Vi fandt 70 opskrifter med søgeordet blomkål:
Facts om blomkål:
Blomkål (Brassica oleracea var. botrytis) er en grøntsag i familie med hvidkål.
Salat med blomkål, rejer og wasabidressingSalat med blomkål, rejer og wasabidressing
Lun og fyldig. Rejerne og de milde grøntsager er i godt selskab med den stærke wasabidressing.(Karolines Køkken)
Blomkål i ovn med grøn pestoBlomkål i ovn med grøn pesto
Blomkål i ovn er nemt og lækkert tilbehør til aftensmad eller som vegetarret. Top med en frisk grøn rucolapesto og knasende pinjejerner. Se opskrift..(Louiogbearnaisen)
Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærterVegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter
Nem og lækker opskrift på vegetarisk curry med grøntsager, kikærter og varme krydderier. Lav en sund curry på kun 20 min. Nem vegetarmad til aftensmaden.(Louiogbearnaisen)
Torsk med blomkål og brunet smørTorsk med blomkål og brunet smør
Jeg har faktisk valgt at overskriften næsten også skal være enslydende med indkøbslisten. Så vi er faktisk ikke ude i den mest komplicerede opskrift til dato. Til gengæld betyder det så også, at når det(Gastromand.dk)
Honningglaseret laks med blomkålssalatHonningglaseret laks med blomkålssalat
En spændende kombination af laksen med den sprøde, søde glasering, den friske salte og syrlige salat og de sprøde brødbidder. En fin og lidt anderledes gæstemiddag.(Karolines Køkken)
Lun blomkålssalat med granatæbledressingLun blomkålssalat med granatæbledressing
Enkel og mættende salat med perlespelt og blomkål. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør med fx brød og/eller kød.(Karolines Køkken)
Pariserbøf med blomkålscremePariserbøf med blomkålscreme
Pariserbøf....det er vist altid populært. Her er den i en lidt lettere version, med frisk blomkålscreme og ekstra grønt til, så den også passer på en sund hverdag.(Karolines Køkken)
Cremet blomkålssuppe med sprød toppingCremet blomkålssuppe med sprød topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Cremet blomkålssuppe med sprød toppingCremet blomkålssuppe med sprød topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Kammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuréKammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuré
Fløjlsblød blomkålspuré serveret med stegte kammuslinger, duftende brunet smør og sprødt ristet rugbrød. En super lækker forret.(Karolines Køkken)
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressingBagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressing
Nem og lækker salat med bagte kikærter, blomkål og quinoa. Spis den vegetarisk eller med grillet kylling/fisk. Sund og mættende aftensmad eller frokost.(Louiogbearnaisen)
Pasta med blomkålscreme og stegt chorizoPasta med blomkålscreme og stegt chorizo
Prøv pasta på en ny måde! Blomkål og chorizo klæder hinanden i denne cremede pastaret, der oven i købet er nem at lave.(Karolines Køkken)
Blomkålspizza – lavet på blomkålsbundBlomkålspizza – lavet på blomkålsbund
Pizzadej lavet på en bund af blomkål, helt uden hvede, mel, mælk. En low carb pizza uden gluten. Prøv blomkålspizza - den smager fantastisk(Valdemarsro)
Vegetarfrikadeller med blomkålssalatVegetarfrikadeller med blomkålssalat
Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat. (Karolines Køkken)
Frisk blomkålssalat med lime og blåbærFrisk blomkålssalat med lime og blåbær
Sprød salat af frisk blomkål, knasende græskarkerner og søde bær med et tvist af syre. Lækkert tilbehør til alverdens retter!(Karolines Køkken)
Blomkål i karry og spicy kødbollerBlomkål i karry og spicy kødboller
Det her skulle egentligt have været en omgang karrystegte blomkål, som tilbehør. Men i et kort øjebliks kådhed, smed jeg en portion karrypulver på panden, som kunne have gjort en god, gammel inder stolt. Det kradsede godt i luftvejene og jeg kunne forsvinde i karry-skyen, som indhyldede køkkenet og de nymalede vægge(!).   De tørstegte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Blomkål/løgsuppe med ostebrødBlomkål/løgsuppe med ostebrød
Jeg starter lørdagen langsomt, mens der endnu er morgendis og solen ikke helt har besluttet om den gider stop eller ej i dag. Der er varm kaffe i koppen og lune, nybagte brød til at ledsagde den. Med smør og fed ost. Der er endnu stille i huset, Måffen sniger snuden ud under tæppet. Overvejer...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grøntsagsfad med blomkål, broccoli og squashGrøntsagsfad med blomkål, broccoli og squash
Nemt, lækkert grøntsagsfad som tilbehør eller som en ret i sig selv.(Karolines Køkken)
Stegt blomkål med tahin og granatæbleStegt blomkål med tahin og granatæble
Lækker opskrift til det mellemøstlige køkken med stegt blomkål dryppet med tahindressing og pyntet med krydderurter og granatæble - få opskrift her(Valdemarsro)
Bagt blomkål med gremolataBagt blomkål med gremolata
Få sat krydderi på blomkålen og lad den bage i ovnen. Her med en skøn gremolata med bacon og mandler og lidt kølig yoghurtdressing til afrunding. (Karolines Køkken)
Kartoffelcurry med blomkål og korianderKartoffelcurry med blomkål og koriander
Curry er en ret der stammer fra Indien. Der findes et hav af variationer, der alle har det til fælles at de er skønt krydrede, at det hele er samlet i en gryde og de befinder sig et sted i nærheden af suppe, men lidt mere fyldig.(Karolines Køkken)
Spaghetti med salt ostesauce og blomkålSpaghetti med salt ostesauce og blomkål
En lækker og lidt anderledes måde at bruge den salte, hvide ost på - som en cremet sauce til pasta sammen med blomkål og kylling.(Karolines Køkken)
Oksehøjreb med Blomkål og SherrysauceOksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce
Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af - gå aldrig ned på kvaliteten! LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce Blomkålspakker og(Gastromand.dk)
Pasta med stegt blomkålPasta med stegt blomkål
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines Køkken)
Wok med blomkålsrisWok med blomkålsris
Nem wok serveret med blomkålsris - en lækker hverdagsret, hvor der virkelig er skruet op for grøntsagerne. (Karolines Køkken)
Grillet, farseret blomkål – en nyklassikerGrillet, farseret blomkål – en nyklassiker
Det summer i de danske grillfora. En grøntsag pakket i kød og bacon skulle være det nye sort og billeder af miraklet bliver delt på det der internet i en lind strøm! Den slags kan vi(Gastromand.dk)
Grov speltpizza med roastbeef, blomkål og squashGrov speltpizza med roastbeef, blomkål og squash
Så kan du lave en lynhurtig pizza med hjemmelavet bund. Dejen skal nemlig ikke hæve. Pizzabundene er så tynde, så det betyder ikke så meget om dejen hæver.....de dage hvor det skal gå lidt stærkt.(Karolines Køkken)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange – da der både skal plukkes jordbær først på sæsonen, handles friske ærter og grønne stikkelsbær, for dernæst at kaste mig over hindbær, solbær, ribs og røde stikkelsbær sidst på sæsonen. Nåhr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Spicy blomkålsfrittata med rejerSpicy blomkålsfrittata med rejer
Lækker ovnæggekage med grøntsager og rejer. Toppet med friske krydderurter. (Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt
Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.(Karolines Køkken)
Glaserede svinekæber og blomkålsgratin med ostGlaserede svinekæber og blomkålsgratin med ost
Møre svinekæber, smagfuldt og lækkert! Find opskriften på glaserede svinekæber, når maden skal være i gourmet-stil. (Karolines Køkken)
Ostegratineret blomkålOstegratineret blomkål
Ostegratineret blomkål er en enkel og dejlig variation af de mange måder, du kan spise blomkål på. De sprøde bacontern er prikken over i'et på det gratinerede blomkål og sammen med ostesauce og persille går det hele op i en højere enhed.(Karolines Køkken)
Laks med blomkål, rogn og wasabicremeLaks med blomkål, rogn og wasabicreme
En dekorativ forret med laks, rogn, blomkål og en krydret wasabicreme, som binder forretten sammen på bedste vis.(Karolines Køkken)
Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvelStegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
I anledningen af fotosessionen til JP kiggede Århusianeren og Familifaren forbi en fredag i januar, hvorfor der naturligvis skulle flækkes lidt hurtig mad sammen. Menuen blev i meget korte træk: Tuncarpaccio Stegte kammuslinger svinerillettes  Med undtagelse af forberedelse af(Gastromand.dk)
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsrisChicken tikka masala med skyr og blomkålsris
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris. Chicken tikka masala er en indisk klassiker med masser af skønne krydderier. Denne chicken tikka masala serveres med blomkålsris i stedet for almindelige ris - så der er fuld power på grøntsagerne!(Karolines Køkken)
Blomkålsgratin?Blomkålsgratin?
Opskrift på nem blomkålsgratin(Louiogbearnaisen)
Ovnbagt laks med blomkål og peberrodsflødeOvnbagt laks med blomkål og peberrodsfløde
Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod.(Karolines Køkken)
Kold blomkålsretKold blomkålsret
Den sommerlige blomkålsret blev typisk serveret som gæsteret i 1970’erne og 80’erne, hvor rejer stadig var forbeholdt særlige lejligheder. Blomkålsretten serveres her med en kvarksauce.(Karolines Køkken)
Blomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolieBlomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolie
En cremet, delikat blomkålssuppe opskrift som kan laves på blot 25 minutter. Den er egnet til både hverdag og fest. ✔ Let at lave ✔ Velsmagende blomkålssuppe(Madsvin)
Stegt blomkål med lune linserStegt blomkål med lune linser
Stegt blomkål smager bare godt - med gylden stegeskorpe og bid. Ikke noget med overkogt kål og "fims" som måske afholder nogen fra at spise den.(Karolines Køkken)
Grov tærte med blomkål, skinke og cheddarGrov tærte med blomkål, skinke og cheddar
Lækker grov tærtedej med fyld af blomkål, skinke og cheddarost Læs mere..(Louiogbearnaisen)
Blomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviarBlomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviar
Blomkålsblinis med kaviar og citronsyltede rødløg, perfekte til forret eller til tapasbordet.(Karolines Køkken)
BlomkålscouscousBlomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry Blomkålscurry
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry med paneerBlomkålscurry med paneer
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt paneer.(Karolines Køkken)
BlomkålsfadBlomkålsfad
Blomkålsfad er godt som tilbehør til aftensmaden eller som en ret i sig selv.(Karolines Køkken)
Bagt kylling og blomkål i mangochutneyBagt kylling og blomkål i mangochutney
Den her sag. Det må blive den ultimativ nemmeste opskrift, som er landet herinde i år Skræller vi de klassiske ingredienser væk. Du ved; salt, peber, olie. Og det ekstra braller; topping. Så har du blomkål, kylling, løg og mangochutney. 4 ingredienser. 30 minutter. Og alt passer sig selv i ovnen. ‘Drop the mic’  ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BlomkålsgratinBlomkålsgratin
Blomkålsgratin er en skøn velsmagende ret, der med sikkerhed er et hit for både børn og voksne. Få opskriften her. (Karolines Køkken)
BlomkålsmosBlomkålsmos
Prøv at skifte den klassiske kartoffelmos ud med blomkålsmos. Blomkålsmosen er cremet og let syrlig af citron. Server den fx til medister eller frikadeller. (Karolines Køkken)
BlomkålspizzaBlomkålspizza
Har du lyst til pizza? Eksperimentér med blomkålspizza som et lidt sundere alternativ. Prøv vores lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
BlomkålsrisBlomkålsris
Blomkålsris er et nemt tilbehør til gryderetter, salater eller som topping til suppe. Varier smagsnuancerne i blomkålsris med friske krydderurter, hvidløg eller andre lækre krydderier.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med hasselnødder, æbler og karseBlomkålssalat med hasselnødder, æbler og karse
Denne fyldige salat kan nydes vegetarisk til frokost med groft brød eller serveres som tilbehør til stegt lyst kød, fx grillede svinekoteletter.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med mandler og fennikelyoghurtBlomkålssalat med mandler og fennikelyoghurt
Sprød salat med fintskåret blomkål og saltede mandler serveret med en frisk fennikelyoghurt som dressing. En dejlig salat til fx fiskeretter.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat og stegte kyllingelårBlomkålssalat og stegte kyllingelår
Hindbær og blomkål sammen i en salat - det er et godt match.(Karolines Køkken)
Hel bagt blomkål med rygeostcremeHel bagt blomkål med rygeostcreme
Smagen bliver intens og fyldig når blomkålen bager i så lang tid....ikke noget udkogt blomkål her.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med æbler og mandlerBlomkålssalat med æbler og mandler
En skøn sprød og cremet blomkålssalat med æbler og mandler med cremet lækker pestodressing - nem at lave, få opskrift her(Valdemarsro)
Blomkålssteaks med oste-gremolataBlomkålssteaks med oste-gremolata
Blomkål er en fantastisk spise og her, hvor den bare er stegt og serveret med gremolata, kommer den rigtig til sin ret. Enkelt og godt!(Karolines Køkken)
BlomkålssuppeBlomkålssuppe
Blomkålssuppe på 15 minutter! Prøv vores opskrift på en lækker og cremet gammeldags blomkålssuppe. Find den her. (Karolines Køkken)
Blomkålssuppe og krydret couscousBlomkålssuppe og krydret couscous
Nem færdig suppe med et dejligt krydret mellemøstligt inspireret tilbehør af couscous, tørret frugt og pinjekerner.(Karolines Køkken)
Fladbrød med blomkålssalat og tzatzikiFladbrød med blomkålssalat og tzatziki
Lækker vegetarisk aftensmad med blomkålssalat, tazatziki og hjemmebagte fladbrød. Sund og mættende ide til en vegetar dag(Louiogbearnaisen)
Grillede koteletter og blomkålGrillede koteletter og blomkål
De grillede koteletter bliver ekstra lækre af at være svøbt i bacon. Og blomkålen får en fin intens smag, når den også bliver grillet, fremfor at blive kogt.(Karolines Køkken)
Tuncreme på blomkålTuncreme på blomkål
Med frisk lime-persille-smag og cremet friskost.(Karolines Køkken)
Pålægssalat med blomkål og kylling Pålægssalat med blomkål og kylling
En sund og mager kyllingesalat med blomkål og skyr - lækkert pålæg til et godt stykke rugbrød!(Karolines Køkken)
Grillede rejer med blomkålssalat og wasabicremeGrillede rejer med blomkålssalat og wasabicreme
Spicy blomkålssalat med milde grillede rejer - en skøn sommerlig ret til haven eller havet. (Karolines Køkken)
Gratin med blomkål og kartoflerGratin med blomkål og kartofler
Fadet her ligner ret meget mit kartoffel/lakse-fad og jeg har da også taget udgangspunkt i det. Udgaven her har jeg fyldt med sommerråvarer, som smager fantastisk lige nu.Jeg glemte at komme baconen i, så det blev serveret ved siden af. Men den smager faktisk ret godt uden og er perfekt, som vegetarret eller bare til en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkålStokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål
I denne "slaw" er stokkene fra broccoli og blomkål også brugt - så er der intet spild...(Karolines Køkken)
Boller i karry med blomkålsrisBoller i karry med blomkålsris
Boller i karry er vist en af de livretter, som ligger allehøjest på ønskelisten. Her en dejlig let version af boller i karry med kyllingekødboller og blomkålsris som tilbehør.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes