Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet pitabrød:
Bønnedeller i pitabrødBønnedeller i pitabrød
Super nemme og lækre vegetarfrikadeller, med lidt bid og masser af smag. (Karolines Køkken)
Pitabrød med krydrede kødbollerPitabrød med krydrede kødboller
En udfordring fra Friland indløb i postkassen. Friland er en del af Danish Crown og er leverandør af både økologisk og frilandskød fra grise og køer. I sin enkelhed bestod udfordringen i at skabe en(Gastromand.dk)
Rejesalat i pitabrødRejesalat i pitabrød
Nem og dejlig rejesalat lavet med flødeost, bladselleri, dild og rejer naturligvis. Rejesalaten er også velegnet som sandwichfyld eller som en pålægssalat på rugbrød.(Karolines Køkken)
Grove pitabrødGrove pitabrød
Uhm! Hjemmebagte pitabrød af den grove slags: Det er både nemt og sjovt at bage dem selv.(Karolines Køkken)
Fyldte pitabrød - af en rest boller i karryFyldte pitabrød - af en rest boller i karry
Har du lidt boller i karry fra i går, men ikke nok til hele familien, så brug resterne til at lave disse skønne pitabrød.(Karolines Køkken)
Pizza på pitabrødPizza på pitabrød
 Det ender ikke altid som man planlægger. Det har min weekend været et pragt eksemplar på. Men jeg regner bestemt med, at søndagen kan rette lidt op på de løse ender. Dog får jeg lige pænt besøg til en kop kaffe og så skal der også indlægges en lur. For med en nabo, overbo og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
PitabrødPitabrød
Bag dine egne hjemmelavede Pitabrød. Det bliver ikke nemmere end med opskriften her - og så smager de fantastisk!(Karolines Køkken)
Pitabrød med coleslaw og stegt kyllingPitabrød med coleslaw og stegt kylling
Knasende og lækker coleslaw serveret i lunt pitabrød med stegt kylling. Denne coleslaw er uden sukker og derfor ikke sød, hvilket klæder den i denne kombination.(Karolines Køkken)
Pitabrød med falafelPitabrød med falafel
Falafler smager fantastisk! Her får du en opskrift på hjemmelavet Pitabrød med Falafel. Prøv den nemme opskrift her. (Karolines Køkken)
Pitabrød med fyldPitabrød med fyld
Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødende er perfekte til frokost eller let aftensmad.(Karolines Køkken)
Pitabrød med grillede auberginer og kyllingekødbollerPitabrød med grillede auberginer og kyllingekødboller
Farverige pitabrød fyldt med grøntsager og kyllingekødboller. Der er masser af grøntsager, mens kødbollerne mest er et dejligt lille krydderi.(Karolines Køkken)
Nem tunsalat til madpakkenNem tunsalat til madpakken
Nem, hurtig og lækker tunsalat opskrift som gør sig godt i madpakken og er god i pitabrød og på salat - få opskriften her(Valdemarsro)
Chorizo Meatballs – bagt i ovnenChorizo Meatballs – bagt i ovnen
Lækre krydrede meatballs med oksekød, chorizo og ost. Smager skønt til spaghetti, i pitabrød, i suppe eller som en snack. Få opskriften på kødboller her >>(Louiogbearnaisen)
Fiskesalat i pitabrødFiskesalat i pitabrød
Brug en rest fisk til en lækker fiskesalat og lav et velsmagende aftensmåltid - hurtigt og nemt. Har du ikke en rest fisk, kan du bruge et par dåser tun.(Karolines Køkken)
Grove pitabrødGrove pitabrød
Hjemmebagte pitabrød, som er grove, men bløde og saftige. Fyld de hjemmelavede pitabrød uden de går i stykker. Få opskrift på bløde og smidige pitabrød.(Louiogbearnaisen)
Mexicansk tunsalatMexicansk tunsalat
Nem og sund tunsalat med kapers. Tunsalat er lækkert i sandwich, pitabrød, på rugbrød eller som selvstændig salat. Snup opskrift på salat med tun her(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes