Vi fandt 119 opskrifter med søgeordet blomkål:
Facts om blomkål:
Blomkål (Brassica oleracea var. botrytis) er en grøntsag i familie med hvidkål.
Salat med blomkål, rejer og wasabidressingSalat med blomkål, rejer og wasabidressing
Lun og fyldig. Rejerne og de milde grøntsager er i godt selskab med den stærke wasabidressing.(Karolines Køkken)
Blomkålspure - cremet og lækker pure med blomkålBlomkålspure - cremet og lækker pure med blomkål
Min opskrift på nem og cremet blomkålspure. Pure med blomkål serveres som tilbehør til bla. fisk, og selv dem, der ikke er vild med blomkål, kan lide den.(Madens Verden)
Blomkål i ovn med grøn pestoBlomkål i ovn med grøn pesto
Blomkål i ovn er nemt og lækkert tilbehør til aftensmad eller som vegetarret. Top med en frisk grøn rucolapesto og knasende pinjejerner. Se opskrift..(Louiogbearnaisen)
Vegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærterVegetarisk curry med blomkål, kartofler og kikærter
Nem og lækker opskrift på vegetarisk curry med grøntsager, kikærter og varme krydderier. Lav en sund curry på kun 20 min. Nem vegetarmad til aftensmaden.(Louiogbearnaisen)
Torsk med blomkål og brunet smørTorsk med blomkål og brunet smør
Jeg har faktisk valgt at overskriften næsten også skal være enslydende med indkøbslisten. Så vi er faktisk ikke ude i den mest komplicerede opskrift til dato. Til gengæld betyder det så også, at når det(Gastromand.dk)
Kylling i flødetomatsovs med blomkålsrisKylling i flødetomatsovs med blomkålsris
Se den lækre opskrift på kylling i flødetomatsovs med blomkålsris, hvor rå blomkål rives fint, og derefter svitses hurtigt på en varm pande.(Madens Verden)
Honningglaseret laks med blomkålssalatHonningglaseret laks med blomkålssalat
En spændende kombination af laksen med den sprøde, søde glasering, den friske salte og syrlige salat og de sprøde brødbidder. En fin og lidt anderledes gæstemiddag.(Karolines Køkken)
Lun blomkålssalat med granatæbledressingLun blomkålssalat med granatæbledressing
Enkel og mættende salat med perlespelt og blomkål. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør med fx brød og/eller kød.(Karolines Køkken)
Pariserbøf med blomkålscremePariserbøf med blomkålscreme
Pariserbøf....det er vist altid populært. Her er den i en lidt lettere version, med frisk blomkålscreme og ekstra grønt til, så den også passer på en sund hverdag.(Karolines Køkken)
Cremet blomkålssuppe med sprød toppingCremet blomkålssuppe med sprød topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Cremet blomkålssuppe med sprød toppingCremet blomkålssuppe med sprød topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Kammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuréKammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuré
Fløjlsblød blomkålspuré serveret med stegte kammuslinger, duftende brunet smør og sprødt ristet rugbrød. En super lækker forret.(Karolines Køkken)
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressingBagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressing
Nem og lækker salat med bagte kikærter, blomkål og quinoa. Spis den vegetarisk eller med grillet kylling/fisk. Sund og mættende aftensmad eller frokost.(Louiogbearnaisen)
Kylling med spinat og blomkålssalatKylling med spinat og blomkålssalat
Kylling med spinat er en dejlig hverdagsret, hvor du tilbereder kyllingebryst i et fad sammen med frisk spinat og en skøn sovs. Retten serveres med en rå blomkålssalat.(Madens Verden)
Blomkålscurry - indisk vegetar mad med blomkålBlomkålscurry - indisk vegetar mad med blomkål
Her får du min opskrift på blomkålscurry, der er en lækker og sund indisk ret uden kød. Altså en god vegetarret, der bla. laves med blomkål og røde linser.(Madens Verden)
Nem indisk linsesuppe med karry og røde linserNem indisk linsesuppe med karry og røde linser
Opskriften på en god og hurtig indisk linsesuppe, der laves med røde linser. Linsesuppens fyld består desuden af blandt andet blomkål og broccoli.(Madens Verden)
Blomkålskarry - opskrift på pureret blomkål med karryBlomkålskarry - opskrift på pureret blomkål med karry
Blomkålskarry er en lækker og nem pure med masser af den sunde blomkål. Blomkålskarryen er perfekt at servere til kylling og lyst kød.(Madens Verden)
Pasta med blomkålscreme og stegt chorizoPasta med blomkålscreme og stegt chorizo
Prøv pasta på en ny måde! Blomkål og chorizo klæder hinanden i denne cremede pastaret, der oven i købet er nem at lave.(Karolines Køkken)
Italiensk blomkålssuppe med gremolata på 30 min.Italiensk blomkålssuppe med gremolata på 30 min.
Italiensk blomkålssuppe er en nem suppe med blomkål til enten forret eller hovedret. Her er den anrettet med gremolata og lidt olivenolie.(Madens Verden)
Blomkålsrøsti - opskrift på sunde røsti med blomkålBlomkålsrøsti - opskrift på sunde røsti med blomkål
Blomkålsrøsti er sunde og nemme røsti, der laves med blomkål og gulerødder. De lækre røsti formes på en bageplade, og bages i ovnen i 30 minutter.(Madens Verden)
Blomkålspizza – lavet på blomkålsbundBlomkålspizza – lavet på blomkålsbund
Pizzadej lavet på en bund af blomkål, helt uden hvede, mel, mælk. En low carb pizza uden gluten. Prøv blomkålspizza - den smager fantastisk(Valdemarsro)
Vegetarfrikadeller med blomkålssalatVegetarfrikadeller med blomkålssalat
Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat. (Karolines Køkken)
Flæskesteg med hvidløg og spændende tilbehørFlæskesteg med hvidløg og spændende tilbehør
Se her hvordan du laver en mør flæskesteg med hvidløg og spændende tilbehør i form af en god salat og lækre blomkålsris.(Madens Verden)
Frisk blomkålssalat med lime og blåbærFrisk blomkålssalat med lime og blåbær
Sprød salat af frisk blomkål, knasende græskarkerner og søde bær med et tvist af syre. Lækkert tilbehør til alverdens retter!(Karolines Køkken)
Stegt blomkål med citron, oliven og fetaStegt blomkål med citron, oliven og feta
Prøv denne skønne opskrift på stegt blomkålen. Nem og hurtig ret som tilbehør eller selvstændig vegetarret, der laves med blomkål, oliven, citron og feta.(Madens Verden)
Blomkålspandekager - opskrift på lækker vegetarretBlomkålspandekager - opskrift på lækker vegetarret
Her er en god opskrift på blomkålspandekager, der er nemme at lave. De lækre pandekager med blomkål er gode som vegetarret på kødfrie dage.(Madens Verden)
Blomkål i karry og spicy kødbollerBlomkål i karry og spicy kødboller
Det her skulle egentligt have været en omgang karrystegte blomkål, som tilbehør. Men i et kort øjebliks kådhed, smed jeg en portion karrypulver på panden, som kunne have gjort en god, gammel inder stolt. Det kradsede godt i luftvejene og jeg kunne forsvinde i karry-skyen, som indhyldede køkkenet og de nymalede vægge(!).   De tørstegte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Blomkål/løgsuppe med ostebrødBlomkål/løgsuppe med ostebrød
Jeg starter lørdagen langsomt, mens der endnu er morgendis og solen ikke helt har besluttet om den gider stop eller ej i dag. Der er varm kaffe i koppen og lune, nybagte brød til at ledsagde den. Med smør og fed ost. Der er endnu stille i huset, Måffen sniger snuden ud under tæppet. Overvejer...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bagt blomkål - sådan bager du blomkål i ovnenBagt blomkål - sådan bager du blomkål i ovnen
Dette er opskriften på hvordan du laver bagt blomkål. Blomkålen kan både bages hel eller i mindre stykker, og her kan du se, hvordan du gør.(Madens Verden)
Grøntsagsfad med blomkål, broccoli og squashGrøntsagsfad med blomkål, broccoli og squash
Nemt, lækkert grøntsagsfad som tilbehør eller som en ret i sig selv.(Karolines Køkken)
Spidskål og blomkål med tomater i fløde fad (LCHF)Spidskål og blomkål med tomater i fløde fad (LCHF)
Se her hvordan du laver spidskål og blomkål med tomater i fløde fad. Opskriften er næsten som flødekartofler - men uden kartofler.(Madens Verden)
Vegetarisk gryderet med blomkål og røde linserVegetarisk gryderet med blomkål og røde linser
Her får du min bedste opskrift på en vegetarisk gryderet, hvor blomkål og røde linser erstatter kød. Gryderetten er fyldig og meget mættende sammen med ris.(Madens Verden)
Grillet oksefilet med blomkålssalat og sprøde kartoflerGrillet oksefilet med blomkålssalat og sprøde kartofler
Lækker opskrift på grillet oksefilet med blomkålssalat og sprøde kartofler. Det hele laves af lækre råvarer, og er klar på 45 minutter.(Madens Verden)
Stegt blomkål med tahin og granatæbleStegt blomkål med tahin og granatæble
Lækker opskrift til det mellemøstlige køkken med stegt blomkål dryppet med tahindressing og pyntet med krydderurter og granatæble - få opskrift her(Valdemarsro)
Bagt blomkål med gremolataBagt blomkål med gremolata
Få sat krydderi på blomkålen og lad den bage i ovnen. Her med en skøn gremolata med bacon og mandler og lidt kølig yoghurtdressing til afrunding. (Karolines Køkken)
Kartoffelcurry med blomkål og korianderKartoffelcurry med blomkål og koriander
Curry er en ret der stammer fra Indien. Der findes et hav af variationer, der alle har det til fælles at de er skønt krydrede, at det hele er samlet i en gryde og de befinder sig et sted i nærheden af suppe, men lidt mere fyldig.(Karolines Køkken)
Spaghetti med salt ostesauce og blomkålSpaghetti med salt ostesauce og blomkål
En lækker og lidt anderledes måde at bruge den salte, hvide ost på - som en cremet sauce til pasta sammen med blomkål og kylling.(Karolines Køkken)
Oksehøjreb med Blomkål og SherrysauceOksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce
Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af - gå aldrig ned på kvaliteten! LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce Blomkålspakker og(Gastromand.dk)
Pasta med stegt blomkålPasta med stegt blomkål
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines Køkken)
Perlespeltsalat med blomkål og jordskokkerPerlespeltsalat med blomkål og jordskokker
Her er min opskrift på perlespeltsalat med blomkål og jordskokker. Det er en mættende og meget lækker salat med perlespelt, der er perfelt som tilbehør.(Madens Verden)
Svinemørbrad med champignonsovs på 15 minutterSvinemørbrad med champignonsovs på 15 minutter
Her er en hurtig opskrift på svinemørbrad med champignonsovs, som du kan lave færdig på 15 minutter. Serveres med kogte ris og dampet romanesco, blomkål eller broccoli.(Madens Verden)
Wok med blomkålsrisWok med blomkålsris
Nem wok serveret med blomkålsris - en lækker hverdagsret, hvor der virkelig er skruet op for grøntsagerne. (Karolines Køkken)
Grillet, farseret blomkål – en nyklassikerGrillet, farseret blomkål – en nyklassiker
Det summer i de danske grillfora. En grøntsag pakket i kød og bacon skulle være det nye sort og billeder af miraklet bliver delt på det der internet i en lind strøm! Den slags kan vi(Gastromand.dk)
Kylling med hvidløg og grøntsagsfrikasseKylling med hvidløg og grøntsagsfrikasse
Virkelig lækker opskrift på kylling med hvidløg og grøntsagsfrikasse, der laves med blomkål, gulerødder og grønne asparges.(Madens Verden)
Salat med bagt blomkål og tomat opskriftSalat med bagt blomkål og tomat opskrift
Se hvordan du laver en virkelig lækker salat med bagt blomkål og tomat, der bages 10 minutter i ovnen, og vendes med bønner og cashewnødder.(Madens Verden)
Grov speltpizza med roastbeef, blomkål og squashGrov speltpizza med roastbeef, blomkål og squash
Så kan du lave en lynhurtig pizza med hjemmelavet bund. Dejen skal nemlig ikke hæve. Pizzabundene er så tynde, så det betyder ikke så meget om dejen hæver.....de dage hvor det skal gå lidt stærkt.(Karolines Køkken)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange – da der både skal plukkes jordbær først på sæsonen, handles friske ærter og grønne stikkelsbær, for dernæst at kaste mig over hindbær, solbær, ribs og røde stikkelsbær sidst på sæsonen. Nåhr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Spicy blomkålsfrittata med rejerSpicy blomkålsfrittata med rejer
Lækker ovnæggekage med grøntsager og rejer. Toppet med friske krydderurter. (Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt Kartoffelsalat med blomkål og grillet peberfrugt
Dejlig sommermad og god duft fra grillen hvis du selv laver peberfrugter.(Karolines Køkken)
Nem blomkålssuppe med parmaskinkeNem blomkålssuppe med parmaskinke
Opskrift på en nem blomkålssuppe, der kan bruges både til forret og en mættende hovedret, hvor den serveres med grove flutes. Suppen laves med hønsefond og en smule fløde, og den anrettes med masser af parmaskinke, der passer perfekt til suppen.(Madens Verden)
Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fadOvnbagt blomkål og peberfrugt i fad
Prøv at lave ovnbagt blomkål i et fad med peberfrugt som tilbehør til kødretter. Opskriften er her, og den er både sund og nem.(Madens Verden)
Grillet blomkål med persille (tilbehør)Grillet blomkål med persille (tilbehør)
Grillet blomkål er en nem og god måde at tilberede blomkål på. Blomkålen laves i alubakke, der stilles i grillen ved indirekte varme. Serveres som tilbehør.(Madens Verden)
Blomkålsris i ovn som lækkert tilbehørBlomkålsris i ovn som lækkert tilbehør
Se her hvordan du laver blomkålsris i ovn som lækkert tilbehør. Beregn et groftrevet blomkål til fire personer, og følg så denne opskrift.(Madens Verden)
Grøntsagsmos med kartofler, kål og gulerødderGrøntsagsmos med kartofler, kål og gulerødder
Her får du en nem og lækker opskrift på grøntsagsmos. En sund mos, der bla. laves af kartofler, broccoli og blomkål. God som tilbehør til eks. frikadeller.(Madens Verden)
Blomkålssalat - salat med rå blomkålBlomkålssalat - salat med rå blomkål
Virkelig lækker opskrift på blomkålssalat med rå blomkål. Blomkålssalaten laves med lidt æble, tranebær, mandler og bredbladet persille.(Madens Verden)
Nem opskrift på stuvet blomkål med fløde og ægNem opskrift på stuvet blomkål med fløde og æg
Her finder du den nemme opskrift på stuvet blomkål. Blomkålsstuvningen laves med fløde og pasteuriserede æggeblommer, og serveres som tilbehør.(Madens Verden)
Glaserede svinekæber og blomkålsgratin med ostGlaserede svinekæber og blomkålsgratin med ost
Møre svinekæber, smagfuldt og lækkert! Find opskriften på glaserede svinekæber, når maden skal være i gourmet-stil. (Karolines Køkken)
Ostegratineret blomkålOstegratineret blomkål
Ostegratineret blomkål er en enkel og dejlig variation af de mange måder, du kan spise blomkål på. De sprøde bacontern er prikken over i'et på det gratinerede blomkål og sammen med ostesauce og persille går det hele op i en højere enhed.(Karolines Køkken)
Nem suppe med blomkål og peberfrugtNem suppe med blomkål og peberfrugt
Her får du min opskrift på en nem suppe med blomkål og peberfrugt, der kan laves på 25 minutter. Suppen er god som forret og hovedret.(Madens Verden)
Nem grøntsagssuppe med blomkål og bouillonNem grøntsagssuppe med blomkål og bouillon
Grøntsagssuppe er nem mad, og her har jeg lavet den med blandt andet blomkål og knoldselleri. Det er samtidig meget velsmagende og mættende vegetarmad.(Madens Verden)
Laks med blomkål, rogn og wasabicremeLaks med blomkål, rogn og wasabicreme
En dekorativ forret med laks, rogn, blomkål og en krydret wasabicreme, som binder forretten sammen på bedste vis.(Karolines Køkken)
Blomkålssuppe - cremet suppe med blomkål og kartoflerBlomkålssuppe - cremet suppe med blomkål og kartofler
Cremet blomkålssuppe er en virkelig nem og dejlig suppe, der koges på blomkål, kartoffel og en bouillon. Suppen blendes med lidt fløde.(Madens Verden)
Maskeret blomkål - nem opskrift med rejer og ægMaskeret blomkål - nem opskrift med rejer og æg
Opskrift på 1980er-klassikeren maskeret blomkål. Blomkålen koges og maskeres med bla. rejer, æg, tomater og dressing. God som forret eller nem aftensmad.(Madens Verden)
Kogetid på blomkål - hele eller i buketterKogetid på blomkål - hele eller i buketter
Kogetid på blomkål: Hvor lang tid skal et blomkål koge? Det afhænger selvfølgelig af, om du vil koge den hel - eller skære den ud i mindre buketter.(Madens Verden)
Salat med rå blomkål, æbler og nødderSalat med rå blomkål, æbler og nødder
Prøv salat med rå blomkål, der snittes i helt tynde stykker, og blandes med æbler, cashewnødder og friskhakket persille. En god salat.(Madens Verden)
Hakket oksekød med blomkål i fadHakket oksekød med blomkål i fad
Her kan du se hvordan, du laver en lækker ret med hakket oksekød med blomkål i ovn. Retten tilberedes i et fad, og det er lækker og nem hverdagsmad, som alle kan lide.(Madens Verden)
Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvelStegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
I anledningen af fotosessionen til JP kiggede Århusianeren og Familifaren forbi en fredag i januar, hvorfor der naturligvis skulle flækkes lidt hurtig mad sammen. Menuen blev i meget korte træk: Tuncarpaccio Stegte kammuslinger svinerillettes  Med undtagelse af forberedelse af(Gastromand.dk)
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsrisChicken tikka masala med skyr og blomkålsris
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris. Chicken tikka masala er en indisk klassiker med masser af skønne krydderier. Denne chicken tikka masala serveres med blomkålsris i stedet for almindelige ris - så der er fuld power på grøntsagerne!(Karolines Køkken)
Foliepakker med blomkål og asparges til grillenFoliepakker med blomkål og asparges til grillen
Her er opskriften på lækre foliepakker med blomkål, der er lige til at stille i grillen. Foliepakkerne indeholder også grønne asparges, forårsløg og smør, og de er super gode som tilbehør til mange grillede stykker kød.(Madens Verden)
Ribeye bøf med kartoffel og blomkålsmosRibeye bøf med kartoffel og blomkålsmos
Se hvordan du tilbereder den perfekte ribeye bøf, og hvordan du laver lækkert tilbehør med kartoffel og blomkålsmos.(Madens Verden)
Blomkålsgratin?Blomkålsgratin?
Opskrift på nem blomkålsgratin(Louiogbearnaisen)
Aloo gobi - Indisk ret med blomkål og kartoflerAloo gobi - Indisk ret med blomkål og kartofler
Aloo gobi er den lækreste vegetarret som virkelig mætter godt, samtidig så smager den himmelsk og så det også en SU-venlig ret(Madens Verden)
Grillede kammuslinger med blomkålspureGrillede kammuslinger med blomkålspure
Her får du en nem opskrift på grillede kammuslinger fra Newyorker By Heart. Kammuslingerne steges kort tid, og serveres sammen med en skøn blomkålspure.(Madens Verden)
Ovnbagt laks med blomkål og peberrodsflødeOvnbagt laks med blomkål og peberrodsfløde
Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod.(Karolines Køkken)
Kold blomkålsretKold blomkålsret
Den sommerlige blomkålsret blev typisk serveret som gæsteret i 1970’erne og 80’erne, hvor rejer stadig var forbeholdt særlige lejligheder. Blomkålsretten serveres her med en kvarksauce.(Karolines Køkken)
Blomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolieBlomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolie
En cremet, delikat blomkålssuppe opskrift som kan laves på blot 25 minutter. Den er egnet til både hverdag og fest. ✔ Let at lave ✔ Velsmagende blomkålssuppe(Madsvin)
Stegt blomkål med lune linserStegt blomkål med lune linser
Stegt blomkål smager bare godt - med gylden stegeskorpe og bid. Ikke noget med overkogt kål og "fims" som måske afholder nogen fra at spise den.(Karolines Køkken)
Blomkålsgratin - nem opskrift på aftensmad uden kødBlomkålsgratin - nem opskrift på aftensmad uden kød
Her guider jeg dig igennem opskriften på en både god og nem blomkålsgratin, der skal bages cirka en time ved 180 grader varmluft i ovnen.(Madens Verden)
Perlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinatPerlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinat
Her får du min opskrift på perlebygsalat med blomkål. En sund og lækker salat med perlebyg, blomkål, spinat, rucola og en nem citrondressing.(Madens Verden)
Grov tærte med blomkål, skinke og cheddarGrov tærte med blomkål, skinke og cheddar
Lækker grov tærtedej med fyld af blomkål, skinke og cheddarost Læs mere..(Louiogbearnaisen)
Blomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviarBlomkålsblinis med citronsyltede rødløg og kaviar
Blomkålsblinis med kaviar og citronsyltede rødløg, perfekte til forret eller til tapasbordet.(Karolines Køkken)
Blomkålstærte med spinat og bacon opskriftBlomkålstærte med spinat og bacon opskrift
Blomkålstærte: Se en virkelig lækker opskrift på blomkålstærte med spinat og bacon, og selvfølgelig med dampet blomkål. Med hjemmelavet tærtedej.(Madens Verden)
BlomkålscouscousBlomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry Blomkålscurry
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry med paneerBlomkålscurry med paneer
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt paneer.(Karolines Køkken)
Opskrift på blomkålsris på tre forskellige måderOpskrift på blomkålsris på tre forskellige måder
Se her hvordan man laver blomkålsris, og du får en opskrift på både kogt blomkålsris, stegt på panden eller lavet i ovnen. Sundt tilbehør.(Madens Verden)
BlomkålsfadBlomkålsfad
Blomkålsfad er godt som tilbehør til aftensmaden eller som en ret i sig selv.(Karolines Køkken)
Bagt kylling og blomkål i mangochutneyBagt kylling og blomkål i mangochutney
Den her sag. Det må blive den ultimativ nemmeste opskrift, som er landet herinde i år Skræller vi de klassiske ingredienser væk. Du ved; salt, peber, olie. Og det ekstra braller; topping. Så har du blomkål, kylling, løg og mangochutney. 4 ingredienser. 30 minutter. Og alt passer sig selv i ovnen. ‘Drop the mic’  ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BlomkålsgratinBlomkålsgratin
Blomkålsgratin er en skøn velsmagende ret, der med sikkerhed er et hit for både børn og voksne. Få opskriften her. (Karolines Køkken)
Blomkålshummus - opskrift på hummus med blomkålBlomkålshummus - opskrift på hummus med blomkål
Min bedste opskrift på blomkålshummus, og se også hvad du kan bruge den til. En god og nem opskrift på hummus med blomkål i stedet for kikærter.(Madens Verden)
BlomkålsmosBlomkålsmos
Prøv at skifte den klassiske kartoffelmos ud med blomkålsmos. Blomkålsmosen er cremet og let syrlig af citron. Server den fx til medister eller frikadeller. (Karolines Køkken)
BlomkålspizzaBlomkålspizza
Har du lyst til pizza? Eksperimentér med blomkålspizza som et lidt sundere alternativ. Prøv vores lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
BlomkålsrisBlomkålsris
Blomkålsris er et nemt tilbehør til gryderetter, salater eller som topping til suppe. Varier smagsnuancerne i blomkålsris med friske krydderurter, hvidløg eller andre lækre krydderier.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med hasselnødder, æbler og karseBlomkålssalat med hasselnødder, æbler og karse
Denne fyldige salat kan nydes vegetarisk til frokost med groft brød eller serveres som tilbehør til stegt lyst kød, fx grillede svinekoteletter.(Karolines Køkken)
Nem suppe med gulerod, blomkål og kartoflerNem suppe med gulerod, blomkål og kartofler
Her får du min opskrift på en nem suppe med masser af grøntsager. Suppen er lavet af blomkål, kartofler, gulerødder og Herbamare urtebouillon.(Madens Verden)
Blomkålssalat med mandler og fennikelyoghurtBlomkålssalat med mandler og fennikelyoghurt
Sprød salat med fintskåret blomkål og saltede mandler serveret med en frisk fennikelyoghurt som dressing. En dejlig salat til fx fiskeretter.(Karolines Køkken)
Indiske fladbrød Paratha med fyld af blomkålIndiske fladbrød Paratha med fyld af blomkål
Indiske fladbrød med fyld af blomkål og krydderier, også kaldt paratha, er superlækre. Og så er de også både hurtige og nemme at lave.(Madens Verden)
Blomkålssalat og stegte kyllingelårBlomkålssalat og stegte kyllingelår
Hindbær og blomkål sammen i en salat - det er et godt match.(Karolines Køkken)
Hel bagt blomkål med rygeostcremeHel bagt blomkål med rygeostcreme
Smagen bliver intens og fyldig når blomkålen bager i så lang tid....ikke noget udkogt blomkål her.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med æbler og mandlerBlomkålssalat med æbler og mandler
En skøn sprød og cremet blomkålssalat med æbler og mandler med cremet lækker pestodressing - nem at lave, få opskrift her(Valdemarsro)
Blomkålssteaks med oste-gremolataBlomkålssteaks med oste-gremolata
Blomkål er en fantastisk spise og her, hvor den bare er stegt og serveret med gremolata, kommer den rigtig til sin ret. Enkelt og godt!(Karolines Køkken)
BlomkålssuppeBlomkålssuppe
Blomkålssuppe på 15 minutter! Prøv vores opskrift på en lækker og cremet gammeldags blomkålssuppe. Find den her. (Karolines Køkken)
Blomkålssuppe og krydret couscousBlomkålssuppe og krydret couscous
Nem færdig suppe med et dejligt krydret mellemøstligt inspireret tilbehør af couscous, tørret frugt og pinjekerner.(Karolines Køkken)
Fladbrød med blomkålssalat og tzatzikiFladbrød med blomkålssalat og tzatziki
Lækker vegetarisk aftensmad med blomkålssalat, tazatziki og hjemmebagte fladbrød. Sund og mættende ide til en vegetar dag(Louiogbearnaisen)
Kylling og blomkål i lækker karrysauce med karry mangoKylling og blomkål i lækker karrysauce med karry mango
Min opskrift på kylling og blomkål i en super lækker karrysauce. Retten laves på panden, og indeholder også spinat, kokosmælk og karry mango krydderi.(Madens Verden)
Pasta med blomkål og lækker tomatsaucePasta med blomkål og lækker tomatsauce
Her får du min opskrift på pasta med blomkål. En skøn pastaret i tomatsauce, og den kan bruges som vegetarret - eller serveres med skinke til.(Madens Verden)
Grillede koteletter og blomkålGrillede koteletter og blomkål
De grillede koteletter bliver ekstra lækre af at være svøbt i bacon. Og blomkålen får en fin intens smag, når den også bliver grillet, fremfor at blive kogt.(Karolines Køkken)
Tuncreme på blomkålTuncreme på blomkål
Med frisk lime-persille-smag og cremet friskost.(Karolines Køkken)
Pålægssalat med blomkål og kylling Pålægssalat med blomkål og kylling
En sund og mager kyllingesalat med blomkål og skyr - lækkert pålæg til et godt stykke rugbrød!(Karolines Køkken)
Grillede rejer med blomkålssalat og wasabicremeGrillede rejer med blomkålssalat og wasabicreme
Spicy blomkålssalat med milde grillede rejer - en skøn sommerlig ret til haven eller havet. (Karolines Køkken)
Gratin med blomkål og kartoflerGratin med blomkål og kartofler
Fadet her ligner ret meget mit kartoffel/lakse-fad og jeg har da også taget udgangspunkt i det. Udgaven her har jeg fyldt med sommerråvarer, som smager fantastisk lige nu.Jeg glemte at komme baconen i, så det blev serveret ved siden af. Men den smager faktisk ret godt uden og er perfekt, som vegetarret eller bare til en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkålStokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål
I denne "slaw" er stokkene fra broccoli og blomkål også brugt - så er der intet spild...(Karolines Køkken)
Krydret blomkål i ovn med paprika og hvidløgKrydret blomkål i ovn med paprika og hvidløg
Her får du min opskrift på blomkål i ovn, hvor blomkålsskiver krydres med en nem paprikaolie. Det giver blomkålen er delikat smag og det er nemt tilbehør.(Madens Verden)
Boller i karry med blomkålsrisBoller i karry med blomkålsris
Boller i karry er vist en af de livretter, som ligger allehøjest på ønskelisten. Her en dejlig let version af boller i karry med kyllingekødboller og blomkålsris som tilbehør.(Karolines Køkken)
Kulmule med blomkål i fløde - nem fiskeopskriftKulmule med blomkål i fløde - nem fiskeopskrift
Opskrift på skindstegt kulmule med blomkål i fløde. Kulmule steges på skindsiden, vendes rundt til allersidst, og nydes med den lækre blomkål.(Madens Verden)
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizoSpansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo
Spansk kylling er en lækker hverdagsret, som laves med bla. kikærter og blomkål. i opskriften indgår også chorizo, der giver det spanske præg på retten.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes