Vi fandt 243 opskrifter med søgeordet æble:
Facts om æble:
For alternative betydninger, se Æble (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Æble) Et æble er frugten af sorter af arten almindelig æble (Malus domestica). Botanisk set drejer det sig om en falsk frugt. Ordet "æble" kommer af germansk *ap(a)lja-, som igen kommer af en indoeuropæisk rod *abh-, "fugtig, saftig".
Krydret æbletærteKrydret æbletærte
Lækker æbletærte med kanel, karamelliserede æbler, sprød bund og iskold flødeskum - så englene synger!(Karolines Køkken)
FennikelsalatFennikelsalat
Fennikelsalat med æbler og en hurtigt rørt dressing - smager fantastisk og er lækker som tilbehør til mange retter, bl.a sommerens grillaftener -se opskrift(Valdemarsro)
Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonDampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen med(Gastromand.dk)
Quinoasalat med kikærter og granatæbleQuinoasalat med kikærter og granatæble
Quinoa mætter godt og er super lækkert at bruge i en salat til aftensmaden eller madpakken. Nem og lækker vegansk quinoa salat med kikærter og spinat(Louiogbearnaisen)
Andebryst med bagte æbler, løg og sprødstegt sværAndebryst med bagte æbler, løg og sprødstegt svær
Retten leder tankerne hen på den traditionelle æbleflæsk - nu i en anderledes version med andebryst med sprøde svær og masser af æbler, løg og timian. (Karolines Køkken)
Hjerter med stegte æblerHjerter med stegte æbler
Hjerter med persille, flødesauce og stegte æbler. Det et er rigtig mormormad....og så er det sund og billig mad med masser af smagsoplevelser og lidt bid.(Karolines Køkken)
Panna cotta med krydrede æblerPanna cotta med krydrede æbler
Panna cotta er en klassisk flødedessert. Her i en efterårsudgave med krydderier og æbler.(Karolines Køkken)
Leftover Christmas Pizza...Leftover Christmas Pizza...
Vi har tidligere lavet verdens fedeste juleburger af alt det lækre overskydende julemad, hvor du lige bruger and, rødkål, sovs og lidt friske æbler. Men vi har aldrig gjort det med en pizza - før(Gastromand.dk)
Drænet yoghurt med knas og æblerDrænet yoghurt med knas og æbler
Drænet yoghurt med æbletern og knas er en nem, hurtig og lækker ret til morgenmad eller som brunchtilbehør - få opskriften her(Valdemarsro)
Kalvegryde med svampe og æblerKalvegryde med svampe og æbler
Rustik og lækker sammenkogt ret med masser af dejlig smag.(Karolines Køkken)
Kandiserede æblerKandiserede æbler
Opskrift på søde kandiserede æbler med nem sukkerlage, kokos og lakridsrod - se opskrift og billeder på kandiserede æbler her(Valdemarsro)
Appelsin og granatæble granitaAppelsin og granatæble granita
Granita er en frossen italiensk dessert som ikke er at forveksle med den ellers kendte slush-ice. Server granita som dessert eller mellemret(Valdemarsro)
Grillet aubergine med tahindressing og mynteGrillet aubergine med tahindressing og mynte
Skøn opskrift på grillet aubergine eller aubergine bagt i ovn - med en skøn tahindressing granatæble og frisk mynte til - få opskrift her(Valdemarsro)
Svampegryde med oksekød og æbleSvampegryde med oksekød og æble
Skøn alt-i-en gryde med efterårets lækre svampe og æbler. Resten af året kan gryderetten fint laves med champignoner og udenlandske æbler.(Karolines Køkken)
Anderillettes, andebryst og æbletranebærkompotAnderillettes, andebryst og æbletranebærkompot
And på 2 måder....fuld af smag. Suppleret med tranebær og æbler som giver dejlig syre, sødme og delikat bitterhed.(Karolines Køkken)
Lun blomkålssalat med granatæbledressingLun blomkålssalat med granatæbledressing
Enkel og mættende salat med perlespelt og blomkål. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør med fx brød og/eller kød.(Karolines Køkken)
Groft speltbrød med æbleternGroft speltbrød med æbletern
Friskbagt brød til fx brunch...uhm! Brødene laves helt færdige i formene, koldhæver i køleskabet natten over og bages næste morgen.(Karolines Køkken)
Honning-marinerede æbler til ostHonning-marinerede æbler til ost
Den herlige faste og salte ost får et flot modspil af de sursøde æble - et godt match.(Karolines Køkken)
Citrusglaseret havtaske med æble og østersmayoCitrusglaseret havtaske med æble og østersmayo
Dejlig start på en fantastisk aften, med salt, sødt og surt. Den glaserede havtaske får fint modspil af de knasende hasselnødder, den salte "sne" og ikke mindst de salte, østers med umamismag, som spiller op til den syrlige kompot.(Karolines Køkken)
Svampesuppe med æble og purløgSvampesuppe med æble og purløg
En meget hurtig svampesuppe med lækkert fyld af nudler, æbler og blommer. En suppe som børnene helt sikkert også kan lide.(Karolines Køkken)
Lakrids – og æblesnegleLakrids – og æblesnegle
Et twist af den klassiske kanelsnegl, her med lakrids og revet æble. Den smager fantastisk, så du skulle tage at prøve den. Se opskrift her(Valdemarsro)
Braiserede svinekæber med æble og mosBraiserede svinekæber med æble og mos
Svinekæber er en dejlig spise. Her er de i en dejlig gryderet med grov mos til.(Karolines Køkken)
Lun perlespeltsalat med stegte æblerLun perlespeltsalat med stegte æbler
Stegte æbler og løg i en salat giver en ny smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
Salat med røget kylling, granatæble og avocadoSalat med røget kylling, granatæble og avocado
Lynhurtig og skøn salat med både frugt, grønt og kød og myntedressing.(Karolines Køkken)
Soft mysli med æble og pæreSoft mysli med æble og pære
Soft mysli er flager og frugt, der er rørt sammen med et syrnet mælkeprodukt og stillet på køl natten over. Server med frisk frugt og nødder og du har en lynhurtig og lækker morgenmad.(Karolines Køkken)
Softice med granatæble Softice med granatæble
Dejlig cremet isdessert med mynte og syrligt knas.(Karolines Køkken)
Svampetoast med grønkål og æbler Svampetoast med grønkål og æbler
En anderledes gourmet vegetartoast, til de aftener hvor kødet fravælges men hvor der selvfølgelig ikke bliver gået på kompromis med smag eller kvalitet. (Karolines Køkken)
Pommes Anna med bacon, æble og kartoflerPommes Anna med bacon, æble og kartofler
Grøntudvalget her i januar. Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige for, at beskrive det. Det er bare tarveligt. Ikke engang kålene kan strutte mere og rødbederne begynder også at se en smule trætte ud. Phew, det er altså en hård måned, at komme i gang med den gode kost, fyldt med masser af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Solbær-muffins med marcipan og yoghurtSolbær-muffins med marcipan og yoghurt
Jeg flasher ofte bær fra min fryser herinde og ja, jeg har stadig en hel del i fryseren fra sidste sommer. Så solbær blev hevet op og halvdelen af posen røg i de her muffins. Opskriften er en kending, det er nemlig den jeg brugte til gulerod/æble-muffins i Go’morgen Danmark. Da solbær er ret syrlige,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekernerColeslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner
Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.(Karolines Køkken)
Hornfiskesalat med æble og peberodHornfiskesalat med æble og peberod
Hornfisken findes i de danske farvande lige før og efter sommeren.(Karolines Køkken)
Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)
Lav selv en hjemmelavet snaps med frugt til efterår og jul. Hurtig og nem opskrift på æblesnaps med rosmarin og ingefær, som er klar på en 2 uger.(Louiogbearnaisen)
Pasta med bacon og æblePasta med bacon og æble
Kombinationen af æbler, løg og bacon er en dejlig klassiker. Her er den brugt på en ny måde sammen med pasta.(Karolines Køkken)
Salat med spicy oksekød og æbledressingSalat med spicy oksekød og æbledressing
Sødt, syrligt og stærkt - en palet af smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Cannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillonCannes gallamiddag #3 – Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
3. og sidste del i vores Cannes-trilogi; Anne-Sophie Pics dampet torsk med rabarber og selleri, let bouillon af grønne æbler, kanel og grøn anis - bum! En let men lækker sommerret som fuldender menuen  bestående af ærtepuréen(Gastromand.dk)
Æbletern i citron og honningmarinadeÆbletern i citron og honningmarinade
Æbler er skønne som tilbehør til mange retter. Prøv denne opskrift på marinerede æbletern, som smager skønt og er nemt at lave.(Valdemarsro)
Nordisk tzatziki med spidskål, æble og løgNordisk tzatziki med spidskål, æble og løg
En klassiker i en nordisk udgave: tzatziki med yoghurt.(Karolines Køkken)
Æblesmør med vanilje og stjerneanisÆblesmør med vanilje og stjerneanis
Hjemmelavet lækker æblesmør kan bruges til mange lækre retter eller spises som det er og så er det nemt at lave selv - få opskriften her(Valdemarsro)
Salte æbleskiver med ostefyldSalte æbleskiver med ostefyld
En helt anderledes og spændende måde at få æbleskiver på, med salt ost blandet i dejen.(Karolines Køkken)
Nytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaiseNytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaise
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Soufflé med æbler, nødder og mynteflødeskumSoufflé med æbler, nødder og mynteflødeskum
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider! I den tidligere middelalder havde eksotiske krydderier og krydderurter fra klosterhaven en fremtrædende plads i køkkenet og det var almindeligt, at man sødede sin hverdagsmad med honning.(Karolines Køkken)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
“Nogle dage skal det bare gå hurtig, men alligvel skal det være ordenlig mættende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en håndfuld bønner og kikærter i, men også suppehorn, chorizopølse eller hvad skabet lige byder, kan tilsættes for mere fyld.”(Louiogbearnaisen)
Nytårsmenu 2013 – Dessert: Brunet smør is, marengs og æbleNytårsmenu 2013 – Dessert: Brunet smør is, marengs og æble
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Grønkålssalat med æbler og tyttebærGrønkålssalat med æbler og tyttebær
Finthakkede grønkålsblade, friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tyttebær. Et dejligt tilbehør til fx stegte andelår.(Karolines Køkken)
Morgenmad med skyr og granatæble – eller en sund dessertMorgenmad med skyr og granatæble – eller en sund dessert
En lækker morgenmad med skyr og granatæble - fin og festlig i farverne og virkelig en skøn start på dagen - få inspiration her(Valdemarsro)
Rødbedejuice med ingefær og æbleRødbedejuice med ingefær og æble
En af mine juice favoritter er denne med rødbede - rødbedejuice har af power og knald på farverne, super sund og lækker - få opskrift(Valdemarsro)
Karryfisk med hvidkål og æbleKarryfisk med hvidkål og æble
Karry, hvidkål og æble. En klassisk sammensætning, som også passer godt til fisk.(Karolines Køkken)
Syltede æblerSyltede æbler
Søde og syrlige æbler krydret med kanel. Server de syltede æbler som tilbehør til kage og desserter - eller spis dem med is eller flødeskum. Prøv dem også som topping på morgenmaden.(Karolines Køkken)
Gammeldags æblekage med knasende nødder og grynGammeldags æblekage med knasende nødder og gryn
Efteråret er lig med æblegrød og æblekage for mig. Når de sidste æbler bliver lidt triste i frugtskuffen sidst på ugen er de perfekte til en omgang weekendforkælelse af den sunde slags. Jeg elsker når æblegrøden er syrlig, så jeg kommer aldrig sukker i grøden. Da jeg desværre ikke er til makroner og æblekagerasp, måtte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kvarkbrød med æble, krydderier og kernerKvarkbrød med æble, krydderier og kerner
I søndags stod den på arbejde bag skrivebordet, masser af kaffe og hjemmebag. Denne gang ikke kage, men et lækkert, saftigt brød med duften af jul. Næsten kageagtig. Med tandsmør, selvfølgelig! Brødet blev bagt med køleskabets sølle rester; kvark, triste æbler og kogte hvedekerner. Den perfekte reste-beholdning, hvis du spørger mig (: Og hvis du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Karrysauce med æble og mangochutneyKarrysauce med æble og mangochutney
Den er både nem og smagfuld og passer dejligt til retter med fx ris og kylling.(Karolines Køkken)
Bagte marcipansmåkagerBagte marcipansmåkager
Weekenden stod på verdens bedste æbleskiver og julebag, da kæresten mente det bestemt var på tide. Der var blot en ting, der ikke kunne opklares – de absolutte yndlingskager. Sådan nogle småkager, der er hårde udenpå og bløde indeni og så med marcipan og mandler på toppen. Jeg var af den overbevisning at det først var almindelige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆblemuffinsÆblemuffins
Opskrift på nemme og utrolig lækre æblemuffins og du kan lave disse muffins med æble på 10 minutter + bagetid - få opskriften lige her(Valdemarsro)
Hveder med æble og vaniljeHveder med æble og vanilje
Hveder nydes traditionelt dagen før Store Bededag. Varianten her, med herlig smag af æble og vanilje, kan selvfølgelig nydes når som helst.(Karolines Køkken)
Syrlige æbler med rugbrødsraspSyrlige æbler med rugbrødsrasp
En ny udgave af den klassiske mormor æblekage. Med krydrede æbler og sødt, sprødt rugbrødsrasp.(Karolines Køkken)
Ribbensteg med bagte æbler, løg og fignerRibbensteg med bagte æbler, løg og figner
Ribbenssteg med timiansauce som matcher perfekt til svinekødet og de bagte æbler, figner og rødløg. En ribbensteg med masser af smag og knasende sprødt svær.(Karolines Køkken)
Æbletærte-krydderi / Apple pie spicemixÆbletærte-krydderi / Apple pie spicemix
Det er fredag. Du har en pose æbler liggende. Du har mørdej i fryseren.. eller du ved i hvert fald i hvilken køledisk du skal finde den, på vej hjem fra arbejde. Måske hopper du bare på en crumble af den rest mysli, som gemmer sig i bunden af posen. Der var da vist også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æbleskiver – verdens nemmeste opskriftÆbleskiver – verdens nemmeste opskrift
Det kolde vejr skal uddrives med smør, sukker og livsglæde - her får du fremragende æbleskiver, der bugner af smag og varme.(Gastromand.dk)
Vildtsteg med granatæbleVildtsteg med granatæble
Vildtsteg i en moderne version, hvor ribsgelen er byttet ud med granatæble.(Karolines Køkken)
Kylling med pinjetop og æblebundKylling med pinjetop og æblebund
Et godt match og dejlig aftensmad, også til gæster. Italiensk inspiration fra basilikum, pinjekerner, citron og spaghetti, kombineret med danske æbler, som har friskhed, syre og sødme.(Karolines Køkken)
Knoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressingKnoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressing
Lad os snakke om knoldsellerien. Du ved den fætter, som ser allermest utilnærmelig og uappetitlig ud i grøntsagsafdelingen. Med jord, knuder og måske en grøn, meget lang dusk på toppen. Skal vi være helt ærlige, så er det ikke den som vi griber først ud efter, vel? Hvad skal den overhovedet bruges til? Gammeldagssuppe, rodfrugtblandingen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rige riddere med karamelliserede æblerRige riddere med karamelliserede æbler
En lidt mere overdådig udgave af de arme riddere - mon der er prinsesser nok til de rige riddere!(Karolines Køkken)
Mandelbund med æbleisMandelbund med æbleis
Skøn dessert, der er nem at servere for gæster, for både mandelbund og is kan tilberedes i forvejen.(Karolines Køkken)
Vintergryde med æblejuiceVintergryde med æblejuice
En dejlig ret der passer sig selv....det meste af tiden!(Karolines Køkken)
Pink løgkompot med timian – et must til efteråretPink løgkompot med timian – et must til efteråret
Hjemmelavet løgkompot med timian, æbleeddike og honning.(Louiogbearnaisen)
Æble cookiesÆble cookies
Der er udfordringer på madfronten for tiden! Da husstanden her ikke er indehaver af en madplan og jeg bestemt ikke har tænkt mig at indføre en (der er vi så lidt uenige…), så kræver det altså jeg skal ud af min lune hule. Well, det går nu meget smertefrit, for med den dertil tilpassede slået...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bagt æblekageBagt æblekage
Lækker bagt æblekage. Så er det med at få inviteret gæster til havens nedfaldsfrugter - de vil elske at få serveret en varm æblekage.(Karolines Køkken)
Stegt blomkål med tahin og granatæbleStegt blomkål med tahin og granatæble
Lækker opskrift til det mellemøstlige køkken med stegt blomkål dryppet med tahindressing og pyntet med krydderurter og granatæble - få opskrift her(Valdemarsro)
Spaghetti med mørbrad, tomat og æbleSpaghetti med mørbrad, tomat og æble
En let og saftig pastaret med bl.a. hvidløg, tomater og svinemørbrad. Måske en afløser eller et supplement til den legendariske spaghetti med kødsauce.(Karolines Køkken)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æbler med knasende karameldip + 5 variationerÆbler med knasende karameldip + 5 variationer
Jeg har endnu engang kastet blikket over Atlanten og fundet inspiration til efteråret – så mange finde ideer og lækre opskrifter, at jeg gerne lige vil forlænge efteråret med et par måneder eller fire! Det virker som om at amerikanerne ved den her tid, smider lidt ekstra i puljen, tager sæsonen til nye højder og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mormors mørbradfad med æblerMormors mørbradfad med æbler
Mørbrad i fad med bacon, æble og den bedste sauce. Opskrift på mormors berømte mørbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinemørbrad er lækker både som hurtig hverdags mad på 25 minutter og til gæster serveret med bagt kartoffelmos(Louiogbearnaisen)
Kartoffelfad og stegt laks med æblesalsaKartoffelfad og stegt laks med æblesalsa
Den saftige æblesalsa giver friskhed og flotte farver til laksen og de bagte rodfrugter.(Karolines Køkken)
Risalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokantRisalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokant
Der findes et utal af måder at lave risalamande på. Her kommer et bud på en variant af den klassiske juledessert, nemlig med æbler i havtornsirup og knasende valnødder.(Karolines Køkken)
Champagne Cupcakes m. granatæblefrostingChampagne Cupcakes m. granatæblefrosting
Ting skal fejres. Selvfølgelig med mad, hvordan ellers? Og da jeg for nogle uger siden kunne se flere måneders arbejde blive lanceret, nemlig i mit online fotokursus, så var en fabelagtig fejring på sin plads. Bum bum.. Hvordan fejrer man bedst det? … Champagne. Kage. I én. Arhmen, de sælger næsten sig selv! Var jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æblekage med strejf af julÆblekage med strejf af jul
I weekenden skulle der holdes advent og da jeg havde fået en forespørgsel på en julekage, lå den lige for. Kagen er ikke en traditionel julekage, som ofte indeholder tørrede frugter i lange baner. Da jeg har et lidt ambivalent forhold til dem, blev den her med æbler og kanel. Opskriften stammer fra Odense marcipansbagebog. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BAGTE ÆBLER – fyldt med marcipan, kanel og smørBAGTE ÆBLER – fyldt med marcipan, kanel og smør
Bagte æbler må være en af de allerbedste efterårs- og vinterdesserter og en af de hurtigste, for de tager ingen tid at lave. Vælg lækre, danske æbler(Louiogbearnaisen)
Grønkålssalat med hytteost, æble og sennepGrønkålssalat med hytteost, æble og sennep
Mættende, knasende sprød og frisk salat med grønkål, rødkål og hytteost. Spis den som tilbehør eller brug den i en flæskestegssandwich. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Wok med æble og hvidkålWok med æble og hvidkål
En frisk og let wokret, som tilmed er hurtig at lave.(Karolines Køkken)
Salat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødderSalat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødder
En lynhurtig salat i efterårsforklædning. Vi taler æbler, figner, nødder, dem som flotter sig i sæsonen lige nu. Uhm, sprøde, knasende æbler – er du ligeså begejstret, som jeg er? Kilovis hiver jeg hjem om ugen; morgenmad, snacks, salater, kager. Oh yea, fredagskagen er selvfølgelig en hyldest til æbler, hvad ellers! Jeg kan slet ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rösti – lavet i æbleskivepandenRösti – lavet i æbleskivepanden
Opskrift på lækre og super nemme rösti lavet i æbleskivepanden - et nemt og alternativt redskab som giver de fineste runde rösti - se opskrift her(Valdemarsro)
Æblesnurrer med kanelÆblesnurrer med kanel
Æblesnurrer med kanel smager virkelig godt og er en skøn kombination af kage og brød - smager sødt og lækkert - få opskrift her(Valdemarsro)
ÆbletrifliÆbletrifli
Hjemmelavet lækker æbletrifli er en skøn og nem dessert som her serveres med skøn knas og råcreme - få den lækre opskrift på trifli her(Valdemarsro)
Bagt sej med æble-gulerodssalatBagt sej med æble-gulerodssalat
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.(Karolines Køkken)
Kyllingegryde med bacon, kål og æbleKyllingegryde med bacon, kål og æble
Dejlig gryderet med masser af grønt og god smag fra kylling, bacon, sennep og estragon.(Karolines Køkken)
Pecanmuffins med æble og kanelPecanmuffins med æble og kanel
En sund eftermiddagssnack både til børn og voksne. Æblerne gør muffinsene saftige og de smager dejligt af kanel(Louiogbearnaisen)
Hyldebærsuppe med æblerHyldebærsuppe med æbler
Hyldebærsuppe er sprængfyldt med C-vitaminer og så smager det skønt. Prøv den til dessert med vaniljecreme og æbler.(Karolines Køkken)
Tapas med ost, æble og parmaskinkeTapas med ost, æble og parmaskinke
Prøv denne lækre tapas med ost, æble og parmaskinke. Tankerne bliver sendt mod de spanske himmelstrøg ved hver velsmagende bid!(Karolines Køkken)
Hyldebærsuppe med æblesalsaHyldebærsuppe med æblesalsa
Moderne mormormad der luner i en kold tid.(Karolines Køkken)
Savojkålssalat med æblerSavojkålssalat med æbler
Denne fine kålsalat gør det let at få kål med i hverdagsretterne.(Karolines Køkken)
Bagte æbler med mandlerBagte æbler med mandler
Har du trang til det søde? Så er denne simple æbledessert lige sagen!(Karolines Køkken)
Benfri and med svesker, æbler og confit.Benfri and med svesker, æbler og confit.
Vi er blevet udfordret af Lidl. Ikke overraskende er årsagen den forestående jul. Lidl er typisk kendt som en hverdagsfavorit, men nu skal der altså være fest! Udgivet i samarbejde med Lidl Det skal heller ikke(Gastromand.dk)
Bagte æbler med pistacienødderBagte æbler med pistacienødder
Skønne, lune æbler bagt i ovnen med sprødt fyld af honning og pistacienødder. En nem og lækker dessert serveret med koldt flødeskum.(Karolines Køkken)
Grov risengrød med æblemosGrov risengrød med æblemos
Belle de boskoop æblerne giver herlig syrlighed til den rustikke risengrød.(Karolines Køkken)
Bagte æbler med sprødt snaskBagte æbler med sprødt snask
Dejlige, lune æbler med sødt fyld. Server æblerne med flødeskum eller is.(Karolines Køkken)
Øllegrød med  æble-pærekompotØllegrød med æble-pærekompot
Kan man det? Lave en fusion mellem øllebrød og havregrød. Vi synes det fungerer....øllegrøden er lidt lettere og mildere i smagen end traditionel øllebrød.(Karolines Køkken)
Fyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og limeFyldte kartofler med chipotle pulled pork og grøn relish + mexicansk spidskålssalat med æble, radiser og lime
Lækker opskrift med pulled pork i ovn. Prøv fyldte bagte kartofler med chipotle pulled pork og syrligt tilbehør, så har du nem hverdagsmad eller gæstemad(Louiogbearnaisen)
Mini æbletærter med nødde-karamel topMini æbletærter med nødde-karamel top
Flotte mini æbletærter med nødde-karamel top. Opskrift på små apple pies med kanel og rom. Server æbletærterne med cremefraiche eller flødeskum på en regnvåd søndag.(Louiogbearnaisen)
Æblekager med lakrids og marcipanÆblekager med lakrids og marcipan
Opskrift på små æblekager med lakrids i lange baner - både lakridspulver og lakridssirup. Server æbletærterne lune med cremefraiche på en efterårsdag med regn og rusk, eller tag dem med i skoven.(Louiogbearnaisen)
Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike
Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"(Karolines Køkken)
Hjemmelavet hyldebærsaft med æbleHjemmelavet hyldebærsaft med æble
Den bedste hjemmelavede hyldebær saft med æble. Nyd hyldebærsaften varm med en skive citron. Fyldt med C-vitamin til efterårssnuen.(Louiogbearnaisen)
Vietnamesiske Forårsruller med and og grønkålVietnamesiske Forårsruller med and og grønkål
En fantastiske og julet udgave af de lækre friske vietnamesiske forårsruller med and, grønkål og granatæblekerner - få opskriften her (Valdemarsro)
Æggesalat med karry, æbler og forårsløgÆggesalat med karry, æbler og forårsløg
Den skønneste æggesalat der kan bruges på påskebordet, i en sandwich og bare fordi du har lyst. Nem og hurtig opskrift der smager godt hver gang.(Madsvin)
Spinatsalat med rødbeder og æblerSpinatsalat med rødbeder og æbler
Mangler du inspiration til en nem og lækker salat? Så prøv denne opskrift på spinatsalat med rødbeder og æbler. De søde æbler passer perfekt til rødbederne med et skvæt af den syrlige dressing.(Karolines Køkken)
Rød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebærRød grønkålssalat med æbler og tørrede tranebær
Rød grønkål kan for nogle virke som noget nyt og spændende. Den smukke røde grønkål, smager hen af den grønkål vi kender, men er for nogen mere dekorativ. Her bliver den røde grønkål serveret med friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tørrede tranebær.(Karolines Køkken)
Påskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløgPåskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Her har I tredje og sidste del af Restaurant Kronborgs påske-smørrebrøds-menu. Og hvilken afslutning!! Dette stykke både ser og lyder helt vanvittigt lækkert.   Roastbeef? Godt! Lam? Godt! Roastbeef på lam? Ooooh yes, please! Her får lammekødet selskab(Gastromand.dk)
Timianæbler og baconTimianæbler og bacon
En dejlig frokostret der leder tankerne hen på "æbleflæsk". Server med ristet rugbrød.(Karolines Køkken)
Kartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æblerKartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æbler
Dejlig varmende suppe med saftigt, sprødt fyld af æbler og jordskokker og knasende sprødhed fra ristet parmaskinke og flute.(Karolines Køkken)
Eksotisk thaigrød med æbletern og koriander Eksotisk thaigrød med æbletern og koriander
Glem alt om kedelige grøddage! Denne spicy udgave er intens og overraskende i smagen og så er den oven i købet nem på en travl hverdag.(Karolines Køkken)
Sprængt oksebryst med æblesalatSprængt oksebryst med æblesalat
Sprængt oksebryst med æblesalat er en opskrift på en lækker dansk klassiker - smørebrødssnitten. Den dejlige æblesalat med peberrod, honning og sennep er perfekt til oksekødet.(Karolines Køkken)
Gammeldags æblekageGammeldags æblekage
Gammeldags æblekage går vist aldrig af mode - heldigvis!!(Karolines Køkken)
Sprød æblestangSprød æblestang
Æblestang med smuttede mandler, rosiner og kanel - en sikker vinder.(Karolines Køkken)
Apple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanelApple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanel
Opskrift på lækker efterårskage med æble og kanel(Louiogbearnaisen)
Gammeldags æblekage med rugbrødsraspGammeldags æblekage med rugbrødsrasp
Gammeldags æblekage bestående af æblemos, rasp og flødeskum, men med et moderne twist. Raspen er nemlig lavet af rugbrød og æblemosen er kogt på røde æbler med skræl, hvilket giver en smuk rød farve.(Karolines Køkken)
Rødbedekage med æblerRødbedekage med æbler
Rødbederne gør kagen saftig og giver den god smag og en smuk farve.(Karolines Køkken)
Rødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timianRødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timian
Rødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timian(Louiogbearnaisen)
GranatæblesirupGranatæblesirup
Opskrift på super lækker granatæblesirup - virkelig god på yoghurt, til kager, desserter, is, frugt osv. - få opskriften her(Valdemarsro)
Bagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamicoBagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamico
Pink tøsesalat // Bagte rødbeder med granatæble, saltede mandler og balsamico(Louiogbearnaisen)
Lagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokantLagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokant
En skøn lagkage med flødeskum, karamel og æble. Lagkagen kan spises hele året, men passer især godt til efterår og vinter.(Karolines Køkken)
Toast med sprød æblesalat Toast med sprød æblesalat
Med fyld af figen og ost - lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Rødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressingRødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressing
Rødkålssalat med granatæble, tørrede figner og æbledressing(Louiogbearnaisen)
Toast med svampe, æble og blåbærToast med svampe, æble og blåbær
Lækker åben svampetoast med masser af umami og frisk smag.(Karolines Køkken)
Julemuffins med æble og kanelJulemuffins med æble og kanel
Skøn julet smag af æbler og kanel i denne julemuffins, som er perfekt til julens kagebord og til at nyde - få den gode opskrift her(Valdemarsro)
Sprød salat med granatæble og salatostSprød salat med granatæble og salatost
Dejlig knasende sur-sød-salt salat. Spis den til frokost med et stykke brød eller server den som tilbehør til et stykke kød eller fisk.(Karolines Køkken)
Rosenkålssalat med æble og peberrodRosenkålssalat med æble og peberrod
Opskrift på rosenkålsalat med æble og peberrod(Louiogbearnaisen)
Granatæble SmoothieGranatæble Smoothie
Lyserød og velsmagende granatæble smoothie med de flotte og velsmagende søde syrlige granatæblekerner - få opskriften her(Valdemarsro)
Suveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscremeSuveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscreme
Hvis det skulle være gået din næse forbi , så er det i morgen, at Copenhagen Cooking sparkes igang. I går fik du vores anbefalinger til festivallen, hvor vi blandt andet anbefalede smørrebrødets dag, som drengene(Gastromand.dk)
Spidskålssalat med æble og nigellafrøSpidskålssalat med æble og nigellafrø
opskrift på nem spidskålsalat med æble og nigellafrø(Louiogbearnaisen)
RugbrødsstængerRugbrødsstænger
 Mellemmåltider eller snacks er en stor del af min hverdag og jeg kunne ikke undvære mine små måltider. Ofte får jeg spørgsmål om ideer til mellemmåltider, da man nemt falder i æblefælden eller..kage! Så here we go. Stængerne her er sunde, nemme og så smager de skønt. Ud fra denne opskrift har jeg lavet 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
GM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen – Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie grasGM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen – Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie gras
Når vi ikke står i køkkenet, sidder på en restaurant eller fulder os rundt i Danmark, går meget af gastromændenes tid med, at trawle nettet tyndt for at finde inspiration til vores næste gastro-eskapader. Ofte finder(Gastromand.dk)
Skinkeschnitzler med æble-sennepssauceSkinkeschnitzler med æble-sennepssauce
Grønkål, æble, kapers, fraiche og citron er alle ingredienser der smager rigtig godt sammen med grisekødet.(Karolines Køkken)
Ostemad med æble og timianOstemad med æble og timian
Giv din ostemad et pift, og gør den knasende sprød, aromatisk og frisk med æble og timian. (Karolines Køkken)
Granatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarinGranatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarin
Denne lækre cocktail er perfekt til juletiden med granatæble, gin og rosmarin er den både fin og festlig - få opskrift her(Valdemarsro)
Knasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadlerKnasende æblemysli med mandler, chiafrø og dadler
Den skønneste mysli med alverdens råvarer, med æblemos som binder det sammen. Rart at have på lager til morgenmaden. (Karolines Køkken)
Laksecarpaccio med æbleselleriflødeLaksecarpaccio med æblesellerifløde
En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.(Karolines Køkken)
Klassisk andesteg med æbler og sveskerKlassisk andesteg med æbler og svesker
Opskrift på klassisk andesteg med svesker og æbler - få en skøn opskrift på den lækreste langtidsstegte juleand inkl video her(Valdemarsro)
Nytårscocktail med mynte, granatæble og snapsNytårscocktail med mynte, granatæble og snaps
Skøn nytårscocktail med granatæble mynte og snaps - ideer og inspiration til at lade snaps indgå i cocktails og barskabet - læs med her(Valdemarsro)
Gammeldags æblekageGammeldags æblekage
Hvis vi skal kigge på den meget korte liste over ting, som jeg ikke rigtigt tør pille for meget ved. Så er min mors gammeldags æblekage altså ret højt på den. Nu er det jo(Gastromand.dk)
Tørrede æble- og pæreringeTørrede æble- og pæreringe
Tørrede æble- og pæreringe er en opskrift på et sundt alternativ til traditionelle snacks. De tørrede syrlige æbler og faste, modne pærer gør sig fantastisk som snack og mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Bagt æble med marcipan og kanelBagt æble med marcipan og kanel
Bagt æble med marcipan og kanel er en skøn efterårssnack eller dessert og så er den dejlig nem og hurtig at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Skyr med chiafrø, granatæble og mandlerSkyr med chiafrø, granatæble og mandler
Skyr med chiafrø er en skøn start på dagen. Her er det skovbærskyr rørt op med chiafrø - toppet med frugt og superfoods for den bedste start på dagen. (Karolines Køkken)
Græskarsuppe med æble og marineret kyllingGræskarsuppe med æble og marineret kylling
Her er vores færdige græskarsuppe serveret med broccoli, glaskål, æble og lynmarineret stegt kylling. Du kan sagtens bruge andre grøntsager, så tøm bare køleskabet for rester, når du skal bruge fyld til en suppe.(Karolines Køkken)
Overnight chiagrød med granatæbleOvernight chiagrød med granatæble
Overnight chiagrød med skyr, blåbær og granatæble. En skøn og nem chiagrød, der kan spises som morgenmad eller et let mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Laksetoast med æble-mangosalsaLaksetoast med æble-mangosalsa
En anderledes sprød og frisk toast der leder tankerne hen imod mere sydlandske himmelstrøg. (Karolines Køkken)
Torsk på bund af æble og selleriTorsk på bund af æble og selleri
En dejlig forret med et væld af forskellige smage. Det syrlige æble og den søde knoldselleri passer perfekt til fiskens milde smag. (Karolines Køkken)
Æbleskiver opskriftÆbleskiver opskrift
Sådan laver du de lækreste runde og luftige æbleskiver med kærnemælk, som både børn og voksne vil elske. Se opskriften lige her.(Madsvin)
Havregrød med æbler og karamelHavregrød med æbler og karamel
Lækker havregrød med lækre æbler, sød karamelcreme og kanel - en grød som får smilet frem og solen til at skinne fra morgenstunden(Valdemarsro)
Havkat med æblenudlerHavkat med æblenudler
Havkat er ikke en fisk vi spiser så tit. Men prøv nogle af de lidt anderledes fisk og udvid repertoiret.(Karolines Køkken)
Æble- og sellerisalatÆble- og sellerisalat
Dejlig kombination af den kraftfulde selleri og de syrlige æbler i en cremet ymerdressing.(Karolines Køkken)
Æble- og solbærsaftÆble- og solbærsaft
Savner du en lækker forfriskende opskrift på hjemmelavet saft? Et lækkert alternativ til masseproduceret saft - så prøv opskriften på æble- og solbærsaft.(Karolines Køkken)
Mørbrad i fad med æblesalatMørbrad i fad med æblesalat
Mørbrad i fad eller koteletter i fad, det er en populær ret hos både børn og voksne. Her er den i en nem og dejlig version med karrysauce, æbler, porrer og rød peber.(Karolines Køkken)
Æblebidder med havregrød - af en rest grødÆblebidder med havregrød - af en rest grød
Brug den daglige grødrest til at lave lækre æblebidder til madpakken.(Karolines Køkken)
ÆblebollerÆbleboller
Søde bløde boller til eftermiddagshygge.(Karolines Køkken)
Æbleboller med ingefærÆbleboller med ingefær
Æbler, tørrede abrikoser og frisk ingefær giver bollerne masser af smag. Nydt til en kop te eller kaffekan de tilfredsstille trangen til noget sødt.(Karolines Køkken)
Små æblekagerSmå æblekager
Bløde amerikanske portionskager med sprøde granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Tortellini med grønkål og granatæbleTortellini med grønkål og granatæble
Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce. (Karolines Køkken)
Granola med kanel, æble og nødderGranola med kanel, æble og nødder
opskrift på granola med kanel, nødder og tørret æble(Louiogbearnaisen)
ÆblechipsÆblechips
Prøv et sundt alternativ til traditionelle chips. Denne opskrift på sunde og lækre æblechips kan nydes som snack, men er også velegnet i en salat!(Karolines Køkken)
Små æbletærter med ingefær og saltkaramelSmå æbletærter med ingefær og saltkaramel
Små skønne tærter i sprød dej med fyld af ingefærkrydrede æbler og en let karamelflødeskum med et strejf af salt.(Karolines Køkken)
Æbletærte – kun med æblerÆbletærte – kun med æbler
For nogle uger siden var jeg til en konference, hvor der blev serveret æbletærter. Jeg elsker alt med æbler, både kager og mad. Men bare ikke det søde fyld, der altid er i tærterne. Så da weekenden kom, var det tid til at gå på æblemol og lave en tærte. Bunden her er fra bogen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆblecrumbleÆblecrumble
Æblecrumble med sprød top og dejligt krydrede æbler. Denne opskrift på æblecrumble er nem og hurtig at lave. Uhm!(Karolines Køkken)
ÆbledessertÆbledessert
Står den på dessert i aften, så prøv denne opskrift på en lækker æbledessert med vanilje og mørdejscrumble Æbler af sorten coxorange kan med fordel bruges til at sætte mundvandet i gang.(Karolines Køkken)
Havregrød med æble og kanelHavregrød med æble og kanel
Kom godt fra start om morgenen med havregrød - her med lidt ekstra protein. Skønne æbler og krydret med kanel. (Karolines Køkken)
Æblesorbet med AquavitÆblesorbet med Aquavit
Det er ikke påske uden en lammesteg med hele molevitten. Og efter sådan en omgang, som godt kan ligge lidt tungt, er det her den perfekte dessert. Slas cocktail. Jeg brugte en sorbet lavet på sød æblemost og sammen med den syrlige/salte/skarpe er det den perfekte afslutning på en god middag. Og jeps, du må...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mormormad: Æbleflæsk RemakeMormormad: Æbleflæsk Remake
Nogle gange, så slår man bare to fluer med et smæk, som fx men denne ret, som jeg blev inspireret af, da jeg anmeldte Thomas Rodes nyeste kogebog "Palæo" som så oveni købet gør sig(Gastromand.dk)
Æbledessert med calvadosÆbledessert med calvados
Ovnbagte æblebåde med kardemomme, calvados-marinerede svesker og rugbrødsdrys. Serveres lune med iskoldt valnøddeflødeskum. Ikke så ringe endda, sagt på jysk!(Karolines Køkken)
Granatæblesmoothie med tranebærGranatæblesmoothie med tranebær
Begyndende snue på hjemmefronten og det gider jeg simpelthen ikke. Jeg nægter! Så der er krudtet op for alle mere eller mindre virkningsfulde løsninger. Well, det kan godt være de ikke er videnskabelige bevist, men hey, hvis man bare tror nok på det, så regner jeg med det virker. Jeg lugter cirka, som om jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆbleflæskÆbleflæsk
Uhm! Æbleflæsk - den helt traditionelle stegt i ovn. Stegt flæsk, sursøde æbler, groft rugbrød og smør. Så bliver det ikke meget bedre, om det så er til julefrokosten eller en råkold dag, hvor du vil forkæle dig selv og dine.(Karolines Køkken)
Rosenkål- og æblesalatRosenkål- og æblesalat
Dejlig cremet salat med rosenkål, og æbler - smager skønt med rugbrød eller som tilbehør til fx stegt kød.(Karolines Køkken)
Æbleflæsk med sprød parmaskinke og peberrodsskumÆbleflæsk med sprød parmaskinke og peberrodsskum
Æbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret version. Parmaskinken gør både retten sprød og mindre fed.(Karolines Køkken)
Æbleflæsk-æblerÆbleflæsk-æbler
Nyd æbleflæsk til and, svinekød eller kogt torsk. Eller kolde som pålæg med et stykke groft rugbrød.(Karolines Køkken)
Æblegrød Æblegrød
Vi har givet den gammeldags æblegrød et tvist med frisk ingefær og citronfløde. Prøv den skønne opskrift lige her!(Karolines Køkken)
Æble-havrepandekager med rosmarinÆble-havrepandekager med rosmarin
Her er en pandekage med bid i, fyldt med havre og æble og med et hint af rosmarin. (Karolines Køkken)
ÆblekageÆblekage
Findes der noget bedre end en hjemmebagt æblekage med syrlige, friske æbler? Se vores nemme sommer opskrift her(Karolines Køkken)
Æblekage med bagt cremeÆblekage med bagt creme
Æblekagen er med creme af bagt creme fraiche. Prøv den også med pærer.(Karolines Køkken)
Æbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskriftÆbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskrift
En lækker æbletærte med farin og kanel, som er let at lave. Opskriften her kombinerer det bedste fra brunsvigeren, kanelsneglen og æbletærten.(Madsvin)
Æblekage med ingefær og kardemommeÆblekage med ingefær og kardemomme
Æblekage - en rigtig klassiker på kagebordet! Her med undertoner af ingefær og kardemomme serveret med iskoldt flødeskum eller cremefraiche.(Karolines Køkken)
Honningbagte hokkaido-græskar med broccolini, granatæblekerner og hasselnødderHonningbagte hokkaido-græskar med broccolini, granatæblekerner og hasselnødder
Nem og lækker græskarsalat med honningbagte hokkaido-græskar med broccolini, granatæblekerner og hasselnødder - få opskrift på hokkaido salat her(Louiogbearnaisen)
Æblekage med ristet raspÆblekage med ristet rasp
Findes der noget bedre end æblekage? En lækker kage der aldrig går af mode! Se vores nemme opskrift med rasp her. (Karolines Køkken)
Jordskokpuré med kantareller, æble og baconJordskokpuré med kantareller, æble og bacon
Skøn efterårsret, der minder om æbleflæsk. Bløde løg, stegte æbler og sprødstegt bacon på toppen af en puré af jordskokker og kartofler. Velbekomme!(Karolines Køkken)
Braiseret svinenakke med æbler og timianBraiseret svinenakke med æbler og timian
Braiseret svinenakke er en virkelig lækker spise med smørmørt kød og godt fyld med grønt og sauce - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Æblekage med smuldredej og bærÆblekage med smuldredej og bær
Æblekage med smuldredej, bær og knasende nødder. Lækker crumble af bl.a. havregryn og mandler. Æblekagen med smuldredej er en populær klassiker både til eftermiddagskaffen og som dessert.(Karolines Køkken)
Toscatærte med æble Toscatærte med æble
Toscatærten er både en toscatærte og en æbletærte. Sprød tærtedej med skiver af æble i bunden og knas af nødder på toppen. Mums!(Karolines Køkken)
ÆblelommerÆblelommer
Søde pirogger med fyld af æblemos eller friske æbler. Velegnet at tage med på tur!(Karolines Køkken)
ÆblemosÆblemos
Nem og dejlig hjemmelavet æblemos. Spis æblemos som topping på din yoghurt eller havregrød - eller brug den i en gammeldags æblekage eller trifli.(Karolines Køkken)
Æbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløgÆbleflæsk med røget bacon, æbler og rødløg
Sådan laver du en æbleflæsk der bliver en af favoritterne til dette års julefrokost. Er nem at lave, og tager ikke ret lang tid. Se opskrift her.(Madsvin)
Æblepandekager med karamelflødeskumÆblepandekager med karamelflødeskum
Lækre pandekager med æbler og karamel - det fungerer bare.(Karolines Køkken)
Stegt sandart med æble-sellerisalatStegt sandart med æble-sellerisalat
Sandarten er en fast og dejlig fisk....så kan du få fat i den, er den absolut værd at prøve. I maj måned er sandarten fredet.(Karolines Køkken)
Æblepizza med karamelsauce Æblepizza med karamelsauce
Sprød dessertpizza dækket af tynde skiver æble og drysset med sukker og rosmarin. En hyggelig dessert serveret med varm karamelsauce med et tvist af ingefær og en kold kugle vaniljeis til.(Karolines Køkken)
Blomkålssalat med hasselnødder, æbler og karseBlomkålssalat med hasselnødder, æbler og karse
Denne fyldige salat kan nydes vegetarisk til frokost med groft brød eller serveres som tilbehør til stegt lyst kød, fx grillede svinekoteletter.(Karolines Køkken)
Æblesalat med jomfruhummerhalerÆblesalat med jomfruhummerhaler
Frisk og syrlig salat med hvidløgsdressing og lune jomfruhummerhaler. Sammen med ristet flute er det en nem og dejlig forret – hele året.(Karolines Køkken)
Havregrynsboller med æbleHavregrynsboller med æble
Skønne saftige havregrynsboller med æble og havregryn - en opskrift på nemme boller som smager helt vildt dejligt - få opskriften her(Valdemarsro)
Blomkålssalat med æbler og mandlerBlomkålssalat med æbler og mandler
En skøn sprød og cremet blomkålssalat med æbler og mandler med cremet lækker pestodressing - nem at lave, få opskrift her(Valdemarsro)
ÆbleskiverÆbleskiver
Hjemmelavede Æbleskiver er bare det bedste! Få opskriften på lækre & nemme Æbleskiver med kærnemælk her. Uhm!(Karolines Køkken)
Æbleskiver med svesker og kanelÆbleskiver med svesker og kanel
I disse færdigkøbte æbleskiver-tider er det sjældent, at man får æbleskiver med fyld - men det smager virkelig godt med svesker!!(Karolines Køkken)
ÆblesnegleÆblesnegle
Små lækre godbidder. Så nemme at børnene kan være med.(Karolines Køkken)
ÆbletærteÆbletærte
Æbletærte er altid fantastisk! Her finder du en nem og lækker opskrift. Æbletærten her er endda hurtig at lave!(Karolines Køkken)
Æbletærte med ingefærsukker og vaniljesauceÆbletærte med ingefærsukker og vaniljesauce
En lækker æbletærte med de smukkeste æbleroser, vaniljesauce og et strejf af ingefær. Næsten for smuk til at blive spist? (Karolines Køkken)
Moussekage med æble og timianMoussekage med æble og timian
Moussekage med æble og timian. Den klassiske æblekage har fået et moderne og elegant twist i denne skønne moussekage med med et indlæg af æblekompot. Moussekagen serveres på en sprød mørdejsbund og er sprayet med velvet spray, der giver kagen et elegant velour look.(Karolines Køkken)
Æbletærte med kanelÆbletærte med kanel
Klassisk æbletærte krydret med kanel. Hvis du har overskydende æbler, er æbletærte en god og lækker måde at få dem brugt på. Denne æbletærte med kanel er nem at lave og smager helt fantastisk.(Karolines Køkken)
Æbletærte med mandellågÆbletærte med mandellåg
Skynd dig at bage denne lækre æblekage med mandler. Også nemt hvis du lige skulle få uventede gæster.(Karolines Køkken)
Æbletærte med marcipanÆbletærte med marcipan
En nem og lækker æbletærte med marcipan der smager skønt til en kop te eller kaffe.(Karolines Køkken)
Muffins med æble og kanelMuffins med æble og kanel
Æble og kanel er og bliver et makkerpar! Disse muffins er skønne og saftige - men du kan også lave dem med chokolade.(Karolines Køkken)
Æblekage med marcipanÆblekage med marcipan
Æblekage er en efterårsfavorit og er nem og hurtig at bage. De revne æbler og marcipan i opskriften holder kagen med æbler saftig og blød i flere dage(Louiogbearnaisen)
Æble-tranebærsalat til marinerede sildÆble-tranebærsalat til marinerede sild
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.(Karolines Køkken)
HerregårdsæblekageHerregårdsæblekage
Den helt rigtige smag af æblekage - præcis som mor, bedstemor eller oldemor lavede den.(Karolines Køkken)
Æblekage med crumbleÆblekage med crumble
Bag en lækker og nem æblekage med crumble / smuldredej, som smager skønt og er nem at bage. Klik her og find opskrift på skøn æblekage med kanel(Louiogbearnaisen)
Æbletrifli med ingefær, vaniljecreme og sprød toppingÆbletrifli med ingefær, vaniljecreme og sprød topping
En gammeldags trifli er en skøn dessert. Her er den i en mere mager udgave med ingefær pift.(Karolines Køkken)
ÆbletrøflerÆbletrøfler
Et alternativ til de tradionelle chokoladetrøfler, her er de lavet med mørk chokolade, flødeost og æblemos.(Karolines Køkken)
Små tærter med brombær og blåbærSmå tærter med brombær og blåbær
Glædelig søndag. Spækket med efterårssolskin og pæne farver på bladene. Jeg tænker pie. Gammeldags slags med brombærfyld. Sprød udenpå. Blød og sød indeni. Med et strejf af syrlighed fra de selvplukkede brombær. Yea, kan du mærke det, det er ren efterårsidyl. Og overskud. Egentlig skulle det have været en æbletærte-kage, som skulle have ramt bloggen idag, men da...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆbleskiverÆbleskiver
Hjemmelavede, lune æbleskiver er en favorit herhjemme. Få den bedste opskrift på nemme, luftige æbleskiver med kærnemælk, som bliver helt runde(Louiogbearnaisen)
Stegte sild med æbledressingStegte sild med æbledressing
Lækre sprødstegte sild krydret med persille og citronskal. Dertil en frisk og cremet æbledressing.....ikke så ringe endda!(Karolines Køkken)
Hvedekernesalat med granatæbleHvedekernesalat med granatæble
Lækker og nem hvedekernesalat med granatæble og forårsløg samt god smag fra krydderurter - se billeder og få opskriften her(Valdemarsro)
Quinoasalat med granatæble, abrikoser og citrusfrugter + fladbrødQuinoasalat med granatæble, abrikoser og citrusfrugter + fladbrød
Quinoasalat smager fantastisk - server din quinoa salat med fladbrød, yoghurtdip og krydret kylling og du har en nem og lækker venindemiddag(Louiogbearnaisen)
Gåsesteg – opskrift på langtidsstegt gåsGåsesteg – opskrift på langtidsstegt gås
Skøn opskrift på veltilberedt langtidsstegt gås til juleaften - gåsesteg med svesker æbler og gode ting til en skøn julesauce - få opskriften her(Valdemarsro)
Smoothie med æble og honningSmoothie med æble og honning
Æblesmoothie - frisk, luftig og læskende drik.(Karolines Køkken)
Bagte søde kartofler med bacon og æblefyldBagte søde kartofler med bacon og æblefyld
Så er efterårs favoritten fundet! Jeg skal faktisk kun spise de her kartofler resten af sæsonen, for de smager ualmindelig godt på en regnvåd, blæsende dag. Og dem er der da kommet en del af, her på det sidste – så mange, at mit krydderurtebed suger til sig af vandet og nægter at gå i vinterdvale....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Smoothie med banan, æble og kanelSmoothie med banan, æble og kanel
Helt enkelt og superhurtig smoothie der får sødme fra banan og smag fra æblejuice og kanel.(Karolines Køkken)
Madmuffins med mango og kyllingMadmuffins med mango og kylling
Efter succesen med æble-og gulerodsmuffins, blev det til endnu en omgang madmuffins. Inspirationen til fyldet er hentet fra bogen: Muffins, mens dejen er egen opskrift. Som fremgangsmåden beskrev i bogen, kom jeg chutney på før bagningen. Dette har jeg dog i nedenstående opskrift rettet til efter bagning, da de ellers bliver meget klistrede og bløde...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hindbærtrifli med æble og limeskyrHindbærtrifli med æble og limeskyr
Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet juice: 3 nemme opskrifter med æble, gulerod og rødbedeHjemmelavet juice: 3 nemme opskrifter med æble, gulerod og rødbede
Lækre juice opskrifter, som er sunde og smager fantastisk. Få opskrifter på friskpresset juice med grøntsager: Rødbedejuice, gulerodsjuice og æblejuice.(Louiogbearnaisen)
Boller i karry med æblesalatBoller i karry med æblesalat
Nem og hurtig aftensmad, her boller i karry med tilbehør af ris og æblesalat.(Karolines Køkken)
Kål i karry med æble og tomatKål i karry med æble og tomat
Kål i karry....eller karrykål. En dejlig måde at få masser af den sunde kål på. Her peppet op med både chili og koriander.(Karolines Køkken)
Stegt laks med lun rødbede-appelsin-æblesalatStegt laks med lun rødbede-appelsin-æblesalat
Nem og lækker opskrift på stegt laks med sundt tilbehør. Server laks med lun rødbede-salat, som passer perfekt. Nem aftensmad med fisk til efterår og vinter(Louiogbearnaisen)
Flamberede figner med granatæbler og vaniljeflødeskumFlamberede figner med granatæbler og vaniljeflødeskum
Nem og hurtig figendessert flamberet i whisky med appelsinsirup og granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Maltstykker med æble, valnødder og rugMaltstykker med æble, valnødder og rug
Opskrift på nemt maltbrød uden surdej. Bag det bedste efterårs brød med maltmel, æble, valnødder og rug. Smager skønt til suppe eller med ost, spegepølse.(Louiogbearnaisen)
Pandekager med yoghurt og æblePandekager med yoghurt og æble
Pandekager er lækre til morgenmad og brunch. Opskrift på lækre og luftige pandekager med græsk yoghurt og æble, som er en favorit(Louiogbearnaisen)
Salat med æbler og hvidskimmelostSalat med æbler og hvidskimmelost
Denne let syrlige grønne salat med hvidskimmelost og æble er så frisk og lækker - prøv den.(Karolines Køkken)
Leverpostej med æblepicklesLeverpostej med æblepickles
En meget nem leverpostej, som serveres med den skønt krydrede sursøde æblepickles.(Karolines Køkken)
Salat med æbler, ost og dadlerSalat med æbler, ost og dadler
Friske dadler og gul ost er en rigtig dejlig kombination, der skal prøves.(Karolines Køkken)
Quinoasalat med granatæblekernerQuinoasalat med granatæblekerner
Quinoa er proteinrige frø, der stammer fra Andesbjergene. De er fulde af smag og findes i en hvid, rød og sort udgave.(Karolines Køkken)
Kalkunpande med hvidkål og æblerKalkunpande med hvidkål og æbler
Kål, æbler og timian....3 råvarer der klæder hinanden utrolig godt.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalatSmørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat
Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.(Karolines Køkken)
Apple Hand Pies | Små æbletærter med karamelApple Hand Pies | Små æbletærter med karamel
Små æbletærter med fyld af æble og karamel. Opskrift på nem og lækker æbletærte i miniform - perfekt til at have med på tur. Opskrift + billeder æbletærte(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes