Vi fandt 36 opskrifter med søgeordet rødkål:
Løg- og rødkålssalat med sprøde ostebollerLøg- og rødkålssalat med sprøde osteboller
Man kan godt blive lidt afhængig af de superlækre osteboller. Grapefrugternes let bitre og syrlige smag matcher ostebollernes fedme på bedste vis. Server salaten som en dejlig ret til frokost eller brug den som forret.(Karolines Køkken)
Andebryst med ovnstegt rødkålAndebryst med ovnstegt rødkål
Andebryst i ovn: En nem og ukompliceret opskrift, hvor andebrystet med garanti bliver sprødstegt(Karolines Køkken)
Leftover Christmas Pizza...Leftover Christmas Pizza...
Vi har tidligere lavet verdens fedeste juleburger af alt det lækre overskydende julemad, hvor du lige bruger and, rødkål, sovs og lidt friske æbler. Men vi har aldrig gjort det med en pizza - før(Gastromand.dk)
Andeburger med rødkålssalat og blå dressingAndeburger med rødkålssalat og blå dressing
Når posen skal rystes rigtig godt og Mortens aften eller selve julemenuen skal have et nyt look... Eller hvis du har lyst til en lækker streetfood burger.(Karolines Køkken)
Salat med rødkål, æbler og granatæble - god til julemadSalat med rødkål, æbler og granatæble - god til julemad
Her er opskriften på verdens bedste salat med rødkål, der blandt andet er god til and. Rødkålssalaten er med æbler, granatæbe og rødløg.(Madens Verden)
Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekernerColeslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner
Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.(Karolines Køkken)
Rødkålssalat med grønkål, appelsin og æbleRødkålssalat med grønkål, appelsin og æble
Her får du en nem opskrift på rødkålssalat med grønkål, appelsin og æble. En skøn salat til and og julemad, men også til andre lejligheder.(Madens Verden)
Vegetarsmørrebrød - opskrift med kål og æblerVegetarsmørrebrød - opskrift med kål og æbler
Vegetarsmørrebrød med stegt rødkål og spidskål, sennepsmayonnaise og rå æbler er superlækkert og sundt. Her er opskriften på smørrebrød helt uden kød.(Madens Verden)
Hjemmelavet rødkål opskriftHjemmelavet rødkål opskrift
Hjemmelavet rødkål løfter enhver julemiddag. Her får du en nem og velsmagende rødkål opskrift, som kan nydes til både Mortens Aften og juleaften.(Madsvin)
Grønkålssalat med hytteost, æble og sennepGrønkålssalat med hytteost, æble og sennep
Mættende, knasende sprød og frisk salat med grønkål, rødkål og hytteost. Spis den som tilbehør eller brug den i en flæskestegssandwich. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Pinksalat med rødbede/rødkål og hytteostPinksalat med rødbede/rødkål og hytteost
Så har jeg haft årets sidste timer og der er hermed dømt juleferie. Ihvertfald indtil 2. juledag, hvor min opgaveskrivningbegynder. Meen indtil da skal ferien bare nydes i stor stil og selvfølgelig med en hel del jul. Jeg har stadig en hel del gøremål inden da – læs julegaveindkøb (!). Hvis du ser en forvirret...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rødkålssalat med appelsin og ristede mandlerRødkålssalat med appelsin og ristede mandler
Rødkålssalat er perfekt til jul og andre lejligheder. Her har jeg lavet en opskrift med rødkål, appelsin, ristede mandler og syrlig dressing.(Madens Verden)
Kyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrødKyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrød
Super lækker lun sandwich med masser af knas fra æbler og rødkål.(Karolines Køkken)
Varm rødkålssalat til julemiddagenVarm rødkålssalat til julemiddagen
Hjemmelavet varm rødkålssalat tilberedt helt enkelt og med gode krydderier som giver en vidunderlig smag - få opskriften her(Valdemarsro)
Rødkålssalat med abrikoser, persille og hasselnødderRødkålssalat med abrikoser, persille og hasselnødder
Søndag er lig med rester og nem mad herhjemme! Salaten her tager cirka lige så lang tid, som det tager at varme en rest mad i mikroovnen – lad os sige enebærgryde (: (den fylder lige pt. i min fryser…Uhmm) Kom enebærgryden i mikroovnen og tænd. Frem med bræt og kniv – snit, hak, skær.Frem...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timianRødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timian
Rødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timian(Louiogbearnaisen)
Rødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressingRødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressing
Rødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressing(Louiogbearnaisen)
Nem salat med rødkål, æbler og klementinerNem salat med rødkål, æbler og klementiner
Opskrift på en super dejlig og nem salat med rødkål. Rødkålssalaten blandes med æbler og klementiner, og vendes med en smule citronsaft.(Madens Verden)
Bagt rødkål, rødbeder og æbler med honningBagt rødkål, rødbeder og æbler med honning
Her får du opskriften på bagt rødkål, der laves i et fad sammen med rødbeder og æbler. Det er lækkert tilbehør, der blot bages 45 minutter i ovnen.(Madens Verden)
RødkålRødkål
Klassisk varm rødkål med balsamicoeddike, ribsgelé og lidt allehånde. Perfekt til julemaden! Prøv opskriften her. Uhm!(Karolines Køkken)
RødkålssalatRødkålssalat
En dejlig rødkålssalat med frisk appelsin og saftig granatæble. Perfekt til stegt andebryst, medisterpølse og mere. Uhm!(Karolines Køkken)
Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatostRødkålssalat med appelsin, valnød og salatost
Sprød rødkålssalat med masser af syre og umami.(Karolines Køkken)
Rødkålssalat med pesto og pinjekernerRødkålssalat med pesto og pinjekerner
Rødkål er andet end tilbehør til andesteg og frikadeller - her i en frisk salat, som passer til det meste.(Karolines Køkken)
Rødkålssalat med spinat og appelsinRødkålssalat med spinat og appelsin
Denne rødkålssalat er både hurtig at lave og smager virkelig godt. Desuden er rødkålssalat med spinat og appelsin smuk at se på og passer fantastisk til julens klassiske kød, andesteg, flæskesteg, nakkekam, ribbensteg og medisterpølse.(Karolines Køkken)
Kødboller med kanel og rødkålssalatKødboller med kanel og rødkålssalat
Dejlig rødkålssalat med pærer og tyttebær, serveret med bagte kartofler og krydrede kødboller.(Karolines Køkken)
Rødkålssalat med vindruer og valnødderRødkålssalat med vindruer og valnødder
En herlig frisk rødkålssalat, som har lånt en hel del fra waldorfsalaten.(Karolines Køkken)
Den bedste juleand og andesovs (med tilbehør)Den bedste juleand og andesovs (med tilbehør)
Den eneste opskrift du behøver for at lave den perfekte juleand med andesovs, brunede kartofler og rødkål. Julemad og julemenu samlet på én side.(Madens Verden)
Rødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødderRødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødder
Yes, vintergrønsagerne har overtaget bloggen de her dage. Salaten her er super julet med sine røde farver og så mætter den – meget ! Server den til et stykke and eller bare kylling og hvis du heldig der er mere tilbage, er den nem til frokosten dagen efter.    (Louiogbearnaisen)
Rødkål og hvidkålssalat med abrikoser, valnødder og persilleRødkål og hvidkålssalat med abrikoser, valnødder og persille
Jeg er en af de der personer som er rigtig irriterende. For jeg elsker kål i alle afskygninger og viser meget gerne min begrejstring med at fylde kurven fuldstændig op i supermarkedet. det resulterer så i at den bliver ufattelig tung og jeg derfor må hente yderligere en kurv til de andre indgredienser. Når jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gammeldags rødkål (verdens bedste)Gammeldags rødkål (verdens bedste)
Gammeldags rødkål: Her er den bedste opskrift. Rødkål som du gerne vil have den til flæskesteg, andesteg og i mange andre sammenhænge.(Madens Verden)
Stegt andebryst med sprød rødkålssalatStegt andebryst med sprød rødkålssalat
Stegt andebryst er utroligt lækkert. Denne opskrift er en mere moderne udgave af den klassiske and med tilbehør, og den fungerer rigtigt godt.(Madsvin)
Langtidsstegt and med glaseret rødkålLangtidsstegt and med glaseret rødkål
Langtidsstegt and med tilbehør af glaseret rødkål med nødder, rosiner og tørrede tranebær. Prøv opskriften her. Uhm!(Karolines Køkken)
Kålsalat med grønkål, rødkål og nem citrusdressingKålsalat med grønkål, rødkål og nem citrusdressing
Her er min opskrift på en kålsalat, der laves med grønkål og rødkål. Det er en sund og mættende salat med kål, pinjekerner, appelsin og æble. Meget nem.(Madens Verden)
Julemenu med and, brunede kartofler, sovs og alt det andetJulemenu med and, brunede kartofler, sovs og alt det andet
Her er alt hvad du skal bruge til årets julemenu. Stegt and, to opskrfter på andesovs, brunede kartofler, rødkålssalat, den cremede risalamande. God jul!(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes