Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet forårsrulle:
Facts om forårsrulle:
Forårsrulle er det danske navn på en udbredt østasiatisk madret. Den kan tilberedes på forskellige måder, men består altid af en pastalignende tynd dej som er pakket om et fyld, som kan bestå af kød, fisk eller grønsager. Forårsruller kan være friturestegt, men det findes også i kogte varianter, ligesom der også findes friske forårsruller lavet af rispapir. Navnet forårsrulle (traditionelt kinesisk: 春捲, simplificeret kinesisk: 春卷, pinyin: chūn juǎn) kommer af den kinesiske præference at servere den til forårsfesten. I Vietnam hedder retten Chả cuốn. På Filippinerne hedder den lumpia, som er et låneord fra kinesisk.
Sprøde forårsrullerSprøde forårsruller
Skønne små sprøde forårsruller som smager helt og aldeles vidunderligt, som i de asiatiske lande og så er de nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Forårsruller med kullerForårsruller med kuller
Hjemmelavede forårsruller...eller efterårsruller. Bagt i ovnen, så er de ikke så fede.(Karolines Køkken)
Forårsruller med laks og nudlerForårsruller med laks og nudler
Prøv at lave dine egne hjemmelavede forårsruller med dit yndlingsfyld. Her er de med laks og hvid ost.(Karolines Køkken)
Forårsruller og sur/sød sauceForårsruller og sur/sød sauce
Hyg jer sammen om at lave de lækreste forårsruller, der bliver bagt i ovnen.(Karolines Køkken)
Friske forårsruller og ostegratinerede kyllingebidderFriske forårsruller og ostegratinerede kyllingebidder
Streetfood eller fastfood af den sunde slags. Lækre friske saftigt, sprøde forårsruller og knasende sprøde lune kyllingebidder....uhm!(Karolines Køkken)
Friske forårsruller og stegte butterbeansFriske forårsruller og stegte butterbeans
Saftigt sprøde thaiforårsruller. Du kan bruge stort set alle grøntsager i rullerne, men salatblade er altid godt at have med - det gør det nemmere at rulle.(Karolines Køkken)
Nemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kødNemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kød
Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovnen.(Madens Verden)
Frosne forårsruller i Airfryer eller ActifryFrosne forårsruller i Airfryer eller Actifry
Se her hvordan man steger frosne forårsruller i Airfryer eller Actifry. Det sker selvfølgelig uden brug af olie, og forårsrullerne bliver meget sprøde.(Madens Verden)
Vietnamesiske Forårsruller med and og grønkålVietnamesiske Forårsruller med and og grønkål
En fantastiske og julet udgave af de lækre friske vietnamesiske forårsruller med and, grønkål og granatæblekerner - få opskriften her (Valdemarsro)
Vietnamesisk ribbensteg - lækker at servere til forårsruller eller suppeVietnamesisk ribbensteg - lækker at servere til forårsruller eller suppe
Vietnamesisk ribbensteg er en herlig spise med det saftige møre kød og den sprøde svær - skøn til de friske forårsruller og til suppe - opskrift(Valdemarsro)
Vegetariske forårsruller bagt i ovn - få en nem og lækker opskrift herVegetariske forårsruller bagt i ovn - få en nem og lækker opskrift her
Disse vegetariske super sprøde forårsruller er bagt i ovnen og fyldt med grøntsager og god smag - få den skønne opskrift her(Valdemarsro)
Kinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartoflerKinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartofler
I skrivende stund der gang i det vigtigste tradition i Kina nemlig det kinesiske nytår. Det er vist noget med den første dag i den første måned hvor den første nat, nej vent - det(Gastromand.dk)
Små snack-forårsrullerSmå snack-forårsruller
Lidt knasende sprød, lidt saftigt sprød....og lidt til at dyppe i. En appetitlig indledning til et godt måltid.(Karolines Køkken)
Forårsruller - nem og hurtig opskrift på kinarullerForårsruller - nem og hurtig opskrift på kinaruller
Her er en nem opskrift på hurtige forårsruller, der laves med hakket oksekød og masser af friske grøntsager. Rulles i filodej og grydesteges i fritureolie.(Madens Verden)
Friske forårsruller med svinekødFriske forårsruller med svinekød
Sund og skøn opskrift på friske forårsruller med citrongræs og honningmarineret svinekød - smagen af vietnam i en dansk udgave - få opskriften her(Valdemarsro)
Sød chilisauce - opskrift på hjemmelavet chilisauceSød chilisauce - opskrift på hjemmelavet chilisauce
Sød chilisauce er meget nemt at lave selv, og er det perfekte tilbehør til lækre wokretter, forårsruller eller tynde skiver mørbrad.(Madens Verden)
Krydrede spyd og friske forårsrullerKrydrede spyd og friske forårsruller
De friske forårsruller er sjove selv at fylde. Rispladerne skal blot lægges i vand et øjeblik, så er de klar til yndlingsfyldet.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes