Vi fandt 11 opskrifter med søgeordet svinekæber:
Svinekæber braiseret i øl med glace og syrligt tilbehørSvinekæber braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør
Svinekæbe er det nye sort inden for madlavning og braiseret svinekæbe er den helt rigtige nuance her i efteråret...... Hop med på moden idag! Inspireret af denne opskrift på en af danmarks bedste madblogs lavede jeg(Gastromand.dk)
Braiserede svinekæber med svampe og trøffelolie i kålpakkerBraiserede svinekæber med svampe og trøffelolie i kålpakker
I anledningen af Gastromands debut i dagspressen kiggede Eksilsønderjyden med påhæng over fra hovedstaden til en weekend i maden og drikkens tegn. I denne omgang må du nøjes med opskriften på svinekæberne (jeg lover at de(Gastromand.dk)
Braiserede svinekæber med æble og mosBraiserede svinekæber med æble og mos
Svinekæber er en dejlig spise. Her er de i en dejlig gryderet med grov mos til.(Karolines Køkken)
Svinekæber med jordskokker, pærer og tyttebærSvinekæber med jordskokker, pærer og tyttebær
Saftige møre svinekæber med sprødt og friskt tilbehør. (Karolines Køkken)
Svinekæber à la brændende kærlighedSvinekæber à la brændende kærlighed
Det er næppe nogen hemmelighed, at vi er blevet helt pjattede med svinekæber. I et forsøg på at fortolke den folkekære vinterret ”Brændende Kærlighed” endte jeg med følgende, som dog smagsmæssigt placerede sig et stykke(Gastromand.dk)
Svinekæber i cider med salviegremolataSvinekæber i cider med salviegremolata
Den skønneste simreret med svinekæber og fransk cider. Let at lave og propfuld af velsmag, som vækker glæde hos alle medspisere.(Madsvin)
Glaserede svinekæber på skovtur…Glaserede svinekæber på skovtur…
Som vores trofaste læsere nok har opdaget, har vi her på Gastromand tærsket langhalm på den dejlige spise, svinekæber. Det forhindrede mig dog ikke i at forsøge mig med endnu en varation over disse dejlige kødklumper,(Gastromand.dk)
Rødvinsbraiserede svinekæberRødvinsbraiserede svinekæber
Første gang jeg spiste svinekæber, var jeg så fordomsfuld som nogen kan være det. Alene navnet var nok til, at jeg ikke ville smage! Nu er det ganske vist mange år siden - og jeg(Gastromand.dk)
Braiserede svinekæber og selleri på fire måderBraiserede svinekæber og selleri på fire måder
Braiserede svinekæber er noget af det lækreste svinekød du kan servere. Her får du en udførlig og lækker opskrift på braiserede svinekæber med tilbehør.(Madsvin)
Glaserede svinekæber og blomkålsgratin med ostGlaserede svinekæber og blomkålsgratin med ost
Møre svinekæber, smagfuldt og lækkert! Find opskriften på glaserede svinekæber, når maden skal være i gourmet-stil. (Karolines Køkken)
Kinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartoflerKinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartofler
I skrivende stund der gang i det vigtigste tradition i Kina nemlig det kinesiske nytår. Det er vist noget med den første dag i den første måned hvor den første nat, nej vent - det(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes