Vi fandt 170 opskrifter med søgeordet spidskål:
Lasagne med spidskål og hakket oksekødLasagne med spidskål og hakket oksekød
Opskrift på lasagne med spidskål. En sundere lasagne med masser af kål, gulerødder og hakket oksekød, men stadig en saftig lasagne.(Madens Verden)
Nem pastasalat med spidskål og ærterNem pastasalat med spidskål og ærter
Her er en nem opskrift på pastasalat med spidskål og ærter, og den er hurtig at lave. Pastasalaten bruges som tilbehør til kødretter, herunder frikadeller.(Madens Verden)
Løvstikkepasta med spidskål og kyllingLøvstikkepasta med spidskål og kylling
Løvstikke smager dejligt af forår. Den er ganske kraftig, så gå forsigtigt til værks. Den kaldes også maggi-urt.(Karolines Køkken)
Tærte med torsk, spidskål og porre - fisk med butterdejTærte med torsk, spidskål og porre - fisk med butterdej
Torsk er en af de mest populære spisefisk, og her er den lavet  med spidskål og porre - og pakket ind under et låg af butterdej. Bages 30 minutter i ovnen.(Madens Verden)
VIDEO: Spidskål i ovn med karryolieVIDEO: Spidskål i ovn med karryolie
Spidskål i ovn er lækkert tilbehør, og en skøn måde at tilberede kålen på. I opskriften pensles spidskålen med karryolie, og du kan se hvordan den udskæres.(Madens Verden)
Råstegte gulerødder med spidskål - sundt tilbehørRåstegte gulerødder med spidskål - sundt tilbehør
Råstegte gulerødder med spidskål er både nemt og hurtigt tilbehør, som du kan lave på under 15 minutter. Sundt tilbehør til bla. frikadeller.(Madens Verden)
Bowl med kylling og spidskålBowl med kylling og spidskål
En skål fuld af smag, farver og skønne råvarer. Nem og hurtig aftensmad - og du kan skifte ud, så du både får brugt rester og undgår madspild.(Karolines Køkken)
Spidskål i fløde opskrift (flødestuvet spidskål)Spidskål i fløde opskrift (flødestuvet spidskål)
Spidskål i fløde opskrift: Spidskål er da noget af det allerbedste, og her er opskriften på en lækker og velsmagende flødestuvet spidskål.(Madens Verden)
Spidskålssalat med abrikoser og linserSpidskålssalat med abrikoser og linser
Jeg dedikerer lige resten af ugen til madpakker – altså de voksne madpakker, hvor 17 dåser med omhyggeligt udskåret frugt og grønt i figurer, tørre pizzasnegle og smagsforladte sandwichs (uden kanter) ikke rigtig giver mening. En hel del arbejdspladser har efterhånden ret gode kantiner eller madordninger, herunder også de fleste uddannelsesinstitutioner. Men da det jo ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Krydret oksegryde med spidskålssalatKrydret oksegryde med spidskålssalat
En lækker gryderet med det syrlige fra flødefraiche og et stærkt pift fra sambal oelek. Serveret med en sprød spidskålssalat.(Karolines Køkken)
Kål med hakket kød og karry i ovnKål med hakket kød og karry i ovn
Bedste opskrift på kål med hakket kød og karry, der laves i ovn. Du bruger spidskål og hakket kalv og svin til denne lækre ret i ovnen.(Madens Verden)
Kål i fad med ris og porrerKål i fad med ris og porrer
Opskrift på kål i fad. Lækker mad, der laves med spidskål, porrer, hakket oksekød, gulerødder og gode krydderier.(Madens Verden)
Pasta med parmesan, spidskål og oksekødPasta med parmesan, spidskål og oksekød
Her får du en lækker pasta med parmesan, og det er hurtig hverdagsmad. Pastaretten laves på under en halv time, og den er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Dampet spidskål på fem minutter - nem opskrift med billederDampet spidskål på fem minutter - nem opskrift med billeder
Her får du min nemme opskrift på dampet spidskål, hvor spidskålen deles og dampes i gryde. Opskriften er med billeder.(Madens Verden)
Spidskålssalat med ananas og peberfrugt på 10 minutterSpidskålssalat med ananas og peberfrugt på 10 minutter
Her er min opskrift på en lækker spidskålssalat med ananas. Super nem og sund salat med den milde spidskål, ananas, peberfrugt og en god dressing.(Madens Verden)
Spidskåls-tzatzikiSpidskåls-tzatziki
En lidt utraditionel men utrolig velsmagende tzatziki og en god måde at spise kål på- spidskålstzatziki serveres som tilbehør til mange forskellige retter(Valdemarsro)
Hønsesalat med spidskål og dildHønsesalat med spidskål og dild
Denne lækre opskrift på hønsesalat med spidskål og dild når hele smagspaletten rundt. Den sprøde og friske smag fra koriander og hytteosten er en fantastisk kombination.(Karolines Køkken)
Salat med rødbedespirer og spidskålSalat med rødbedespirer og spidskål
Lækker opskrift på salat med rødbedespirer, der også laves med fintsnittet spidskål, dampet broccoli og hakkede, saltede mandler. Mums.(Madens Verden)
Nem spidskålssalat med sennepsdressingNem spidskålssalat med sennepsdressing
Den bedste opskrift på spidskålssalat med sennepsdressing. Salaten laves med fintsnittet spidskål og en hjemmelavet dressing med sennep.(Madens Verden)
Salat med tranebær og broccoliSalat med tranebær og broccoli
God opskrift på salat med tranebær. Salaten laves også med letdampet broccoli, spidskål, æble og sprødstegte tern af bacon.(Madens Verden)
Spidskålssalat med broccoli og dressingSpidskålssalat med broccoli og dressing
Her er opskriften på spidskålssalat med broccoli, der er en sund og nem salat beregnet som tilbehør. Med pinjekerne, tranebær og dressing.(Madens Verden)
Cannelloni med spinat - italienske pastaruller med fyldCannelloni med spinat - italienske pastaruller med fyld
Opskrift på verdens bedste cannelloni med spinat og spidskål. Kan laves med eller uden ricotta, og de lækre pastaruller er nem mad for hele familien.(Madens Verden)
Spidskålssuppe - nem suppe med spidskålSpidskålssuppe - nem suppe med spidskål
Spidskålssuppe er en både lækker og sund suppe med spidskål, der kan laves på ganske få minutter, og den indeholder masser af vitaminer.(Madens Verden)
Sommerfrikassé med spidskålSommerfrikassé med spidskål
Skøn frikassé med rødspætter. Særlig lækker i maj-august når danske spidskål har sæson.(Karolines Køkken)
Sauteret spidskål med bacon, rødløg og majsSauteret spidskål med bacon, rødløg og majs
Her er opskriften på sauteret spidskål, der steges på panden sammen med friske majs, rødløg og små stykker bacon. Virkelig lækker tilbehør.(Madens Verden)
Nemme wraps med kylling og spidskålNemme wraps med kylling og spidskål
Wraps med kylling og spidskål er nem aftensmad, hvor du fylder tortillas med lækre råvarer og en skøn dressing. Super let og lækkert.(Madens Verden)
Nordisk tzatziki med spidskål, æble og løgNordisk tzatziki med spidskål, æble og løg
En klassiker i en nordisk udgave: tzatziki med yoghurt.(Karolines Køkken)
Grillede frikadeller med persillesovs og nye kartoflerGrillede frikadeller med persillesovs og nye kartofler
Her er opskriften på grillede frikadeller, der er store og saftige frikadeller. Serveres med nye kartofler, persillesovs og stegt spidskål.(Madens Verden)
Frikadeller i fad med kartofler og spidskålFrikadeller i fad med kartofler og spidskål
Frikadeller i fad er nem og lækker aftensmad, hvor frikadellerne steges i fad med kartofler, spidskål og gulerødder. En dejlig familieret.(Madens Verden)
Vegetarsmørrebrød - opskrift med kål og æblerVegetarsmørrebrød - opskrift med kål og æbler
Vegetarsmørrebrød med stegt rødkål og spidskål, sennepsmayonnaise og rå æbler er superlækkert og sundt. Her er opskriften på smørrebrød helt uden kød.(Madens Verden)
Spidskålssalat med grape og blåbærSpidskålssalat med grape og blåbær
Her får du min lækre opskrift på spidskålssalat med grape, og det er en både sund og smuk salat at stille på bordet. Der er anvendt rød grape, blåbær og æble sammen med spidskål.(Madens Verden)
Bulgursalat med spidskål og peberfrugtBulgursalat med spidskål og peberfrugt
Min opskrift på den bedste bulgursalat med spidskål. Bulgur er fremragende i salat, og salaten afløser kartofler, ris eller pasta til maden.(Madens Verden)
Madvafler med spidskålssalat og rejerMadvafler med spidskålssalat og rejer
De lækre madvafler med topping er aftensmad for både store og små. De belgiske vafler er nemme og sjove at bage, så måske børnene vil med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Spidskål med bacon og ærter - nem og lækker kålsalatSpidskål med bacon og ærter - nem og lækker kålsalat
Her får du min opskrift på spidskål med bacon, der er en nem og fyldig salat, hvor der også tilsættes ærter. Brug spidskålssalaten som tilbehør til kød.(Madens Verden)
Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskålHurtig tomatsuppe med kylling og spidskål
Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål - en nem og mættende hverdagsret.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med æble og avocado (nem opskrift)Spidskålssalat med æble og avocado (nem opskrift)
Her får du min opskrift på spidskålssalat med æble og avocado. En nem og lækker allround salat, som passer til stort set alle retter med kød.(Madens Verden)
Torsk en papillote med gulerødder, spidskål og porreTorsk en papillote med gulerødder, spidskål og porre
Her får du min opskrift på torsk en papillote, hvor benfri torskefilet pakkes ind i bagepapir sammen med bla. spidskål og gulerødder. Meget nem at lave.(Madens Verden)
Okse- og squashspyd med spidskålssalatOkse- og squashspyd med spidskålssalat
2 slags saftige, grillede spyd serveret sammen med spidskålssalat fuld af smukke kontraster - mad der gør dig glad!(Karolines Køkken)
Pæresalat med broccoli og spidskålPæresalat med broccoli og spidskål
Opskrift på lækker pæresalat. Pæresalaten laves med både broccoli, spidskål, økologiske pærer, en grøn salat og cashewnødder.(Madens Verden)
Pasta med spidskål og mørbrad i tomatsaucePasta med spidskål og mørbrad i tomatsauce
Opskrift på pasta med spidskål, der er en meget hurtig pastaret. Pastapenne blandes med lynstegt svinemørbrad og en lækker tomatsauce.(Madens Verden)
Kartofler med spidskål og asparges på ca. 30 minutterKartofler med spidskål og asparges på ca. 30 minutter
Spidskål og asparges: Mangler du tilbehør til dine bøffer, kylling eller andet, så er dette fad med kartofler, spidskål og asparges kræs og nem at lave.(Madens Verden)
Sådan laver du nemt karamelliseret spidskålSådan laver du nemt karamelliseret spidskål
Det her er opskriften på karamelliseret spidskål, der kan anvendes som tilbehør til mange retter. Spidskålen steges på panden i lidt smør.(Madens Verden)
Krydret hakkebøf med bearnaise og stegte kartoflerKrydret hakkebøf med bearnaise og stegte kartofler
Min opskrift på krydret hakkebøf med bearnaise, der serveres med stegte kartofler fra ovnen og en sund salat med spidskål og saltede mandler.(Madens Verden)
Perlespelt med spidskål og tranebærPerlespelt med spidskål og tranebær
Se hvordan du laver en sund og lækker salat med perlespelt med spidskål. Perlespelt er god og nærende i salat, da den mætter godt.(Madens Verden)
Spidskål med parmaskinke i ovn (nemt tilbehør)Spidskål med parmaskinke i ovn (nemt tilbehør)
En god opskrift på spidskål med parmaskinke, der er lækkert tilbehør til blandt andet kylling. Kål og skinke steges færdig i ovnen.(Madens Verden)
Salat med kartofler, spidskål og baconSalat med kartofler, spidskål og bacon
Her er den bedste opskrift på salat med kartofler med spidskål, der er en god sommersalat. I salaten kommes også sprøde skiver af bacon og persille.(Madens Verden)
Nemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kødNemme forårsruller i ovn med spidskål og hakket kød
Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovnen.(Madens Verden)
Grøn salat med broccoli, spidskål og pæreGrøn salat med broccoli, spidskål og pære
Opskriften på en lækker grøn salat med broccoli. I salaten er der også spidskål, agurk og mindre tern af pære, og salaten passer fint til stegt kød.(Madens Verden)
Spidskål og blomkål med tomater i fløde fad (LCHF)Spidskål og blomkål med tomater i fløde fad (LCHF)
Se her hvordan du laver spidskål og blomkål med tomater i fløde fad. Opskriften er næsten som flødekartofler - men uden kartofler.(Madens Verden)
Hurtigstuvet spidskål med spinat på 5 minutterHurtigstuvet spidskål med spinat på 5 minutter
Min nemme og gode opskrift på hurtigstuvet spidskål med spinat. Stuvningen er fremragende som tilbehør til alt fra kylling, frikadeller og koteletter.(Madens Verden)
Nyord burger med sennep, spidskål og rødløgsrelishNyord burger med sennep, spidskål og rødløgsrelish
Her får du opskriften på en Nyord burger med sennep fra den lille ø ved Møn. En rigtig sommerburger med rødløgsrelish og spidskål.(Madens Verden)
Forårssalat med asparges, spidskål og ærterForårssalat med asparges, spidskål og ærter
Lækker og nem forårssalat med forårs grøntsager. Brug asparges og spidskål i en nem, grøn salat som passer til aftensmad. Få opskriften her. (Louiogbearnaisen)
Spidskålssalat med ærter (friskbælgede) og dildSpidskålssalat med ærter (friskbælgede) og dild
Nem og lækker opskrift på spidskålssalat med ærter, og helst de friskbælgede ærter. Salaten laves også med dild og en skøn dressing.(Madens Verden)
Grillpakker med kartoffel og spidskålGrillpakker med kartoffel og spidskål
Se min opskrift på lækre grillpakker med kartoffel og spidskål. Pakkerne kan laves god tid i forvejen, og de grilles færdige på gasgrill eller kuglegrill.(Madens Verden)
Råkostsalat med spidskål og gulerødderRåkostsalat med spidskål og gulerødder
Opskrift på verdens bedste råkostsalat med spidskål, gulerødder og persillerødder. Nem råkostsalat, der vendes med tranebær og citronsaft.(Madens Verden)
Løgismose kylling med paprika og spidskålssalatLøgismose kylling med paprika og spidskålssalat
Løgismose kylling: Bedste opskrift på paprikakylling, her med en kylling fra Løgismose. Den hele kylling krydres med paprika, og steges i ovnen ved 200 grader.(Madens Verden)
Laks med asparges og spidskål (som nem aftensmad)Laks med asparges og spidskål (som nem aftensmad)
Her er min opskrift på laks med asparges, som er en nem og fyldig laksesalat med masser af grøntsager. Sund og perfekt som aftensmad med et stykke brød til.(Madens Verden)
Stuvet spidskål - opskrift på spidskål i hvid sovsStuvet spidskål - opskrift på spidskål i hvid sovs
Stuvet spidskål er en klassiker i det danske køkken, og den er nem at lave. Spidskålen er mild i smagen, og perfekt at stuve som i denne nemme opskrift.(Madens Verden)
Æggewraps - den bedste opskrift med laks eller kyllingÆggewraps - den bedste opskrift med laks eller kylling
Her får du opskriften på verdens bedste æggewraps. Så både hvordan de laves med kylling, spidskål og asparges, eller laks, avocado og spinat. Super nemt!(Madens Verden)
Spidskål i Airfryer - opskrift med tid og temperaturSpidskål i Airfryer - opskrift med tid og temperatur
Se her hvordan du nemt laver spidskål i Airfryer. Spidskålen er sundt tilbehør, og kålen bliver lækker og sprød, når den tilberedes i en Airfryer.(Madens Verden)
Krebinetter med stuvet spidskål og nye kartoflerKrebinetter med stuvet spidskål og nye kartofler
Her er du min opskrift på krebinetter med stuvet spidskål. En dansk klassiker, der er perfekt sommermad - men som nydes året rundt. Gerne med nye kartofler.(Madens Verden)
Hel selleri bagt i ovn i pakke med spidskålHel selleri bagt i ovn i pakke med spidskål
Se her hvordan du laver hel selleri i ovn. Knoldselleri bages i en pakke med blandt andet spidskål og timian, og er perfelt tilbehør til retter med kød.(Madens Verden)
Rucolasalat med blåbær, vindruer og spidskålRucolasalat med blåbær, vindruer og spidskål
Se opskriften på en dejlig rucolasalat med blåbær og vindruer. Rucolaen vendes også med spidskål, saltede nødder og en god sennepsvinaigrette.(Madens Verden)
Kuller opskrift med lynstegt spidskålKuller opskrift med lynstegt spidskål
Meget nem kuller opskrift med lynstegt spidskål, hvor det hele laves på panden. Anvend kuller med skind, da det gør tilberedningen nemmere.(Madens Verden)
Frikadeller med brun sovs og dampet spidskålFrikadeller med brun sovs og dampet spidskål
Sådan laver du frikadeller med brun sovs og dampet spidskål. Dansk mad med masser af smag, og selvfølgelig serveret med kogte kartofler.(Madens Verden)
Burger med hakkebøf, spidskål og grillet grøntBurger med hakkebøf, spidskål og grillet grønt
Dejlig burger med spidskålssalat, syltede løg og barbecuedressing. Du kan både bruge en grillpande og havegrillen.(Karolines Køkken)
Burger med spidskålssalat og krydret hytteostBurger med spidskålssalat og krydret hytteost
Prøv burger på en ny måde. Her med krydret bøf, hytteost og spidskålsalat. Sund og mættende.(Karolines Køkken)
Grøn spidskålssalat med mayodressingGrøn spidskålssalat med mayodressing
Prøv min lækre opskrift på grøn spidskålssalat med mayodressing. En nem og sund salat med spidskåls, ærter, asparges og en nem dressing med mayonnaise.(Madens Verden)
Karrykål - børnevenlig spidskål med karry og koksmælkKarrykål - børnevenlig spidskål med karry og koksmælk
Her får du min opskrift på karrykål lavet af spidskål, karry og kokosmælk. Perfekt som tilbehør, og kålen er både børnevenlig og god som opskrift til børn.(Madens Verden)
Rustik vintersalat med broccoli, æble og spidskålRustik vintersalat med broccoli, æble og spidskål
Her finder du min opskrift på en rustik vintersalat med blandt andet spidskål og broccoli, og salaten er god som tilbehør til de lidt tungere vinterretter.(Madens Verden)
Laks med porrer og spidskål - nem mad i fadLaks med porrer og spidskål - nem mad i fad
Laks med porrer er en af de mest populære retter med fisk. Her lavet med spidskål og gulerødder. Retten laves i et fad, der stilles i ovnen i 25 minutter.(Madens Verden)
4 lækre salater med spidskål - sunde og nemme4 lækre salater med spidskål - sunde og nemme
Her er fire lækre salater med spidskål, der er både nemme og sunde at komme på bordet og i maven. Find din nye favoritsalat med spidskål her.(Madens Verden)
Tzatziki med spidskål, ærter og græsk yoghurtTzatziki med spidskål, ærter og græsk yoghurt
Tzatziki med spidskål og ærter er græsk mad, der møder det nordiske køkken. Tzatzikien laves med græsk yoghurt, og den er lækkert tilbehør.(Madens Verden)
Lilla spidskålsalat med ribssaft og pink ribsLilla spidskålsalat med ribssaft og pink ribs
Den farvestrålende salat ser både flot ud på middagsbordet, men smager også skønt til et stykket grillet kød eller røget makrel. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime
Lækker opskrift med pulled pork i ovn. Prøv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbehør, så har du nem hverdagsmad eller gæstemad(Louiogbearnaisen)
Spidskålswrap med laks og kapersdressingSpidskålswrap med laks og kapersdressing
Spidskålswrap smager super skønt og er en dejlig sund og nem aftensmad eller frokost - her serveret med laks og dressing - opskrift her(Valdemarsro)
Smørstegt spidskål med persille og citronSmørstegt spidskål med persille og citron
Smørstegt spidskål er en lækker måde at tilberede spidskål på, hvor spidskålen steges i lidt smør på panden, indtil den er mør. Spidskålen krydres med citron og persille.(Madens Verden)
Wrap med spidskål og paneret salatostWrap med spidskål og paneret salatost
Sprød og knasende pankopaneret salatost i wrap sammen med eksotisk mangosalat. (Karolines Køkken)
Kyllingelår, bagte kartofler og spidskålsalatKyllingelår, bagte kartofler og spidskålsalat
Kylling og kartofler passer sig selv - mens du laver salaten i ro og mag!(Karolines Køkken)
Kål med kød (krydret fars i pakker med spidskål)Kål med kød (krydret fars i pakker med spidskål)
Kål med kød laves ved at pakke en krydret fars ind i blade fra spidskål, hvorefter pakkerne koges i vandet fra kålen, inden de brunes af på panden og serveres.(Madens Verden)
Stegt spidskål - sådan steger du kål på pandenStegt spidskål - sådan steger du kål på panden
Stegt spidskål er nem at lave, og med denne opskrift steges spidskål i smør på panden. Kålen dryppes med citronsaft og bruges som tilbehør.(Madens Verden)
Spidskålspasta med ristede kikærterSpidskålspasta med ristede kikærter
De ristede kikærter giver et dejligt, sprødt drys på denne grønne pastaret.(Karolines Køkken)
Nemme enchiladas med kylling og spidskålNemme enchiladas med kylling og spidskål
Enchiladas er mexicanske tortillas, der rulles sammen om fyld og grøntsager. Her i min opskrift er det hakket kylling i kødsovs, spidskål og tomatsovs.(Madens Verden)
Kyllingelår med spidskål og kartofler i ovn (nem opskrift)Kyllingelår med spidskål og kartofler i ovn (nem opskrift)
Kyllingelår med spidskål og kartofler er en nem opskrift, hvor hele retten tilberedes i fad i ovnen. God og nem aftensmad med masser af smag.(Madens Verden)
SpidskålssalatSpidskålssalat
Spidskålssalat er en lækker spise - sprød, saftig og mættende. Spidskålssalat kan spises på utallige måder. Måske som frokostret med et stykke ristet rugbrød til, som tilbehør til kød, fx frikadeller, koteletter eller stegte kyllingefileter, eller til en vegetarisk dhal.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med dildSpidskålssalat med dild
Skøn Spidskålssalat med Ærter og Dild. Opskriften passer perfekt til grillet laks. Prøv den allerede i aften. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Spidskål i fad med kylling og kartofler (nem aftensmad)Spidskål i fad med kylling og kartofler (nem aftensmad)
Her får du min lækre opskrift på spidskål i fad, der laves med blandt andet kylling og kartofler. En sund og nem aftensmad med masser af spidskål.(Madens Verden)
Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)
Prøv denne opskrift på kartofler i folie. Lækre og nemme pakker med små kartofler, tomater og spidskål, og de kan tilberedes i enten grill eller ovn.(Madens Verden)
Rød spidskålssalat med appelsin og æbleRød spidskålssalat med appelsin og æble
Her får du opskriften på en lækker rød spidskålssalat med appelsin og æbler. Salaten er både farverig og sund, og passer godt som tilbehør til mange retter.(Madens Verden)
Sommersalat med spidskål og appelsinSommersalat med spidskål og appelsin
Opskrift på lækker sommersalat med spidskål og appelsin, der både er en let og velsmagende salat. Sommerslaaten laves også med saltede mandler.(Madens Verden)
Kyllingesandwich med spidskål og tomatKyllingesandwich med spidskål og tomat
Kyllingesandwich, der laves helt fra bunden med meget nemme og lækre sandwichbrød. Fyldet er spidskål, tomat, kylling og bacon.(Madens Verden)
Torsk med karry og spidskål på 20 minutterTorsk med karry og spidskål på 20 minutter
Torsk med karry og spidskål er både sund og nem aftensmad, som du kan lave på ca. 20 minutter. Torskeretten er en fiskeret, som de fleste også vil elske.(Madens Verden)
Lynstegt spidskål - nem opskrift på stegt spidskål på 3 minutterLynstegt spidskål - nem opskrift på stegt spidskål på 3 minutter
Se hvordan du nemt laver lynstegt spidskål på panden. En god og sund opskrift på stegt spidskål, der kan tilberedes på blot treminutter som nemt tilbehør.(Madens Verden)
Frikadeller med stuvet spidskålFrikadeller med stuvet spidskål
Her er den bedste opskrift på frikadeller med stuvet spidskål. Klassisk opskrift med masser af smag, og nogle virkelig gode frikadeller.(Madens Verden)
Rustik salat med kylling og spidskålRustik salat med kylling og spidskål
Se her hvordan du laver en rustik salat med kylling, og den er altså nem at gå til. Salaten er god som hovedmåltid, og kan laves på omrking 10 minutter.(Madens Verden)
Rødspætter i fad med spidskål og gulerødderRødspætter i fad med spidskål og gulerødder
Her er en nem og lækker opskrift på rødspætter i fad, hvor rødspætterne bages i ovnen på en bund af blandt andet spidskål og gulerødder.(Madens Verden)
Spidskålssalat med æble og rosiner - nem salatSpidskålssalat med æble og rosiner - nem salat
Opskrift på en virkelig god spidskålssalat, der laves med æble og rosiner. Salaten får også lidt frisk purløg, samt citronsaft og olie.(Madens Verden)
Wraps med hakket oksekød og grøntWraps med hakket oksekød og grønt
Wraps med hakket oksekød laves af de velkendte tortilla pandekager, der fyldes med kød, spidskål, majs, gulerod og peberfrugt. Sundt og godt.(Madens Verden)
Spidskålssalat med nektariner og ærterSpidskålssalat med nektariner og ærter
God opskrift på spidskålssalat med nektariner og ærter. Salaten er både nem og særdeles sund, og nektariner kan skiftes ud med ferskner.(Madens Verden)
Salat med edamamebønner, spidskål og æblerSalat med edamamebønner, spidskål og æbler
Her får du min opskrift på salat med edamamebønner, der er en både sund og mættende salat. I salaten er der også spidskål og æbler samt en nem dressing.(Madens Verden)
Spidskålssalat med æble og nigellafrøSpidskålssalat med æble og nigellafrø
opskrift på nem spidskålsalat med æble og nigellafrø(Louiogbearnaisen)
Sellerisalat med spidskål og baconSellerisalat med spidskål og bacon
Det her er en virkelig lækker opskrift på sellerisalat med spidskål, som også vendes med forårsløg og sprøde bacontern. Perfekt tilbehør til retter med kød.(Madens Verden)
Sund salat med bønnespirer, cashewnødder og spidskålSund salat med bønnespirer, cashewnødder og spidskål
Her er min opskrift på en sund og nem salat med bønnespirer, æble, spidskål og dejlige cashewnødder. Vend salaten med olie og citronsaft.(Madens Verden)
Ostegratineret spidskål og selleri og tomatragoutOstegratineret spidskål og selleri og tomatragout
Lækre spidskål med flødesauce....og flere gode grøntsager.(Karolines Køkken)
Tærte med spidskål og gulerødder (nem vegetarret)Tærte med spidskål og gulerødder (nem vegetarret)
Prøv denne vidunderlige tærte med spidskål, der er en ægte grøntsagstærte uden kød. Derfor er det også en lækker og mættende vegetarret.(Madens Verden)
Sensommermad: Laks med spidskål og rigeligt parmesanSensommermad: Laks med spidskål og rigeligt parmesan
Rygterne siger, vores sensommer ikke er helt slut og at vi de næste uger faktisk vil kunne nye solens stråler lidt endnu, der fejrer vi på Gastromand, ved at smide lidt retter med fisk, skaldyr(Gastromand.dk)
Quinoa salat med spidskål og æbler - salat med quinoaQuinoa salat med spidskål og æbler - salat med quinoa
Opskrift på quinoa salat med spidskål. Quinoa er særdeles sundt, og her er salaten også med æble og friskhakket persille.(Madens Verden)
Ovnbagt spidskål med skinke  - nemt tilbehør med kålOvnbagt spidskål med skinke - nemt tilbehør med kål
Se hvordan du nemt laver ovnbagt spidskål med skinke, hvor stykker af spidskål omvikles med parmaskinke og bages i ovnen. Nemt og lækkert tilbehør.(Madens Verden)
Mættende salat med marinerede butterbeans, svampe og spidskålMættende salat med marinerede butterbeans, svampe og spidskål
En mættende salat er en lækker måde at spise grønsager på – her er den fyldt med marinerede bønner, svampe og kål. Nemt og lækkert - også til frokost.(Louiogbearnaisen)
Spidskålsalat med honningmelon og avocadoSpidskålsalat med honningmelon og avocado
Her får du opskriften på en lækker spidskålsalat med honningmelon. En nem og sund salat med spidskål, melon, avocado og ristede pinjekerner.(Madens Verden)
Nudelret med kylling, ingefær og spidskålNudelret med kylling, ingefær og spidskål
Nudelret med kylling er sund mad, og her opskriften med ingefær, spidskål, peberfrugt og spinat. Du kan lave retten på 15 minutter, så det er hurtig mad.(Madens Verden)
Kylling i bouillon med spidskål og hvedekernerKylling i bouillon med spidskål og hvedekerner
Kylling i bouillon er en nem ret, hvor du laver det hele i en gryde. I denne opskrift anvendes kyllingebryst, der koges med lækre grøntsager.(Madens Verden)
Salat til grill: Salat med asparges, spidskål og ærterSalat til grill: Salat med asparges, spidskål og ærter
Salat med asparges er en skøn sommersalat, der blandes med spidskål, ærter og forårsløg. Og en let sennepsdressing. Det er en god salat til grill.(Madens Verden)
Nem salat med spidskål, æbler og pinjekernerNem salat med spidskål, æbler og pinjekerner
Her får du min nemme opskrift på salat med spidskål, der er en fantastisk allround-salat. Med masser af den sunde spidskål, æbler og pinjekerner.(Madens Verden)
Medister i fad med spidskål og kartoflerMedister i fad med spidskål og kartofler
Se her hvordan du laver den bedste medister i fad, der er medisterpølse, der steges i ovnen sammen med spidskål, kartofler og tomater.(Madens Verden)
Salat med blåbær, spidskål, broccoli og spinatSalat med blåbær, spidskål, broccoli og spinat
Lækker opskrift på salat med blåbær, spidskål, broccoli og spinat. En flot og sund salat, der samtidig er meget mættende.(Madens Verden)
Sommersalat med spidskål, ribs, ærteskud og edamameSommersalat med spidskål, ribs, ærteskud og edamame
Se her hvordan du laver en lækker sommersalat med spidskål, vidunderlige ribs, pærer og de sunde edamame bønner. God salat til grillmad.(Madens Verden)
Æbler og spidskål (nem salat)Æbler og spidskål (nem salat)
Æbler og spidskål er gode makkere i salatskålen. Her indgår de i en salat sammen med tørrede tranebær og cashewnødder.(Madens Verden)
Smørstegt ribeye med bådkartofler og spidskålssalatSmørstegt ribeye med bådkartofler og spidskålssalat
Se den lækre opskrift på smørstegt ribeye med bådkartofler, hvor både bøf og kartoffelbåde tilberedes med hvidløg.(Madens Verden)
Æggekage med spidskål og bacon som nem aftensmadÆggekage med spidskål og bacon som nem aftensmad
Min opskrift på æggekage med spidskål og bacon. Æggekagen bages i ovnen, og indeholder masser af den sunde spidskål. God og nem aftensmad.(Madens Verden)
Lynstegt kylling med spidskål og soyaLynstegt kylling med spidskål og soya
Se her hvordan du laver en sund og lækker ret med lynstegt kylling med spidskål, gulerødder, hvidløg, forårsløg og en lækker soyadressing.(Madens Verden)
Spidskålssalat med tomater på 5 minutterSpidskålssalat med tomater på 5 minutter
En opskrift på lækker spidskålssalat med tomater og æble. Spidskål og tomat passer godt sammen, og den sunde salat er god som tilbehør til mange retter.(Madens Verden)
Sprøde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidskålSprøde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidskål
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines Køkken)
Coleslaw med spidskål, agurk og krydderurterColeslaw med spidskål, agurk og krydderurter
Opskrift på det bedste grilltilbehør, sommercoleslaw med spidskål og agurk.(Louiogbearnaisen)
Salat med rød spidskål og broccoliSalat med rød spidskål og broccoli
Virkelig lækker opskrift med salat med rød spidskål . Den røde spidskål er et farvestrålende hit i salatskålen sammen med broccoli.(Madens Verden)
Ovnbagt torsk med spidskålOvnbagt torsk med spidskål
Prøv lige denne lækre opskrift med ovnbagt torsk med spidskål. Spidskålen svøbes med parmaskinke, og bages i ovnen.(Madens Verden)
Salat med æble, rød spidskål og napolitanaSalat med æble, rød spidskål og napolitana
Her kan du se den bedste salat med æble, rød spidskål og napolitana, der er en super lækker salatblanding, der dryppes med en god dressing.(Madens Verden)
Kuller med spidskål i fløde og aspargesrisottoKuller med spidskål i fløde og aspargesrisotto
Se den lækre opskrift på kuller med spidskål i fløde og aspargesrisotto, hvor den pandestegte kuller serveres med lækkert tilbehør.(Madens Verden)
Dampet spidskål med honning og citronDampet spidskål med honning og citron
Prøv denne dejlige opskrift på dampet spidskål med honning og citron. En nem måde at tilberede den sunde spidskål på og perfekt som tilbehør.(Madens Verden)
Spidskålssalat med rygeost og radiserSpidskålssalat med rygeost og radiser
Sprød salat med mild spidskål og radiser i en rygeostdressing. Lækker til sommerens grillmad. Find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Perlespelt og spidskål - tilbehør til bøf eller koteletPerlespelt og spidskål - tilbehør til bøf eller kotelet
Perlespelt og spidskål passer perfekt sammen, så hvorfor ikke bruge dem som det sunde tilbehør til bøf eller kotelet. I stedet for kartofler.(Madens Verden)
Rød spidskål og persille salat med vinaigretteRød spidskål og persille salat med vinaigrette
God opskrift på rød spidskål og persille salat med vinaigrette. Den røde spidskål er en gave til salatskålen, og her vendes den med persille.(Madens Verden)
Salat med jordskokker, spinat og spidskålSalat med jordskokker, spinat og spidskål
Jordskokker er vildt gode at bruge i salater, og her er opskriften på en salat med jordskokker, spinat og rød spidskål.(Madens Verden)
Spidskål med franske ærter - tilbehør til kødretterSpidskål med franske ærter - tilbehør til kødretter
Spidskål med franske ærter er sundt tilbehør, der samtidig er nem at lave. Brug det som tilbehør til eks. grillmad, og du kan sagtens anvende frosne ærter.(Madens Verden)
Kålsalat med æble og mandlerKålsalat med æble og mandler
God opskrift på kålsalat med æble. Salaten er lavet med spidskål, tynde æblebåde, friskklippet purløg og sprøde, saltristede mandler.(Madens Verden)
Flødestuvet savoykål (kål i fløde)Flødestuvet savoykål (kål i fløde)
Se den gode opskrift på flødestuvet savoykål, der tilberedes med salvie eller timian. Du kan også anvende spidskål eller hvidkål.(Madens Verden)
Ovnbagte skrubber med sukkerærter og spidskålOvnbagte skrubber med sukkerærter og spidskål
Opskrift på ovnbagte skrubber, der bages mellem to lag bagepapir i ovnen. Serveres med sauteret spidskål, jordskokker og sukkerærter.(Madens Verden)
Rød spidskål i ovn - ovnbagt kål opskriftRød spidskål i ovn - ovnbagt kål opskrift
Se her hvordan du nemt laver rød spidskål i ovn. Spidskålen skæres i seks stykker, dryppes med olie og bages næsten mør i ovnen.(Madens Verden)
Pasta med bacon og spidskål - pastaret på 20 min.Pasta med bacon og spidskål - pastaret på 20 min.
Her er min opskrift på pasta med bacon og spidskål, som du kan lave på ca. 20 minutter. En nem pastaret med lækre ingredienser, som alle kan lide.(Madens Verden)
Nem og sund ærtesalat med spidskål og agurkNem og sund ærtesalat med spidskål og agurk
Her får du min opskrift på ærtesalat med spidskål og agurk. En god allround salat med ærter, som du kan bruge til alle slags mad. Herunder også grillmad.(Madens Verden)
Boller i karry i ovn - nem opskrift med spidskålBoller i karry i ovn - nem opskrift med spidskål
Boller i karry i ovn er en nem og lækker måde at lave den populære karryret på. Hele retten samles i fadet, som derefter stilles i ovnen i 30 minutter.(Madens Verden)
Broccolislaw - sundt tilbehør med spidskål og broccoliBroccolislaw - sundt tilbehør med spidskål og broccoli
En opskrift på lækker og sund broccolislaw, der er meget nem at lave. Du skal bruge broccoli, spidskål og en hjemmelavet dressing.(Madens Verden)
Kyllingesalat med bacon og spidskålKyllingesalat med bacon og spidskål
Her er opskriften på en både let og lækker kyllingesalat, der er fyldt med stegt kylling, bacon, spidskål og andre lækre råvarer.(Madens Verden)
Vegetar spinat pandekager med kikærter og spidskålVegetar spinat pandekager med kikærter og spidskål
Vegetar spinat pandekager er sunde og smukke pandekager, der serveres som et hovedmåltid uden kød. Her er de fyldt med bla. bagte kikærter og spidskål.(Madens Verden)
Stegt okselårtunge og spidskål med dildfrø Stegt okselårtunge og spidskål med dildfrø
Flot og velsmagende hovedret. God til gæster.(Karolines Køkken)
Mexicansk salat – spidskålsalat med lime og chiliMexicansk salat – spidskålsalat med lime og chili
Nem og lækker spidskålsalat med mexicansk smag af lime og chili. Brug salaten som tilbehør til mexicansk mad eller frisk salat til grill eller gæstemad.(Louiogbearnaisen)
salat med spidskål og blommersalat med spidskål og blommer
Lækker sprød spidskålssalat med en nem og god vinaigrette, samt en dejlig smag fra de søde blommer. En enkel salat med masser smag - se opskrift her(Valdemarsro)
Kyllingesalat med spidskål og pastaKyllingesalat med spidskål og pasta
Opskrift på sund fastfood, for det bliver ikke bedre og nemmere end denne lækre kyllingesalat med spidskål og pasta.(Madens Verden)
Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalatGrillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat
En lidt uvant fiskespise, vendt i smagfuld krydderiblanding. En anderledes grilloplevelse, serveret med dejlige danske grøntsager i citronsauce.(Karolines Køkken)
Radisesalat med sennepsvinaigretteRadisesalat med sennepsvinaigrette
Sådan laver du en vidunderlig radisesalat med sennepsvinaigrette. I salaten er der også spidskål, majs, tomat og friskhakket persille.(Madens Verden)
Tacos med flankesteg og tomatsalsaTacos med flankesteg og tomatsalsa
Sådan laver du tacos med flankesteg. Meget nem aftensmad med tacoskaller, der fyldes med spidskål, mør flankesteg og en lækker tomatsalsa. Sundt og godt.(Madens Verden)
Salat med spidskål – frisk, syrlig og spicySalat med spidskål – frisk, syrlig og spicy
Nem og smuk salat med spidskål, radiser og limedressing, som er et hit som tilbehør til mexicansk mad. Find opskrift på lækker spidskålsalat her >>(Louiogbearnaisen)
Råkost som børn både elsker at lave og spiseRåkost som børn både elsker at lave og spise
Her er en børnevenlig opskrift på råkost, som børn både vil elske at lave og spise. Simpel opskrift på råkostsalat med blandt andet gulerødder og spidskål.(Madens Verden)
Grillet spidskål med smeltet persillesmørGrillet spidskål med smeltet persillesmør
Grillet spidskål er det perfekte tilbehør til kødet, når du har gang i grillen. Spidskål passer til de fleste grillretter, og så er den nem at tilberede.(Madens Verden)
Lækker salat med pistacienødder og spidskålLækker salat med pistacienødder og spidskål
Opskrift på den bedste salat med pistacienødder, der har fornemt selskab af fintsnittet spidskål, letdampet broccoli og lidt grøn salat.(Madens Verden)
Edamame salat med spidskål, æbler og radiserEdamame salat med spidskål, æbler og radiser
Se hvordan du laver en sund og nærende edamame salat med spidskål og andre lækre sager. De dejlige edamame bønner er fantastiske i salat.(Madens Verden)
Couscous med spidskål og peberfrugtCouscous med spidskål og peberfrugt
Couscous med spidskål er sundt tilbehør til blandt andet grillmad, og her er den lavet med peberfrugt, hønsefond og friskhakket persille.(Madens Verden)
Fisk med broccoli risotto og dampet spidskålFisk med broccoli risotto og dampet spidskål
En super lækker opskrift på fisk med broccoli risotto og dampet spidskål. Fisken kan være skindstegt kuller eller torsk.(Madens Verden)
Hakket oksekød og spidskål i ovnHakket oksekød og spidskål i ovn
Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne.(Madens Verden)
Spidskålssalat med kylling og bønnerSpidskålssalat med kylling og bønner
Her får du en opskrift på lækker spidskålssalat med kylling og grønne bønner. En nem og sund salat, der vendes med en skøn dressing.(Madens Verden)
Stuvet spidskålStuvet spidskål
Stuvet spidskål er en skøn mormorret. Spidskål er lidt lettere end hvidkål, så måske er det derfor at spidskål er blevet så populær. Server stuvet spidskål sammen med frikadeller, pølser.(Karolines Køkken)
Peberfrugtsalat med spidskål og honningdressingPeberfrugtsalat med spidskål og honningdressing
Opskrift på en virkelig lækker peberfrugtsalat med spidskål og honningdressing, der laves af olivenolie, citronsaft og honning.(Madens Verden)
Spidskålssalat med radiser og aspargesSpidskålssalat med radiser og asparges
Her er den bedste opskrift på en spidskålssalat med radiser og grønne asparges. Du kan også se hvordan du laver en nem og lækker dressing til salaten.(Madens Verden)
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og aspargesKylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges
Se den nemme og lækre opskrift på kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges. Dansk sommermad, der tilberedes i et ovnfast fad.(Madens Verden)
Risotto med spidskål - nemt tilbehør til stegt og grillet kødRisotto med spidskål - nemt tilbehør til stegt og grillet kød
Risotto med spidskål er nemt og sundt tilbehør til en grillet bøf og andet oksekød. Risottoen koges al dente, og til sidst vendes spidskål i.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes