Vi fandt 6 opskrifter med søgeordet svensk pølseret:
Facts om svensk pølseret:
Svensk pølseret er en kendt dansk gryderet. Den består normalt af kartoffel- og pølsestykker i en sovs af tomatpuré, løg, paprikapulver, fløde og mælk. Svensk pølseret er på trods af navnet ukendt i Sverige. Navnet menes at stamme fra danskere, der har været på lejrskole i Sverige, hvor man på en af de sidste dage har frembragt noget sammenkog af resterne: En ret med pølser i Sverige.
Svensk pølseretSvensk pølseret
Svensk pølseret er en dansk klassiker, som både børn og voksne kan lide. Prøv den nemme og lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Svensk pølseret - med mere grøntSvensk pølseret - med mere grønt
Svensk pølseret - med mere grønt. Den ligner meget den traditionelle Svensk pølseret, men vi har skruet ned for pølserne og op for kartofler og løg og tilføjet gulerødder.(Karolines Køkken)
Svensk pølseret - børnenes favoritretSvensk pølseret - børnenes favoritret
De har givet os klassiske glæder som Volvoen og Ingrid Bergman, men det er naturligvis deres gastronomi, vi sætter mest pris på og ingen over, ingen ved siden af: Svensk Pølseret (ironi og dårlig humor(Gastromand.dk)
Svensk pølseret opskrift på ca. 30 minutterSvensk pølseret opskrift på ca. 30 minutter
Svensk pølseret er en rigtig familieret, som både børn og voksne er vilde med. Opskrift med kartofler, løg og pølser til en nem aftensmad.(Madens Verden)
Svensk pølseret med pasta (nem og børnevenlig opskrift)Svensk pølseret med pasta (nem og børnevenlig opskrift)
Sådan laver du en god svensk pølseret med pasta. Gammel dansk ret, der såvidt vides ikke har noget at gøre med Sverige. Se den nemme opskrift her.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes