Vi fandt 110 opskrifter med søgeordet gulerødder:
Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauceKalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce
De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.(Karolines Køkken)
Lasagne med spidskål og hakket oksekødLasagne med spidskål og hakket oksekød
Opskrift på lasagne med spidskål. En sundere lasagne med masser af kål, gulerødder og hakket oksekød, men stadig en saftig lasagne.(Madens Verden)
GulerodssnurrerGulerodssnurrer
Skønne grove gulerodssnurrer med sødt mos fra gulerødderne som fyld er skønne i madpakkerne og smager virkelig godt - få opskriften her(Valdemarsro)
Mørbradfad med grøntsager - god ret som gæstemadMørbradfad med grøntsager - god ret som gæstemad
Nem opskrift på mørbradfad med grøntsager. En lækker ret tl aftensmad med svinemørbrad, gulerødder og broccoli - også perfekt som nem gæstemad.(Madens Verden)
Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvideGulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide
Med denne opskrift på gulerødder sous vide får du perfekte gulerødder. Se den præcise temperatur og tid, hvor gulerødderne beholder smag og bliver møre.(Madens Verden)
Råstegte gulerødder med spidskål - sundt tilbehørRåstegte gulerødder med spidskål - sundt tilbehør
Råstegte gulerødder med spidskål er både nemt og hurtigt tilbehør, som du kan lave på under 15 minutter. Sundt tilbehør til bla. frikadeller.(Madens Verden)
Gulerodsgryde med kylling og spinat (serveres med ris)Gulerodsgryde med kylling og spinat (serveres med ris)
Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og masser af gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.(Madens Verden)
Kål i fad med ris og porrerKål i fad med ris og porrer
Opskrift på kål i fad. Lækker mad, der laves med spidskål, porrer, hakket oksekød, gulerødder og gode krydderier.(Madens Verden)
Abesalat - lækker salat med banan til børnAbesalat - lækker salat med banan til børn
Her er opskriften på abesalat, der er en populær salat til især børn. Her lavet med revne gulerødder, tranebær, peanuts og banan. Klar på få minutter.(Madens Verden)
Kogt hamburgerryg med stuvet spinat og grøntsagerKogt hamburgerryg med stuvet spinat og grøntsager
Den bedste opskrift på kogt hamburgerryg med lækkert tilbehør i form af stuvet spinat, dampede gulerødder og grønne bønner.(Madens Verden)
Varm kartoffelsalat med gulerødderVarm kartoffelsalat med gulerødder
Ny farverig variant af den elskede varme kartoffelsalat. Nyd den varm eller kold.(Karolines Køkken)
Sådan laver du en smørbolle til jævning af sovs (opskrift)Sådan laver du en smørbolle til jævning af sovs (opskrift)
En smørbolle er genial til jævning af sovs, og her kan du se hvordan du gør. Brug blandt andet smørbollen til stuvede ærter og gulerødder.(Madens Verden)
Gulerodsmuffins: Opskrift på svampede muffins med gulerødderGulerodsmuffins: Opskrift på svampede muffins med gulerødder
Den bedste opskrift på gulerodsmuffins, som giver dig 12 svampede muffins med gulerødder, der kan pyntes med smørcreme eller ostecreme.(Madens Verden)
Nemt farsbrød med spinat, feta og gulerødderNemt farsbrød med spinat, feta og gulerødder
En super lækker opskrift på farsbrød med spinat, feta og gulerødder. Det er en nem hverdagsret, som samtidig er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Karbonader med grøn ærter og gulerødderKarbonader med grøn ærter og gulerødder
Karbonader er en lækker aftensmad og en favorit herhjemme. Find den nemme opskrift på karbonader med stuvede ærter og gulerødder her(Louiogbearnaisen)
Cremede gulerødder - gulerod a la cremeCremede gulerødder - gulerod a la creme
Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter.(Madens Verden)
Gulerodskage - opskrift på svampet kage med gulerodGulerodskage - opskrift på svampet kage med gulerod
Gulerodskage er en af mine favoritkager, og den er meget nem at bage selv. Her får du opskriften på den populære kage med masser af sunde gulerødder.(Madens Verden)
Blomkålsrøsti - opskrift på sunde røsti med blomkålBlomkålsrøsti - opskrift på sunde røsti med blomkål
Blomkålsrøsti er sunde og nemme røsti, der laves med blomkål og gulerødder. De lækre røsti formes på en bageplade, og bages i ovnen i 30 minutter.(Madens Verden)
Frikadeller i fad med kartofler og spidskålFrikadeller i fad med kartofler og spidskål
Frikadeller i fad er nem og lækker aftensmad, hvor frikadellerne steges i fad med kartofler, spidskål og gulerødder. En dejlig familieret.(Madens Verden)
Karbonader med ærter og gulerødderKarbonader med ærter og gulerødder
En klassisk opskrift på karbonader med ærter og gulerøder - enkelt, lidt rustikt og hamrende lækkert.(Karolines Køkken)
Nemme krebinetter med let sommerfrikasséNemme krebinetter med let sommerfrikassé
Her er opskriften på meget nemme krebinetter med en hurtig og dejlig sommerfrikassé som tilbehør. Krebinetterne skal ikke paneres, men steges direkte i lidt olie og smør, og frikasséen laves med blandt andet små gulerødder og asparges. Retten er klar på 15 minutter.(Madens Verden)
Sunde mini solsikkebrød med gulerødder til madpakkenSunde mini solsikkebrød med gulerødder til madpakken
Sunde og lækre solsikkebrød med gulerødder i mini størrelse som er rigtig gode til madpakker og eftermiddagshygge mv - få opskriften her(Valdemarsro)
Frikadeller med stuvet hvidkål og gulerødderFrikadeller med stuvet hvidkål og gulerødder
Se her hvordan du laver klassikeren frikadeller med stuvet hvidkål helt fra bunden. Frikadellerne steges på panden, og hvidkålen forkoges inden den stuves.(Madens Verden)
Brosme ovnbagt med flødestuvede grøntsagerBrosme ovnbagt med flødestuvede grøntsager
Brosme er en særdeles lækker spisefisk. Her er en opskrift med brosmen, der ovnbages med flødestuvede sukkerærter, gulerødder og broccoli.(Madens Verden)
Madpakkeboller med squash, gulerødder og ostMadpakkeboller med squash, gulerødder og ost
Fyldige og saftige boller, der mætter i madpakken. Du kan skifte 1/3 af hvedemelet ud med fuldkornhvedemel, så de bidrager til de 75 g fuldkorn, du helst skal have hver dag.(Karolines Køkken)
Kyllingefrikasse med kogt kylling og sprøde grøntsagerKyllingefrikasse med kogt kylling og sprøde grøntsager
Her får du min opskrift på kyllingefrikasse, der er en dansk klassiker. Her lavet med en hel, kogt kylling, gulerødder, asparges og den er nem at lave.(Madens Verden)
Torsk en papillote med gulerødder, spidskål og porreTorsk en papillote med gulerødder, spidskål og porre
Her får du min opskrift på torsk en papillote, hvor benfri torskefilet pakkes ind i bagepapir sammen med bla. spidskål og gulerødder. Meget nem at lave.(Madens Verden)
Italienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcremeItalienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcreme
Endnu en omgang påskelam i alternativ udgave - lammeculotte ER altså bare lækkert - mørt og med en tilpas smag af lam uden det bliver for meget. Jeg vil vove den påstand, at du sagtens(Gastromand.dk)
Bagte persillerødder, squash og gulerødderBagte persillerødder, squash og gulerødder
Bagte persillerødder, squash og gulerødder er perfekt og fedtfattigt tilbehør til blandt andet stegt kyllingbryst. Her har vi bagt rodfrugterne med timian.(Madens Verden)
Grillede grøntsager i sølvpapir (kan laves i forvejen)Grillede grøntsager i sølvpapir (kan laves i forvejen)
Se her hvordan du laver grillede grøntsager i sølvpapir. Grøntsagerne, der består af små kartofler, gulerødder og grønne asparges, klargøres i forvejen i pakker af sølvpapir, hvor du også kommer lidt smør og persille ved. Derefter er de lige til at lægge på grillen når de skal bruges.(Madens Verden)
Nemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kødNemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kød
Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovnen.(Madens Verden)
Salat med bønnespirer, gulerødder og cashewnødderSalat med bønnespirer, gulerødder og cashewnødder
Se hvordan du laver den lækreste salat med bønnespirer, revne gulerødder og ristede cashewnødder. Salaten vendes med citrondressing.(Madens Verden)
Rodfrugtmos - opskrift på mos med rodfrugterRodfrugtmos - opskrift på mos med rodfrugter
Rodfrugtmos er en skøn mos med forskellige rodfrugter, og i denne opskrift er der blandt andet anvendt kartofler og gulerødder. Nem at lave.(Madens Verden)
Lammekølle i fad med kartofler og lammeskyLammekølle i fad med kartofler og lammesky
Her er min opskrift på lammekølle i ovn. Lammekøllen steges i et fad sammen med kartofler, gulerødder, rødløg og en dejlig lammesky. Med tid og temperatur.(Madens Verden)
Gulerodsmos - mos med gulerødder og kartoffelGulerodsmos - mos med gulerødder og kartoffel
Gulerodsmos er en dejlig mos, der laves med en blanding af gulerødder og kartofler. Dog med mest gulerod. Rodfrugterne koges møre, hvorefter de moses.(Madens Verden)
Råkostsalat med spidskål og gulerødderRåkostsalat med spidskål og gulerødder
Opskrift på verdens bedste råkostsalat med spidskål, gulerødder og persillerødder. Nem råkostsalat, der vendes med tranebær og citronsaft.(Madens Verden)
Hvidkålssalat med ananas, gulerødder og rosinerHvidkålssalat med ananas, gulerødder og rosiner
Her får du min nemme opskrift på en hvidkålssalat med ananas, hvor der også er revne gulerødder og rosiner i. En salat, der passer til de fleste retter.(Madens Verden)
Skinkegryde med bacon og pølserSkinkegryde med bacon og pølser
Opskrift på god skinkegryde med bacon, der simrer en times tid. Gryderetten indeholder også bacon, pølser, gulerødder og tomater.(Madens Verden)
Kikærtesalat med ristede gulerødderKikærtesalat med ristede gulerødder
Nem og super lækker opskrift på en skøn kikærtesalat med ristede gulerødder og skønne krydderier - få opskrift på salat med kikærter her(Valdemarsro)
Cupcakes med gulerødder og cream cheese-topCupcakes med gulerødder og cream cheese-top
Cupcakes med gulerødder og valnødder er hurtige at bage. De smager skønt med en top af cream cheese med citronsaft. En rigtig efterårskage.(Madens Verden)
Nem wok med oksekød og grøntsagerNem wok med oksekød og grøntsager
Her er opskriften på en wok med oksekød. Wokretten er både sund og lækker, og den laves også med frisksnittede grøntsager, herunder gulerødder og hvidkål.(Madens Verden)
Kylling med hvidløg og grøntsagsfrikasseKylling med hvidløg og grøntsagsfrikasse
Virkelig lækker opskrift på kylling med hvidløg og grøntsagsfrikasse, der laves med blomkål, gulerødder og grønne asparges.(Madens Verden)
Skinkegryde med karry og kokosmælk (læs hvad kokosmælk er)Skinkegryde med karry og kokosmælk (læs hvad kokosmælk er)
Skinkegryde er lækker aftensmad med masser af smag af Asien. Vi har lavet gryderetten af skinkekød i strimler med karry, kokosmælk, forårsløg og gulerødder.(Madens Verden)
Laks med porrer og spidskål - nem mad i fadLaks med porrer og spidskål - nem mad i fad
Laks med porrer er en af de mest populære retter med fisk. Her lavet med spidskål og gulerødder. Retten laves i et fad, der stilles i ovnen i 25 minutter.(Madens Verden)
Marinerede gulerødder med græskarkernerMarinerede gulerødder med græskarkerner
Lun salat med en frisk smag af lime - server med brød.(Karolines Køkken)
Fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kyllingFuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder - af en rest kylling
Har du en rest af kylling? Så er denne opskrift perfekt. Glæd dig til at sætte tænderne i en fuldkornspita med kyllingesalat og gulerødder.(Karolines Køkken)
Gryderet med spinat, ingefær og svinekødGryderet med spinat, ingefær og svinekød
Her er opskriften på en nem og lækker gryderet med spinat og svinekød. Kogetiden er cirka 30 minutter, og gryderetten laves også med ingefær og gulerødder. Serveres med ris.(Madens Verden)
Råkostsalat med gulerødder, æbler og friske abrikoserRåkostsalat med gulerødder, æbler og friske abrikoser
Råkostsalat er en af mest spiste salater, og det skyldes sikkert, at råkostsalaten både er særdeles sund, men også nem og hurtig at lave.(Madens Verden)
Gulerødder med estragon på 20 minutterGulerødder med estragon på 20 minutter
Gulerødder med estragon er en lækker opskrift på tilbehør med sunde gulerødder. Her lavet i en skøn sauce med estragon, og den er meget nem at lave.(Madens Verden)
Varm kartoffelsalat opskrift med gulerødderVarm kartoffelsalat opskrift med gulerødder
Varm kartoffelsalat, der laves med gulerødder og skalotteløg, og som vendes med en virkelig lækker dressing og friskhakket persille.(Madens Verden)
Fisk i fad med porrer og gulerødderFisk i fad med porrer og gulerødder
Lækker opskrift på fisk i fad med porrer og gulerødder. Du kan bruge brosme, torsk eller kuller, og sovsen laves med lidt hvidvin og fløde.(Madens Verden)
Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kyllingKyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling
Min opskrift på et sundt kyllingefarsbrød, der blandt andet laves med havregryn og revne gulerødder. Nem ret til aftensmad, som både børn og voksne elsker.(Madens Verden)
Dampede gulerødder med masser af smagDampede gulerødder med masser af smag
Dampede gulerødder er en nem og lækker metode til tilberedning af rødderne, og med denne metode får du det bedste frem i gulerødderne.(Madens Verden)
Oksekød med kål, karry og gulerødder (nem opskrift)Oksekød med kål, karry og gulerødder (nem opskrift)
Min opskrift på oksekød med kål, og retten er meget nem. Hakket oksekød steges i en pande med hvidkål og andre grøntsager. Komplet hovedret.(Madens Verden)
Grøntsagsmos med kartofler, kål og gulerødderGrøntsagsmos med kartofler, kål og gulerødder
Her får du en nem og lækker opskrift på grøntsagsmos. En sund mos, der bla. laves af kartofler, broccoli og blomkål. God som tilbehør til eks. frikadeller.(Madens Verden)
Kødsovs med gulerødder, oregano og pastaskruerKødsovs med gulerødder, oregano og pastaskruer
Her får du min opskrift på pasta og kødsovs med gulerødder. En virkelig lækker og nem pastaret, som hele familien kan lide det.(Madens Verden)
Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleoliePastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie
Prøv denne super lækre pastasalat med broccoli, der dampes let sammen med gulerødder. Pastasalaten vendes med en skøn persilleolie.(Madens Verden)
Rødspætter i fad med spidskål og gulerødderRødspætter i fad med spidskål og gulerødder
Her er en nem og lækker opskrift på rødspætter i fad, hvor rødspætterne bages i ovnen på en bund af blandt andet spidskål og gulerødder.(Madens Verden)
Opskrift på honningglaserede grøntsagerOpskrift på honningglaserede grøntsager
Sådan laver du nemt honningglaserede grøntsager, der tilberedes på en pande. Her er det med gulerødder, grønne asparges og rødløg i honning.(Madens Verden)
Bønnespiresalat med savoykål, cashewnødder og gulerodBønnespiresalat med savoykål, cashewnødder og gulerod
Sådan laver du en lækker bønnespiresalat med bønnespirer, dejlig savoykål, cashewnødder og revne gulerødder. Sundt og nemt.(Madens Verden)
Hvedekernesalat med asparges og gulerødderHvedekernesalat med asparges og gulerødder
Her er min opskrift på en nem hvedekernesalat. En lækker salat med kogte hvedekerner, asparges, gulerødder og en let dressing. Bruges som tilbehør.(Madens Verden)
Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn)
Super god opskrift på hakket oksekød med hvidkål og gulerødder, der laves i et fad i ovnen. Kan serveres med kogte ris.(Madens Verden)
Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)
Leder du efter en sund og mættende vegetarret til aftensmad, så skal du prøve denne pasta med bagte gulerødder og sprøde kikærter. Vendes med en nem pesto.(Madens Verden)
Hasselback gulerødder med timianHasselback gulerødder med timian
Lækre hasselback gulerødder, hvor gulerødder skæres i skiver som med de kendte hasselback kartofler. Bages derefter i ovnen med timian.(Madens Verden)
Honningbagte gulerødder med akacie honningHonningbagte gulerødder med akacie honning
Nem opskrift på honningbagte gulerødder, der bages i ovnen ved 175 grader. Gulerødderne vendes med akacie honning og oregano.(Madens Verden)
Nem og hurtig opskrift på pandestegt kylling med hvedekernerNem og hurtig opskrift på pandestegt kylling med hvedekerner
Min bedste opskrift på pandestegt kylling, der kan laves på 15 minutter. Med porrer og gulerødder, og dertil serveres hvedekerner.(Madens Verden)
Multi-farvede GulerodsbrudMulti-farvede Gulerodsbrud
Flotte gulerodsbrud med gulerødder i forskellige farver. Nemme gulerodsboller med blød saftigt krumme.(Louiogbearnaisen)
Tærte med spidskål og gulerødder (nem vegetarret)Tærte med spidskål og gulerødder (nem vegetarret)
Prøv denne vidunderlige tærte med spidskål, der er en ægte grøntsagstærte uden kød. Derfor er det også en lækker og mættende vegetarret.(Madens Verden)
Karbonader opskrift med klassisk tilbehørKarbonader opskrift med klassisk tilbehør
Karbonader opskrift med det klassiske tilbehør, der er kartofler med stuvede ærter og gulerødder. Karbonaderne steges på panden.(Madens Verden)
Verdens bedste gulerodskage med kokos og kanelVerdens bedste gulerodskage med kokos og kanel
Verdens bedste gulerodskage indeholder både kokos og revet gulerødder samt en overraskende ingrediens. Den kan du finde i opskriften.(Madens Verden)
GulerodspostejGulerodspostej
Opskrift på sund og nem vegetartærte/postej med gulerødder og timian(Louiogbearnaisen)
Glaserede gulerødder med timianGlaserede gulerødder med timian
Glaserede gulerødder med timian er skøn tilbehør til retter med kød, og her er gulerødderne glaseret med stegesky og timian.(Madens Verden)
Pirogger med svampe og gulerødderPirogger med svampe og gulerødder
Lav en ordentlig portion og frys dem. Så har du nem og dejlig mad til madpakken .(Karolines Køkken)
Skinkeschnitzler og smørstegte gulerødderSkinkeschnitzler og smørstegte gulerødder
Lækre stegte grøntsager, der stadig har lidt bid, og med dejlig smag fra timian.(Karolines Køkken)
Nem gryderet med kylling, peberfrugt og gulerødderNem gryderet med kylling, peberfrugt og gulerødder
Min opskrift på en nem gryderet med kylling, som hele familien vil elske. Med kyllingebryst i tern, peberfrugt, gulerødder og paprika. Mums.(Madens Verden)
Gulerødder med bacon og honning (og et godt trick)Gulerødder med bacon og honning (og et godt trick)
Her får du opskriften på gulerødder med bacon, der er små snackgulerødder omviklet med baconskiver og penslet med honning.(Madens Verden)
Orange grøntsagsjuiceOrange grøntsagsjuice
En god start på dagen med en lækker gul hjemmelavet grøntsagsjuice med rød peberfrugt og gulerødder - få opskriften her(Valdemarsro)
Syltedronningens lynsyltede gulerødderSyltedronningens lynsyltede gulerødder
Lynsyltede gulerødder er lette at lave og smager fantastisk som tilbehør til mange retter. Her får du Syltedronningens bedste opskrift.(Madens Verden)
Kylling i flødesovs lavet i fad med grøntsagerKylling i flødesovs lavet i fad med grøntsager
Her får du min opskrift på en lækker kylling i flødesovs, der nemt laves i et fad i ovnen. Retten indeholder også kartofler og gulerødder.(Madens Verden)
Lynstegt kylling med spidskål og soyaLynstegt kylling med spidskål og soya
Se her hvordan du laver en sund og lækker ret med lynstegt kylling med spidskål, gulerødder, hvidløg, forårsløg og en lækker soyadressing.(Madens Verden)
Gulerodskage med flødeost (New Orleans carrot cake)Gulerodskage med flødeost (New Orleans carrot cake)
Nem opskrift på gulerodskage med flødeost - en rigtig carrot cake fra New Orleans. Lækker kage med gulerødder og frosting med flødeost.(Madens Verden)
Gulerodssuppe - cremet suppe med gulerødderGulerodssuppe - cremet suppe med gulerødder
En opskrift på lækker og cremet gulerodssuppe, der både kan bruges som forret og hovedret. En fyldig og nem suppe med gulerødder.(Madens Verden)
Gulerodssalat - nem salat med gulerødder og rucolaGulerodssalat - nem salat med gulerødder og rucola
Her er min opskrift på en nem gulerodssalat, der blandt andet laves med rucola og tørrede tranebær. En sund og mættende salat med masser af gulerødder.(Madens Verden)
Salat med broccoli og gulerødderSalat med broccoli og gulerødder
Verdens bedste salat med broccoli og gulerødder, der er en virkelig lækker salat. Der er også lidt rødløg og tørrede tranebær i salaten.(Madens Verden)
Mørbrad med koriandergulerødderMørbrad med koriandergulerødder
Korianderfrøene har lidt orangesmag og passer fint til appelsin. De smager helt anderledes end de friske korianderblade, der er meget parfumerede.(Karolines Køkken)
Gratinerede skrubbefileter med ovnstegte gulerødder og quinoaGratinerede skrubbefileter med ovnstegte gulerødder og quinoa
Quinoa har et højt proteinindhold og derfor mætter denne fiskeret godt og smager dejligt.(Karolines Køkken)
Italiensk lasagne - klassisk opskriftItaliensk lasagne - klassisk opskrift
Sådan laver du en klassisk italiensk lasagne, og det er en både nem og simpel opskrift på lasagne. Lasagnen er blandt andet med gulerødder og hakket oksekød, og den bages på 30 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Stuvede ærter og gulerødder jævnet med smørbolleStuvede ærter og gulerødder jævnet med smørbolle
Sådan laver du hjemmelavede stuvede ærter og gulerødder i en hønsebouillon, der jævnes med en smørbolle til en dejlig sovs.(Madens Verden)
Farvede gulerødder bagt i ovn med oreganoFarvede gulerødder bagt i ovn med oregano
Farvede gulerødder er smukke og velsmagende, og de er nemme at bage i ovnen. Bagetiden for gulerødderne er en halv times tid.(Madens Verden)
Gulerødder i ovn med olie, oregano og balsamicoGulerødder i ovn med olie, oregano og balsamico
Gulerødder i ovn skal bages i cirka 30-35 minutter, for så bliver de tilpas møre. Her er gulerødderne smagt til med blandt andet lidt balsamico.(Madens Verden)
Jordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileterJordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileter
Kylling, mos og gulerødder....det hele med et ekstra tvist: Krydret pankorasp gør kyllingen knasende sprød, jordskokker giver mere smag til mosen og de stegte gulerødder få en dejlig karamelliseret overflade.(Karolines Køkken)
Bagte rodfrugter i ovn - opskrift på tilbehørBagte rodfrugter i ovn - opskrift på tilbehør
Her er min opskrift på bagte rodfrugter, der er meget nemme at lave. Brug bla. gulerødder, selleri, persillerødder med flere, og vend dem med timian.(Madens Verden)
Nem suppe med gulerod, blomkål og kartoflerNem suppe med gulerod, blomkål og kartofler
Her får du min opskrift på en nem suppe med masser af grøntsager. Suppen er lavet af blomkål, kartofler, gulerødder og Herbamare urtebouillon.(Madens Verden)
Kartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmørKartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmør
Se opskrift på kartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmør, hvor grøntsagerne pakkes ind, og grilles færdige ved indirekte varme.(Madens Verden)
Grillede gulerødder med honningglaze og ostecremeGrillede gulerødder med honningglaze og ostecreme
Anvend helst fast honning, den smager af mere. Pensl med glaze når gulerødderne begynder at få farve. Smager fantastisk med ostecreme til.(Karolines Køkken)
Flødestuvede ærter og gulerødderFlødestuvede ærter og gulerødder
God og nem opskrift på flødestuvede ærter og gulerødder, der er lidt anderledes end den klassiske stuvning af de to grøntsager.(Madens Verden)
Ovnstegt langefilet med flødestuvede gulerødder og selleriOvnstegt langefilet med flødestuvede gulerødder og selleri
Langen er en fremragende spisefisk, og her er opskriften på ovnstegt langefilet med flødestuvede gulerødder og knoldselleri.(Madens Verden)
Minestrone - opskrift på italiensk grøntsagssuppeMinestrone - opskrift på italiensk grøntsagssuppe
Minestrone er en fyldig grøntsagssuppe fra Italien, og her er mit bud på suppen. Den indeholder bla. gulerødder, hvidløg og bladselleri.(Madens Verden)
Glaserede gulerødder og rødløg med timianGlaserede gulerødder og rødløg med timian
Glaserede gulerødder er vidunderligt tilbehør til mange slags kød, og her gulerødderne glaseret sammen med grofthakkede rødløg og timian.(Madens Verden)
Råkost som børn både elsker at lave og spiseRåkost som børn både elsker at lave og spise
Her er en børnevenlig opskrift på råkost, som børn både vil elske at lave og spise. Simpel opskrift på råkostsalat med blandt andet gulerødder og spidskål.(Madens Verden)
Sandwichboller med gulerødder og græskarkernerSandwichboller med gulerødder og græskarkerner
De bedste sandwichboller, der fyldes med salat og stegt kyllingebryst. Sandwichbollerne er bagt med revne gulerødder og ristede græskarkerner.(Madens Verden)
Grillede gulerødder med kerner, kikærter og bearnaisesauceGrillede gulerødder med kerner, kikærter og bearnaisesauce
Grillede hele gulerødder kan laves både i ovn og på grill og de smager fantastisk som tilbehør eller vegetarisk hovedret. Server grillede gulerødder med bearnaise sauce, som med estragon smagen er et perfekt match til gulerødderne Se her, hvordan du griller hele gulerødder med top her.(Louiogbearnaisen)
Culotte af kalv med smørstegte gulerødder og aspargesCulotte af kalv med smørstegte gulerødder og asparges
Opskrift på culotte af kalv med smørstegte gulerødder og asparges, hvor du enten kan tilberede kalveculotten i ovn eller grill.(Madens Verden)
Kimchi opskrift - nem metode til fermenteringKimchi opskrift - nem metode til fermentering
Kimchi opskrift med gulerødder, hvidløg og forårsløg, som du kan du lave på en aften. Og allerede efter få dage vil du opleve fermenteringen gå i gang.(Madens Verden)
Marokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærterMarokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærter
Marokansk salat er en nem og fyldig salat, som passer perfekt til frokost eller som en lækker salat til kylling eller kød. Få opskrift på marokkansk salat med kikærter, quinoa, gulerødder og krydret dressing her.(Louiogbearnaisen)
Pastaskruer med kødsovs: Pasta med gulerødder og bladselleriPastaskruer med kødsovs: Pasta med gulerødder og bladselleri
Her er opskriften på pastaskruer med kødsovs, der er en nem pastaret med hakket oksekød, gulerødder, bladselleri og andre lækre ting.(Madens Verden)
Skindstegt hvilling på grøntsagsbundSkindstegt hvilling på grøntsagsbund
Nem opskrift på skindstegt hvilling, der steges i olie på panden. Anrettes på en bund af lynstegt savoykål og gulerødder.(Madens Verden)
Karbonader med stuvede ærter og gulerødderKarbonader med stuvede ærter og gulerødder
Karbonader med en god panering og en portion stuvede ærter og gulerødder, er klassisk, dansk kromad. Det bliver næsten ikke mere dansk.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes