Vi fandt 12 opskrifter med søgeordet forårsruller:
Sprøde forårsrullerSprøde forårsruller
Skønne små sprøde forårsruller som smager helt og aldeles vidunderligt, som i de asiatiske lande og så er de nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Forårsruller med kullerForårsruller med kuller
Hjemmelavede forårsruller...eller efterårsruller. Bagt i ovnen, så er de ikke så fede.(Karolines Køkken)
Forårsruller med laks og nudlerForårsruller med laks og nudler
Prøv at lave dine egne hjemmelavede forårsruller med dit yndlingsfyld. Her er de med laks og hvid ost.(Karolines Køkken)
Forårsruller og sur/sød sauceForårsruller og sur/sød sauce
Hyg jer sammen om at lave de lækreste forårsruller, der bliver bagt i ovnen.(Karolines Køkken)
Friske forårsruller og ostegratinerede kyllingebidderFriske forårsruller og ostegratinerede kyllingebidder
Streetfood eller fastfood af den sunde slags. Lækre friske saftigt, sprøde forårsruller og knasende sprøde lune kyllingebidder....uhm!(Karolines Køkken)
Friske forårsruller og stegte butterbeansFriske forårsruller og stegte butterbeans
Saftigt sprøde thaiforårsruller. Du kan bruge stort set alle grøntsager i rullerne, men salatblade er altid godt at have med - det gør det nemmere at rulle.(Karolines Køkken)
Vietnamesiske Forårsruller med and og grønkålVietnamesiske Forårsruller med and og grønkål
En fantastiske og julet udgave af de lækre friske vietnamesiske forårsruller med and, grønkål og granatæblekerner - få opskriften her (Valdemarsro)
Vietnamesisk ribbensteg - lækker at servere til forårsruller eller suppeVietnamesisk ribbensteg - lækker at servere til forårsruller eller suppe
Vietnamesisk ribbensteg er en herlig spise med det saftige møre kød og den sprøde svær - skøn til de friske forårsruller og til suppe - opskrift(Valdemarsro)
Vegetariske forårsruller bagt i ovn - få en nem og lækker opskrift herVegetariske forårsruller bagt i ovn - få en nem og lækker opskrift her
Disse vegetariske super sprøde forårsruller er bagt i ovnen og fyldt med grøntsager og god smag - få den skønne opskrift her(Valdemarsro)
Små snack-forårsrullerSmå snack-forårsruller
Lidt knasende sprød, lidt saftigt sprød....og lidt til at dyppe i. En appetitlig indledning til et godt måltid.(Karolines Køkken)
Friske forårsruller med svinekødFriske forårsruller med svinekød
Sund og skøn opskrift på friske forårsruller med citrongræs og honningmarineret svinekød - smagen af vietnam i en dansk udgave - få opskriften her(Valdemarsro)
Krydrede spyd og friske forårsrullerKrydrede spyd og friske forårsruller
De friske forårsruller er sjove selv at fylde. Rispladerne skal blot lægges i vand et øjeblik, så er de klar til yndlingsfyldet.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes