med hytteost og masser af andre gode proteinkilder. Smager skønt og med godt bid. Om det kan erstatte rugbrød – det er op til dig!(Karolines Køkken)
Hjemmelavet pastramiHjemmelavet pastrami
Pastrami er en gammel klassiker, der stammer fra Østeuropa og Mellemøsten, som kom til USA med jødiske emigranter for godt 100 år siden. Den blev hurtigt populær, fordi den er saftig, krydret og går godt sammen med brød, syltevarer og sennep!(Gastromand.dk)
KrukkebrødKrukkebrød
Dekorative brød der egner sig godt som portionsbrød til en fest - eller en festlig hverdag!(Karolines Køkken)
Stenbiderrogn på smørristet rugbrødStenbiderrogn på smørristet rugbrød
Ristet rugbrød med dampet torskefilet og stenbiderrogn. Se fremgangmåden og tips til filetering af torsk. Den herlige stenbiderrogn fås frisk fra februar til maj.(Karolines Køkken)
Tynde brødstænger med sesamfrøTynde brødstænger med sesamfrø
De sprøde stænger er lækkert tilbehør til fx supper, salater eller ost. De kan også nydes som en lille snack til drinken.(Karolines Køkken)
Grove pitabrødGrove pitabrød
Hjemmebagte pitabrød, som er grove, men bløde og saftige. Fyld de hjemmelavede pitabrød uden de går i stykker. Få opskrift på bløde og smidige pitabrød.(Louiogbearnaisen)
PandebrødPandebrød
Prøv disse lækre brød som tilbehør til fx ost.(Karolines Køkken)
Fyldt baguette sandwich med krydret salami-fyldFyldt baguette sandwich med krydret salami-fyld
Den her fyldte baguette er genial. Findes der noget værre end sandwichfyld smurt ud omkring brødet på madpakken. Det er slut. Udhul og fyld madpakkebrødet(Louiogbearnaisen)
Pandebrød med sorte løgfrøPandebrød med sorte løgfrø
Nigellafrø har sin helt egen unikke smag og så er de virkelig dekorative.(Karolines Køkken)
Groft landbrød med hvedekernerGroft landbrød med hvedekerner
Et klassisk fransk landbrød smager skønt med lækker pølse, ost og andre franske specialiteter. Bag nemt dit eget lækre landbrød med den her opskrift.(Louiogbearnaisen)
Tyrkiske brød med bøf, ost og salatTyrkiske brød med bøf, ost og salat
Supernem og lækker "pizza". Fordel salat og skimmelost på brødene, gratiner og server!(Karolines Køkken)
Tyrkiske brød med bønnefyld og myntedressingTyrkiske brød med bønnefyld og myntedressing
De skønne fladbrød er næsten flade som pandekager og smager herligt med alverdens fyld.(Karolines Køkken)
Brød i støbejernsgryde | GrydebrødBrød i støbejernsgryde | Grydebrød
Grydebrød er verdens bedste og nemmeste brød. En støbejernsgryde gør det nemt at bage rustik brød med sprød skorpe og store huller. Opskrift groft grødebrød(Louiogbearnaisen)
BananbrødBananbrød
Denne opskrift på bananbrød er vildt lækker og så er det nemt at bage og bliver saftigt lækkert og med en god krumme - få den dejlige opskrift her(Valdemarsro)
Hjemmebagt knækbrød med frøHjemmebagt knækbrød med frø
En nem opskrift på hjemmebagt knækbrød - en favorit for hele familien. Server knækbrød til ostebordet, i madpakken eller til morgenmad. (Karolines Køkken)
Syltede rødbederSyltede rødbeder
Opskrift på lækre og smukke, krydrede syltede rødbeder - helt perfekt til rugbrødsmad og som tilbehør til alverdens dejlige retter - få opskriften her(Valdemarsro)
Mysli af knækbrødMysli af knækbrød
Herlig sprød mysli af knækbrød, nødder, kokos og tørrede bær. Sødt og godt uden tilsat sukker.(Karolines Køkken)
Ostebrød med krydderurter og hvidløgssmør | madbrødOstebrød med krydderurter og hvidløgssmør | madbrød
Bag selv lækre mad brød til suppe. De her nemme ostebrød passer perfekt til løgsuppe, kartoffel/porre suppe eller som tilbehør til grillmad. Opskrift >>(Louiogbearnaisen)
Hummus med spinat, feta og pinjekernerHummus med spinat, feta og pinjekerner
Nem hummus, som er hurtig at lave og smager fantastisk som dip, i sandwich eller pita brød. Vælg selv om din hummus skal laves med eller uden olie og tahin.(Louiogbearnaisen)
Grydebrød med valnødder og tranebærGrydebrød med valnødder og tranebær
Verdens bedste brød i gryde, som er saftigt og med spørd skorpe. Opskrift på lækkert no knead bread til fx ost eller brunch(Louiogbearnaisen)
Røget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettesRøget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettes
Først gav han Gastromands læsere sin opskrift på den berømte tatarmad, derefter den lækre kartoffelmad og nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at have smørrebrødet på plads til julefrokosten - Adam Aamanns(Gastromand.dk)
StudenterbrødStudenterbrød
Når den lækre hjemmebagte kage ikke længere er helt på toppen - så frys den og tryl den senere om til studenterbrød, romkugler, trøfler eller snøfler - kært barn har mange navne.(Karolines Køkken)
Adam Aamanns opskrift på smørrebrød med tatarAdam Aamanns opskrift på smørrebrød med tatar
Smørrebrødet er i gang med en kæmpe renæssance i Danmark og udlandet er efterhånden også ved at få øjnene op for den danske specialitet. Råt kød er er en af vores absolutte yndlingsspiser og nu har(Gastromand.dk)
Naanbrød med kålsalatNaanbrød med kålsalat
Kål er en rigtig vitaminbombe - og så smager det skønt.(Karolines Køkken)
Bondemad: Fransk Løgsuppe med gratineret brødBondemad: Fransk Løgsuppe med gratineret brød
Imens vi venter på sommeren og så småt kan begynde at nyde at der kommer lidt mere sol er det tid til en lille "overgangsret" - videre så er denne ret faktisk en ret god undskyldning(Gastromand.dk)
Saftige rugbrødsboller med chokoladeSaftige rugbrødsboller med chokolade
På én gang mættende og samtidig lidt kage-agtig chokorug til den søde tand. Rugbrødsboller med chokolade er en dejlig bolle til et lille mellemmåltid.(Karolines Køkken)
RugbrødssnacksRugbrødssnacks
opskrift på nemme cookies med rugbrød(Louiogbearnaisen)
Maltstykker med æble, valnødder og rugMaltstykker med æble, valnødder og rug
Opskrift på nemt maltbrød uden surdej. Bag det bedste efterårs brød med maltmel, æble, valnødder og rug. Smager skønt til suppe eller med ost, spegepølse.(Louiogbearnaisen)
Smørrebrød med æg og rejerSmørrebrød med æg og rejer
En ægte dansk klassiker. Smørrebrød med æg og rejer - næsten ligesom vi plejer. Smørrebrød er dejligt nemt, kan varieres i det uendelige, og du kan bruge rester fra køleskabet på en ny måde.(Karolines Køkken)
Nemt kernerugbrød uden surdejNemt kernerugbrød uden surdej
Nemt og saftigt hjemmebagt rugbrød med kerner. Bag selv nemt dit eget rugbrød kun på gær og helt uden surdej. Få opskrift på verdens bedste rugbrød her.(Louiogbearnaisen)
Smørrebrød med flæskestegSmørrebrød med flæskesteg
Det klassiske smørrebrød med flæskesteg - næsten som vi kender det. Smørrebrød er en dansk specialitet, og det er ikke uden grund, vi er så glade for det. Smørrebrød kan varieres efter individuelle smagsløg - uden det er det store besvær.(Karolines Køkken)
Mexicansk tunsalatMexicansk tunsalat
Nem og sund tunsalat med kapers. Tunsalat er lækkert i sandwich, pitabrød, på rugbrød eller som selvstændig salat. Snup opskrift på salat med tun her(Louiogbearnaisen)
Smørrebrød med flødeost og avocadoSmørrebrød med flødeost og avocado
Et godt stykke rugbrød med flødeost, avocado og radiser. Helt enkelt og super godt!(Karolines Køkken)
Monkeybread – kanelbrødMonkeybread – kanelbrød
Monkeybread er et lækkert kanelbrød lavet i sjove dejkugler med remonce og kanel - smagen er super og kagen er nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Smørrebrød med flødeost og tomatSmørrebrød med flødeost og tomat
Den oplagte mad at smøre sig i tomatsæsonen - eller hvis du på andre tidspunkter er heldig at få fat i tomater med smag!(Karolines Køkken)
Bondens fine skinkesmørrebrødBondens fine skinkesmørrebrød
Lav en nem og lækker frokost med groft brød, krydret hytteost og skinke. (Karolines Køkken)
Fletbrød med ost og rosmarinFletbrød med ost og rosmarin
Fletbrød er endnu en variant af madbrød. Dette flettede madbrød er både smukt at se på, og yderst velsmagende. Navnet fletbrød forklarer vi med at dejen er flettet som en fletning - og smager skønt af rosmarin, hampefrø og ost.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med flødeost, grillet grønt og brunet smørSmørrebrød med flødeost, grillet grønt og brunet smør
Et moderne stykke smørrebrød med grillede grøntsager og duftende brunet smør med kapers. Kan evt. serveres med røget sild.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalatSmørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat
Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.(Karolines Køkken)
KnækbrødKnækbrød
“Fast inventar i køkkenet. Den berygtede knækbrøds opskrift, der snart er nået langt omkring. Her forsvinder de hele tiden, da de er et super mellemmåltid, både med lidt smør eller bare som de er. Jeg kan lide dem lidt tykke og lyse. Andre vil have dem tynde, sprøde, brune, uden græskarkerner, mere fedtede eller med et...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes