Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet 🥣 græskarsuppe:
Krydret græskarsuppe med karry og ingefærKrydret græskarsuppe med karry og ingefær
En skøn krydret suppe. Supernem og hurtig. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk lavet til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Cremet hokkaido græskarsuppe med varme krydderierCremet hokkaido græskarsuppe med varme krydderier
Nem græskarsuppe til efterår og vinter. Varm dig på lækker hokkaido græskarsuppe med chili og spidskommen. Find opskrift på suppe her.(Louiogbearnaisen)
Græskarsuppe med sprøde græskarkernerGræskarsuppe med sprøde græskarkerner
Græskarsuppe er en af efterårets skønneste supper. Denne græskarsuppe er lavet på friske hokkaido græskar, er let at lave, og den smager vidunderligt.(Madsvin)
GræskarsuppeGræskarsuppe
En nem hokkaido græskarsuppe, der luner på kolde dage og mørke oktober aftener. Prøv opskriften her. Uhm! (Karolines Køkken)
Græskarsuppe med æble og marineret kyllingGræskarsuppe med æble og marineret kylling
Her er vores færdige græskarsuppe serveret med broccoli, glaskål, æble og lynmarineret stegt kylling. Du kan sagtens bruge andre grøntsager, så tøm bare køleskabet for rester, når du skal bruge fyld til en suppe.(Karolines Køkken)
Græskarsuppe med chilikrydrede kødbollerGræskarsuppe med chilikrydrede kødboller
Smuk og indbydende suppe....og så er det supernemt, for vi har lavet græskarsuppen for dig. Så du skal bare tilberede kødboller, grøntsager og pitabrød.(Karolines Køkken)
Græskarsuppe med laks og grøn urtetoppingGræskarsuppe med laks og grøn urtetopping
Supernemt! Græskarsuppen er lavet i forvejen, så du skal bare koncentrere dig om at lave noget lækkert fyld.(Karolines Køkken)
Græskarsuppe med nudler, svampe og smilende ægGræskarsuppe med nudler, svampe og smilende æg
Har du hørt om ramen? Det er en japansk suppe med flere forskellige slags fyld. Vi har ladet os inspirere, men lavet en dansk version med vores færdige græskarsuppe - og fyld af nudler, kogte æg, spirer, soja og ingefær.(Karolines Køkken)
HokkaidosuppeHokkaidosuppe
Nem græskarsuppe til kolde efterårsdage. Lav en stor portion og frys ned, så er der nem aftensmad. Find min bedste opskrift her.(Louiogbearnaisen)
Græskarsuppe med rejer og croutonerGræskarsuppe med rejer og croutoner
Vi har her piftet vores færdige græskarsuppe op med fyld af squash, æble og rejer og serveret den med hjemmelavede brødcrotoner. Det er nem og lækker aftensmad!(Karolines Køkken)
Græskarsuppe med stegte rodfrugter og sprød serrano skinkeGræskarsuppe med stegte rodfrugter og sprød serrano skinke
Vores færdige græskarsuppe har her fået selskab af stegte rodfrugter og sprødstegt serrano skinke. Skal det gå ekstra hurtigt, kan en frossen rodfrugtblanding fint bruges.(Karolines Køkken)
Græskarsuppe med creme fraiche og baconGræskarsuppe med creme fraiche og bacon
Det er faktisk ikke særlig svært at lave græskarsuppe, det kræver sådan set bare en god tålmodighed og en god omgang økologiske grøntsager, noget bacon af god kvalitet og ikke mindst creme fraiche - 38(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes