Vi fandt 348 opskrifter med søgeordet æble:
Facts om æble:
For alternative betydninger, se Æble (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Æble) Et æble er frugten af sorter af arten almindelig æble (Malus domestica). Botanisk set drejer det sig om en falsk frugt. Ordet "æble" kommer af germansk *ap(a)lja-, som igen kommer af en indoeuropæisk rod *abh-, "fugtig, saftig".
Krydret æbletærteKrydret æbletærte
Lækker æbletærte med kanel, karamelliserede æbler, sprød bund og iskold flødeskum - så englene synger!(Karolines Køkken)
FennikelsalatFennikelsalat
Fennikelsalat med æbler og en hurtigt rørt dressing - smager fantastisk og er lækker som tilbehør til mange retter, bl.a sommerens grillaftener -se opskrift(Valdemarsro)
Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonDampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen med(Gastromand.dk)
Stegte kartofler i ovn med Læsø sydesalt, æbleeddike og persilleStegte kartofler i ovn med Læsø sydesalt, æbleeddike og persille
En god opskrift på stegte kartofler i ovn, der laves med sydesalt fra Læsø, lidt æbleeddike og friskhakket persille.(Madens Verden)
Æblesalat med tranebær og pinjekerner - og den bedste dressingÆblesalat med tranebær og pinjekerner - og den bedste dressing
Lækker æblesalat med babysalat, danske æbler, panderistede pinjekerner og tranebær. Og med en let syrlig dressing af blandt andet æbleeddike og olivenolie.(Madens Verden)
Quinoasalat med kikærter og granatæbleQuinoasalat med kikærter og granatæble
Quinoa mætter godt og er super lækkert at bruge i en salat til aftensmaden eller madpakken. Nem og lækker vegansk quinoa salat med kikærter og spinat(Louiogbearnaisen)
Bulgur med æble og rucola - sund og nem salatBulgur med æble og rucola - sund og nem salat
Her er min nemme opskrift på bulgur med æble. En lækker bulgursalat, som du ret hurtigt kan lave med bulgur, æble, rucola og hjemmelavet dressing.(Madens Verden)
Andebryst med bagte æbler, løg og sprødstegt sværAndebryst med bagte æbler, løg og sprødstegt svær
Retten leder tankerne hen på den traditionelle æbleflæsk - nu i en anderledes version med andebryst med sprøde svær og masser af æbler, løg og timian. (Karolines Køkken)
Hjerter med stegte æblerHjerter med stegte æbler
Hjerter med persille, flødesauce og stegte æbler. Det et er rigtig mormormad....og så er det sund og billig mad med masser af smagsoplevelser og lidt bid.(Karolines Køkken)
Rødbedegazpacho med æbletern og brødcroutonerRødbedegazpacho med æbletern og brødcroutoner
Rødbedegazpacho er en skøn og forfriskende kold suppe fyldt med sunde og lækre grøntsager. Den spanske ret kan bruges som både forret og hovedret.(Madens Verden)
And i stegepose (langtidsstegt med sprødt skind)And i stegepose (langtidsstegt med sprødt skind)
Her er opskriften på and i stegepose. Anden fyldes med svesker, æbler og appelsin, inden den langtidssteges i stegeposen ved lav varme.(Madens Verden)
Panna cotta med krydrede æblerPanna cotta med krydrede æbler
Panna cotta er en klassisk flødedessert. Her i en efterårsudgave med krydderier og æbler.(Karolines Køkken)
Salat med avocado. æble og pinjekernerSalat med avocado. æble og pinjekerner
Salat med avocado er en salat, der er skøn som tilbehør til de almindelige kødretter, men salaten kan også bare nydes som den er som et mellemmåltid.(Madens Verden)
Leftover Christmas Pizza...Leftover Christmas Pizza...
Vi har tidligere lavet verdens fedeste juleburger af alt det lækre overskydende julemad, hvor du lige bruger and, rødkål, sovs og lidt friske æbler. Men vi har aldrig gjort det med en pizza - før(Gastromand.dk)
Drænet yoghurt med knas og æblerDrænet yoghurt med knas og æbler
Drænet yoghurt med æbletern og knas er en nem, hurtig og lækker ret til morgenmad eller som brunchtilbehør - få opskriften her(Valdemarsro)
Kalvegryde med svampe og æblerKalvegryde med svampe og æbler
Rustik og lækker sammenkogt ret med masser af dejlig smag.(Karolines Køkken)
Kandiserede æblerKandiserede æbler
Opskrift på søde kandiserede æbler med nem sukkerlage, kokos og lakridsrod - se opskrift og billeder på kandiserede æbler her(Valdemarsro)
Salat med savoykål, ristede mandler, æbler og tranebærSalat med savoykål, ristede mandler, æbler og tranebær
Salat med savoykål er sundt tilbehør til blandt andet en god bøf eller kalvesteg. Her er den lavet med salat med ristede mandler, tranebær og æbler.(Madens Verden)
Appelsin og granatæble granitaAppelsin og granatæble granita
Granita er en frossen italiensk dessert som ikke er at forveksle med den ellers kendte slush-ice. Server granita som dessert eller mellemret(Valdemarsro)
Grillet aubergine med tahindressing og mynteGrillet aubergine med tahindressing og mynte
Skøn opskrift på grillet aubergine eller aubergine bagt i ovn - med en skøn tahindressing granatæble og frisk mynte til - få opskrift her(Valdemarsro)
Svampegryde med oksekød og æbleSvampegryde med oksekød og æble
Skøn alt-i-en gryde med efterårets lækre svampe og æbler. Resten af året kan gryderetten fint laves med champignoner og udenlandske æbler.(Karolines Køkken)
Salat med rødkål, æbler og granatæble - god til julemadSalat med rødkål, æbler og granatæble - god til julemad
Her er opskriften på verdens bedste salat med rødkål, der blandt andet er god til and. Rødkålssalaten er med æbler, granatæbe og rødløg.(Madens Verden)
Anderillettes, andebryst og æbletranebærkompotAnderillettes, andebryst og æbletranebærkompot
And på 2 måder....fuld af smag. Suppleret med tranebær og æbler som giver dejlig syre, sødme og delikat bitterhed.(Karolines Køkken)
Lun blomkålssalat med granatæbledressingLun blomkålssalat med granatæbledressing
Enkel og mættende salat med perlespelt og blomkål. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør med fx brød og/eller kød.(Karolines Køkken)
Groft speltbrød med æbleternGroft speltbrød med æbletern
Friskbagt brød til fx brunch...uhm! Brødene laves helt færdige i formene, koldhæver i køleskabet natten over og bages næste morgen.(Karolines Køkken)
Æbletærte med mazarinfyld - tærte med æbleÆbletærte med mazarinfyld - tærte med æble
Her får du en lækker opskrift på hjemmebagt æbletærte. Tærten laves med linsedej, der er bund til tærten. Derefter fyldes kagen med mazarinmasse og æble.(Madens Verden)
Honning-marinerede æbler til ostHonning-marinerede æbler til ost
Den herlige faste og salte ost får et flot modspil af de sursøde æble - et godt match.(Karolines Køkken)
Citrusglaseret havtaske med æble og østersmayoCitrusglaseret havtaske med æble og østersmayo
Dejlig start på en fantastisk aften, med salt, sødt og surt. Den glaserede havtaske får fint modspil af de knasende hasselnødder, den salte "sne" og ikke mindst de salte, østers med umamismag, som spiller op til den syrlige kompot.(Karolines Køkken)
Svampesuppe med æble og purløgSvampesuppe med æble og purløg
En meget hurtig svampesuppe med lækkert fyld af nudler, æbler og blommer. En suppe som børnene helt sikkert også kan lide.(Karolines Køkken)
Lakrids – og æblesnegleLakrids – og æblesnegle
Et twist af den klassiske kanelsnegl, her med lakrids og revet æble. Den smager fantastisk, så du skulle tage at prøve den. Se opskrift her(Valdemarsro)
Braiserede svinekæber med æble og mosBraiserede svinekæber med æble og mos
Svinekæber er en dejlig spise. Her er de i en dejlig gryderet med grov mos til.(Karolines Køkken)
Lun perlespeltsalat med stegte æblerLun perlespeltsalat med stegte æbler
Stegte æbler og løg i en salat giver en ny smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
Salat med røget kylling, granatæble og avocadoSalat med røget kylling, granatæble og avocado
Lynhurtig og skøn salat med både frugt, grønt og kød og myntedressing.(Karolines Køkken)
Soft mysli med æble og pæreSoft mysli med æble og pære
Soft mysli er flager og frugt, der er rørt sammen med et syrnet mælkeprodukt og stillet på køl natten over. Server med frisk frugt og nødder og du har en lynhurtig og lækker morgenmad.(Karolines Køkken)
Softice med granatæble Softice med granatæble
Dejlig cremet isdessert med mynte og syrligt knas.(Karolines Køkken)
Svampetoast med grønkål og æbler Svampetoast med grønkål og æbler
En anderledes gourmet vegetartoast, til de aftener hvor kødet fravælges men hvor der selvfølgelig ikke bliver gået på kompromis med smag eller kvalitet. (Karolines Køkken)
Pommes Anna med bacon, æble og kartoflerPommes Anna med bacon, æble og kartofler
Grøntudvalget her i januar. Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige for, at beskrive det. Det er bare tarveligt. Ikke engang kålene kan strutte mere og rødbederne begynder også at se en smule trætte ud. Phew, det er altså en hård måned, at komme i gang med den gode kost, fyldt med masser af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Solbær-muffins med marcipan og yoghurtSolbær-muffins med marcipan og yoghurt
Jeg flasher ofte bær fra min fryser herinde og ja, jeg har stadig en hel del i fryseren fra sidste sommer. Så solbær blev hevet op og halvdelen af posen røg i de her muffins. Opskriften er en kending, det er nemlig den jeg brugte til gulerod/æble-muffins i Go’morgen Danmark. Da solbær er ret syrlige,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekernerColeslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner
Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.(Karolines Køkken)
Salat med grønkål, appelsin og æble på 5 minutterSalat med grønkål, appelsin og æble på 5 minutter
Få opskrift på en sund og lækker salat med grønkål. En klassisk grønkålssalat med appelsin og æble, som toppes med en nem sennepsdressing.(Madens Verden)
Salat med tranebær og broccoliSalat med tranebær og broccoli
God opskrift på salat med tranebær. Salaten laves også med letdampet broccoli, spidskål, æble og sprødstegte tern af bacon.(Madens Verden)
Hornfiskesalat med æble og peberodHornfiskesalat med æble og peberod
Hornfisken findes i de danske farvande lige før og efter sommeren.(Karolines Køkken)
Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)
Lav selv en hjemmelavet snaps med frugt til efterår og jul. Hurtig og nem opskrift på æblesnaps med rosmarin og ingefær, som er klar på en 2 uger.(Louiogbearnaisen)
Pasta med bacon og æblePasta med bacon og æble
Kombinationen af æbler, løg og bacon er en dejlig klassiker. Her er den brugt på en ny måde sammen med pasta.(Karolines Køkken)
Salat med spicy oksekød og æbledressingSalat med spicy oksekød og æbledressing
Sødt, syrligt og stærkt - en palet af smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Rødkålssalat med grønkål, appelsin og æbleRødkålssalat med grønkål, appelsin og æble
Her får du en nem opskrift på rødkålssalat med grønkål, appelsin og æble. En skøn salat til and og julemad, men også til andre lejligheder.(Madens Verden)
Cannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonCannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
3. og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen(Gastromand.dk)
Æbletern i citron og honningmarinadeÆbletern i citron og honningmarinade
Æbler er skønne som tilbehør til mange retter. Prøv denne opskrift på marinerede æbletern, som smager skønt og er nemt at lave.(Valdemarsro)
Nordisk tzatziki med spidskål, æble og løgNordisk tzatziki med spidskål, æble og løg
En klassiker i en nordisk udgave: tzatziki med yoghurt.(Karolines Køkken)
Æblechips - opskrift på både de søde og de salteÆblechips - opskrift på både de søde og de salte
Æblechips er en sprød snack, som både er lækker og let at lave. Her får du to forskellige udgaver: Nogle er med kanel og andre med flagesalt.(Madens Verden)
Vegetarsmørrebrød - opskrift med kål og æblerVegetarsmørrebrød - opskrift med kål og æbler
Vegetarsmørrebrød med stegt rødkål og spidskål, sennepsmayonnaise og rå æbler er superlækkert og sundt. Her er opskriften på smørrebrød helt uden kød.(Madens Verden)
Nem æblestang med creme og marcipanNem æblestang med creme og marcipan
Her får du min opskrift på en lækker æblestang, der bages med marcipan og kagecreme. Opskriften giver to nemme æblestænger, hvor fyldet aldrig flyder ud.(Madens Verden)
Æblesmør med vanilje og stjerneanisÆblesmør med vanilje og stjerneanis
Hjemmelavet lækker æblesmør kan bruges til mange lækre retter eller spises som det er og så er det nemt at lave selv - få opskriften her(Valdemarsro)
Salte æbleskiver med ostefyldSalte æbleskiver med ostefyld
En helt anderledes og spændende måde at få æbleskiver på, med salt ost blandet i dejen.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med grape og blåbærSpidskålssalat med grape og blåbær
Her får du min lækre opskrift på spidskålssalat med grape, og det er en både sund og smuk salat at stille på bordet. Der er anvendt rød grape, blåbær og æble sammen med spidskål.(Madens Verden)
Nytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaiseNytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaise
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Soufflé med æbler, nødder og mynteflødeskumSoufflé med æbler, nødder og mynteflødeskum
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider! I den tidligere middelalder havde eksotiske krydderier og krydderurter fra klosterhaven en fremtrædende plads i køkkenet og det var almindeligt, at man sødede sin hverdagsmad med honning.(Karolines Køkken)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
“Nogle dage skal det bare gå hurtig, men alligvel skal det være ordenlig mættende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en håndfuld bønner og kikærter i, men også suppehorn, chorizopølse eller hvad skabet lige byder, kan tilsættes for mere fyld.”(Louiogbearnaisen)
Nytårsmenu 2013 – Dessert: Brunet smør is, marengs og æbleNytårsmenu 2013 – Dessert: Brunet smør is, marengs og æble
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Grønkålssalat med æbler og tyttebærGrønkålssalat med æbler og tyttebær
Finthakkede grønkålsblade, friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tyttebær. Et dejligt tilbehør til fx stegte andelår.(Karolines Køkken)
Morgenmad med skyr og granatæble – eller en sund dessertMorgenmad med skyr og granatæble – eller en sund dessert
En lækker morgenmad med skyr og granatæble - fin og festlig i farverne og virkelig en skøn start på dagen - få inspiration her(Valdemarsro)
Rødbedejuice med ingefær og æbleRødbedejuice med ingefær og æble
En af mine juice favoritter er denne med rødbede - rødbedejuice har af power og knald på farverne, super sund og lækker - få opskrift(Valdemarsro)
Gammeldags æbleflæsk - nem opskrift med baconGammeldags æbleflæsk - nem opskrift med bacon
Her er opskriften på en gammeldags æbleflæsk med bacon, løg og æbler. Du kan også se hvordan du laver æbleflæsk i ovn med flæskeskiver.(Madens Verden)
Karryfisk med hvidkål og æbleKarryfisk med hvidkål og æble
Karry, hvidkål og æble. En klassisk sammensætning, som også passer godt til fisk.(Karolines Køkken)
Syltede æblerSyltede æbler
Søde og syrlige æbler krydret med kanel. Server de syltede æbler som tilbehør til kage og desserter - eller spis dem med is eller flødeskum. Prøv dem også som topping på morgenmaden.(Karolines Køkken)
Nem grønkålssalat med ristede mandlerNem grønkålssalat med ristede mandler
Opskrift på nem grønkålssalat med ristede og letsaltede mandler. Salaten laves på frisk grønkål, mandler, tranebær og æbler.(Madens Verden)
Spidskålssalat med æble og avocado (nem opskrift)Spidskålssalat med æble og avocado (nem opskrift)
Her får du min opskrift på spidskålssalat med æble og avocado. En nem og lækker allround salat, som passer til stort set alle retter med kød.(Madens Verden)
Gammeldags æblekage med knasende nødder og grynGammeldags æblekage med knasende nødder og gryn
Efteråret er lig med æblegrød og æblekage for mig. Når de sidste æbler bliver lidt triste i frugtskuffen sidst på ugen er de perfekte til en omgang weekendforkælelse af den sunde slags. Jeg elsker når æblegrøden er syrlig, så jeg kommer aldrig sukker i grøden. Da jeg desværre ikke er til makroner og æblekagerasp, måtte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Langtidsstegt svinebryst med øl og æblemostLangtidsstegt svinebryst med øl og æblemost
Her får du min bedste opskrift på langtidsstegt svinebryst, der steges i ovnen med øl og æblemost. En lækker og rimelig billig ret.(Madens Verden)
Kvarkbrød med æble, krydderier og kernerKvarkbrød med æble, krydderier og kerner
I søndags stod den på arbejde bag skrivebordet, masser af kaffe og hjemmebag. Denne gang ikke kage, men et lækkert, saftigt brød med duften af jul. Næsten kageagtig. Med tandsmør, selvfølgelig! Brødet blev bagt med køleskabets sølle rester; kvark, triste æbler og kogte hvedekerner. Den perfekte reste-beholdning, hvis du spørger mig (: Og hvis du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Karrysauce med æble og mangochutneyKarrysauce med æble og mangochutney
Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.(Karolines Køkken)
Langtidsstegte revelsben med æblemostLangtidsstegte revelsben med æblemost
Her får du den bedste opskrift på revelsben med æblemost. Kødet steges mørt som smør i en stegegryde i et par timer, og skyen jævnes til en lækker sovs.(Madens Verden)
Bagt æblekage med kanelBagt æblekage med kanel
En meget lækker æblekage, der bages med æblebåde vendt i kanel og sukker. Kagen bliver meget svampet og er meget nem at lave.(Madens Verden)
Bagte marcipansmåkagerBagte marcipansmåkager
Weekenden stod på verdens bedste æbleskiver og julebag, da kæresten mente det bestemt var på tide. Der var blot en ting, der ikke kunne opklares – de absolutte yndlingskager. Sådan nogle småkager, der er hårde udenpå og bløde indeni og så med marcipan og mandler på toppen. Jeg var af den overbevisning at det først var almindelige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆblemuffinsÆblemuffins
Opskrift på nemme og utrolig lækre æblemuffins og du kan lave disse muffins med æble på 10 minutter + bagetid - få opskriften lige her(Valdemarsro)
Hveder med æble og vaniljeHveder med æble og vanilje
Hveder nydes traditionelt dagen før Store Bededag. Varianten her, med herlig smag af æble og vanilje, kan selvfølgelig nydes når som helst.(Karolines Køkken)
Syrlige æbler med rugbrødsraspSyrlige æbler med rugbrødsrasp
En ny udgave af den klassiske mormor æblekage. Med krydrede æbler og sødt, sprødt rugbrødsrasp.(Karolines Køkken)
Ribbensteg med bagte æbler, løg og fignerRibbensteg med bagte æbler, løg og figner
Ribbenssteg med timiansauce som matcher perfekt til svinekødet og de bagte æbler, figner og rødløg. En ribbensteg med masser af smag og knasende sprødt svær.(Karolines Køkken)
Æbletærte-krydderi / Apple pie spicemixÆbletærte-krydderi / Apple pie spicemix
Det er fredag. Du har en pose æbler liggende. Du har mørdej i fryseren.. eller du ved i hvert fald i hvilken køledisk du skal finde den, på vej hjem fra arbejde. Måske hopper du bare på en crumble af den rest mysli, som gemmer sig i bunden af posen. Der var da vist også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æbleskiver – verdens nemmeste opskriftÆbleskiver – verdens nemmeste opskrift
Det kolde vejr skal uddrives med smør, sukker og livsglæde - her får du fremragende æbleskiver, der bugner af smag og varme.(Gastromand.dk)
Vildtsteg med granatæbleVildtsteg med granatæble
Vildtsteg i en moderne version, hvor ribsgelen er byttet ud med granatæble.(Karolines Køkken)
Kylling med pinjetop og æblebundKylling med pinjetop og æblebund
Et godt match og dejlig aftensmad, også til gæster. Italiensk inspiration fra basilikum, pinjekerner, citron og spaghetti, kombineret med danske æbler, som har friskhed, syre og sødme.(Karolines Køkken)
Knoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressingKnoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressing
Lad os snakke om knoldsellerien. Du ved den fætter, som ser allermest utilnærmelig og uappetitlig ud i grøntsagsafdelingen. Med jord, knuder og måske en grøn, meget lang dusk på toppen. Skal vi være helt ærlige, så er det ikke den som vi griber først ud efter, vel? Hvad skal den overhovedet bruges til? Gammeldagssuppe, rodfrugtblandingen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æbleskiver - gammeldags opskrift med kærnemælkÆbleskiver - gammeldags opskrift med kærnemælk
Opskrift på verdens bedste æbleskiver, som mormor lavede dem. En god og gammeldags opskrift med kærnemælk, og æbleskiverne er nemme at bage.(Madens Verden)
Gammeldags bradepandekage med æbler og kanelGammeldags bradepandekage med æbler og kanel
Her får du Danmarks bedste opskrift på en gammeldags bradepandekage med æbler. Men se også hvordan den laves med kakao, rabarber eller pærer.(Madens Verden)
Rige riddere med karamelliserede æblerRige riddere med karamelliserede æbler
En lidt mere overdådig udgave af de arme riddere - mon der er prinsesser nok til de rige riddere!(Karolines Køkken)
Mandelbund med æbleisMandelbund med æbleis
Skøn dessert, der er nem at servere for gæster, for både mandelbund og is kan tilberedes i forvejen.(Karolines Køkken)
Vintergryde med æblejuiceVintergryde med æblejuice
En dejlig ret der passer sig selv....det meste af tiden!(Karolines Køkken)
Pink løgkompot med timian – et must til efteråretPink løgkompot med timian – et must til efteråret
Hjemmelavet løgkompot med timian, æbleeddike og honning.(Louiogbearnaisen)
Speltsalat med æble og radiser med honningdressingSpeltsalat med æble og radiser med honningdressing
En opskrift på lækker speltsalat med æbler og radiser. Speltsalaten vendes med en skøn honningdressing, og er god som tilbehør til kødretter.(Madens Verden)
Æble cookiesÆble cookies
Der er udfordringer på madfronten for tiden! Da husstanden her ikke er indehaver af en madplan og jeg bestemt ikke har tænkt mig at indføre en (der er vi så lidt uenige…), så kræver det altså jeg skal ud af min lune hule. Well, det går nu meget smertefrit, for med den dertil tilpassede slået...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bagt æblekageBagt æblekage
Lækker bagt æblekage. Så er det med at få inviteret gæster til havens nedfaldsfrugter - de vil elske at få serveret en varm æblekage.(Karolines Køkken)
Stegt blomkål med tahin og granatæbleStegt blomkål med tahin og granatæble
Lækker opskrift til det mellemøstlige køkken med stegt blomkål dryppet med tahindressing og pyntet med krydderurter og granatæble - få opskrift her(Valdemarsro)
Spaghetti med mørbrad, tomat og æbleSpaghetti med mørbrad, tomat og æble
En let og saftig pastaret med bl.a. hvidløg, tomater og svinemørbrad. Måske en afløser eller et supplement til den legendariske spaghetti med kødsauce.(Karolines Køkken)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æbler med knasende karameldip + 5 variationerÆbler med knasende karameldip + 5 variationer
Jeg har endnu engang kastet blikket over Atlanten og fundet inspiration til efteråret – så mange finde ideer og lækre opskrifter, at jeg gerne lige vil forlænge efteråret med et par måneder eller fire! Det virker som om at amerikanerne ved den her tid, smider lidt ekstra i puljen, tager sæsonen til nye højder og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mormors mørbradfad med æblerMormors mørbradfad med æbler
Mørbrad i fad med bacon, æble og den bedste sauce. Opskrift på mormors berømte mørbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinemørbrad er lækker både som hurtig hverdags mad på 25 minutter og til gæster serveret med bagt kartoffelmos(Louiogbearnaisen)
Kartoffelfad og stegt laks med æblesalsaKartoffelfad og stegt laks med æblesalsa
Den saftige æblesalsa giver friskhed og flotte farver til laksen og de bagte rodfrugter.(Karolines Køkken)
Risalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokantRisalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokant
Der findes et utal af måder at lave risalamande på. Her kommer et bud på en variant af den klassiske juledessert, nemlig med æbler i havtornsirup og knasende valnødder.(Karolines Køkken)
Champagne Cupcakes m. granatæblefrostingChampagne Cupcakes m. granatæblefrosting
Ting skal fejres. Selvfølgelig med mad, hvordan ellers? Og da jeg for nogle uger siden kunne se flere måneders arbejde blive lanceret, nemlig i mit online fotokursus, så var en fabelagtig fejring på sin plads. Bum bum.. Hvordan fejrer man bedst det? … Champagne. Kage. I én. Arhmen, de sælger næsten sig selv! Var jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æblekage med strejf af julÆblekage med strejf af jul
I weekenden skulle der holdes advent og da jeg havde fået en forespørgsel på en julekage, lå den lige for. Kagen er ikke en traditionel julekage, som ofte indeholder tørrede frugter i lange baner. Da jeg har et lidt ambivalent forhold til dem, blev den her med æbler og kanel. Opskriften stammer fra Odense marcipansbagebog. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Stegte rødbeder med fennikel og æblerStegte rødbeder med fennikel og æbler
Elsker du rødbeder, ja så skal du prøve disse stegte rødbeder, der nemt steges på panden sammen med fennikel og æbler. Lækkert tilbehør.(Madens Verden)
BAGTE ÆBLER – fyldt med marcipan, kanel og smørBAGTE ÆBLER – fyldt med marcipan, kanel og smør
Bagte æbler må være en af de allerbedste efterårs- og vinterdesserter og en af de hurtigste, for de tager ingen tid at lave. Vælg lækre, danske æbler(Louiogbearnaisen)
Grønkålssalat med hytteost, æble og sennepGrønkålssalat med hytteost, æble og sennep
Mættende, knasende sprød og frisk salat med grønkål, rødkål og hytteost. Spis den som tilbehør eller brug den i en flæskestegssandwich. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Wok med æble og hvidkålWok med æble og hvidkål
En frisk og let wokret, som tilmed er hurtig at lave.(Karolines Køkken)
Salat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødderSalat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødder
En lynhurtig salat i efterårsforklædning. Vi taler æbler, figner, nødder, dem som flotter sig i sæsonen lige nu. Uhm, sprøde, knasende æbler – er du ligeså begejstret, som jeg er? Kilovis hiver jeg hjem om ugen; morgenmad, snacks, salater, kager. Oh yea, fredagskagen er selvfølgelig en hyldest til æbler, hvad ellers! Jeg kan slet ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rösti – lavet i æbleskivepandenRösti – lavet i æbleskivepanden
Opskrift på lækre og super nemme rösti lavet i æbleskivepanden - et nemt og alternativt redskab som giver de fineste runde rösti - se opskrift her(Valdemarsro)
Æblesnurrer med kanelÆblesnurrer med kanel
Æblesnurrer med kanel smager virkelig godt og er en skøn kombination af kage og brød - smager sødt og lækkert - få opskrift her(Valdemarsro)
Perlebyg med grønkål, avocado og æble - en sund salatPerlebyg med grønkål, avocado og æble - en sund salat
Her er min opskrift på perlebyg med grønkål, En nem og sund salat, der også laves med avocado og æble, og det hele vendes i en lækker dressing.(Madens Verden)
ÆbletrifliÆbletrifli
Hjemmelavet lækker æbletrifli er en skøn og nem dessert som her serveres med skøn knas og råcreme - få den lækre opskrift på trifli her(Valdemarsro)
Bagt sej med æble-gulerodssalatBagt sej med æble-gulerodssalat
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.(Karolines Køkken)
Kyllingegryde med bacon, kål og æbleKyllingegryde med bacon, kål og æble
Dejlig gryderet med masser af grønt og god smag fra kylling, bacon, sennep og estragon.(Karolines Køkken)
Kyllingedeller med æble, cheddar og chiliKyllingedeller med æble, cheddar og chili
En lækker opskrift på kyllingedeller, der laves med med bla. lidt æble, cheddar og sød chilisauce. Kan serveres med eks pasta eller salat.(Madens Verden)
Pecanmuffins med æble og kanelPecanmuffins med æble og kanel
En sund eftermiddagssnack både til børn og voksne. Æblerne gør muffinsene saftige og de smager dejligt af kanel(Louiogbearnaisen)
Hyldebærsuppe med æblerHyldebærsuppe med æbler
Hyldebærsuppe er sprængfyldt med C-vitaminer og så smager det skønt. Prøv den til dessert med vaniljecreme og æbler.(Karolines Køkken)
Tapas med ost, æble og parmaskinkeTapas med ost, æble og parmaskinke
Prøv denne lækre tapas med ost, æble og parmaskinke. Tankerne bliver sendt mod de spanske himmelstrøg ved hver velsmagende bid!(Karolines Køkken)
Knuste kartofler med eddike (vinegar style)Knuste kartofler med eddike (vinegar style)
Her er den bedske opskrift på knuste kartofler, der mases, steges sprøde i ovnen eller grillen, og til sidst pensles med æbleeddike.(Madens Verden)
Æbleboller med kanel - lidt sundere bollerÆbleboller med kanel - lidt sundere boller
Her er en skøn opskrift på æbleboller med kanel, og det er en lidt sundere udgave af boller. Inspireret af boller fra Julemærkehjemmet.(Madens Verden)
Hyldebærsuppe med æblesalsaHyldebærsuppe med æblesalsa
Moderne mormormad der luner i en kold tid.(Karolines Køkken)
Savojkålssalat med æblerSavojkålssalat med æbler
Denne fine kålsalat gør det let at få kål med i hverdagsretterne.(Karolines Køkken)
Bagte æbler med mandlerBagte æbler med mandler
Har du trang til det søde? Så er denne simple æbledessert lige sagen!(Karolines Køkken)
Benfri and med svesker, æbler og confit.Benfri and med svesker, æbler og confit.
Vi er blevet udfordret af Lidl. Ikke overraskende er årsagen den forestående jul. Lidl er typisk kendt som en hverdagsfavorit, men nu skal der altså være fest! Udgivet i samarbejde med Lidl Det skal heller ikke(Gastromand.dk)
Bagte æbler med pistacienødderBagte æbler med pistacienødder
Skønne, lune æbler bagt i ovnen med sprødt fyld af honning og pistacienødder. En nem og lækker dessert serveret med koldt flødeskum.(Karolines Køkken)
Grov risengrød med æblemosGrov risengrød med æblemos
Belle de boskoop æblerne giver herlig syrlighed til den rustikke risengrød.(Karolines Køkken)
Bagte æbler med sprødt snaskBagte æbler med sprødt snask
Dejlige, lune æbler med sødt fyld. Server æblerne med flødeskum eller is.(Karolines Køkken)
Rustik vintersalat med broccoli, æble og spidskålRustik vintersalat med broccoli, æble og spidskål
Her finder du min opskrift på en rustik vintersalat med blandt andet spidskål og broccoli, og salaten er god som tilbehør til de lidt tungere vinterretter.(Madens Verden)
Øllegrød med  æble-pærekompotØllegrød med æble-pærekompot
Kan man det? Lave en fusion mellem øllebrød og havregrød. Vi synes det fungerer....øllegrøden er lidt lettere og mildere i smagen end traditionel øllebrød.(Karolines Køkken)
Grydestegt oksetykkam - langtidsstegt med æblerGrydestegt oksetykkam - langtidsstegt med æbler
Grydestegt oksetykkam er himmelsk mad, der er meget nem at lave. Men som skal langtidssteges ved svag varme. Anret med en god kartoffelmos.(Madens Verden)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime
Lækker opskrift med pulled pork i ovn. Prøv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbehør, så har du nem hverdagsmad eller gæstemad(Louiogbearnaisen)
American barbecue sauce opskrift (hjemmelavet)American barbecue sauce opskrift (hjemmelavet)
Opskriften på en hjemmelavet american barbecue sauce, der laves med æblemost, whisky og Heinz tomatketchup. Usandsynligt lækkert.(Madens Verden)
Tærte med æble - hjemmebagt mørdejstærteTærte med æble - hjemmebagt mørdejstærte
Tærte med æble er en klassisk mørdejstærte, der laves med en sprød mørdejsbund. Fyldet er en luftig mazarin og øverst er der æbletern med kanel og sukker.(Madens Verden)
Råkostsalat med gulerødder, æbler og friske abrikoserRåkostsalat med gulerødder, æbler og friske abrikoser
Råkostsalat er en af mest spiste salater, og det skyldes sikkert, at råkostsalaten både er særdeles sund, men også nem og hurtig at lave.(Madens Verden)
Mini æbletærter med nødde-karamel topMini æbletærter med nødde-karamel top
Flotte mini æbletærter med nødde-karamel top. Opskrift på små apple pies med kanel og rom. Server æbletærterne med cremefraiche eller flødeskum på en regnvåd søndag.(Louiogbearnaisen)
Sund, lækker og nem tunsalat med æblerSund, lækker og nem tunsalat med æbler
Denne tunsalat med æbler er fantastisk lækker og kan få både børn og voksne til at spise fisk. Og så er den super sund og nem at lave.(Madens Verden)
Æblekager med lakrids og marcipanÆblekager med lakrids og marcipan
Opskrift på små æblekager med lakrids i lange baner - både lakridspulver og lakridssirup. Server æbletærterne lune med cremefraiche på en efterårsdag med regn og rusk, eller tag dem med i skoven.(Louiogbearnaisen)
Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike
Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"(Karolines Køkken)
Hjemmelavet hyldebærsaft med æbleHjemmelavet hyldebærsaft med æble
Den bedste hjemmelavede hyldebær saft med æble. Nyd hyldebærsaften varm med en skive citron. Fyldt med C-vitamin til efterårssnuen.(Louiogbearnaisen)
Vietnamesiske Forårsruller med and og grønkålVietnamesiske Forårsruller med and og grønkål
En fantastiske og julet udgave af de lækre friske vietnamesiske forårsruller med and, grønkål og granatæblekerner - få opskriften her (Valdemarsro)
Æggesalat med karry, æbler og forårsløgÆggesalat med karry, æbler og forårsløg
Den skønneste æggesalat der kan bruges på påskebordet, i en sandwich og bare fordi du har lyst. Nem og hurtig opskrift der smager godt hver gang.(Madsvin)
Spinatsalat med rødbeder og æblerSpinatsalat med rødbeder og æbler
Mangler du inspiration til en nem og lækker salat? Så prøv denne opskrift på spinatsalat med rødbeder og æbler. De søde æbler passer perfekt til rødbederne med et skvæt af den syrlige dressing.(Karolines Køkken)
Rød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebærRød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebær
Rød grønkål kan for nogle virke som noget nyt og spændende. Den smukke røde grønkål, smager hen af den grønkål vi kender, men er for nogen mere dekorativ. Her bliver den røde grønkål serveret med friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tørrede tranebær.(Karolines Køkken)
Salat med grønkål og ristede mandelflagerSalat med grønkål og ristede mandelflager
Sund og lækker salat med grønkål og ristede mandelflager, der vendes med æblebåde, rødløg og en citrusdressing.(Madens Verden)
Påskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløgPåskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Her har I tredje og sidste del af Restaurant Kronborgs påske-smørrebrøds-menu. Og hvilken afslutning!! Dette stykke både ser og lyder helt vanvittigt lækkert.   Roastbeef? Godt! Lam? Godt! Roastbeef på lam? Ooooh yes, please! Her får lammekødet selskab(Gastromand.dk)
Hjemmelavet æbleeddike - den hurtige og langsommeHjemmelavet æbleeddike - den hurtige og langsomme
Hjemmelavet æbleeddike kan bruges til alverdens ting. Her er to opskrifter - en fra bunden og en, hvor du blot lader æbler trække i eddike.(Madens Verden)
Timianæbler og baconTimianæbler og bacon
En dejlig frokostret der leder tankerne hen på "æbleflæsk". Server med ristet rugbrød.(Karolines Køkken)
Grønkålssalat med æble, pære og nødderGrønkålssalat med æble, pære og nødder
Se hvordan du laver en lækker og sund grønkålssalat med æble, pære, nødder og ristede græskarkerner og masser af vitaminer.(Madens Verden)
Rød spidskålssalat med appelsin og æbleRød spidskålssalat med appelsin og æble
Her får du opskriften på en lækker rød spidskålssalat med appelsin og æbler. Salaten er både farverig og sund, og passer godt som tilbehør til mange retter.(Madens Verden)
Kartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æblerKartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æbler
Dejlig varmende suppe med saftigt, sprødt fyld af æbler og jordskokker og knasende sprødhed fra ristet parmaskinke og flute.(Karolines Køkken)
Salat med honningristede valnødder og æbleSalat med honningristede valnødder og æble
Se her hvordan du laver den bedste salat med honningristede valnødder, iceberg, æbler og tranebær. Salaten er god til vildt og forloren hare.(Madens Verden)
Opskrift på nemme muffins med æble og marcipanOpskrift på nemme muffins med æble og marcipan
Min opskrift på de bedste muffins med æble og marcipan. Disse æblemuffins er nemme at bage, og så kan de fryses ned til senere brug.(Madens Verden)
Eksotisk thaigrød med æbletern og koriander Eksotisk thaigrød med æbletern og koriander
Glem alt om kedelige grøddage! Denne spicy udgave er intens og overraskende i smagen og så er den oven i købet nem på en travl hverdag.(Karolines Køkken)
Hvor længe skal en gås steges pr. kilo?Hvor længe skal en gås steges pr. kilo?
Her er den korrekte stegetid på en gås i ovnen. Gåsen fyldes med æbler og svesker, og så skal den steges cirka 45 minutter pr. kilo.(Madens Verden)
Sprængt oksebryst med æblesalatSprængt oksebryst med æblesalat
Sprængt oksebryst med æblesalat er en opskrift på en lækker dansk klassiker - smørebrødssnitten. Den dejlige æblesalat med peberrod, honning og sennep er perfekt til oksekødet.(Karolines Køkken)
Gammeldags æblehorn opskrift med æblekompotGammeldags æblehorn opskrift med æblekompot
Min bedste opskrift på gammeldags æblehorn, der bages med en hjemmelavet æblekompot. Æblehornene er lette og luftige, og meget nemme at bage.(Madens Verden)
Gammeldags æblekageGammeldags æblekage
Gammeldags æblekage går vist aldrig af mode - heldigvis!!(Karolines Køkken)
Sprød æblestangSprød æblestang
Æblestang med smuttede mandler, rosiner og kanel - en sikker vinder.(Karolines Køkken)
Apple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanelApple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanel
Opskrift på lækker efterårskage med æble og kanel(Louiogbearnaisen)
Gammeldags æblekage med rugbrødsraspGammeldags æblekage med rugbrødsrasp
Gammeldags æblekage bestående af æblemos, rasp og flødeskum, men med et moderne twist. Raspen er nemlig lavet af rugbrød og æblemosen er kogt på røde æbler med skræl, hvilket giver en smuk rød farve.(Karolines Køkken)
Rødbedekage med æblerRødbedekage med æbler
Rødbederne gør kagen saftig og giver den god smag og en smuk farve.(Karolines Køkken)
Radicchio salat med tranebær og æbleRadicchio salat med tranebær og æble
Her er en god opskrift på en radicchio salat, der blandes med tørrede tranebær og friske æbler. Salaten vendes med en vinaigrette dressing.(Madens Verden)
Rødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timianRødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timian
Rødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timian(Louiogbearnaisen)
GranatæblesirupGranatæblesirup
Opskrift på super lækker granatæblesirup - virkelig god på yoghurt, til kager, desserter, is, frugt osv. - få opskriften her(Valdemarsro)
Blomkålssalat - salat med rå blomkålBlomkålssalat - salat med rå blomkål
Virkelig lækker opskrift på blomkålssalat med rå blomkål. Blomkålssalaten laves med lidt æble, tranebær, mandler og bredbladet persille.(Madens Verden)
Bagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamicoBagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamico
Pink tøsesalat // Bagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamico(Louiogbearnaisen)
Lagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokantLagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokant
En skøn lagkage med flødeskum, karamel og æble. Lagkagen kan spises hele året, men passer især godt til efterår og vinter.(Karolines Køkken)
Toast med sprød æblesalat Toast med sprød æblesalat
Med fyld af figen og ost - lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med æble og rosiner - nem salatSpidskålssalat med æble og rosiner - nem salat
Opskrift på en virkelig god spidskålssalat, der laves med æble og rosiner. Salaten får også lidt frisk purløg, samt citronsaft og olie.(Madens Verden)
Rødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressingRødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressing
Rødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressing(Louiogbearnaisen)
Toast med svampe, æble og blåbærToast med svampe, æble og blåbær
Lækker åben svampetoast med masser af umami og frisk smag.(Karolines Køkken)
Julemuffins med æble og kanelJulemuffins med æble og kanel
Skøn julet smag af æbler og kanel i denne julemuffins, som er perfekt til julens kagebord og til at nyde - få den gode opskrift her(Valdemarsro)
Sprød salat med granatæble og salatostSprød salat med granatæble og salatost
Dejlig knasende sur-sød-salt salat. Spis den til frokost med et stykke brød eller server den som tilbehør til et stykke kød eller fisk.(Karolines Køkken)
Nem grønkålssalat med æbler og tranebærNem grønkålssalat med æbler og tranebær
Her får du den bedste opskrift på en grønkålssalat, der laves med fintsnittet grønkål, æbler og tørrede tranebær. Dertil en sennepsdressing.(Madens Verden)
Rosenkålssalat med æble og peberrodRosenkålssalat med æble og peberrod
Opskrift på rosenkålsalat med æble og peberrod(Louiogbearnaisen)
Granatæble SmoothieGranatæble Smoothie
Lyserød og velsmagende granatæble smoothie med de flotte og velsmagende søde syrlige granatæblekerner - få opskriften her(Valdemarsro)
Suveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscremeSuveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscreme
Hvis det skulle være gået din næse forbi , så er det i morgen, at Copenhagen Cooking sparkes igang. I går fik du vores anbefalinger til festivallen, hvor vi blandt andet anbefalede smørrebrødets dag, som drengene(Gastromand.dk)
Salat med edamamebønner, spidskål og æblerSalat med edamamebønner, spidskål og æbler
Her får du min opskrift på salat med edamamebønner, der er en både sund og mættende salat. I salaten er der også spidskål og æbler samt en nem dressing.(Madens Verden)
Spidskålssalat med æble og nigellafrøSpidskålssalat med æble og nigellafrø
opskrift på nem spidskålsalat med æble og nigellafrø(Louiogbearnaisen)
Sund salat med bønnespirer, cashewnødder og spidskålSund salat med bønnespirer, cashewnødder og spidskål
Her er min opskrift på en sund og nem salat med bønnespirer, æble, spidskål og dejlige cashewnødder. Vend salaten med olie og citronsaft.(Madens Verden)
Bagte æbler med granatæble - lynhurtig dessertBagte æbler med granatæble - lynhurtig dessert
Bagte æbler spreder den dejligste duft i huset, som giver hyggestemning i en kold tid. Her er opskriften på en hurtig og lækker dessert.(Madens Verden)
Herregårdskoteletter med ben i ovnHerregårdskoteletter med ben i ovn
Herregårdskoteletter er store koteletter med ben, der er fremragende at stege i ovnen. I denne opskrift steges med æblesirup, der giver en super god smag.(Madens Verden)
RugbrødsstængerRugbrødsstænger
 Mellemmåltider eller snacks er en stor del af min hverdag og jeg kunne ikke undvære mine små måltider. Ofte får jeg spørgsmål om ideer til mellemmåltider, da man nemt falder i æblefælden eller..kage! Så here we go. Stængerne her er sunde, nemme og så smager de skønt. Ud fra denne opskrift har jeg lavet 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
GM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen – Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie grasGM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen – Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie gras
Når vi ikke står i køkkenet, sidder på en restaurant eller fulder os rundt i Danmark, går meget af gastromændenes tid med, at trawle nettet tyndt for at finde inspiration til vores næste gastro-eskapader. Ofte finder(Gastromand.dk)
Nem salat med rødkål, æbler og klementinerNem salat med rødkål, æbler og klementiner
Opskrift på en super dejlig og nem salat med rødkål. Rødkålssalaten blandes med æbler og klementiner, og vendes med en smule citronsaft.(Madens Verden)
Bagt rødkål, rødbeder og æbler med honningBagt rødkål, rødbeder og æbler med honning
Her får du opskriften på bagt rødkål, der laves i et fad sammen med rødbeder og æbler. Det er lækkert tilbehør, der blot bages 45 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Quinoa salat med spidskål og æbler - salat med quinoaQuinoa salat med spidskål og æbler - salat med quinoa
Opskrift på quinoa salat med spidskål. Quinoa er særdeles sundt, og her er salaten også med æble og friskhakket persille.(Madens Verden)
Æblemuffins med kokos er både til hverdag og festÆblemuffins med kokos er både til hverdag og fest
Æblemuffins med kokosmel og havregryn er sprøde og lækre. Og så er de ikke hvinende søde som mange andre muffins. Her får du opskriften.(Madens Verden)
Skinkeschnitzler med æble-sennepssauceSkinkeschnitzler med æble-sennepssauce
Grønkål, æble, kapers, fraiche og citron er alle ingredienser der smager rigtig godt sammen med grisekødet.(Karolines Køkken)
Ostemad med æble og timianOstemad med æble og timian
Giv din ostemad et pift, og gør den knasende sprød, aromatisk og frisk med æble og timian. (Karolines Køkken)
Granatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarinGranatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarin
Denne lækre cocktail er perfekt til juletiden med granatæble, gin og rosmarin er den både fin og festlig - få opskrift her(Valdemarsro)
Salat med rå blomkål, æbler og nødderSalat med rå blomkål, æbler og nødder
Prøv salat med rå blomkål, der snittes i helt tynde stykker, og blandes med æbler, cashewnødder og friskhakket persille. En god salat.(Madens Verden)
Knasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadlerKnasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadler
Den skønneste mysli med alverdens råvarer, med æblemos som binder det sammen. Rart at have på lager til morgenmaden. (Karolines Køkken)
Hjemmelavet hvid gløgg - opskrift på gløgg uden rødvinHjemmelavet hvid gløgg - opskrift på gløgg uden rødvin
Her får du en opskrift på hjemmelavet hvid gløgg, der laves med æblemost og julens krydderier. Altså en lækker og let gløgg helt uden rødvin.(Madens Verden)
Laksecarpaccio med æbleselleriflødeLaksecarpaccio med æblesellerifløde
En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.(Karolines Køkken)
Nem salat med spidskål, æbler og pinjekernerNem salat med spidskål, æbler og pinjekerner
Her får du min nemme opskrift på salat med spidskål, der er en fantastisk allround-salat. Med masser af den sunde spidskål, æbler og pinjekerner.(Madens Verden)
Klassisk andesteg med æbler og sveskerKlassisk andesteg med æbler og svesker
Opskrift på klassisk andesteg med svesker og æbler - få en skøn opskrift på den lækreste langtidsstegte juleand inkl video her(Valdemarsro)
Kage med æbler, kanel og marcipanKage med æbler, kanel og marcipan
Opskrift på en skøn kage med æbler. Denne æblekage bages med kanel og marcipan, men du kan sagtens udelade marcipanen.(Madens Verden)
Nytårscocktail med mynte, granatæble og snapsNytårscocktail med mynte, granatæble og snaps
Skøn nytårscocktail med granatæble mynte og snaps - ideer og inspiration til at lade snaps indgå i cocktails og barskabet - læs med her(Valdemarsro)
Æbler og spidskål (nem salat)Æbler og spidskål (nem salat)
Æbler og spidskål er gode makkere i salatskålen. Her indgår de i en salat sammen med tørrede tranebær og cashewnødder.(Madens Verden)
Grøn salat med granatæble og avocadoGrøn salat med granatæble og avocado
Her er en nem opskrift på en lækker grøn salat med granatæble og avocado. Salaten er hurtig at lave, og den passer til de fleste retter med kylling og kød.(Madens Verden)
Gin Fizz med granatæble - lækker cocktail med ginGin Fizz med granatæble - lækker cocktail med gin
Her får du min opskrift på en lækker Gin Fizz med granatæble. Den flotte cocktail laves med gin, Cointreau og granatæblekerner og drinken er et sikkert hit!(Madens Verden)
Spidskålssalat med tomater på 5 minutterSpidskålssalat med tomater på 5 minutter
En opskrift på lækker spidskålssalat med tomater og æble. Spidskål og tomat passer godt sammen, og den sunde salat er god som tilbehør til mange retter.(Madens Verden)
Gammeldags æblekageGammeldags æblekage
Hvis vi skal kigge på den meget korte liste over ting, som jeg ikke rigtigt tør pille for meget ved. Så er min mors gammeldags æblekage altså ret højt på den. Nu er det jo(Gastromand.dk)
Tørrede æble- og pæreringeTørrede æble- og pæreringe
Tørrede æble- og pæreringe er en opskrift på et sundt alternativ til traditionelle snacks. De tørrede syrlige æbler og faste, modne pærer gør sig fantastisk som snack og mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Bagt æble med marcipan og kanelBagt æble med marcipan og kanel
Bagt æble med marcipan og kanel er en skøn efterårssnack eller dessert og så er den dejlig nem og hurtig at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Skyr med chiafrø, granatæble og mandlerSkyr med chiafrø, granatæble og mandler
Skyr med chiafrø er en skøn start på dagen. Her er det skovbærskyr rørt op med chiafrø - toppet med frugt og superfoods for den bedste start på dagen. (Karolines Køkken)
Bondepige med slør - klassisk æblekage med ristet rugbrødBondepige med slør - klassisk æblekage med ristet rugbrød
Bondepige med slør er mormormad til kaffen. Æbledesserten er kendt fra gamle dage, og laves lagvis med æblekompot og ristet rugbrød.(Madens Verden)
Salat med æble, rød spidskål og napolitanaSalat med æble, rød spidskål og napolitana
Her kan du se den bedste salat med æble, rød spidskål og napolitana, der er en super lækker salatblanding, der dryppes med en god dressing.(Madens Verden)
Græskarsuppe med æble og marineret kyllingGræskarsuppe med æble og marineret kylling
Her er vores færdige græskarsuppe serveret med broccoli, glaskål, æble og lynmarineret stegt kylling. Du kan sagtens bruge andre grøntsager, så tøm bare køleskabet for rester, når du skal bruge fyld til en suppe.(Karolines Køkken)
Æblemos med vanilje og flødeskum (i små dessertglas)Æblemos med vanilje og flødeskum (i små dessertglas)
Se hvordan du nemt laver æblemos som en lækker dessert. Æblerne koges møre med vanilje, og anrettes med letpisket flødeskum.(Madens Verden)
Overnight chiagrød med granatæbleOvernight chiagrød med granatæble
Overnight chiagrød med skyr, blåbær og granatæble. En skøn og nem chiagrød, der kan spises som morgenmad eller et let mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Broccolisalat med æble, peberfrugt og tranebærBroccolisalat med æble, peberfrugt og tranebær
Se opskriften på en sprød og lækker broccolisalat med æble, peberfrugt og tranebær. Broccoli- og æblesalaten er perfekt til stegt kød.(Madens Verden)
Laksetoast med æble-mangosalsaLaksetoast med æble-mangosalsa
En anderledes sprød og frisk toast der leder tankerne hen imod mere sydlandske himmelstrøg. (Karolines Køkken)
Torsk på bund af æble og selleriTorsk på bund af æble og selleri
En dejlig forret med et væld af forskellige smage. Det syrlige æble og den søde knoldselleri passer perfekt til fiskens milde smag. (Karolines Køkken)
Æbleskiver opskriftÆbleskiver opskrift
Sådan laver du de lækreste runde og luftige æbleskiver med kærnemælk, som både børn og voksne vil elske. Se opskriften lige her.(Madsvin)
Havregrød med æbler og karamelHavregrød med æbler og karamel
Lækker havregrød med lækre æbler, sød karamelcreme og kanel - en grød som får smilet frem og solen til at skinne fra morgenstunden(Valdemarsro)
Havkat med æblenudlerHavkat med æblenudler
Havkat er ikke en fisk vi spiser så tit. Men prøv nogle af de lidt anderledes fisk og udvid repertoiret.(Karolines Køkken)
Æble- og sellerisalatÆble- og sellerisalat
Dejlig kombination af den kraftfulde selleri og de syrlige æbler i en cremet ymerdressing.(Karolines Køkken)
Kartofler i fad: Knuste bagekartofler med æbleeddike i ovnKartofler i fad: Knuste bagekartofler med æbleeddike i ovn
God opskrift på kartofler i fad, der samtidig er meget nem at lave. Kartoflerne mases og bages i ovnen med olivenolie og æbleeddike.(Madens Verden)
Æble- og solbærsaftÆble- og solbærsaft
Savner du en lækker forfriskende opskrift på hjemmelavet saft? Et lækkert alternativ til masseproduceret saft - så prøv opskriften på æble- og solbærsaft.(Karolines Køkken)
Mørbrad i fad med æblesalatMørbrad i fad med æblesalat
Mørbrad i fad eller koteletter i fad, det er en populær ret hos både børn og voksne. Her er den i en nem og dejlig version med karrysauce, æbler, porrer og rød peber.(Karolines Køkken)
Salat med melon, granatæble og agurkSalat med melon, granatæble og agurk
Den bedste melonsalat, der er salat med melon, pinjerkerner, granatæblekerner, agurk og en grøn salat. Dryppes med citronsaft og olie.(Madens Verden)
Æblebidder med havregrød - af en rest grødÆblebidder med havregrød - af en rest grød
Brug den daglige grødrest til at lave lækre æblebidder til madpakken.(Karolines Køkken)
Kålsalat med æble og mandlerKålsalat med æble og mandler
God opskrift på kålsalat med æble. Salaten er lavet med spidskål, tynde æblebåde, friskklippet purløg og sprøde, saltristede mandler.(Madens Verden)
Grønkålssalat med mandarin og pinjekernerGrønkålssalat med mandarin og pinjekerner
Her er min opskrift på grønkålssalat med pinjekerner, mandarin og æble. En sund og nem salat med grønkål, som især er lækker til vinterretter.(Madens Verden)
Broccolisalat - nem og lækker salat med broccoliBroccolisalat - nem og lækker salat med broccoli
Broccolisalat er en nem og lækker salat, der laves med dampede broccolibuketter, granatæblekerner, blåbær, æble peanuts og en nem dressing.(Madens Verden)
ÆblebollerÆbleboller
Søde bløde boller til eftermiddagshygge.(Karolines Køkken)
Æbleboller med ingefærÆbleboller med ingefær
Æbler, tørrede abrikoser og frisk ingefær giver bollerne masser af smag. Nydt til en kop te eller kaffekan de tilfredsstille trangen til noget sødt.(Karolines Køkken)
Små æblekagerSmå æblekager
Bløde amerikanske portionskager med sprøde granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Tortellini med grønkål og granatæbleTortellini med grønkål og granatæble
Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce. (Karolines Køkken)
Granola med kanel, æble og nødderGranola med kanel, æble og nødder
opskrift på granola med kanel, nødder og tørret æble(Louiogbearnaisen)
ÆblechipsÆblechips
Prøv et sundt alternativ til traditionelle chips. Denne opskrift på sunde og lækre æblechips kan nydes som snack, men er også velegnet i en salat!(Karolines Køkken)
Små æbletærter med ingefær og saltkaramelSmå æbletærter med ingefær og saltkaramel
Små skønne tærter i sprød dej med fyld af ingefærkrydrede æbler og en let karamelflødeskum med et strejf af salt.(Karolines Køkken)
Æbletærte – kun med æblerÆbletærte – kun med æbler
For nogle uger siden var jeg til en konference, hvor der blev serveret æbletærter. Jeg elsker alt med æbler, både kager og mad. Men bare ikke det søde fyld, der altid er i tærterne. Så da weekenden kom, var det tid til at gå på æblemol og lave en tærte. Bunden her er fra bogen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆblecrumbleÆblecrumble
Æblecrumble med sprød top og dejligt krydrede æbler. Denne opskrift på æblecrumble er nem og hurtig at lave. Uhm!(Karolines Køkken)
Andesteg - opskrift på langtidsstegt juleandAndesteg - opskrift på langtidsstegt juleand
Sådan laver du andesteg til jul. En komplet opskrift på langtidsstegt juleand af berberi and med svesker og æbler. Som en juleand skal smage.(Madens Verden)
ÆbledessertÆbledessert
Står den på dessert i aften, så prøv denne opskrift på en lækker æbledessert med vanilje og mørdejscrumble Æbler af sorten coxorange kan med fordel bruges til at sætte mundvandet i gang.(Karolines Køkken)
Havregrød med æble og kanelHavregrød med æble og kanel
Kom godt fra start om morgenen med havregrød - her med lidt ekstra protein. Skønne æbler og krydret med kanel. (Karolines Køkken)
Vandmelonjuice med æble og citronVandmelonjuice med æble og citron
Vandmelonjuice er en fantastisk lækker og forfriskende drik på en varm sommerdag. Og så er det super nemt at lave, hvis du har en saftpresser.(Madens Verden)
Æblesorbet med AquavitÆblesorbet med Aquavit
Det er ikke påske uden en lammesteg med hele molevitten. Og efter sådan en omgang, som godt kan ligge lidt tungt, er det her den perfekte dessert. Slas cocktail. Jeg brugte en sorbet lavet på sød æblemost og sammen med den syrlige/salte/skarpe er det den perfekte afslutning på en god middag. Og jeps, du må...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mormormad: Æbleflæsk RemakeMormormad: Æbleflæsk Remake
Nogle gange, så slår man bare to fluer med et smæk, som fx men denne ret, som jeg blev inspireret af, da jeg anmeldte Thomas Rodes nyeste kogebog "Palæo" som så oveni købet gør sig(Gastromand.dk)
Æbledessert med calvadosÆbledessert med calvados
Ovnbagte æblebåde med kardemomme, calvados-marinerede svesker og rugbrødsdrys. Serveres lune med iskoldt valnøddeflødeskum. Ikke så ringe endda, sagt på jysk!(Karolines Køkken)
Granatæblesmoothie med tranebærGranatæblesmoothie med tranebær
Begyndende snue på hjemmefronten og det gider jeg simpelthen ikke. Jeg nægter! Så der er krudtet op for alle mere eller mindre virkningsfulde løsninger. Well, det kan godt være de ikke er videnskabelige bevist, men hey, hvis man bare tror nok på det, så regner jeg med det virker. Jeg lugter cirka, som om jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆbleflæskÆbleflæsk
Uhm! Æbleflæsk - den helt traditionelle stegt i ovn. Stegt flæsk, sursøde æbler, groft rugbrød og smør. Så bliver det ikke meget bedre, om det så er til julefrokosten eller en råkold dag, hvor du vil forkæle dig selv og dine.(Karolines Køkken)
Rosenkål- og æblesalatRosenkål- og æblesalat
Dejlig cremet salat med rosenkål, og æbler - smager skønt med rugbrød eller som tilbehør til fx stegt kød.(Karolines Køkken)
Gulerodsjuice med æble, citron og ingefærGulerodsjuice med æble, citron og ingefær
Prøv denne opskrift på en frisk gulerodsjuice, der er smagt til med æbler, citron og ingefær. Den er både sund og lækker!(Madens Verden)
Æbleflæsk med sprød parmaskinke og peberrodsskumÆbleflæsk med sprød parmaskinke og peberrodsskum
Æbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret version. Parmaskinken gør både retten sprød og mindre fed.(Karolines Køkken)
Æblegrød opskrift med økologisk rørsukker og vaniljestangÆblegrød opskrift med økologisk rørsukker og vaniljestang
Her er den bedste æblegrød opskrift. Æblegrøden laves af syrlige æbler, rørsukker og en vaniljestang, og grøden er virkelig velsmagende.(Madens Verden)
Nem æblegrød lavet på æbler med skræl og vaniljesukkerNem æblegrød lavet på æbler med skræl og vaniljesukker
Se hvordan du laver en fantastisk og nem æblegrød uden at skrælle æblerne. Dermed bevarer du flere af vitaminerne i æblegrøden.(Madens Verden)
Æbleflæsk-æblerÆbleflæsk-æbler
Nyd æbleflæsk til and, svinekød eller kogt torsk. Eller kolde som pålæg med et stykke groft rugbrød.(Karolines Køkken)
Æblegrød Æblegrød
Vi har givet den gammeldags æblegrød et tvist med frisk ingefær og citronfløde. Prøv den skønne opskrift lige her!(Karolines Køkken)
Æble-havrepandekager med rosmarinÆble-havrepandekager med rosmarin
Her er en pandekage med bid i, fyldt med havre og æble og med et hint af rosmarin. (Karolines Køkken)
ÆblekageÆblekage
Findes der noget bedre end en hjemmebagt æblekage med syrlige, friske æbler? Se vores nemme sommer opskrift her(Karolines Køkken)
Rødbedejuice med æble, appelsin og ingefærRødbedejuice med æble, appelsin og ingefær
Prøv denne opskrift på en lækker og fyldig rødbedejuice med æble, appelsin og ingefær. Den er let at lave - helt uden svineri fra rødbedesaft.(Madens Verden)
Æblekage med bagt cremeÆblekage med bagt creme
Æblekagen er med creme af bagt creme fraiche. Prøv den også med pærer.(Karolines Køkken)
Æblesalat med savoykål og cashewnødderÆblesalat med savoykål og cashewnødder
Se hvordan du nemt laver en lækker æblesalat med savoykål og cashewnødder. Salaten passer godt til retter med oksekød.(Madens Verden)
Æbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskriftÆbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskrift
En lækker æbletærte med farin og kanel, som er let at lave. Opskriften her kombinerer det bedste fra brunsvigeren, kanelsneglen og æbletærten.(Madsvin)
Æblekage med ingefær og kardemommeÆblekage med ingefær og kardemomme
Æblekage - en rigtig klassiker på kagebordet! Her med undertoner af ingefær og kardemomme serveret med iskoldt flødeskum eller cremefraiche.(Karolines Køkken)
Tarte tatin - nem opskrift på fransk æblekageTarte tatin - nem opskrift på fransk æblekage
Tarte tatin er en fransk æblekage, der er en såkaldt upside-down kage. Kagen er nem at bage og opskriften får du her. Serveres med is eller creme fraiche.(Madens Verden)
Honningbagte hokkaido-græskar med broccolini, granatæblekerner og hasselnødderHonningbagte hokkaido-græskar med broccolini, granatæblekerner og hasselnødder
Nem og lækker græskarsalat med honningbagte hokkaido-græskar med broccolini, granatæblekerner og hasselnødder - få opskrift på hokkaido salat her(Louiogbearnaisen)
Æblekage med ristet raspÆblekage med ristet rasp
Findes der noget bedre end æblekage? En lækker kage der aldrig går af mode! Se vores nemme opskrift med rasp her. (Karolines Køkken)
Jordskokpuré med kantareller, æble og baconJordskokpuré med kantareller, æble og bacon
Skøn efterårsret, der minder om æbleflæsk. Bløde løg, stegte æbler og sprødstegt bacon på toppen af en puré af jordskokker og kartofler. Velbekomme!(Karolines Køkken)
Rosenkålssalat med æble og rucolaRosenkålssalat med æble og rucola
Sådan laver du en sund og lækker rosenkålssalat, der er med de yderste blade fra rosenkål, æble, rucola og en god dressing.(Madens Verden)
Braiseret svinenakke med æbler og timianBraiseret svinenakke med æbler og timian
Braiseret svinenakke er en virkelig lækker spise med smørmørt kød og godt fyld med grønt og sauce - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Æblekage med smuldredej og bærÆblekage med smuldredej og bær
Æblekage med smuldredej, bær og knasende nødder. Lækker crumble af bl.a. havregryn og mandler. Æblekagen med smuldredej er en populær klassiker både til eftermiddagskaffen og som dessert.(Karolines Køkken)
Toscatærte med æble Toscatærte med æble
Toscatærten er både en toscatærte og en æbletærte. Sprød tærtedej med skiver af æble i bunden og knas af nødder på toppen. Mums!(Karolines Køkken)
ÆblelommerÆblelommer
Søde pirogger med fyld af æblemos eller friske æbler. Velegnet at tage med på tur!(Karolines Køkken)
ÆblemosÆblemos
Nem og dejlig hjemmelavet æblemos. Spis æblemos som topping på din yoghurt eller havregrød - eller brug den i en gammeldags æblekage eller trifli.(Karolines Køkken)
Æbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløgÆbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløg
Sådan laver du en æbleflæsk der bliver en af favoritterne til dette års julefrokost. Er nem at lave, og tager ikke ret lang tid. Se opskrift her.(Madsvin)
Æblepandekager med karamelflødeskumÆblepandekager med karamelflødeskum
Lækre pandekager med æbler og karamel - det fungerer bare.(Karolines Køkken)
Stegt sandart med æble-sellerisalatStegt sandart med æble-sellerisalat
Sandarten er en fast og dejlig fisk....så kan du få fat i den, er den absolut værd at prøve. I maj måned er sandarten fredet.(Karolines Køkken)
Æblepizza med karamelsauce Æblepizza med karamelsauce
Sprød dessertpizza dækket af tynde skiver æble og drysset med sukker og rosmarin. En hyggelig dessert serveret med varm karamelsauce med et tvist af ingefær og en kold kugle vaniljeis til.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med hasselnødder, æbler og karseBlomkålssalat med hasselnødder, æbler og karse
Denne fyldige salat kan nydes vegetarisk til frokost med groft brød eller serveres som tilbehør til stegt lyst kød, fx grillede svinekoteletter.(Karolines Køkken)
Æblesalat med jomfruhummerhalerÆblesalat med jomfruhummerhaler
Frisk og syrlig salat med hvidløgsdressing og lune jomfruhummerhaler. Sammen med ristet flute er det en nem og dejlig forret – hele året.(Karolines Køkken)
Ovnstegt sild med rabarber og æblerOvnstegt sild med rabarber og æbler
Prøv denne utroligt nemme opskrift på lækker ovnstegt sild med syrlige rabarber, søde æbler og kogte kartofler - det smager fantastisk!(Madens Verden)
Havregrynsboller med æbleHavregrynsboller med æble
Skønne saftige havregrynsboller med æble og havregryn - en opskrift på nemme boller som smager helt vildt dejligt - få opskriften her(Valdemarsro)
Blomkålssalat med æbler og mandlerBlomkålssalat med æbler og mandler
En skøn sprød og cremet blomkålssalat med æbler og mandler med cremet lækker pestodressing - nem at lave, få opskrift her(Valdemarsro)
ÆbleskiverÆbleskiver
Hjemmelavede Æbleskiver er bare det bedste! Få opskriften på lækre & nemme Æbleskiver med kærnemælk her. Uhm!(Karolines Køkken)
Æblecrumble - nem og hurtig opskrift med havregrynÆblecrumble - nem og hurtig opskrift med havregryn
Min bedste opskrift på æblecrumble, der er en nem og hurtig kage med æbler, crumble og grovvalsede havregryn. Kan også laves uden mel.(Madens Verden)
Æbleskiver med svesker og kanelÆbleskiver med svesker og kanel
I disse færdigkøbte æbleskiver-tider er det sjældent, at man får æbleskiver med fyld - men det smager virkelig godt med svesker!!(Karolines Køkken)
ÆblesnegleÆblesnegle
Små lækre godbidder. Så nemme at børnene kan være med.(Karolines Køkken)
ÆbletærteÆbletærte
Æbletærte er altid fantastisk! Her finder du en nem og lækker opskrift. Æbletærten her er endda hurtig at lave!(Karolines Køkken)
Kalvegrydesteg - langtidsstegt i øl og æblemostKalvegrydesteg - langtidsstegt i øl og æblemost
Kalvegrydesteg, der langtidssteges i et par timer med mørk øl og æblemost, hvilket giver kødet smag og en helt fantastisk sovs.(Madens Verden)
Æbletærte med ingefærsukker og vaniljesauceÆbletærte med ingefærsukker og vaniljesauce
En lækker æbletærte med de smukkeste æbleroser, vaniljesauce og et strejf af ingefær. Næsten for smuk til at blive spist? (Karolines Køkken)
Moussekage med æble og timianMoussekage med æble og timian
Moussekage med æble og timian. Den klassiske æblekage har fået et moderne og elegant twist i denne skønne moussekage med med et indlæg af æblekompot. Moussekagen serveres på en sprød mørdejsbund og er sprayet med velvet spray, der giver kagen et elegant velour look.(Karolines Køkken)
Salat med rosenkål, æbler og radiserSalat med rosenkål, æbler og radiser
Sådan laver du en nem og sund salat med rosenkål. Rosenkålen får selskab af æble, friske radiser og pinjekerner.(Madens Verden)
Æbletærte med kanelÆbletærte med kanel
Klassisk æbletærte krydret med kanel. Hvis du har overskydende æbler, er æbletærte en god og lækker måde at få dem brugt på. Denne æbletærte med kanel er nem at lave og smager helt fantastisk.(Karolines Køkken)
Æbletærte med mandellågÆbletærte med mandellåg
Skynd dig at bage denne lækre æblekage med mandler. Også nemt hvis du lige skulle få uventede gæster.(Karolines Køkken)
Æbletærte med marcipanÆbletærte med marcipan
En nem og lækker æbletærte med marcipan der smager skønt til en kop te eller kaffe.(Karolines Køkken)
Muffins med æble og kanelMuffins med æble og kanel
Æble og kanel er og bliver et makkerpar! Disse muffins er skønne og saftige - men du kan også lave dem med chokolade.(Karolines Køkken)
Æblekage med marcipanÆblekage med marcipan
Æblekage er en efterårsfavorit og er nem og hurtig at bage. De revne æbler og marcipan i opskriften holder kagen med æbler saftig og blød i flere dage(Louiogbearnaisen)
Æble-tranebærsalat til marinerede sildÆble-tranebærsalat til marinerede sild
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.(Karolines Køkken)
HerregårdsæblekageHerregårdsæblekage
Den helt rigtige smag af æblekage - præcis som mor, bedstemor eller oldemor lavede den.(Karolines Køkken)
Æblekage med crumbleÆblekage med crumble
Bag en lækker og nem æblekage med crumble / smuldredej, som smager skønt og er nem at bage. Klik her og find opskrift på skøn æblekage med kanel(Louiogbearnaisen)
Æbletrifli med ingefær, vaniljecreme og sprød toppingÆbletrifli med ingefær, vaniljecreme og sprød topping
En gammeldags trifli er en skøn dessert. Her er den i en mere mager udgave med ingefær pift.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet æblekage - kage med æblerHjemmelavet æblekage - kage med æbler
Her er min opskrift på hjemmelavet æblekage. Æblekagen bages med en luftig dej, hvor du tilsætter æbler, der vendes i lidt kanel og sukker.(Madens Verden)
ÆbletrøflerÆbletrøfler
Et alternativ til de tradionelle chokoladetrøfler, her er de lavet med mørk chokolade, flødeost og æblemos.(Karolines Køkken)
Hybenmarmelade - nem opskrift på marmelade med hybenHybenmarmelade - nem opskrift på marmelade med hyben
Her får du en nem og god opskrift på hjemmelavet hybenmarmelade, der også koges med lidt æbler. En god og sund marmelade med hyben.(Madens Verden)
Små tærter med brombær og blåbærSmå tærter med brombær og blåbær
Glædelig søndag. Spækket med efterårssolskin og pæne farver på bladene. Jeg tænker pie. Gammeldags slags med brombærfyld. Sprød udenpå. Blød og sød indeni. Med et strejf af syrlighed fra de selvplukkede brombær. Yea, kan du mærke det, det er ren efterårsidyl. Og overskud. Egentlig skulle det have været en æbletærte-kage, som skulle have ramt bloggen idag, men da...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆbleskiverÆbleskiver
Hjemmelavede, lune æbleskiver er en favorit herhjemme. Få den bedste opskrift på nemme, luftige æbleskiver med kærnemælk, som bliver helt runde(Louiogbearnaisen)
Stegte sild med æbledressingStegte sild med æbledressing
Lækre sprødstegte sild krydret med persille og citronskal. Dertil en frisk og cremet æbledressing.....ikke så ringe endda!(Karolines Køkken)
Svampeflødesauce med æble - sovs med svampe til oksekødSvampeflødesauce med æble - sovs med svampe til oksekød
Svampeflødesauce er en nem sovs med blandt andet kantareller og champignon. Den lækre sovs passer perfekt til oksekød som bøffer og oksestege.(Madens Verden)
Grillet snackpeber med æbleeddike og oreganoGrillet snackpeber med æbleeddike og oregano
Grillet snackpeber er hurtig at tilberede på grillen, og i denne opskrift er den grillede snackpeber vendt med æbleeddike, oregano og rapsolie.(Madens Verden)
Nem perlebygsalat med æble og avocadoNem perlebygsalat med æble og avocado
Perlebygsalat med æble er en lækker og nem salat med perlebyg, der først koges møre. Vendes med blandt andet æble, avocado, grønkål og en dijondressing.(Madens Verden)
Nem æbletærte - super lækker tærte med æblerNem æbletærte - super lækker tærte med æbler
Her får din min opskrift på en lækker og nem æbletærte, der laves med f ingredienser. Klassisk tærte med friske æbler på ca. 35 minutter.(Madens Verden)
Hvedekernesalat med granatæbleHvedekernesalat med granatæble
Lækker og nem hvedekernesalat med granatæble og forårsløg samt god smag fra krydderurter - se billeder og få opskriften her(Valdemarsro)
Apple pie - opskrift på nem amerikansk æbletærteApple pie - opskrift på nem amerikansk æbletærte
Her får du min opskrift på en amerikansk apple pie, der er en nem æbletærte. Tærten bages med bund og låg af mørdej, og den fyldes med masser af æble.(Madens Verden)
Quinoasalat med granatæble, abrikoser og citrusfrugter + fladbrødQuinoasalat med granatæble, abrikoser og citrusfrugter + fladbrød
Quinoasalat smager fantastisk - server din quinoa salat med fladbrød, yoghurtdip og krydret kylling og du har en nem og lækker venindemiddag(Louiogbearnaisen)
Gåsesteg – opskrift på langtidsstegt gåsGåsesteg – opskrift på langtidsstegt gås
Skøn opskrift på veltilberedt langtidsstegt gås til juleaften - gåsesteg med svesker æbler og gode ting til en skøn julesauce - få opskriften her(Valdemarsro)
Smoothie med æble og honningSmoothie med æble og honning
Æblesmoothie - frisk, luftig og læskende drik.(Karolines Køkken)
Opskrift på grød med jordbær, rabarber eller æbleOpskrift på grød med jordbær, rabarber eller æble
Leder du efter en god opskrift på grød? Her er de bedste opskrifter på jordbærgrød, æblegrød og rabarbergrød, der alle er nemme at lavesom en god dessert.(Madens Verden)
Bagte søde kartofler med bacon og æblefyldBagte søde kartofler med bacon og æblefyld
Så er efterårs favoritten fundet! Jeg skal faktisk kun spise de her kartofler resten af sæsonen, for de smager ualmindelig godt på en regnvåd, blæsende dag. Og dem er der da kommet en del af, her på det sidste – så mange, at mit krydderurtebed suger til sig af vandet og nægter at gå i vinterdvale....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Edamamesalat med kinakål og pinjekernerEdamamesalat med kinakål og pinjekerner
Se hvordan du hurtigt og nemt laver en lækker edamamesalat med kinåkål, ristede pinjekerner, æbler og forårsløg. Edamame er grønne sojabønner.(Madens Verden)
Gammeldags æblekage med rasp og flødeskumGammeldags æblekage med rasp og flødeskum
Gammeldags æblekage som mormor lavede. Helt klassisk med æblemos, hjemmelavet kagerasp og flødeskum. En vaskeægte dansk kageklassiker.(Madens Verden)
Smoothie med banan, æble og kanelSmoothie med banan, æble og kanel
Helt enkelt og superhurtig smoothie der får sødme fra banan og smag fra æblejuice og kanel.(Karolines Køkken)
Edamame salat med spidskål, æbler og radiserEdamame salat med spidskål, æbler og radiser
Se hvordan du laver en sund og nærende edamame salat med spidskål og andre lækre sager. De dejlige edamame bønner er fantastiske i salat.(Madens Verden)
Gammeldags æblekage med makron og flødeskumGammeldags æblekage med makron og flødeskum
Gammeldags æblekage fra mormors køkken. Bedre bliver det ikke. Æblekagen laves med æblekompot, knustemakroner og flødeskum. Perfekt dessert.(Madens Verden)
Æblegrød - opskrift og kogetid på æbler til grødÆblegrød - opskrift og kogetid på æbler til grød
God æblegrød med vanilje og sukker er en rigtig dansk klassiker. Æblegrød skal koge i 15 minutter, og her er den med økologisk rørsukker.(Madens Verden)
Madmuffins med mango og kyllingMadmuffins med mango og kylling
Efter succesen med æble-og gulerodsmuffins, blev det til endnu en omgang madmuffins. Inspirationen til fyldet er hentet fra bogen: Muffins, mens dejen er egen opskrift. Som fremgangsmåden beskrev i bogen, kom jeg chutney på før bagningen. Dette har jeg dog i nedenstående opskrift rettet til efter bagning, da de ellers bliver meget klistrede og bløde...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hindbærtrifli med æble og limeskyrHindbærtrifli med æble og limeskyr
Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Kålsalat med grønkål, rødkål og nem citrusdressingKålsalat med grønkål, rødkål og nem citrusdressing
Her er min opskrift på en kålsalat, der laves med grønkål og rødkål. Det er en sund og mættende salat med kål, pinjekerner, appelsin og æble. Meget nem.(Madens Verden)
Æble- og blåbærkage med crumble og kanelÆble- og blåbærkage med crumble og kanel
En opskrift på lækker æble- og blåbærkage, der er nem at lave. En dejlig kage til kaffen, og den bages med æbletern, blåbær og crumbledej.(Madens Verden)
Hjemmelavet juice: 3 nemme opskrifter med æble, gulerod og rødbedeHjemmelavet juice: 3 nemme opskrifter med æble, gulerod og rødbede
Lækre juice opskrifter, som er sunde og smager fantastisk. Få opskrifter på friskpresset juice med grøntsager: Rødbedejuice, gulerodsjuice og æblejuice.(Louiogbearnaisen)
Boller i karry med æblesalatBoller i karry med æblesalat
Nem og hurtig aftensmad, her boller i karry med tilbehør af ris og æblesalat.(Karolines Køkken)
Hjemmebagt æblekage med marcipan og kanelHjemmebagt æblekage med marcipan og kanel
Klik her og se en super lækker opskrift på æblekage med marcipan. Æblekagen bages i et fad, og kagen er lækker og svampet.(Madens Verden)
Kål i karry med æble og tomatKål i karry med æble og tomat
Kål i karry....eller karrykål. En dejlig måde at få masser af den sunde kål på. Her peppet op med både chili og koriander.(Karolines Køkken)
Stegt laks med lun rødbede-appelsin-æblesalatStegt laks med lun rødbede-appelsin-æblesalat
Nem og lækker opskrift på stegt laks med sundt tilbehør. Server laks med lun rødbede-salat, som passer perfekt. Nem aftensmad med fisk til efterår og vinter(Louiogbearnaisen)
Efterårsgryde med gris og æbler på 30 minutterEfterårsgryde med gris og æbler på 30 minutter
Her er min opskrift på en lækker efterårsgryde. En nem og hurtig gryderet med svinemørbrad, broccoli, knoldselleri, æbler og en skøn sovs.(Madens Verden)
Flamberede figner med granatæbler og vaniljeflødeskumFlamberede figner med granatæbler og vaniljeflødeskum
Nem og hurtig figendessert flamberet i whisky med appelsinsirup og granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Maltstykker med æble, valnødder og rugMaltstykker med æble, valnødder og rug
Opskrift på nemt maltbrød uden surdej. Bag det bedste efterårs brød med maltmel, æble, valnødder og rug. Smager skønt til suppe eller med ost, spegepølse.(Louiogbearnaisen)
Pandekager med yoghurt og æblePandekager med yoghurt og æble
Pandekager er lækre til morgenmad og brunch. Opskrift på lækre og luftige pandekager med græsk yoghurt og æble, som er en favorit(Louiogbearnaisen)
Salat med æbler og hvidskimmelostSalat med æbler og hvidskimmelost
Denne let syrlige grønne salat med hvidskimmelost og æble er så frisk og lækker - prøv den.(Karolines Køkken)
Leverpostej med æblepicklesLeverpostej med æblepickles
En meget nem leverpostej, som serveres med den skønt krydrede sursøde æblepickles.(Karolines Køkken)
Salat med æbler, ost og dadlerSalat med æbler, ost og dadler
Friske dadler og gul ost er en rigtig dejlig kombination, der skal prøves.(Karolines Køkken)
Hvid chokolademousse med granatæble (lavet med fløde)Hvid chokolademousse med granatæble (lavet med fløde)
Sådan laver du en god, hvid chokolademousse af hvid chokolade. Den er toppet med råsyltede kerner fra granatæble.(Madens Verden)
Quinoasalat med granatæblekernerQuinoasalat med granatæblekerner
Quinoa er proteinrige frø, der stammer fra Andesbjergene. De er fulde af smag og findes i en hvid, rød og sort udgave.(Karolines Køkken)
Savoykålssalat: Savoykål med valnødder og æbleSavoykålssalat: Savoykål med valnødder og æble
En god opskrift på savoykålssalat, der er en sund salat med savoykål, æble og hakkede valnødder. Her er også opskriften på en god dressing.(Madens Verden)
Kalkunpande med hvidkål og æblerKalkunpande med hvidkål og æbler
Kål, æbler og timian....3 råvarer der klæder hinanden utrolig godt.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalatSmørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat
Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.(Karolines Køkken)
Apple Hand Pies | Små æbletærter med karamelApple Hand Pies | Små æbletærter med karamel
Små æbletærter med fyld af æble og karamel. Opskrift på nem og lækker æbletærte i miniform - perfekt til at have med på tur. Opskrift + billeder æbletærte(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes