Vi fandt 6 opskrifter med søgeordet kanel brød:
Æblesnurrer med kanelÆblesnurrer med kanel
Æblesnurrer med kanel smager virkelig godt og er en skøn kombination af kage og brød - smager sødt og lækkert - få opskrift her(Valdemarsro)
Lækre julebollerLækre juleboller
Juledagene er ovre, men de her boller kan stadig bages og nydes. Jeg er helt vild med krydderier i brød og især kanel og kardemomme. Så da jeg faldt over disse boller i Karolines Køkkens bog “godt brød”, måtte jeg straks igang med lidt bagværk til juledagene. Jeg havde ikke piskefløde på lageret, men i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
RosinbrødRosinbrød
Rosinbrød behøver ikke være det klassiske franskbrød med perlesukker og kanel. Bag et lækkert, blødt brød med rosiner og kærnemælk, som holder sig saftigt(Louiogbearnaisen)
Kanelbrød – Pull Apart BreadKanelbrød – Pull Apart Bread
Lækkert krydret kanelbrød i en skøn pull apart version med kanel og smør remonce som er helt uimodståelig - få opskriften her(Valdemarsro)
Pull-apart kanelbrødPull-apart kanelbrød
Pull-apart kanelbrød er et svampet og lækkert kanelbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart kanelbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd kanelbrødet lunt direkte fra ovnen.(Karolines Køkken)
Monkeybread – kanelbrødMonkeybread – kanelbrød
Monkeybread er et lækkert kanelbrød lavet i sjove dejkugler med remonce og kanel - smagen er super og kagen er nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes